Echo Wizard Kodi 17.6 – Hoe te installeren op Krypton, Jarvis, Firestick in 7 eenvoudige stappen

Bijwerken: Echo Wizard is niet langer beschikbaar vanwege auteursrechtclaims. Het leidde tot de ondergang van vele beste kodi-wizards, populaire Kodi-add-ons, beste kodi-opslagplaatsen, waaronder Echo Wizard. Sinds FIFA World Cup 2018 is gearriveerd, wordt geadviseerd om sport-add-ons te installeren om FIFA World Cup online te streamen.


Heb je je niet allemaal afgevraagd om afzonderlijke builds en thema’s te installeren die een beetje tijdrovend en hectisch tegelijkertijd zijn? Wat als u alle populaire builds en echo-add-ons binnen één installatieproces kunt krijgen? Hier, in deze gids, bieden we een gedetailleerd stapsgewijs proces voor het installeren van Echo Wizard op Kodi. Lees dus verder!

Wat is Echo Wizard?

Echo Wizard presenteert een verzameling builds, thema’s en echo-add-ons waar je de beste Kodi-add-ons kunt vinden om films, tv-programma’s, live sport en andere entertainmentkanalen te bekijken. Het heeft ook een grote verscheidenheid aan onderhoudstools die je Kodi in de beste staat houden, waardoor langzame streaming van video’s wordt voorkomen.

Hier is de installatiehandleiding voor Echo Wizard:

Hoe installeer ik Echo Wizard op Kodi Krypton versie 17.6

 1. Lancering Kodi van uw systeem > Klik op Instellingen pictogram (bovenaan uw scherm geplaatst) > Selecteer Bestandsbeheer.Hoe installeer ik Echo Wizard op Kodi Krypton versie 17
 2. Dubbelklik Bron toevoegen > Er verschijnt een vak waarin u moet klikken ‘Geen’ > Typ de URL http://echocoder.com/repo/ > Klik nu OK > Typ de Naam voor mediabron ‘Echo Wizard’ > Klik OK.echo wizard zip-bestand
 3. Nu moet je teruggaan naar Kodi-startscherm door erop te slaan ‘Backspace’ toets meerdere keren op uw toetsenbord > Klik op Add-ons > Klik nu op Pakket installateur pictogram in de linkerbovenhoek.echo wizard addon
 4. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Zoek en klik op Echo Wizard > repository.echo-1.0.4.zip > Wacht tot de repository is geïnstalleerd.echo wizard setup op kodi
 5. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Ga naar Echo-opslagplaats > Programma-add-ons > Echo Wizard > Klik Installeren.eco wizard kodi-instellingen
 6. Wacht nu tot de add-on Echo Wizard is geïnstalleerd.
 7. Van Hoofdmenu van Kodi > Ga naar Add-ons > Programma-add-ons > Echo Wizard > Geniet van alle tools in de Echo Wizard.

echo-wizard op kodi

Echo Wizard installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Start Kodi > Ga naar Systeem > Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 2. Er verschijnt een vak klik ‘Geen’ > Typ URL http://echocoder.com/repo/ > Klik OK > Typ naam ‘Echo Wizard’ > Klik OK.
 3. Ga vanuit het Kodi-startscherm naar Systeem > Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Echo Wizard > repository.echo-1.0.4.zip.
 4. Ga naar Installeren vanuit repository > Echo-opslagplaats > Programma-add-ons > Echo Wizard > Installeren.
 5. Kodi-startscherm > Add-ons > Programma-add-ons > Echo Wizard > Genieten!

Echo Wizard downloaden

Om de Echo Wizard-repository rechtstreeks naar Kodi te downloaden, moet u op Hier klikken en de stappen volgen voor het installeren van de onderstaande echo-wizard:

 1. Download Echo Repository naar uw systeem.Echo Wizard downloaden
 2. Open Kodi > Klik op Add-ons > Pakketinstallatiepictogram > Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeer door het bestand dat u op uw systeem hebt gedownload.
 3. Selecteer Installeren vanuit repository > Echo-opslagplaats > Programma-add-ons > Echo Wizard > Installeren > Genieten!

Hoe Echo Wizard Kodi op Fire Stick te installeren

 1. Installeer Kodi op Fire Stick.
 2. Open Kodi op Fire Stick
 3. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.
 4. De rest van de procedure voor de ad-on-installatie is precies zoals deze eerder is uitgewerkt voor het installeren van deze ad-on in Kodi Krypton.

Echo Wizard / Echo Coder Repository werkt niet / fouten / problemen

Geen stream beschikbaar

Tijdens het proberen toegang te krijgen tot inhoud na installatie, kan er een foutmelding verschijnen met de melding “Geen streams beschikbaar”. Gebruikers van video-add-ons komen deze fout meestal tegen. De reden achter deze fout kan de cache van de add-on zijn die mogelijk vol is of de add-on moet worden bijgewerkt zodat deze sommige providers kan grijpen.

Fix

Om dit probleem op te lossen, werkt u eerst uw opslagplaats voor invoegtoepassingen bij of probeert u de invoegtoepassing opnieuw te installeren vanuit een bijgewerkte opslagplaats. Je kunt ook proberen je cache te wissen; dit kan de fout ook oplossen.

Kan afhankelijkheid niet installeren

Dit is een zeer zeldzame fout die alleen optreedt als er bestanden ontbreken in de repository of als de repository verouderd is of is afgesloten.

Fix

Voordat u een add-on installeert, moet u eerst controleren of de bron van de add-on-repository actief is. Zorg er ten tweede voor dat de repository die u gebruikt de bijgewerkte versie van de add-on heeft.

Echo Wizard Kodi werkt niet

Echo Wizard was eerder beschikbaar op TDB Repo. Maar sinds het zijn eigen repository heeft gemaakt, is het verschoven naar Echo Wizard Repository. De Echo Wizard blijft werken totdat er een nieuwe update wordt uitgebracht door Echo Wizard. Zodra het is vrijgegeven, stopt de wizard met werken aan zijn vorige repository. Daarom klagen veel Kodi-gebruikers over ‘Echo Wizard werkt niet’.

Fix

Om de Echo Wizard soepel te laten werken, moet u TDB Repository en Echo Wizard verwijderen. Vervolgens moet u Echo Wizard opnieuw installeren vanuit Echo Repository, net als de stappen die we in deze handleiding hebben genoemd. U kunt het probleem oplossen.

Echo Wizard Alternatieven

Vanwege het afsluiten van populaire opslagplaatsen en wizards vanwege schendingen van het auteursrecht, is de kans groot dat Echo Wizard ook onder wetshandhaving wordt gescreend. Dit kan ervoor zorgen dat de Echo Wizard niet goed werkt.

Daarom hebben we 3 Echo Wizard-vervangingen vermeld die de Kodi-gemeenschap kunnen leiden na de achteruitgang:

 1. Ares Wizard
 2. Supreme Builds Wizard
 3. Wookie Wizard

Om dingen af ​​te ronden

Echo Wizard biedt u de nieuwste builds, thema’s en echo-add-ons met één installatie. Vervolgens kunt u probleemloos films, tv-programma’s en sport bekijken en alles wat er is. In deze gids bieden we details over het installeren van Echo Wizard op Kodi. We hebben ook de alternatieven voor Echo Wizard opgesomd, voor het geval dat Echo Wizard neerkomt op wetshandhaving.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map