vpn-for-firestick

Als Fire TV Stick-gebruiker kijk je waarschijnlijk films en tv-programma’s vanuit je luie stoel terwijl je thuis vastzit.

Als je gratis inhoud streamt of probeert toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix, Hulu of andere streamingdiensten, heb je de beste VPN voor FireStick nodig.

Een FireStick VPN houdt uw online identiteit privé en geeft u toegang tot websites en streamings-apps van over de hele wereld.

In deze gids ben ik erin geslaagd een lijst samen te stellen van de beste VPN’s voor Fire TV, FireStick en Fire Cube met een hoge snelheid, native FireStick-app en houdt geen logboeken bij.

Ik heb ook besproken hoe je een VPN op FireStick later in deze handleiding kunt installeren en hoe je kunt controleren of je VPN werkt op Amazon Fire TV Stick.

7 Beste VPN voor FireStick

We hebben meer dan 60 VPN-providers getest om u deze lijst met top-VPN’s voor FireStick te bieden. We hebben deze VPN’s gekozen op basis van hoge snelheid, native FireStick-app en eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Hier is een lijst met top VPN’s:

1. PureVPN

2. Surfshark

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-beste-vpn-voor-firestick

PureVPN is onze top aanbeveling als de beste VPN voor FireStick. Het is gevestigd in Hong Kong en biedt 2000+ servers in meer dan 140 landen.

Als je in de FireStick-app hieronder scrolt, kun je verbinding maken met streaming-apps zoals Netflix, Hulu, ESPN +, ITV-speler, en anderen om te beginnen met streamen.

PureVPN heeft een Amazon-beoordeling van 3,4 sterren en neemt van week tot week aanzienlijk toe. Het biedt ook een Gratis proefperiode van 7 dagen ook voor FireStick-gebruikers.

Het duurt minder dan 3 minuten om te installeren de app op FireStick, die ik in deze sectie zal bespreken. Afgezien daarvan brengt het je snelle verbindingssnelheid met 256-bits codering.

U kunt PureVPN verbinden met 10 apparaten tegelijk. Je kunt deze VPN bijvoorbeeld gebruiken op Fire TV, Roku, Android, iOS, Computer, Nvidia Shield en meer tegelijkertijd.

PureVPN kost $ 2,91 / maand met een 31 dagen geld-terug-garantie.

Bezoek Site31-dagen geld-terug-garantie

2. Surfshark

Surfshark-firestick-vpn

Surfshark is ongetwijfeld de meest betaalbare VPN-service. Het is de enige VPN naast ExpressVPN die de kill switch functie op een FireStick-apparaat.

Het biedt momenteel 1.040 servers waarmee u streamingdiensten kunt deblokkeren, terwijl het AES-256 bit-codering gebeurt er om uw echte IP-adres verborgen te houden wanneer u gratis inhoud streamt.

Het heeft indrukwekkend 4.1 sterren op Amazon Store en het duurt minder dan 4 minuten om te installeren.

De app vertelt u hoeveel belasting elke server heeft, zodat u alleen die server kunt verbinden die een minimale belasting heeft voor snellere streaming.

Met één Surfshark-account kan dat maak verbinding met onbeperkte apparaten ook. Haar CleanWeb-functie houdt uw apparaat vrij van malware, virussen of phishing-pogingen.

Toen ik zei dat het betaalbaar was, meende ik het echt. Surfshark kost slechts $ 1,99 / maand met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Bezoek de site 30 dagen geld-terug-garantie

3. CyberGhost

CyberGhost-best-vpn-firestick

CyberGhost is mooi eenvoudig in te stellen en te gebruiken op Fire TV Stick. Het is voorbij 5.900 servers, dat is het grootste netwerk dat door een VPN-serviceprovider wordt aangeboden.

Het heeft een Amazon-beoordeling van 3,6 sterren, wat heel behoorlijk is, en met één CyberGhost-account kun je verbinding maken 7 apparaten tegelijkertijd.

