Deze VPN’s zorgen voor naadloze streaming voor Netflix | Top 5 Netflix VPN

Netflix is ​​momenteel de grootste naam in de entertainmentindustrie. Miljoenen gebruikers vertrouwen op deze service om aan hun entertainmentbehoeften te voldoen. Veel gebruikers doen dit met behulp van de beste VPN voor Netflix als oplossing om US Netflix in hun land te krijgen. Terwijl veel kijkers gewoon geen gratis VPN’s gebruiken die met Netflix werken, omdat die er niet zijn.


Netflix heeft zijn netwerk over meer dan 190 landen over de hele wereld verspreid en dit heeft hem geholpen een groot marktaandeel te veroveren. Ondanks dat al deze landen deel uitmaken van het Netflix-netwerk, delen ze niet dezelfde inhoudsbibliotheek.

Dit betekent dat de inhoudstitels die beschikbaar en toegankelijk zijn op Netflix vanuit de Verenigde Staten, mogelijk niet beschikbaar zijn in andere regio’s zoals India, de VAE of Japan. Reden hiervoor is dat elke contentdistributeur enkele beperkingen heeft en dat sommige licentieproblemen voorkomen dat Netflix elke content aan elke regio aanbiedt.

Elke regio heeft zijn eigen Netflix-bibliotheek, met bijna dezelfde inhoudstitels als andere bibliotheken, behalve die beperkt door inhoudsdistributeurs vanwege licentieproblemen.

Met andere woorden, je hebt Netflix-originelen over de hele wereld toegankelijk in de Netflix-bibliotheek van elke regio, maar sommige shows zijn beperkt tot bepaalde regio’s. Deze geografische beperking kan alleen worden omzeild via een betrouwbare VPN-service die volledige anonimiteit biedt, anders werkt VPN voor Netflix niet.

Vanaf vandaag is Netflix de meest gebruikte online streamingdienst over de hele wereld en het lijdt geen twijfel dat dit de voorafgaande keuze is van elke binge-watcher. De belangrijkste reden achter deze populariteit van Netflix is ​​dat het een grote verscheidenheid aan inhoud biedt voor elke regio en dat de streamingkwaliteit uitstekend is.

Hier is een lijst van enkele bekende landen uit meer dan 190 landen die toegang hebben tot Netflix:

Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittannië)BangladeshIsraëlSri Lanka
Verenigde StatenBelgiëItaliëZweden
AustraliëBraziliëMaleisiëZwitserland
DuitslandBulgarijeMexicokalkoen
AfghanistanCanadaNederlandVerenigde Arabische Emiraten
IndiaDenemarkenRoemeniëSri Lanka
FrankrijkEgypteSaoedi-ArabiëZweden
PakistanGriekenlandSingaporeZwitserland
JapanHong KongZuid-Korea (Republiek Korea)kalkoen
ArgentiniëIndonesiëSpanjeVerenigde Arabische Emiraten

Dit is het voordeel dat Netflix heeft ten opzichte van zijn andere concurrenten!

Wat is Netflix Sreaming Error?

Netflix-geobeperking is het enige dat een binge-watcher er een hekel aan heeft, want verder is er niets om over te klagen!

In het begin probeerden veel gebruikers de geografische beperkingen te omzeilen voor toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek (die de beste en de meeste inhoudstitels heeft) via proxyservers, Private Internet Access Netflix en gratis VPN-services.

Aanvankelijk slaagden ze erin deze oplossing te proberen, maar dit schaadde de reputatie van Netflix en de inkomsten en integriteit van contentdistributeurs ernstig.

Toen het gebruik van proxy’s en VPN’s een prominente praktijk werd, werd Netflix gedwongen er serieuze actie tegen te ondernemen. Daarom kwam Netflix met de VPN-blokkering die proxy’s en VPN-servers kon detecteren en beperken om toegang te krijgen tot Netflix.

VPN-blokkering is positief gebleken voor Netflix omdat er geen proxyservers en gratis VPN’s meer kunnen worden gebruikt om de beperkingen te omzeilen.

