De beste VPN voor torrenting / torrents en P2P-bestandsdeling

Torrents zijn een paradijs voor alle freebies die op zoek zijn naar de nieuwste films, tv-programma’s, muziek, software en vele andere dingen. Er zijn veel torrent-sites online beschikbaar die gebruikers hoogwaardige inhoud bieden. Deze torrent-sites bieden inhoud door links van andere hostingsites en -providers te pakken, zonder hun toestemming. Ondanks dat het een geweldige optie is voor het bekijken van de nieuwste films en tv-programma’s, is torrenting onderhevig aan piraterij. vereist daarom de beste VPN-service voor torrenting. Met VPN op zijn plaats wordt uw activiteit gecodeerd en anoniem voor de ISP.


De beweging tegen online piraterij en gegevensbescherming begint elke dag sterker te worden en de autoriteiten zijn op jacht naar alle spelers in dit vuile spel. En waarom zou u privacy willen missen, wanneer u VPN-kortingen en kortingsbonnen kunt krijgen om u extra geld te besparen.

Waarom heb ik de beste VPN nodig voor torrenting??

Het beschermen van uw browsen en verkeer tegen de ogen van uw ISP is belangrijk als u torrents, online streaming-sites gebruikt of toegang tot uw bankrekening of online transacties. Online vrijheid heeft een prijs en een ding dat de meeste mensen die internet gebruiken niet begrijpen, is dat virtuele beveiliging essentieel is om te hebben.

Torrenting is leuk totdat je de aandacht van de autoriteiten trekt of het slachtoffer wordt van een inbreuk op de privacy. Torrent-sites krijgen elke dag voldoende verkeer en veel hackers en autoriteiten zijn altijd op zoek naar kwetsbare gebruikers.

De autoriteiten zijn begonnen met het inhuren van derde partijen voor de bescherming van auteursrechten en voorstanders van online piraterij om gebruikers die betrokken zijn bij het illegale spel van torrenting te controleren, te identificeren en te vervolgen.

Deze bureaus slepen je niet rechtstreeks naar de rechtbank als je wordt betrapt, maar ze waarschuwen je liever eerst dat ze je kunnen vervolgen voor illegale torrenting met een flinke boete. Als de gebruiker doorgaat met torrenting, dan is de rechtbank waar de gebruiker naartoe gaat.

Voorkomen is beter dan genezen!

Het hebben van een VPN voor torrenting is niet alleen een keuze, maar ook een behoefte!

Om te voorkomen dat uw ISP’s en autoriteiten naar u sluipen, uw verkeer volgen en browsen, moet u een betrouwbare Kodi VPN hebben!

Een VPN versleutelt uw webverkeer, waardoor de ISP uw online activiteit of uw browse-activiteit niet kan volgen. Ten tweede verbergt het uw IP-adres door het te wijzigen in het serveradres waarmee u bent verbonden. Hierdoor hebben de ISP’s geen idee en kunnen ze niet achterhalen wat u online doet.

Een ander groot voordeel van een VPN is dat het toegang biedt tot alle geografisch beperkte sites of sites die worden geblokkeerd door uw ISP. Dat betekent dat als u toegang wilt tot torrents die in uw regio of door uw internetprovider zijn geblokkeerd, het gebruik van een VPN de beste en veiligste tool is.

Zo biedt een VPN u volledige online privacy en virtuele vrijheid.

Veelgestelde vragen over de beste VPN voor torrents

Veel gebruikers begrijpen niet hoe een VPN werkt en daarom zijn ze altijd twijfelachtig en verward. Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen van gebruikers van torrenting:

Is torrent veilig met een VPN?

Ja! Torrenting is veilig met een VPN omdat het u beschermt door u verkeersversleuteling te bieden en uw IP-adres te verbergen om u te beschermen tegen de ogen van uw ISP.

Verbergt VPN Torrenting voor ISP?

Precies! Torrenting met VPN laat uw ISP niet weten wat u online doet Het biedt u vrijheid om overal toegang tot te hebben zonder dat iemand u kan bespioneren.

Kan een ISP zien of je torrent?

Ja, als u geen VPN gebruikt, kan uw ISP eenvoudig uw online activiteiten en verkeer volgen. Wanneer je toegang krijgt tot een torrent, zal je ISP de eerste zijn die dat weet. Gebruik daarom een ​​VPN om uw online privacy te beveiligen.

Gebruikers blijven vragen dat je betrapt kunt worden op torrenting of niet en ik heb altijd gezegd dat je zonder een VPN altijd kwetsbaar bent.

Functies om op te letten in de beste VPN voor torrenting

Als je eenmaal hebt besloten dat je tijdens het torrenten een VPN gaat gebruiken, moet je eerst beslissen welke VPN je wilt gebruiken. U vindt talloze VPN’s online en dit kan u in de war brengen.

