Brettus Kodi is een van de meest populaire Kodi-build met een aantal geweldige Kodi-add-ons voor specifieke inhoud, zoals Brettus Anime voor anime-liefhebbers, Brettus Kids Tube voor tekenfilms, Brettus Documentaries voor de beste documentairestreams en Brettus Retro voor oude films en tv-shows.

Zorg ervoor dat u een betrouwbare Kodi VPN-service gebruikt terwijl u Brettus Addon gebruikt om uw online privacy te beschermen en veilig te surfen.

In deze gids laten we u zien hoe u Brettus op Kodi installeert, zodat u zonder belemmeringen van uw favoriete inhoud kunt genieten.

Contents

Brettus Kodi Repository

Brettus Kodi Addon is verkrijgbaar via zijn eigen Brettus Repository.

Brettus Kodi Downloaden

 1. Download de Zip bestand op uw apparaat.
 2. Open Kodi > Klik Add-ons > Klik op de Vak pictogram.
 3. Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Bladeren waar het gedownloade zip-bestand zich bevindt > Wacht op de melding.
 4. Ga naar Installeren van Opslagplaats.
 5. Klik Brettus Repository > Open Programma-add-ons > Selecteer Brettus Builds Wizard > Klik Installeren.

Hoe Brettus te installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of lager

 1. Lancering Kodi op uw apparaat > Klik in het Uitrusting (instellingen) pictogram om door de instellingen te bladeren.hoe brettus kodi te installeren
 2. Selecteer in het menu het dossier manager > Een nieuw venster wordt geopend > Dubbelklik op Toevoegen Bron.hoe je brettus kodi installeert op krypton versie 17.6 of lager
 3. Er verschijnt een dialoogvenster, klik op de adresbalk die zegt <Geen> en voer dit in URL: https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klik OK.hoe brettus kodi toe te voegen
 4. Noem deze mediabron ‘Brettus Repo ‘ > Klik OK > Controleer nogmaals de URL en naam en klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.brettus kodi addon
 5. Keer terug naar het startscherm, Open Toevoegenons sectie van het linker menu > Klik op de Doos (pakket installatieprogramma) icoon vanuit de linkerbovenhoek > Selecteer in dit nieuwe venster Installeer vanuit Zip-bestand.hoe je brettus kodi installeert op jarvis versie 16 of hoger
 6. Klik op Brettus Repo > Selecteer repository.Brettusrepo-1.0.zip > Wacht tot de repository is geïnstalleerd.brettus kodi-opslagplaats
 7. Klik op zodra de melding verschijnt Installeer vanuit Repository > Open Brettus Repo > Open Programma-add-ons map > Klik op Brettus Bouwt Wizard > Raken Installeren > wacht op de toevoegenAan ingeschakeld kennisgeving.

hoe brettus kodi op firestick te installeren

De wizard is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik, geniet van alle Brettus-repository-add-ons die vooraf voor u zijn geïnstalleerd!

Hoe Brettus Kodi te installeren op Jarvis versie 16 of hoger

 1. Open Kodi > Systeem > het dossier Manager > Dubbelklik Toevoegen Bron > Selecteer Geen > Type URL https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klik Gedaan > Typ naam ‘Brettus Repo ‘ > Klik Gedaan > Klik OK.
 2. Ga naar Kodi Huis Scherm > Klik Systeem > Ga naar Toevoegenons > Klik op Installeren van Zip het dossier.
 3. Navigeer en klik op ‘Brettus Repo ‘ > Klik op repository.Brettusrepo-1.0.zip.
 4. Installeren van Opslagplaats > Brettus Repository > Programma Toevoegenons > Brettus Builds Wizard > Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.

Hoe Brettus op Kodi Fire Stick te installeren

Je moet eerst Kodi op Fire Stick installeren en dan kun je Brettus Kodi 17 en Brettus op Kodi 18 installeren. Klik hier om te zien hoe je Kodi op Fire Stick installeert.

Nadat je Kodi hebt geïnstalleerd, volg je deze stappen om Brettus op Kodi Fire Stick te installeren.

 1. Open Kodi applicatie op Fire Stick
 2. Open Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Volg nu de bovenstaande stappen voor het installeren van Brettus op Kodi krypton V17. Er is geen verschil in de procedure. Gebruik een betaalde gratis VPN voor Firestick Kodi 2023 om deblokkering van geografisch geblokkeerde streams te deblokkeren.

Brettus Kodi werkt niet / fouten / problemen

Brettus op Kodi kan zipbestand niet installeren

Tijdens het installeren van Brettus Kodi kunt u deze fout tegenkomen. Dit gebeurt als u probeert de repository te installeren via een verouderd Zip-bestand.

Fix

Om deze fout te voorkomen, downloadt u het zip-bestand van de repository uit een betrouwbare repository.

Brettus op Kodi kan afhankelijkheid niet installeren

Wanneer u de add-on vanuit de repository probeert te installeren, kan deze fout verschijnen. De reden achter deze fout is dat de bron van de repository die u gebruikt mogelijk wordt afgesloten of dat deze mogelijk is verplaatst naar een nieuwe URL.

Fix

Telkens wanneer u een bron toevoegt, moet u controleren of deze betrouwbaar is en werkt. Zorg er ten tweede voor dat u de URL correct heeft getypt. Ten derde, als deze fout nog steeds optreedt, probeer dan een andere repository.

Brettus Kodi informatie

Brettus Kodi is zeer geprezen in de Kodi-gemeenschap vanwege de add-on die het in zijn pakket heeft. De populariteit kan gemakkelijk worden beoordeeld door in te loggen op Twitter en te zoeken in de Brettus-add-on. Hetzelfde is het geval als je zoekt naar Brettus Kodi bouwt Facebook-recensies, maar ze zijn iets ouder. Je zult verbaasd zijn om te zien dat de Brettus Kodi-recensie bouwt, hoeveel mensen het eigenlijk aanbevelen. Kijk hier:

Brettus Kodi Pin

Tijdens het gebruik van Brettus Builds is een pincode vereist voor toegang tot inhoud voor volwassenen en add-ons voor volwassenen. Je kunt in de internetmappen zoeken naar die pin, want deze blijft veranderen.

Het inpakken

Brettus V4 Kodi is geweldig om te hebben als je je Kodi-bibliotheek wilt diversifiëren. Brettus Builds Kodi-recensies zijn vanaf nu erg goed en de gebruikers prijzen het veel.

Brettus Kodi-add-on geeft het de voorsprong op anderen vanwege hun specifieke inhoud. In deze gids hebben we gedetailleerde stappen gegeven voor het installeren van Brettus op Kodi.