Veel populaire VPN-services zoals Private Internet Access die beweerden de beste VPN voor Netflix te zijn, stonden op hun zwarte lijst. Wanneer gebruikers probeerden toegang te krijgen tot Netflix-streams, zouden ze de bibliotheekbeperkingen omzeilen via servers op de zwarte lijst of zelfs met nieuwe servers, maar wanneer ze de stream proberen af ​​te spelen, geeft Netflix een fout weer die er als volgt uitziet:

netflix vpn werkt niet

Deze fout is het laatste dat elke VPN-gebruiker wil zien!

VPN-blokkering veroorzaakte bezorgdheid bij de VPN-providers en gaf hen een nieuw subdomein om in te duiken. Dit is waarom; de toonaangevende VPN-providers zijn begonnen met het toevoegen van meer servers en sommige providers hebben zelfs een speciale Netflix Unblock-functie bedacht.

Hoe Netflix met VPN te bekijken?

Netflix en Chill! Dit was vroeger de populaire slogan, maar is nu vervangen door Netflix en VPN!

VPN voor Netflix is ​​een essentieel hulpmiddel geworden voor binge-watchers over de hele wereld, want zonder dit hebben ze geen toegang tot het beste van Netflix. De beste VPN-providers zijn zeer gefocust op het leveren van de beste servers voor online stomende geeks om de geo-beperkingen van Netflix te omzeilen zonder te worden gedetecteerd en ze zijn er behoorlijk succesvol in geweest.

Volg deze stappen om Netflix met VPN te bekijken:

Opmerking: laten we aannemen dat u van buiten de VS toegang wilt krijgen tot de Netflix US-bibliotheek met behulp van een VPN.

 1. Registreer jezelf bij de VPN-service door een account aan te maken op de officiële website van de VPN-provider en een abonnement aan te schaffen. Er zijn maandelijkse, jaarlijkse en 2-jarige abonnementen die worden aangeboden door VPN-providers, kijk welke van deze aan uw behoeften voldoet.
 2. Download de VPN-client van de officiële website van de provider.
 3. Installeer de VPN-client op uw apparaat.
 4. Open de geïnstalleerde applicatie en log in op uw VPN-account door de inloggegevens in te voeren die u op de website van de provider heeft geregistreerd.
 5. Nu toont de client u een menu met functies, kies de functie die uw gebruik van VPN rechtvaardigt. Als je bijvoorbeeld de Netflix-bibliotheek deblokkeert, kies dan uit de functies zoals online streamen, anoniem browsen of anonimiteit of een vergelijkbare functie. Sommige VPN’s hebben Netflix Unblocking-functies aangewezen, als de VPN die u gebruikt deze functie heeft, ga dan voor deze functie.
 6. Zodra je verbinding hebt gemaakt met de Amerikaanse server, open je de browser en ga je naar Netflix.com.
 7. Log in op je Netflix-account en je ziet de volledige Netflix US-bibliotheek voor je.

Daar heb je de Netflix US-bibliotheek gedeblokkeerd met een VPN. Het is een zeer eenvoudige procedure, omdat u kunt zien dat er geen hardware- of softwarematige aanpassingen nodig zijn in deze procedure.

Hier is nog een voorbeeld voor u met betrekking tot een VPN-service die Netflix ontgrendelt via een Chrome-browserextensie in plaats van de desktopclient.

PureVPN is een van de meest populaire VPN-providers en heeft de voorkeur van online streaming-geeks vanwege de geweldige service. Het meest interessante van PureVPN is echter dat het alleen de Netflix-beperkingen kan omzeilen via zijn browserextensie.

Volg deze stappen om Netflix-beperkingen te installeren en te omzeilen als je een PureVPN-gebruiker bent:

 1. Registreer / abonneer u op elk PureVPN-abonnement.
 2. Download de browserextensie PureVPN (Chrome of Firefox).
 3. Nadat je het aan je browser hebt toegevoegd, log je in op je PureVPN-account en klik je eenvoudig op verbinden. U wordt verbonden met de optimale Amerikaanse server.
 4. Open nu de Netflix-website en log in op uw Netflix-account.
 5. Zoek naar een film of tv-programma dat u wilde bekijken, maar dat niet toegankelijk was in uw regio.