Waar moet je op letten bij de beste VPN voor torrenting?

Hier zijn een paar dingen waar je op moet letten bij een VPN, bij het kiezen van de beste VPN voor torrenting:

KenmerkenOmschrijving
SnelheidBij het gebruik van VPN voor het downloaden van torrents of online streaming, is snelheid een van de belangrijkste kenmerken omdat sommige VPN’s de surf-, download- en uploadsnelheid op het internet belemmeren. Dit zorgt voor een niet zo prettige ervaring voor de gebruiker en ontmoedigt hem om VPN niet meer te gebruiken.
Variatie en groot aantal serversHet hebben van een grote variëteit en een groot aantal servers over de hele wereld is een van de beste die een VPN kan bieden. Reden is dat u toegang krijgt tot elke website die geografisch beperkt is vanuit uw regio of snelle servers uit andere landen probeert.
Hoogwaardige versleutelingVersleuteling is het belangrijkste kenmerk waarnaar moet worden gezocht bij het kiezen van de beste VPN voor torrenting. VPN’s die AES-256-codering aanbieden, zijn de beste keuze, omdat u dat coderingsniveau nodig heeft. Versleuteling beschermt uw verkeer tegen uw internetprovider en autoriteiten.
P2P-beschermingP2P-bestandsdeling is een risicovolle kwestie en daarom ontmoedigen veel antivirussen en sommige VPN’s gebruikers om ze te proberen. Een betrouwbare en goede VPN biedt echter p2P-bescherming voor delen, zodat gebruikers kunnen genieten van het delen van films, tv-programma’s, muziek, software en nog veel meer.
Live ondersteuningVeel gebruikers worden geconfronteerd met problemen bij het aanklagen van een VPN en de problemen kunnen van veel verschillende typen zijn. Om deze problemen op te lossen, moet een gebruiker altijd een VPN-service kiezen die 24/7 live klantenondersteuning biedt.
Geen DNS-lekkenDNS-lekken zijn altijd een ernstig probleem voor gebruikers die zijn verbonden met VPN-servers omdat een DNS-lek hun anonimiteit in gevaar brengt. Veel VPN’s beweren geen DNS-lekken te hebben, maar niet al hun beweringen zijn waar. Kies daarom voor een VPN waarover gebruikers goede reviews hebben of test zelf hun DNS- en IP-lekken.
Compatibiliteit met meerdere platformsVPN’s die compatibel zijn met talloze platforms zoals Windows, iOS, Android, FireOS etc. en apparaten zoals mobiele telefoons, tv’s, routers zijn de beste om uit te kiezen, omdat ze met meerdere apparaten kunnen worden gebruikt.
Geen logboekbeleidEr zijn veel VPN-services gemarkeerd die gebruikerslogboeken bijhouden en ze hebben die zelfs verkocht aan autoriteiten. Dit is de reden waarom veel mensen vertrouwensproblemen hebben met VPN-services. De beste VPN’s voor torrenting houden nooit logboeken bij, wat uw privacy en veiligheid garandeert.

De functie die je nooit mag missen in de beste VPN voor torrenting

De belangrijkste functie die elke gebruiker van elke VPN-service nodig heeft, is een IP-adres. ISP kan de gebruikers volgen op IP-adressen en hun browsen eenvoudig volgen. Niet alleen uw ISP, maar ook veel andere externe bureaus houden uw trackrecord bij door uw IP-adres te identificeren.

Uw IP-adres is uw online identiteit en als het niet wordt gemaskeerd, kan iedereen uw locatie volgen en u bespioneren.

Daarom wordt het aanbevolen voor online streamers en torrent-gebruikers om een ​​VPN te gebruiken om hun IP-adressen te verbergen.

IP-lekkende VPN’s kunnen uw online vrijheid en uw anonimiteit ernstig in gevaar brengen, omdat autoriteiten en hackers tegen piraterij over de hele wereld verspreid zijn. Op de een of andere manier ben je kwetsbaar voor problemen.

Pro-tip: lees onze gedetailleerde vpn voor firestick-gids.

Vergelijk VPN Torrents-beleid

Oké, dus je zou nu rekening hebben gehouden met snelheidstest, versleuteling en alle bovenstaande kenmerken, en dat is een goede zaak!

Maar zo geknipt is het niet!

Je kunt je op elke VPN abonneren voor torrenting, maar je moet daarvoor één ding weten, niet elke VPN staat torrenting toe.

Verbaasd om dat te horen?

Ja, veel VPN’s bieden hoogwaardige bescherming en privacy, maar ze staan ​​geen torrenting toe via hun servers. Deze VPN’s kunnen het beste zijn voor online streaming en online transacties, maar niet voor torrenting.