CyberGhost gebruikt 256-bit AES-codering dat is onmogelijk te ontsleutelen. Uw internetverkeer reist door deze tunnel en houdt uw internetverkeer volledig anoniem.

Het heeft ook DNS- en IP-lekbescherming, zodat uw locatie en activiteit nooit zichtbaar zijn. Je kunt alles op FireStick veilig streamen, doorbladeren en downloaden.

Met een enkele klik kunt u verbinding maken met het optimale server en bescherm uw online identiteit.

CyberGhost is ook betaalbaar, verkrijgbaar voor $ 2,75 / maand met een 45 dagen geld-terug-garantie. De installatie duurt minder dan 5 minuten.

Bezoek Site45-dagen geld-terug-garantie

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

ExpressVPN is echt de snelste VPN voor FireStick vanwege zijn 3.000 snelle servers die beschikbaar zijn in 94 landen.

ExpressVPN heeft een 4.1 sterren op Amazon Store, wat veruit de hoogste is van de beste VPN’s in deze lijst. Het heeft de sterkste AES 256-bit encryptie om uw apparaat te beschermen tegen schade.

Het beste is dat het een Gratis proefperiode van 7 dagen voor FireStick-gebruikers zonder dat u uw creditcardgegevens hoeft toe te voegen. Niet veel VPN’s bieden een gratis proefperiode zonder creditcardgegevens.

Het heeft een Kill Switch-functie die ook veel VPN mist op een Fire TV. Het maakt automatisch verbinding wanneer u opnieuw verbinding maakt met een niet-vertrouwd Wi-Fi-netwerk.

U kunt ExpressVPN verbinden met 5 verschillende apparaten tegelijkertijd met één account. Het is een beetje duur voor $ 8,32 / maand, maar het is elke cent waard.

Bezoek de site 30 dagen geld-terug-garantie

5. NordVPN

NordVPN-voor-FireTV

NordVPN is de meest veilige VPN vanwege de vele beveiligingsfuncties die deze service biedt. Het heeft dubbele VPN-encryptie die uw verkeer niet één keer maar twee keer versleutelt.

Het heeft momenteel een Amazon-beoordeling van 4 sterren en is gerangschikt # 3 app in de beveiligingscategorie door Amazon Store.

U kunt verbinding maken met NordVPN’s 5.600 servers en is beschikbaar in 60 landen. Met zijn FireStick-app biedt NordVPN P2P en verduisterde servers.

Als u zich in China of een ander land bevindt waar strikte internetregels gelden, kunt u verbinding maken met de versluierde servers en alle inhoud of website streamen die u leuk vindt.

Met één NordVPN-account kun je maken 6 VPN-verbindingen tegelijk. NordVPN kost slechts $ 3,49 / maand met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Bezoek de site 30 dagen geld-terug-garantie

6. IPVanish

IPVanish-firestick-vpn

IPVanish is een topkeuze voor FireStick-gebruikers vanwege het sterke en krachtige encryptie. Je kunt je internetverbinding beveiligen, zelfs als je FireStick verbindt met gratis openbare wifi.

Het heeft een Amazon-beoordeling van 4 sterren, wat buitengewoon indrukwekkend is en is gerangschikt # 1 in de beveiligingscategorie door Amazon zelf.

IPVanish biedt 1.300 servers aan de overkant 75+ locaties waarmee je Netflix, Hulu, iPlayer en andere apps op Fire TV Stick kunt deblokkeren.

U kunt IPVanish inschakelen 10 apparaten tegelijk ook. De IPVanish-app is gebruiksvriendelijk met alle opties aan de linkerkant van het menu.

IPVanish is beschikbaar voor $ 3,25 / maand met slechts een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het heeft een hoge snelheid met absoluut nul logs die uw verbinding privé maken.

Bezoek Site7-dagen geld-terug-garantie

7. VyprVPN

VyprVPN-Firestick

VyprVPN heeft een eenvoudige interface en is degene met een kill switch-functie. Het is supergemakkelijk te installeren en heeft 700+ servers in 70+ landen. 