Gemakkelijk!

Netflix blokkeert VPN

Netflix heeft een slimme manier om alle restrictie-indringers op te vangen via zijn VPN-blokkering. Wanneer een gebruiker verbinding maakt met een VPN-server, wordt het IP-adres van de server gemaskeerd, waardoor het geografische beperkingen kan omzeilen.

Sommige VPN’s kunnen echter uw IP-adres wijzigen, maar niet uw DNS-adres, waardoor de Netflix VPN-blokkering kan detecteren dat u een proxy of VPN gebruikt om te deblokkeren. Netflix VPN-blokkering controleert en vergelijkt uw IP- en DNS-adres en als ze niet overeenkomen, beperkt het uw toegang tot de streams.

Dit probleem wordt meestal geconfronteerd met proxy, gratis VPN’s en middelmatige VPN-gebruikers omdat deze providers beweren volledige anonimiteit te bieden, maar in werkelijkheid hebben ze bugs die DNS-lekken en vele andere problemen veroorzaken. Het gebruik van dergelijke services is altijd riskant, omdat dergelijke VPN-services u kwetsbaar maken voor hackaanvallen en malware.

De beste VPN voor Netflix zorgt ervoor dat er geen IP-lekken of DNS-lekken zijn, zodat je zonder problemen kunt genieten van streaming. Daarom raad ik mensen altijd aan om gerenommeerde en vertrouwde VPN-providers te gebruiken in plaats van dergelijke VPN-services, die uw veiligheid en privacy in gevaar kunnen brengen.

Hoe Netflix VPN-verbod te omzeilen?

Netflix VPN-verbod omzeilen is geen gemakkelijke taak meer omdat Netflix VPN-toegang onmiddellijk blokkeert en niet alleen dat, het vermeldt ook die specifieke server in zijn blokkeerlijst. Veel VPN-providers worstelen nog steeds met het verbeteren van hun services, terwijl de toonaangevende VPN-providers al een sterke basis voor zichzelf hebben gemaakt door hun services te verbeteren als de beste VPN voor Netflix.

Als u problemen ondervindt bij het omzeilen van het Netflix VPN-verbod, moet u echt uw VPN-provider wijzigen!

Kies een VPN die het Netflix VPN-verbod echt kan omzeilen en die uit verschillende servers kan kiezen, want als de servers beperkt zijn, is de kans om verbannen te worden groter.

Om uw zorgen weg te nemen, hebben we de vijf VPN-providers opgesteld die u zonder zorgen kunt gebruiken. We hebben ook hun snelheidstestresultaten verstrekt om hun geloofwaardigheid te bewijzen.

Beste VPN voor Netflix die werkt in 2018

Ik heb de 5 VPN-providers opgesteld na het testen van hun Netflix VPN-verbod omzeilingscapaciteit en de streamingsnelheid van hun servers.

Surfshark – # 1 VPN voor Netflix

Surfshark is een geweldige VPN-provider met geweldige functies en een prijzenswaardige service. Het werkt soepel zonder onderbrekingen en het maakt direct verbinding met elke gewenste server, vanuit elke regio. De snelheid is de belangrijkste factor die ik iedereen zou aanraden.

Zelfs als je Netflix op Kodi gebruikt, kun je deze VPN voor Kodi gebruiken.

netflix cta

Voordelen

Snelle connectiviteit

Blocker voor advertenties en trackers geïntegreerd

500+ servers in 50 landen

Chrome- en Firefox-browserextensies

Snelle servers zorgen voor een geweldige streamingervaring

Geen DNS- of IP-lekken

Strict No Logs-beleid

Nadelen

X Geen kill-schakelaar

Netflix US Library gedeblokkeerd

Ik heb verbinding gemaakt met Surfshark US Server en heb geprobeerd toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek. De show waarnaar ik zocht was “Penny Dreadful”, die alleen beperkt is tot de Amerikaanse regio en niet buiten de VS kan worden gestreamd..

surf haai met Netflix

De VPN was in een oogwenk verbonden met de server en ik was verbonden met de Surfshark US Los Angeles-server (zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven). Ik kon zonder problemen toegang krijgen tot deze show en de streamingkwaliteit was perfect. Ik ben geen bufferproblemen of crashes tegengekomen en Netflix heeft het VPN-gebruik niet gedetecteerd.

