Vorken zijn een exacte replica van de originele versie van de applicatie. Vorken worden ontwikkeld door de codering van de originele toepassingen te gebruiken en deze aan te passen aan de behoeften van de gebruiker. Het is gemakkelijk om vorken te maken van open source software en apps.

Kodi is een open source mediaspeler, daarom zijn er talloze vorken van Kodi beschikbaar. Het beste van deze vorken is de verscheidenheid aan platforms die het kan ondersteunen. We hebben een kort inzicht gegeven in enkele van de beste Kodi-vorken die beschikbaar zijn met betrekking tot hun platforms. We hebben geprobeerd deze handleiding zo uitgebreid te maken als de beste Kodi-add-ons en de beste Kodi VPN-gids.

SPMC is de beste Kodi-vork voor mei volgens KodiVPN-enquête

best-kodi-fork

Beste Kodi-vorken voor Windows

Hier zijn enkele van de beste Kodi-vorken voor Kodi Windows-gebruikers:

1) DVDFab Media Player

Download DVDFab Media Player Kodi Fork

Het is een bekende vork van Kodi onder de populaire vorken die je kunt vinden. De belangrijkste reden achter het succes is het multi-platform. Anders dan Windows, kan het ook op platforms zoals Android worden gebruikt.

beste kodi-vorken

DVDFab Media Player kreeg een reputatie onder de grote Kodi 17.3-vorken en Kodi 17.4-vorken. Nu behoort het echter tot de populaire Kodi 17.6-vorken, waardoor het een prominente naam is onder Kodi 17-vorken.

2) SPMC

Download SPMC Kodi Fork

Semper Media Center is ongetwijfeld de meest populaire Kodi-vork die vandaag beschikbaar is. Deze Kodi-vork heeft geweldige functies en is wereldwijd gebruikt en heeft de voorkeur boven andere vorken.

Beste Kodi-vorken voor Windows

SPMC Kodi-vork is ontwikkeld door Koying; een voormalige Android-programmeur voor de stichting Kodi.

3) Kato Kodi Krypton Fork

Download Kato Kodi Fork

Kato Kodi Fork is geweldig om te hebben, omdat het zowel een Kodi 16 als Kodi 17 Fork is. Het heeft een geweldige community-ondersteuning die online beschikbaar is, voor het geval de gebruiker hulp nodig heeft.

Kato Kodi-vork

4) LibreELEC

Download LibreELEC voor Windows

LibreELEC is een Kodi-vork die is ontworpen op Linux voor Windows-gebruikers. Het vereist een SD-kaart om op te starten, dat werkt prima. De toegankelijkheid is vergelijkbaar met Kodi en kan ook worden toegevoegd aan de officiële Kodi-applicatie.

libreelec kodi vork

Beste Kodi-vorken voor Windows 10

5) Xbian

Xbian downloaden

Xbian is een Kodi-vork die op Windows kan worden geïnstalleerd en het werkt geweldig omdat het snel is en minder ruimte in beslag neemt. Het is oorspronkelijk gemaakt voor Raspberry Pi, maar het kan ook op Windows worden gebruikt.

Beste Kodi-vorken voor Windows 10

6) Alienware Alpha

Alienware downloaden

Deze Kodi-vork is een van de beste Kodi-vorken omdat het een mediabox of met andere woorden een console is. Het lijkt op een Kodi Boxes en het kan gemakkelijk op Windows worden geïnstalleerd.

Beste Kodi-vorken voor Amazon Fire TV / Fire-stick

7) FireMC

Deze vork is een van de beste Kodi-vorken omdat deze de voorkeur heeft van gebruikers van Kodi 17.3. FireTV Guru heeft FireMC ontwikkeld en is compatibel met Amazon Fire TV en Fire Stick.

firemc kodi vork

8) STVMC

Download STVMC Kodi Fork

Deze vork is ontwikkeld door de Spinz TV-ontwikkelaar; ja de populaire add-on waar veel Kodi-gebruikers bekend mee zijn. Hun add-on is een populaire en een van de beste Kodi-add-ons geweest en nu zijn ze hier met een Kodi-vork. En het lijdt geen twijfel dat deze Kodi-vork tot de beste Kodi-vorken behoort.

STMC Kodi-vork

9) Jesus Box

Download Jesus Box voor FireTV / Fire Stick

Jesus Box is een geweldige Kodi-vork omdat het 2 weken technische ondersteuning biedt en levenslange updates biedt. Het is een geweldige vork als je van plan bent om Kodi op Fire Stick of Fire TV te vervangen.

Jesus Box kodi vork

Jesus Box is een perfecte Kodi 17.6-vork en biedt gebruikers de ervaring net als Kodi Krypton 17.6.

10) Terrarium-tv

TerrariumTV downloaden

Er zijn piraterijproblemen bij Terrarium TV, daarom wordt het ten zeerste aangeraden om een ​​Firestick VPN te gebruiken om veilig te blijven tijdens het gebruik van deze vork. Alle streaming-geeks zijn bekend met de Terrarium Kodi-add-on, maar nu heeft de ontwikkelaar een stap vooruit gezet en een Kodi-vork gemaakt. Een applicatie die precies hetzelfde werkt als Kodi en kan worden gebruikt voor entertainment.

terrarium tv kodi vork

Beste Kodi-vorken voor Android

11) MyGica

Download MyGica Kodi Fork APK: https://tinyurl.com/y96vwdpj

Deze vork behoort tot de beste Kodi 17-vorken, met name Kodi 17.4-vorken. MyGica Kodi-vork is gebouwd voor Android-apparaten. Het is compatibel met de nieuwste Android-apparaten en biedt een geweldige ervaring.

