CyberGhost VPN voor Kodi 2020 Review – Voltooi installatie-installatie voor Android en Windows

Het kiezen van de beste VPN voor Kodi kan lastig zijn, omdat bijna elke andere VPN-provider beweert de beste te zijn. Ik raad CyberGhost voor Kodi aan omdat ik het beschouw als een betrouwbare serviceprovider met een aantal speciale streamingfuncties, waardoor gebruikers geografisch beperkte inhoud kunnen deblokkeren door anoniem te blijven.


Bekijk deze handleiding en ontdek hoe u CyberGhost kunt installeren op apparaten zoals Windows, Android en andere platforms.

Is CyberGhost VPN een goede VPN-service voor Kodi?

Ja! CyberGhost is echt de beste VPN voor streaming omdat het een aantal geweldige functies heeft, zoals:

 1. Ondersteunt bijna elk besturingssysteem zoals Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick en FireTV, Roku, RaspberryPi enz
 2. Strict Geen logboekenbeleid
 3. Een verscheidenheid aan meer dan 3500 servers over de hele wereld
 4. Staat 7 gelijktijdige verbindingen toe
 5. Kill switch-functie

Dit zijn allemaal de belangrijkste kenmerken van deze VPN en het beste is dat je het allemaal voor slechts $ 2,75 / maand kunt krijgen.

CyberGhost is een zeer gerenommeerde VPN-provider in de cyberveiligheidssector vanwege de steeds beter wordende service. Het is nooit blootgesteld aan enig schandaal omdat het een coderingsprotocol van militaire kwaliteit biedt en de privacy van gebruikers niet schaadt. Het is een betrouwbare dienstverlener, die wordt ondersteund door het feit dat het zijn transparantierapport online heeft gepubliceerd.

CyberGhost heeft een geweldige gebruikersinterface met alle geweldige functies die vooraf aanwezig zijn, zodat gebruikers zonder problemen toegang hebben. Het uitvoeren met Kodi is een geweldige ervaring omdat het gebruikers toegang geeft tot alle geografisch beperkte Kodi-add-ons zoals DeathStar Kodi-add-on.

CyberGhost voor Kodi Speed ​​Test

Om de serversnelheid van CyberGhost voor Kodi te testen, heb ik een snelheidstest gedaan tijdens het streamen op Kodi met een 2 Mbps-verbinding. Dit zijn de resultaten:

CyberGhost voor kodi-snelheidstest

De serversnelheid van CyberGhost via een 2 Mbps-verbinding was echt goed, zoals je kunt zien in de bovenstaande schermafbeelding. Ik kwam geen vertragingen of problemen tegen tijdens het streamen met CyberGhost aangesloten.

CyberGhost voor Kodi IP-lektest

De belangrijkste reden waarom een ​​persoon ervoor kiest om een ​​VPN te gebruiken, is om zijn / haar IP-adres te verbergen en anoniem op internet te surfen. Maar als dat enige doel wordt aangetast door de VPN-provider, heeft het geen zin om het te gebruiken.

Om te testen of CyberGhost in dit opzicht betrouwbaar is, deed ik een IP-lektest en werd er geen IP-lek of DNS-lek gedetecteerd. Dit bewijst dat het een sterk coderingsprotocol heeft en kan worden vertrouwd.

CyberGhost IPleak-test voor kodi

CyberGhost IPleak-test voor kodi

CyberGhost voor Kodi Geo-beperkte controle op add-ons

Wat heb je aan een VPN voor Kodi als het een IPTV Kodi-add-on niet kan deblokkeren?

Om te testen of CyberGhost de DeathStar Kodi-add-on ontgrendelt, wat een IPTV Kodi-add-on is, aangezien ik in Koeweit woon en de add-on in deze regio beperkt is. Ik maakte verbinding met de CyberGhost-server in New York, VS en de add-on begon onmiddellijk te werken en de stream begon perfect binnen 7 tot 8 seconden.

cyberghost-installatie voor kodi

Het tv-programma dat ik via DeathStar Kodi-add-on heb gestreamd, was Blacklist van NBC, wat bewijst dat CyberGhost VPN voor Kodi een betrouwbare serviceprovider is.

Is CyberGhost compatibel met Kodi?