Ik heb genoten van de hele aflevering in HD-kwaliteit en ja, ik gebruikte een internetverbinding van 20 mbps. Ik heb een snelheidstest uitgevoerd tijdens het streamen van de show op Netflix met SurfShark en ik was geschokt toen ik de resultaten zag:

surf haaien streaming snelheid met Netflix

ExpressVPN – # 2 Beste Netflix VPN

ExpressVPN Netflix wordt altijd beschouwd als de beste maar ietwat dure VPN-provider van alle andere providers. ExpressVPN-functies zijn uitstekend en de prestaties zijn gewoon geweldig. Hier zijn enkele feiten die het kwalificeren als een optimale Netflix VPN:

Voordelen

Het heeft meer dan 2000 servers in ongeveer 94 landen

Strict No Logs-beleid

Snelle connectiviteit

3 gelijktijdige verbinding

Geen bandbreedtebeperking

Kill switch-functie inbegrepen

Nadelen

Sterk geprijsde abonnementen

ExpressVPN beweert een eersteklas VPN-service te zijn en ik ben nog nooit zo’n probleem tegengekomen tijdens het gebruik van ExpressVPN dat ik anders zou denken. Tijdens het proberen toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek met ExpressVPN, gebeurde er iets onverwachts:

ExpressVPN chicago-server voor Netflix

ExpressVPN Chicago Server

Ja, je raadt het goed!

ExpressVPN newyork-server voor Netflix

ExpressVPN NewYork-server

Ik heb geprobeerd toegang te krijgen tot Netflix met twee verschillende ExpressVPN-servers; New York en Chicago. Beiden omzeilden de geografische beperkingen en ik kon zoeken naar de show ‘Law and order’ (geografisch beperkte show). Ze hebben echter allebei de show niet kunnen streamen omdat ze het Netflix VPN-verbod niet hebben omzeild.

Dit was iets dat ik nooit had verwacht, maar toen ik probeerde toegang te krijgen tot de stream via de ExpressVPN Washington DC-server, werkte het!

De stream liep redelijk goed en ik kreeg geen problemen met de snelheid of beperkingen via deze server. Ik heb de volledige aflevering bekeken en ik had helemaal geen bufferproblemen of onderbrekingen.

ExpressVPN Netflix gedeblokkeerd met Washington DC-server

ExpressVPN Washington DC-server

Tijdens het streamen van de show heb ik de snelheid van de ExpressVPN-server (Washington DC) getest en de resultaten waren behoorlijk indrukwekkend.

Expressvpn streaming snelheid

Deze snelheidstest laat zien dat ExpressVPN-servers vrij snel zijn, zoals u zelf kunt zien. Een ding dat ik me realiseerde nadat ik ExpressVPN met Netflix had geprobeerd, is dat als je een goede Netflix VPN gebruikt en je een VPN-verbod krijgt, je niet moet opgeven en door de servers moet blijven schuifelen.

PureVPN – # 3 VPN dat werkt met Netflix

PureVPN behoort tot de beste VPN-providers en is zeer populair vanwege de geweldige functies en topkwaliteit. PureVPN is een topkeuze van binge-watchers en online streamers vanwege de grote verscheidenheid aan server- en serverprestaties.

Voordelen

Meer dan 2000 servers in 180 regio’s

Kill switch-functie

Maximaal 5 gelijktijdige aanmeldingen toegestaan

Split Tunneling-functie

24 uur chatondersteuning

Geen logboekenbeleid

Nadelen

X Langzame connectiviteit

X Ontmoet Pings

Om te testen of PureVPN met Netflix werkt of niet, heb ik de PureVPN-service getest en geprobeerd toegang te krijgen tot de show Criminal Minds uit de Amerikaanse Netflix-bibliotheek omdat deze show niet beschikbaar is in andere Netflix-bibliotheken.