VyprVPN is beoordeeld 3-sterren op Amazon Store, wat bovengemiddeld is. Het is een van de weinige VPN’s die zijn logboeken openbaar controleert.

Toen ik VyprVPN op FireStick testte, kostte het me minder dan 4 minuten om te installeren. Deze VPN ondersteunt ook 4K-streaming en vertraagt ​​je snelheid niet.

Haar met hoofdkantoor in Zwitserland dat is geen onderdeel van 5-ogen-land, en het houdt geen logboeken bij een van beide. Met zijn OpenVPN 256-bits codering, het beschermt je tijdens het streamen.

VyprVPN maakt verbinding met 5 meerdere apparaten tegelijk en is beschikbaar voor $ 2,50 / maand met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Hoe een VPN op FireStick te installeren en te gebruiken

Er is een eenvoudige methode om een ​​VPN op Amazon Fire TV Stick te installeren die kan worden gerepliceerd op alle FireStick VPN’s die ik in deze handleiding heb vermeld.

Ik neem een ​​voorbeeld van PureVPN over het installeren, instellen en gebruiken op Fire TV. Volg deze stappen:

Stap 1: Meld u aan bij PureVPN

Stap 2: Open FireStick Home

stap-2-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 3: Klik in het menu linksboven op de Zoeken bar

stap-3-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 4: Typ nu PureVPN en klik op een van de zoekresultaten

stap-4-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 5: Selecteer de PureVPN-app

stap-5-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 6: Druk nu op Krijgen of Downloaden

stap-6-hoe-vpn-installeren-op-firestick

Stap 7: De installatie duurt enkele minuten, afhankelijk van uw internetsnelheid

stap-7-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 8: Klik na installatie op Open

stap-8-hoe-vpn-installeren-op-firestick

Stap 9: Voer nu in gebruikersnaam en wachtwoord of klik op de gratis proefperiode van 7 dagen

stap-9-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 10: Zodra u binnenkomt, ziet u de PureVPN FireStick-interface

stap-10-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 11: Jij kan Selecteer een server door een land te kiezen

stap-11-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 12: Als je een deblokkering wilt streamingdienst u kunt ook uit die optie kiezen

stap-12-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 13: Zodra u een server of een streamingdienst hebt geselecteerd, wordt er om een ​​verbindingsverzoek gevraagd, dus klik op OK

stap-13-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Stap 14: Er wordt verbinding gemaakt met een server of streaming-app

stap-14-hoe-vpn-installeren-op-firestick

Stap 15: Je FireStick is nu veilig zodra hij is aangesloten

stap-15-hoe-vpn-on-firestick te installeren

Bezoek Site31-dagen geld-terug-garantie

Waarom je een VPN nodig hebt voor Fire TV Stick

Er zijn talloze redenen waarom u een VPN nodig heeft voor uw Amazon FireStick-apparaat. Deze redenen kunnen variëren van hoge prioriteit tot lage prioriteit, afhankelijk van uw behoefte:

1. Vermijd geografische beperkingen

geo-beperkingStreaming-apps zoals US Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player en vele andere zijn in één land beperkt en ontoegankelijk voor anderen.

Om al deze apps vanaf uw huidige locatie te deblokkeren, heeft u een VPN nodig.

Als u bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix met meer titels dan welke andere Netflix-regio dan ook wilt bekijken, moet u verbinding maken met een Amerikaanse server.

Hetzelfde geldt voor de BBC iPlayer, maar je moet verbinding maken met een Britse server.

2. Bescherming tegen ISP’s en tracking door de overheid

overheid en ISPUw internetprovider, en de overheid weet ook wat u streamt op uw Fire TV Stick-apparaat.

Als u gratis inhoud streamt, d.w.z. films en tv-programma’s met behulp van de beste FireStick-apps, bereidt u zich beter voor op de gevolgen.

Of u kunt uzelf een VPN geven waarmee uw online activiteiten volledig privé en anoniem blijven.

Een VPN versleutelt uw verkeer en routeert uw verbinding via een beveiligde server, waardoor uw identiteit en fysieke locatie en uw internetactiviteit worden beschermd.