CyberGhost heeft geen speciale Kodi-add-on zoals PureVPN, wat een nadeel is, maar je kunt CyberGhost toch op de achtergrond gebruiken. Start eenvoudig de CyberGhost-client en maak verbinding met de gewenste server en start vervolgens Kodi om te streamen.

Als we het hebben over besturingssystemen, moet je weten dat het compatibel is met Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick en FireTV, Roku, RaspberryPi.

Hoe Kodi te gebruiken met CyberGhost op Android

Als u een Android-gebruiker bent die ernaar uitkijkt om CyberGhost op uw apparaat te installeren, volgt u deze stappen:

 1. Ga naar Google Play Store > Zoek naar CyberGhost > Klik op Zoeken.
 2. Klik op CyberGhost VPNSnel & Veilige wifi-bescherming.
 3. Klik Installeren
 4. Klik Open.
 5. Klik nu Log in.
 6. Log in op de applicatie met uw inloggegevens.
 7. Maak verbinding met een server naar keuze en begin met streamen.

Leer hoe u Kodi op Android-apparaten installeert en geniet van streaming op uw apparaat zonder enige beperking.

Hoe Kodi te gebruiken met CyberGhost op Windows

Volg deze stappen om CyberGhost VPN op Windows te installeren:

 1. Koop een CyberGhost-abonnement en registreer u bij de service.
 2. Download CyberGhost windows desktop-client.
 3. Installeer de desktopclient.
 4. Start de client na installatie.
 5. Log in bij de klant.
 6. Kies de server die je wilt gebruiken.
 7. Klik nu op de aan / uit-knop om het protocol te activeren.

Het is zo simpel!

Hoe CyberGhost voor Kodi op FireStick te gebruiken

FireStick is ongetwijfeld een geweldig streamingapparaat dat de online streaming-industrie heeft geëvolueerd. Het installeren van een VPN op Firestick is vrij eenvoudig, simpelweg:

 1. Ga naar de Amazon-winkel
 2. Zoek naar CyberGhost en klik op het allereerste resultaat en kies FireStick als je apparaat.
 3. Installeer de app op uw apparaat.
 4. Meld u nu aan bij de applicatie en maak verbinding met de server die bij u past.
 5. Open Kodi en begin met streamen

Alternatieve VPN-services voor Kodi

Prijs en functies zijn belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een VPN. Daarnaast zijn er sommige mensen die de gebruikersinterface van de toepassing een beetje ingewikkeld vinden om te begrijpen. Als u een van deze gebruikers bent en op zoek bent naar alternatieve VPN-services voor Kodi dan CyberGhost, dan kunt u deze proberen:

 1. PureVPN voor Kodi
 2. ExpressVPN voor Kodi
 3. NordVPN voor Kodi

CyberGhost voor Kodi Reddit-beoordelingen

Gebruikersrecensies zijn belangrijk omdat ze u inzicht geven in de grondrealiteit en het helpt u te beslissen of u ervoor wilt kiezen of niet. Dit is waarom ik hieronder enkele recensies heb opgesteld:

Commentaar van discussie riteflyer27’s commentaar van discussie "CyberGhost VPN van HumbleBundle Speed ​​Warning".

Deze gebruiker prijst CyberGhost VPN voor Kodi en beweert dat de streaming soepel verliep en dat de VPN goed was aangesloten.

Commentaar van discussie destructor_rph’s commentaar van discussie "Is Cyberghost een veilige vpn?".

Kijk hier eens naar, de gebruiker is kalm en hij weet dat CyberGhost geen logs bijhoudt. Ze hebben dit ook vermeld in hun transparantierepot.

Gevolgtrekking

CyberGhost heeft zijn servicekwaliteit op tijd verbeterd en het geeft een harde concurrentie aan de markttirannen. CyberGhost voor Kodi klinkt als een optimale keuze vanwege zijn functies en het feit dat het niet bijhoudt en logt, maakt het betrouwbaarder.

CyberGhost is een van de beste VPN voor Kodi omdat er geen schandalen tegen zijn en de feedback van gebruikers positief is. Het heeft een breed scala aan servers en uitstekende streamingfuncties die het zo speciaal maken. Meer dan dat, het is compatibel met Kodi dat er het meest toe doet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map