Een ding om hier te benadrukken is dat PureVPN het Netflix VPN-verbod en geografische beperkingen omzeilt, maar niet via zijn desktopclient. U moet de PureVPN-browserextensie installeren om toegang te krijgen tot Netflix.

Daarom heb ik de Chrome-browserextensie PureVPN geïnstalleerd en verbonden met een Amerikaanse server. Het duurde 20 tot 30 seconden om verbinding te maken, wat niet zo snel is in vergelijking met SurfShark VPN. Hoe dan ook, na verbinding te hebben gemaakt met de server, probeerde ik toegang te krijgen tot Netflix en ik was succesvol in de eerste Go!

Ik zocht naar de show, vond hem en begon hem te streamen. De streaming was ononderbroken en om eerlijk te zijn had ik geen bufferproblemen. Zelfs de kwaliteit van de stream was geweldig omdat de beeldkwaliteit niet korrelig was, wat duidelijk maakt dat PureVPN snelle servers heeft.

PureVPN Netflix gedeblokkeerd

Ik nam een ​​snelheidstest terwijl ik doorging met streamen en de resultaten waren als volgt:

pureVPN streaming snelheid voor Netflix

Zoals je kunt zien, was de downloadsnelheid van de server erg goed, op voorwaarde dat ik een verbinding van 20 mbps gebruikte. Ik was echter verbaasd om het grote aantal pings te zien dat door de testtool werd gedetecteerd en ik was tegelijkertijd verrast omdat ik geen bufferproblemen ondervond.

NordVPN – # 4 VPN die werkt met Netflix

NordVPN is een tiran in de VPN-industrie en een van de weinige VPN-providers die hun gebruikers nooit in de steek hebben gelaten omdat ze hun services van tijd tot tijd blijven verbeteren.

Voordelen

High-end encryptie

Maximaal 6 gelijktijdige verbindingen

Directe connectiviteit

5000+ servers in 62 landen

Browser-extensie

Geen logboekbeleid

Nadelen

X Abonnementsplannen zijn iets te duur

X Trage serversnelheid voor streaming

De prestaties van NordVPN Netflix zijn altijd zeer geprezen door gebruikers van over de hele wereld en het lijdt geen twijfel dat het een van de meest betrouwbare VPN-providers is. Ik moest er echter voor zorgen dat het met Netflix werkt voordat ik het aan gebruikers aanbeveel.Daarom heb ik NordVPN met Netflix getest voor toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Bingo! Het werkt.

NordVPN heeft de anonimiteitstest met succes doorstaan ​​door toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek en niet te worden gedetecteerd door de Netflix VPN-blokkering. Dus het volgende was om een ​​geografisch beperkte show te streamen, dus koos ik ervoor om de geweldige Ex-Machina-film te streamen. Het is een geo-beperkte film en het is niet beschikbaar in andere Netflix-bibliotheken.

Nordvpn met Netflix

De stream begon goed, maar ik ondervond enige vertraging in de server omdat deze steeds aan en uit bufferde. Simpel gezegd vond ik het niet leuk om Netflix met NordVPN te streamen vanwege de vertraging in streams. De snelheid bleef echter fluctueren en de streaming werd driemaal verstoord.

netflix nordvpn

De snelheidstest tijdens het streamen van Netflix met NordVPN-server laat zien dat de snelheid die de server biedt erg laag was.

nord vpn streaming snelheid

Deze serversnelheid is de reden dat streamen met NordVPN geen geweldige ervaring bleek te zijn. Desalniettemin is dit niet bij elke server het geval, sommige servers blijken traag te zijn, terwijl andere een hoge snelheid kunnen bieden. De server die ik ‘s nachts heb geprobeerd, kan geen goede bandbreedte bieden, maar er zullen zeker servers zijn die een betere snelheid kunnen bieden.

