exodus-redux-kodi-add-on

Exodus Redux Kodi-add-on is een vork van de beroemde Exodus Kodi-add-on, met bijna dezelfde functies en interface. Gebruikers kunnen dankzij de supersnelle streams genieten van de nieuwste films, tv-programma’s, documentaires enz. In HD-kwaliteit.

Het wordt ten zeerste aanbevolen dat gebruikers zich abonneren op een betrouwbare VPN voor Kodi, om hun privacy te beschermen en toegang te krijgen tot geo-beperkte streams.

Exodus Redux is een andere Exodus Kodi-vork die enige tijd geleden de industrie betrad. In tegenstelling tot andere Kodi-add-ons moet het echter correct worden ingesteld met lambda-scrappers, zodat het goed kan werken. Ik heb in deze handleiding een volledige installatieprocedure gegeven; zorg ervoor dat u geen enkele stap mist.

Contents

Exodus Redux Kodi Add-on Repository

U kunt de bijgewerkte versie van de Exodus Redux-add-on van IAC Github voor u installeren KOdi Leia verison 18 of de nieuwere versies. Wat Krytpon-gebruikers betreft, de Exodus Redux Kodi-add-on kan worden geïnstalleerd via Lazy Kodi Repository, dat bekend staat als een compleet pakket voor het hebben van tal van andere opslagplaatsen op zich.

Net als de Exodus Kodi-add-on is Exodus Redux ook beschikbaar via verschillende opslagplaatsen. Het punt is dat ontwikkelaars van opslagplaatsen graag add-ons hosten die veel gevraagd of populair zijn, omdat het ze benadrukt.

Exodus Redux installeren op Kodi Leia versie 18 en hoger

 1. Open Kodi en klik op de Systeempictogram (tandwielpictogram) vanuit het hoofdmenu  > Klik op de Bestandsbeheer optie
 2. Dubbelklik op de Bronoptie toevoegen > Klik waar het zegt   en voer dit in URL: https://i-a-c.github.io/  zoals in het respectievelijke veld  > Klik OK > Noem deze URL als Redux en klik op OK
 3. Keer terug naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op de Add-ons tabblad > Klik op de Pakket installatiepictogram vanuit de linkerbovenhoek
 4. Klik op de Installeer vanuit Zip-bestand optie > Blader door de lijst en selecteer Redux > Selecteer repository.exodusredux-x.x.x.zip > Wacht op de melding
 5. Klik nu op Installeer vanuit Repository optie > Ga naar Exodus Redux Repo > Ga naar Video-add-ons map > Selecteer Exodus Redux > Raken Installeren > Wacht op de melding

Exodus Redux installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of lager

Volg deze stappen voor het installeren van de Exodus Redux Kodi-add-on op uw Kodi Leia- en Krypton-versies:

 1. Open Kodi.
 2. Klik op de Instellingen icoon > Open Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 3. Klik ‘Geen’ en voer de URL in: http://lazykodi.com/ > Klik OK. Noem deze bron nu als ‘lui’ > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.
 4. Ga terug naar Hoofdmenu > Klik Add-ons.
 5. Klik op de Vak pictogram (Pakket installatiepictogram) vanuit de linkerbovenhoek.
 6. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie > Blader door de lijst met beschikbare opties en selecteer “Lui”.
 7. Klik op Ritsen map > Klik EXODUSREDUX.zip > Wacht op de melding.
 8. Klik nu Installeer vanuit de repository optie > Klik op Exodus Redux Repo > Open Video-add-ons map.
 9. Klik op Exodus Redux > Raken Installeren.

Nu moet je Lambda Scrappers inschakelen, volg deze stappen:

 1. Open na de installatie het menu Add-onformulier Add-ons..
 2. Klik op Extra.
 3. Klik op Instellingen: Providers.
 4. Plaats de muisaanwijzer op Providers > Klik op Bron van moduleproviders kiezen.
 5. Verandering Standaard naar Lambda Schrapers en klik

Exodus Redux Kodi Downloaden

 1. Downloaden Exodus Redux Zip bestand.
 2. Lancering Kodi > Klik Add-ons.
 3. Klik op de Vak pictogram > Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Blader en open het gedownloade zip-bestand.
 4. Selecteer Installeer vanuit Repository > Klik op Exodus Redux Repo.
 5. Video Add-ons > Klik Exodus Redux > Klik Installeren > Wacht op de melding.

Exodus Redux Down / werkt niet / fouten / oplossingen

Hier zijn de twee belangrijkste fouten met oplossingen die gewoonlijk worden gebruikt door add-on-gebruikers van Exodus Redux Kodi.

Controleer Log Error

Soms, wanneer u een repository downloadt, worden een paar bestanden niet gedownload; waardoor problemen later ontstaan ​​tijdens de installatie van de add-on. Check Log error is de fout die wordt weergegeven als er een probleem is met repositorybestanden. Een andere reden voor Check log error is de systeemcache, als deze vol is.

Fix

Wis eenvoudig al uw achtergrondgegevens en cache en probeer het opnieuw. Als de fout zich blijft voordoen, download en installeer de repository dan opnieuw.

Kan geen verbinding maken met opslagplaats

Soms worden de bronnen van de repository afgesloten of raken ze verouderd, wat problemen veroorzaakt voor de gebruiker. Wanneer Kodi geen verbinding kan maken met de repository-bron, wordt deze fout weergegeven.

Fix

Als u deze fout ziet, controleer dan de URL en zorg ervoor dat de link actief is. Als de UR actief is, controleer dan het URL-adres dat u in Bestandsbeheer hebt toegevoegd, u heeft het adres mogelijk verkeerd gespeld, zorg ervoor dat het correct is. Als de fout nog steeds bestaat, probeer dan een andere repository.

Gevolgtrekking

Talloze Exodus Kodi-vorken zijn online beschikbaar en het is duidelijk moeilijk om te zeggen welke van hen het beste is, maar een ding dat ik met Exodus Redux heb ervaren, is dat de streaminglinks die het biedt geweldig werken. Exodus Redux heeft dezelfde interface als die van de legendarische Exodus Kodi-add-on en de functionaliteiten worden gerepliceerd.

Een ding om in gedachten te houden is echter dat het een add-on van een derde partij is en dat je het zou moeten gebruiken met de beste VPN voor Kodi om jezelf te beschermen tegen privacyschendingen.