Beste Kodi-film-add-ons (2020 bijgewerkt)

Kodi is een van zijn soort online streaming-software die het gezicht van online streaming heeft veranderd. Het bestaat al een lange tijd en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd vanwege de geweldige functies. Kodi is verbeterd met elke versie-update en elke add-on.


Het lijdt geen twijfel dat Kodi een van de beste beschikbare opties is voor online streaming, omdat het veel te bieden heeft. Je kunt bijna alles zoals films, tv-shows, PPV-evenementen, muziek, nieuws, documentaires etc. op Kodi streamen. Het is echter vooral populair vanwege de add-ons voor films die zowel premium als gratis zijn.

Premium Kodi-add-ons zijn de officiële, die beschikbaar zijn in de officiële repository. Terwijl de streaming-add-ons meestal onofficiële Kodi-add-ons zijn die zijn ontwikkeld door externe ontwikkelaars. Er zijn honderden Kodi-add-ons beschikbaar in de community, maar u kunt niet vertrouwen op een Kodi-add-on zonder hiervan op de hoogte te zijn. Daarom hebben we in deze handleiding enkele beste film-add-ons voor Kodi besproken.

Films kijken op Kodi

 1. Open Kodi en klik op het instellingenpictogram
 2. Ga naar Bestandsbeheer en klik op de optie Bron toevoegen > Voer de URL en naam in van de repository die u aan uw Kodi wilt toevoegen en klik op OK.
 3. Ga terug naar het hoofdmenu en ga naar het menu Add-ons > Klik op de add-ons-browser (pictogram in het vak) en selecteer Installeren vanuit zip-bestandoptie > Kies de recent toegevoegde repository uit de lijst en open het zip-bestand > Er verschijnt een melding, wacht daar op.
 4. Klik nu op de optie Installeren vanuit repository en open de repository die u zojuist in de vorige stap hebt geïnstalleerd > Selecteer de add-on die u wilt installeren in de lijst en klik op de knop Installeren. U ontvangt een melding wanneer de add-on is geïnstalleerd.

Nadat de melding is verschenen, hebt u vanuit het hoofdmenu toegang tot de add-on.

Top 5 beste Kodi-add-ons voor films

1. Exodus (versie 8)

Exodus is een van de oudste en meest populaire Kodi-add-ons die tot nu toe beschikbaar zijn. Exodus heeft de Kodi-gemeenschap lange tijd geregeerd omdat het high-end service aan de gebruikers bood. Exodus werd geruime tijd geleden door de oorspronkelijke ontwikkelaar achtergelaten en de updates stopten met komen. Daarna kwamen er veel vorken van Exodus op de proppen, die dezelfde interface hebben, maar niet allemaal even betrouwbaar zijn.

Onlangs hoorden we een geweldig nieuws dat de Exodus Kodi-add-on is overgenomen door Kodi Bae en dat de nieuwste update ook is uitgebracht. Dit betekent dat een van de beste Kodi-add-on voor de beste film-add-ons voor Kodi krypton is teruggekeerd in het spel. Je kunt de nieuwste films en tv-programma’s in HD-kwaliteit streamen via de Exodus Kodi-add-on.

2. De magische draak

The Magic Dragon is een bijgewerkte versie van de add-on Dogs Bollocks Kodi, die beroemd is vanwege het streamen van films op Kodi. De add-on Magic Dragon Kodi is onderverdeeld in verschillende secties, zoals 4K-films, mensen kijken, nieuwe films, enz. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk de gewenste titel vinden.

De add-on Magic Dragon Kodi is beschikbaar in de Supremacy Kodi-repository, een van de meest populaire repositories. De add-on is klein van formaat en kan eenvoudig en snel worden geïnstalleerd. Bovendien werkt de add-on beter en sneller dan de meeste andere add-ons. Ik raad de add-on The Magic Dragon Kodi aan aan gebruikers die films op Kodi willen streamen vanwege de geweldige prestaties.

3. Yoda

Het woord Yoda kan voor jou een belletje doen rinkelen als je bekend bent met de Star Wars-personages of als je een fan bent van die serie. Yoda Kodi-add-on staat bekend als een van de beste Kodi-add-ons voor films vanwege de kwaliteit van streams die het biedt. Deze Kodi-add-on was beschikbaar via de Supremacy Kodi-repository, maar aangezien de repository is afgesloten, is deze nu beschikbaar via de Kodil-repository.

De add-on installeert minder dan 2 minuten en het werkt soepel zonder fouten te geven of achter te blijven tijdens het streamen. Een ding dat gebruikers echter moeten weten, is dat veel van de streams die beschikbaar zijn in de bibliotheek geografisch beperkt zijn. Om toegang te krijgen tot die streams, moeten gebruikers een van de beste VPN voor Kodi kiezen die de beperkingen zou kunnen omzeilen en hun privacy zou beschermen.

4. Exodus Redux

De naam zal je zeker doen afvragen of het dezelfde Exodus Kodi-add-on is, maar dat is het niet. De Exodus Redux Kodi-add-on heeft bijna elke functie die Exodus Kodi had, maar de ontwikkelaars hebben ook veel nieuwe dingen toegevoegd. Het heeft meer categorieën en betere streaming-links met de nieuwste scrappers, daarom is het een van de beste Kodi-add-ons die je nu hebt.

Net als elke andere Kodi-add-on voor films, heeft ook deze veel HD-streaminglinks, maar ze zijn geografisch beperkt. Het gebruik van een Kodi VPN is niet langer een optie, maar een noodzaak als je wilt genieten van streaming met Kodi.

5. Troma-films

Troma Films is een nieuwkomer in de Kodi-industrie, maar ik vind deze add-on leuk vanwege het feit dat het streams van goede kwaliteit en een up-to-date contentbibliotheek heeft. Veel nieuwe Kodi-add-ons komen en gaan omdat ze het potentieel missen om gebruikers van goede kwaliteit te voorzien.

Troma Films is een veelbelovende Kodi-add-on omdat het de nieuwste scrappers heeft die streaminglinks in HD-kwaliteit met een hoge snelheid bieden. Deze add-on is beschikbaar met Butter Fingers Repository.

Nieuwste films beschikbaar op Kodi

Enkele van de nieuwste en de beste films die momenteel beschikbaar zijn via de beste Kodi-add-ons zijn:

 1. Aladdin
 2. Snel & Furious Presents: Hobbs & Shaw
 3. Spider-Man: Far From Home
 4. Er was eens in Hollywood
 5. De Leeuwenkoning
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map