CyberGhost – # 5 VPN voor Netflix US

CyberGhost is een andere VPN-provider die zijn service met de dag heeft verbeterd en een plaats voor zichzelf heeft veroverd bij de beste VPN-providers. Hier zijn enkele details waarom ik CyberGhost aanbeveel aan Netflix VPN-gebruikers.

Voordelen

Meer dan 3000 servers in 61 landen

Speciale functie voor het deblokkeren van Netflix

Alleen meer dan 500 servers in de VS.

Kill Switch-functie

45 dagen geld-terug-garantie

Tot 7 gelijktijdige verbindingen

Geen logboekenbeleid

Nadelen

Live support problemen

Trage servers

Het beste dat u zult opvallen aan CyberGhost, is dat het een speciale Netflix-deblokkeringsfunctie heeft in zijn client. Toen ik echter probeerde toegang te krijgen tot de Netflix US-bibliotheek via de aangepaste verbindingsfunctie door verbinding te maken met een Dallas-server, ontdekte de Netflix VPN-blocker het.

cyberghost netflix

Dus ik dacht erover om de speciale Netflix-functie te proberen die beschikbaar is in de sectie Websites deblokkeren en die met succes is verbonden. Ik kon de geografische beperking van de bibliotheek omzeilen en probeerde de show “Fosters” te streamen (die alleen beschikbaar is in de Amerikaanse Netflix-bibliotheek) en de streaming begon zonder enig probleem.

cyberghost netflix bevordert deblokkering

De verbindingssnelheid van CyberGhost is echter enigszins zorgwekkend omdat het ongeveer 3 tot 4 minuten duurt om verbinding te maken met de service. CyberGhost moet deze leemte zo snel mogelijk opvullen.

Wat betreft de snelheid van streamen, het was oke-achtig omdat ik twee keer bufferproblemen had. Ik heb de serversnelheid getest tijdens het streamen en het rechtvaardigt waarom de stream zo traag was.

streaming snelheid van cyberghost

Afgezien van de snelheid, waren de prestaties goed omdat ik daarna geen VPN-banproblemen kreeg en een ding dat ik het leukste vond, is de interface van de client die heel eenvoudig is.

Over het algemeen komt het in aanmerking om een ​​van de top vijf Netflix VPN-providers te zijn en als het de prestaties verbetert, kan het verder gaan.

Gratis VPN die werkt met Netflix

Zoals ik eerder heb besproken, zijn proxy’s en gratis VPN’s niet in staat om het Netflix VPN-verbod te omzeilen, daarom is het proberen van een gratis service gewoon tijdverspilling. Je vindt een aantal artikelen online, waarin gratis VPN’s worden besproken voor toegang tot Netflix, maar niet alle VPN-providers die ze noemen, zijn eigenlijk gratis. Ze raden gebruikers aan om hun proefperiodes te proberen in plaats van ze te kopen en ze claimen deze als gratis VPN’s.

Ik wil mijn lezers niet misleiden en daarom zeg ik dat als je echt gratis VPN voor Netflix wilt proberen, je ofwel de proefperiodes van de bovengenoemde V PN-providers kunt proberen of je kunt deze drie VPN-providers proberen die bieden ook proefperiodes aan:

 1. HotSpot Shield
 2. Tunnel Beer
 3. Keenow

Dit zijn geen betrouwbare Netflix VPN-providers, maar ze kunnen tot op zekere hoogte met Netflix worden gebruikt. Ik kan echter niet garanderen dat deze VPN-providers Netflix-geografische beperkingen en Netflix VPN-blokkering al dan niet kunnen omzeilen.

Slechtste VPN voor Netflix – VPN’s en slimme DNS die niet meer met Netflix werken

Als ik de slechtste VPN-provider zou noemen die helemaal niet met Netflix werkt, dan moet het Private Internet Access (PIA) zijn, omdat de Netflix VPN-blokkering alle servers op de zwarte lijst heeft gezet die kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix. Deze VPN-provider kan niet langer worden gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix, waardoor PIA uit de Netflix-vergelijking wordt gehaald. PIA heeft Silicon Valley-servers aan gebruikers geleverd voor toegang tot Netflix en ze worden nu allemaal geblokkeerd door Netflix.