Hier is een lijst met de VPN’s die torrenting wel / niet toestaan.

AanbiederToegestaan ​​/ niet toegestaanLogboekbeleid
VPN’s die torrenting toestaan
PureVPNToegestaanGeen logboekregistratie
ExpressVPNToegestaanGeen logboekregistratie
NordVPNToegestaanGeen logboekregistratie
IPVanishToegestaanGeen logboekregistratie
ProtonVPNToegestaanGeen logboekregistratie
VPN’s die Torrenting niet toestaan
ZenmateNiet toegestaanGeen logboekregistratie
TouchVPNNiet toegestaanSommige logging
PersonalVPNNiet toegestaanGeen logboekregistratie
Norton Wi-Fi Privacy VPNNiet toegestaanSommige logging
Hola VPNNiet toegestaanVolledige logging

Real-time test van de beste VPN voor torrenting

Elke VPN-provider beweert de beste VPN te zijn en beweert dat ze geen IP, DNS of WebRTC lekken. U kunt een VPN-provider echter nooit blindelings vertrouwen zonder deze te testen, omdat claims soms misleidend kunnen zijn.

Ik vertrouw geen enkele VPN-provider en daarom heb ik IP-lektests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de VPN’s die ik aanbeveel het waard zijn.

Ik heb de desktop-apps van gedownload 3 top VPN voor torrents en onderschreven hun maandelijkse abonnementen. Na het installeren van de app en het inloggen op de respectievelijke accounts, heb ik één voor één verbinding gemaakt met servers uit verschillende regio’s via elke VPN en begon ik te browsen.

Terwijl ik aan het browsen was, ging ik naar https://ipleak.net/ en testte ik IP-lekken. Dit zijn de resultaten:

Aanbevolen # 1 NordVPN voor torrenting

NordVPN heeft altijd een positief imago bij de gebruikers behouden vanwege de consistentie in het leveren van service van hoge kwaliteit. Het kiezen van een VPN is een kwestie van betrouwbaarheid en vertrouwen en NordVPN heeft die standaard waarop het elke dag kan worden vertrouwd.

Voor het testen van NordVPN heb ik verbinding gemaakt met een Amerikaanse server.

beste vpn voor torrenting

De resultaten waren geweldig, aangezien NordVPN geen IP-lekken heeft, wat zijn plaats behaalt bij de beste VPN’s voor torrenting. Als het oorspronkelijke IP-adres zou zijn gelekt, zou het echte DNS-adres zijn verschenen in plaats van het weergegeven “USA IP”. 

NordVPN heeft een grote verscheidenheid aan meer dan 5000 servers, zodat gebruikers kunnen genieten van torrenting vanuit elke gewenste regio. NordVPN-servers hebben een hoge snelheid en de connectiviteit is uitstekend.

nordvpn torrent cta

Aanbevolen # 2 ExpressVPN voor torrenting

ExpressVPN wordt over de hele wereld zeer gewaardeerd om zijn snelle connectiviteit en uitstekende bescherming.

ExpressVPN is altijd trouw gebleven aan zijn bewering dat het sterke versleuteling en pure anonimiteit biedt. Een van de vele redenen om voor ExpressVPN te kiezen, is de gebruiksvriendelijke interface. Afgezien van dit, heeft ExpressVPN meer dan 2000 snelle en beveiligde servers in 94 landen.

Om deze claim te testen, heb ik verbinding gemaakt met een Canadese server en gecontroleerd of er IP-lekken of DNS-lekken zijn.

expressvpn voor torrenting

De resultaten waren vrijwel verwacht, aangezien ExpressVPN geen IP of DNS lekt tijdens torrenting.

Een ding waar een paar nieuwe gebruikers over klagen, is de prijs van ExpressVPN, die hoger is dan die van andere concurrenten. Wat deze mensen echter niet begrijpen, is dat de servicekwaliteit van ExpressVPN tegen deze tarieven zeer gerechtvaardigd is.

expressvpn cta

Aanbevolen # 3 CyberGhost VPN voor torrenting en P2P-bestandsdeling

CyberGhost is niet zo populair als de bovengenoemde VPN-providers, maar dat betekent niet dat de service niet toereikend is. CyberGhost heeft enkele van de meest verbazingwekkende functies die u bij geen enkele andere VPN-provider te zien krijgt. Vooral als u op zoek bent naar de beste VPN voor torrenting, dan is CyberGhost misschien de beste optie voor u.