3. Bescherming tegen hackers

vpn-prevent-hackersDe wifi van uw huis of de openbare wifi kunnen beide kwetsbaar zijn. Iedereen met een basiskennis van hacken kan gemakkelijk uw apparaat hacken en persoonlijke informatie verkrijgen.

Laten we op deze manier kijken. Als u ooit een app van derden of een niet-officiële app heeft geïnstalleerd, kan dit ook uw online gegevens in gevaar brengen.

Om te voorkomen dat dit gebeurt, creëert een VPN een firewall tussen uw apparaat en het netwerk die voor een ervaren hacker onmogelijk is om uw apparaat te hacken.

4. Toegang tot Kodi-add-ons

Kodi-add-ons-voor-firestickZoals we allemaal weten, is Kodi een populaire app voor alle FireStick-gebruikers. Het komt omdat het gratis inhoud kan streamen met behulp van Kodi-add-ons.

Maar aangezien het gratis is, zijn uw online activiteiten en dus ook uw echte IP-adres volledig zichtbaar. Een VPN vervangt uw oorspronkelijke IP-adres door een van zijn servers en houdt uw identiteit volledig anoniem.

Je kunt ook de beste VPN voor Kodi gebruiken als je toevallig streamt met de Kodi-app.

Hoe u kunt controleren of VPN werkt op FireStick?

Soms kan een VPN de verbinding verbreken vanwege netwerkproblemen of kan het gebeuren dat de servers niet reageren, hoe controleer je dan of je VPN werkt?

Om ervoor te zorgen dat een VPN op FireStick werkt, zijn dit de stappen die u moet volgen:

# 1 Ga naar Instellingen in het hoofdmenu

# 2 Klik op Mijn Fire TV of Apparaat

# 3 Selecteer Over optie

# 4 In het menu aan de rechterkant zie je de huidig ​​IP-adres dat zal verschillen van uw oorspronkelijke IP-adres

Hoe FireStick VPN-app te updaten

Hoogstwaarschijnlijk zal uw VPN u telkens wanneer u de app opent om een ​​update vragen. Als dit niet wordt gevraagd of als je het hebt gemist, volg je deze stappen:

# 1 Open Firestick Home

# 2 Ga naar Toepassingen

# 3 Klik op Beheer geïnstalleerde applicaties

# 4 Klik op de VPN die je wilt updaten

# 5 Als de update beschikbaar is, de ‘Bijwerken’ icoon zal verschijnen

Veel Gestelde Vragen

Moet ik een ander VPN aanschaffen voor een ander apparaat?

Nee. Je hebt maar één VPN nodig die op al je apparaten werkt, of het nu een mobiele telefoon, computer, Roku of je Smart TV is. U wilt niet voor elk apparaat een afzonderlijke VPN kopen.

Wat is de beste gratis VPN voor FireStick?

Gratis VPN’s zijn niet altijd te vertrouwen. Ze zouden logboeken bijhouden en uw gegevens verkopen aan adverteerders of derden. De beste gratis VPN voor FireStick zijn degenen die uw gegevens niet compromitteren.

Laatste woorden

Amazon Fire TV Stick is een perfect streaming-apparaat dat elke gewone tv in een Smart TV zou kunnen veranderen.

Zodra je FireStick op de HDMI-poort van je tv hebt aangesloten, kun je alles streamen en doorbladeren, net zoals je het op je computer of je telefoon doet.

Omdat meer mensen dan ooit films en tv-programma’s kijken vanwege de vergrendeling, is toegang tot nieuwe Netflix-titels verplicht geworden.

Daarvoor heb je de beste VPN voor FireStick nodig die servers in veel landen heeft en ook snel genoeg is om te streamen zonder bufferproblemen.

Voor uw gemak heb ik ook besproken hoe u een VPN op uw FireStick installeert zodra u zich op de service hebt geabonneerd.

Een VPN verbergt ook uw online activiteiten terwijl u streamt. Stel dat u, als u gratis inhoud streamt, uw activiteit anoniem blijft houden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me