Wat Smart DNS betreft, het is volgens mij onbetrouwbaar omdat de service de beperkingen soms maar niet elke keer kan omzeilen. Ondanks de beweringen van SmartDNS om toegang te bieden tot US Netflix, is de service niet helemaal consistent.

Je hebt misschien een paar dagen toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek als je geluk hebt, maar dit geluk raakt van tijd tot tijd op. Dit is de reden waarom SmartDNS van mijn kant geen aanbevolen service is.

Hoe u uw Netflix-regio kunt wijzigen of kunt overschakelen naar uw favoriete bibliotheek

Er is geen dergelijke functie beschikbaar in het Netflix-systeem waarmee u uw bibliotheek naar eigen keuze kunt wijzigen. Om dit te doen, heb je een VPN nodig, die servers heeft van de specifieke regio waarvan je toegang wilt tot de bibliotheek en die goed genoeg moet zijn om de Netflix-beperkingen te omzeilen.

Simpel gezegd, u kunt uw Netflix-regio wijzigen via een VPN!

Ik heb alle details al geïllustreerd, verwijs ernaar en u zult de procedure vinden om verbinding te maken met de bibliotheek van uw gewenste regio.

Netflix VPN Reddit

Commentaar van discussie cheeseburgerwaffles’s commentaar van discussie "Hoe krijg ik alles op Netflix?…. Niet alleen de Amerikaanse bibliotheek".

Deze jongen heeft zijn ervaring gedeeld dat hij probeerde toegang te krijgen tot Netflix met een PVN, maar de Netflix VPN-blokkering heeft het gedetecteerd. We weten niet welke VPN hij heeft gebruikt om Netflix-beperkingen te omzeilen, omdat hij er niets over heeft gezegd. Te oordelen naar het feit dat zijn VPN wordt gedetecteerd, moet het echter een gratis VPN zijn of een middelmatige VPN-provider.

Reactie uit discussie .

Deze gebruiker probeert toegang te krijgen tot Netflix via PureVPN, maar hij heeft geen geluk gehad. Nou, zoals ik eerder heb besproken, is PureVPN een uitstekende keuze om de geografische beperkingen van Netflix te omzeilen, maar je kunt dit alleen doen met behulp van de browserextensie.

Gevolgtrekking

Netflix is ​​tegenwoordig een entertainmentgigant, maar veel mensen weten niet dat Netflix niet iets is dat een paar jaar geleden is begonnen. Het bestaat al 21 jaar zoals het begon in 1997, toen er geen teken of idee was van digitaal entertainment.

Het begon toen als een online filmverhuurdienst en nu is het de regerende koning van de digitale entertainmentindustrie. Netflix heeft de entertainmentindustrie echt hervormd door zijn hoge normen.

Niet alleen dat, Netflix heeft ook gedurfde stappen ondernomen om de integriteit ervan te behouden, zoals het blokkeren van de toegang van VPN en proxy’s en het regionaal scheiden van de inhoudsbibliotheken. Aan de ene kant is dit iets ontmoedigend voor de gebruikers, maar de inhoudskwaliteit van Netflix heeft gebruikers er ook toe aangezet zich eraan te houden.

Gebruikers zijn zo geobsedeerd geraakt door Netflix dat ze alle mogelijke oplossingen proberen te vinden om de Netflix-beperkingen te omzeilen, gewoon om toegang te krijgen tot het beste van Netflix. Deze drive in gebruikers heeft de VPN-industrie een grote duw gegeven en heeft een competitie gecreëerd binnen de VPN-industrie zelf.

Slechts een paar VPN-providers hebben kunnen voldoen aan de standaard om het Netflix VPN-verbod te omzeilen en gebruikers toegang te bieden tot geografisch beperkte inhoud. Netflix blokkeert VPN-toegang niet omdat het iets tegen de gebruiker heeft, maar vanwege de druk wordt het geconfronteerd met de contentdistributeurs.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map