MyGica Kodi-vork

Het is normaal gesproken geen gemakkelijke taak om Kodi-vorken apk te vinden, maar we hebben dat voor je gedaan.

12) EBox MC

EBox MC APK downloaden

Deze geweldige nieuwe Kodi-vork komt met 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte. Met deze box kunnen gebruikers verder gaan dan hun behoeften en alles streamen wat ze willen. Het werkt perfect met Android-apparaten.

EBox MC kodi vork

13) Nodi

Nodi is een andere Kodi-vork die goed werkt op Android-apparaten, maar in tegenstelling tot MyGica werkt het niet op nieuwe versies. Het is compatibel met 4.4 Android. Nodi heeft net als SPMC een eigen mappad.

nodi kodi vork

14) Vdub Style MC 17.6 Krypton

Download VDub Style APK

Deze Kodi-vork heeft onlangs de krantenkoppen gehaald vanwege zijn geweldige functionaliteit en dat is de reden waarom we hem zeker in de beste Kodi-vorken 2018 hebben gestopt. Deze vork kan worden genoten op Android-apparaten. Dus vervang Kodi hiermee en geniet ervan!

Vdub Style MC 17.6 Krypton Kodi-vork

Beste Kodi Linux-vorken

15) OSMC

Download OSMC Kodi Fork voor Linux

OSMC is een open source mediacentrum dat zichzelf ‘een mediacentrum voor de mensen, door de mensen’ noemt. Het is inderdaad een van de Kodi-vorken voor Linux-gebruikers. Linux-gebruikers zijn duidelijk anders dan de gebruikers van andere platforms en ze vinden het moeilijk om hun favoriete inhoud via verschillende apps te streamen.

osmc kodi vork

16) OpenELEC

Download OpenELEC Kodi Fork

Het is eigenlijk een open source mediacenter-suite die nu zelf beschikbaar is als mediacenter. Het is geprogrammeerd op Linux en het is erg handig voor alle streaming Geeks. Streaminggoeroes hebben beweerd dat het innovatiever is dan Kodi VPN en dat is aan jou om te beslissen.

openelec kodi vork

Beste Kodi Open Source-vorken

17) MrMC

Download MRMC Kodi Fork

Sinds Amazon Kodi uit hun app store heeft verwijderd, heeft MrMC zijn plaats ingenomen en een goede reputatie opgebouwd. MrMC is een aangepaste vorm van Kodi die open source is en op elk apparaat kan worden gebruikt. Het heeft een gebruikersinterface van 3 meter voor televisie- en videospelers.

mrmc kodi vork

18) CEMC

Download CEMC

Community Edition Media Center is een open source-vork van de beroemde Kodi en kan zonder aarzeling naast Kodi worden geïnstalleerd. Er is geen probleem of interferentie, zoals gegarandeerd door CEMC-ontwikkelaars.

CEMC Kodi-vork

Beste Kodi Raspberry Pi-vorken

19) RasPlex

RasPlex downloaden

Rasplex is een betaalbare Kodi-vork om te genieten van streams en alles op je Raspberry Pi. Het is een aangepaste versie van Kodi, vooral voor Raspberry Pi-gebruikers.

RASPLEX kodi-vork

20) OpenPHT

OpenPHT downloaden

OpenPHT is niet alleen een Kodi-vork, maar het is ook een vork van RasPlex. Het is ook ontworpen voor RaspberryPi-gebruikers, maar het kan ook worden geïnstalleerd op Windows, Linux en Mac.

OpenPHT Kodi-vork

Beste Kodi Vender of Device Forks

21) ZDMC

ZDMC downloaden

ZDMC is een Kodi-vork ontwikkeld door Zidoo Device Manufacturers en heeft RK3368-chips, waar Kodi meestal niet aan werkt. Gebruikers kunnen ZDMC op deze chips gebruiken en ze zullen geen problemen ondervinden.

zdmc kodi-vork

22) WeTek-mediaspeler

WeTek downloaden

WeTek is een uitstekend mediacentrum en een Kodi-vork die de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. Gebruikers kunnen genieten van zowel WeTek-boxen als software, net als Kodi.

wetek kodi vork

Beste Kodi oude vorken die niet meer zullen werken

 1. Crystalbuntu
 2. E2BMC
 3. GeeXboX
 4. iConsole
 5. OpenBricks

Kodi Forks Downloaden

 1. Download DVDFab Media Player Kodi Fork
 2. Download SPMC Kodi Fork
 3. Download Kato Kodi Fork
 4. Download LibreELEC voor Windows
 5. Xbian downloaden
 6. Download FireMC Kodi Fork
 7. Download STVMC Kodi Fork
 8. Download Jesus Box voor FireTV / Fire Stick
 9. TerrariumTV downloaden
 10. Download MyGica Kodi Fork APK
 11. EBox MC APK downloaden
 12. Download Nodi APK
 13. Download VDub Style APK
 14. Download OSMC Kodi Fork voor Linux
 15. Download OpenELEC Kodi Fork
 16. Download MRMC Kodi Fork
 17. Download CEMC
 18. RasPlex downloaden
 19. OpenPHT downloaden
 20. ZDMC downloaden
 21. WeTek downloaden

Laatste woorden

We hebben enkele van de beste Kodi-vorken besproken voor gebruikers die tot de beste Kodi-vorken 2018 behoren. Deze vorken zijn de gewijzigde vormen van Kodi en ze bieden alleen de functionaliteitservaring als die van Kodi. Er kunnen echter enkele aanpassingen en innovaties zijn, maar er kunnen ook enkele problemen zijn. Probeer het eens en laat het ons weten!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me