Dat is allemaal goed tot hier, maar om er zeker van te zijn dat het veilig is of niet, heb ik het IP- en DNS-lek getest en de resultaten waren als volgt:

cyberghost voor torrenting

De resultaten waren behoorlijk bevredigend omdat er geen IP- of DNS-lekken waren. Daarom is bewezen dat CyberGhost een van de beste VPN’s voor torrenting is.

Het heeft een speciale torrent-functie voor alle nerds die kiezen voor veilige torrenting. Deze functie biedt high-end verkeersversleuteling waarmee gebruikers anoniem torrents kunnen downloaden.

cyberghost torrent cta

Aanbevolen # 4 IPVanish VPN voor torrenting en P2P-bestandsdeling

IPVanish nam met een knal deel aan de competitie en gaf een goede concurrentie aan de vooraf vastgestelde tirannen in de industrie. IPVanish is in de loop van de tijd populair geworden vanwege de geweldige dienstverlening.

Om het IP-lek van IPVanish te testen, heb ik verbinding gemaakt met een IPVanish-server in Duitsland en het getest. Dit is het resultaat:

IPVanish VPN voor torrenting

IPVanish heeft 1100 servers over de hele wereld die compromisloze beveiliging en een hoge bandbreedtesnelheid bieden. IPVanish Kodi biedt 10 gelijktijdige verbindingen, wat inderdaad meer is dan elke andere concurrent. Bovendien heeft het een strikt No Logs-beleid, waardoor het een betrouwbare VPN-provider is.

Gratis VPN voor torrenting

Op zoek naar een gratis VPN in plaats van je te abonneren op een betaalde VPN?

Welnu, er zijn een handvol gratis VPN’s en proxyservers online beschikbaar waarvoor geen abonnement en aanmeldingen vereist zijn. Hier zijn de 3 beste gratis VPN’s voor torrenting.

Top gratis VPN voor torrents

# 1 Verstop me

# 2 Hotspot Shield

# 3 Security Kiss

Dit zijn de meest geprefereerde gratis VPN’s, die door veel torrent-gebruikers worden gebruikt voor online bescherming.

Maar zijn ze echt betrouwbaar?

Is deze gedachte ooit in je opgekomen??

Een gratis VPN-service die beweert zoveel functies te bieden, klinkt te mooi om waar te zijn!

Ik bedoel, het is zo duidelijk dat online privacy en beveiliging geen sociale dienst zijn die iemand aan de wereld zou geven zonder iets terug te nemen.

Een belangrijk ding om te weten over alle gratis VPN’s is dat geen van deze VPN’s competitieve beveiliging biedt voor de bovengenoemde VPN’s. De functies die deze VPN’s hebben, zijn niet toereikend en het zijn slechts claims die niet helemaal waar zijn. Gratis P2P VPN die high-end beveiliging biedt, is slechts een mythe!

Online privacy en bescherming is een serieuze matte rand die niet kan en mag worden aangetast. Deze VPN’s hebben DNS- en IP-lekken en houden logboeken bij, iets dat door geen enkele VPN-gebruiker wordt verwelkomd.

Ik raad gratis VPN’s niet aan vanwege hun zwakke protocollen en niet-concurrerende standaarden. Als u echter bereid bent om een ​​gratis VPN te proberen en privacyproblemen wilt ondervinden, wees dan mijn gast!

Beste VPN voor Torrenting Reddit

Reddit is een leuke plek om naar oplossingen voor alles te zoeken, maar vaak kom je een aantal vragen tegen die als volgt moeten worden beantwoord:

Commentaar van discussie CryptoMe Dit is commentaar van discussie "Wat is de beste VPN voor torrenting?".

Deze man heeft geen idee over de omvang van VPN-functies. Het antwoord op deze vraag is dat ja, VPN’s kunnen worden verbonden met meerdere apparaten en ze hebben ook meerdere inlogfuncties.

Voorgestelde VPN voor torrenting? van Piracy

Deze gebruiker heeft op Reddit gepost dat hij een bericht van zijn internetprovider heeft ontvangen en nu van plan is om een ​​VPN te gebruiken.

Goeie broer, het is nooit te laat! Abonneer je op de beste VPN voor torrenting en laat je torrentschip zeilen.

Gevolgtrekking

Torrents zijn ongetwijfeld gek, op een goede manier!

Maar torrenting zonder VPN is letterlijk gek!

Je moet altijd heel kieskeurig zijn over elke beweging die je via internet maakt en je moet elke maas in de wet bedekt houden terwijl je kodi-add-ons gebruikt. U moet uw gegevens en uw verkeer beschermen door de beste codering en privacy te hebben.

Deze gids is bedoeld om u te informeren over de problemen en hun oplossingen met betrekking tot torrenting. Zorg ervoor dat u deze aspecten in overweging neemt wanneer u de volgende keer nadenkt over het downloaden van een torrent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map