Exodus Kodi-add-on was een van de meest populaire Kodi-add-ons vanwege de streamingkoppelingen in HD-kwaliteit en de nieuwste inhoud. Deze add-on heeft de Kodi-gemeenschap lange tijd geregeerd totdat de ontwikkelaar aankondigde dat deze niet meer zou worden bijgewerkt.

Nou, dat was meer dan een jaar geleden en sinds het stopte met updaten, begonnen gebruikers er gek op te worden.

Veel Exodus Kodi-vorken begonnen op te duiken, met een vergelijkbare interface en functionaliteiten. Geen van deze gerepliceerde Kodi-add-ons heeft echter de Exodus Kodi-add-on kunnen vervangen of ermee kunnen concurreren.

Exodus Kodi-add-on werd vervangen door Covenant Kodi-add-on, waarvan werd gezegd dat het door hetzelfde team was ontwikkeld, en het had dezelfde functies, omdat het ook een vork was. Desalniettemin moest deze geweldige Kodi-add-on samen met zijn ontwikkelaar het stof bijten als gevolg van juridische kennisgeving van MPA.

Exclusieve KodiVPN.co speciale aanbiedingen 2020
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91 Per maand

Grijp deze deal

surfshark

US $ 11,95 US $ 1,99 Per maand

Grijp deze deal (3 maanden gratis)

Ivacy

 US $ 9,95 US $ 2,75 Per maand

Grijp deze deal

Wedergeboorte van Exodus Kodi Addon

Hallelujah! Exodus Kodi Addon is weer begonnen met werken en dit rendement werd helemaal niet verwacht. Kodi Exodus verscheen met een bijgewerkte bibliotheek en het werkt redelijk goed. De streams zijn van hoge kwaliteit en er zijn ook streams van 4k-kwaliteit voor sommige inhoudstitels.

Deze heropkomst van de Exodus Kodi-add-on is onvoorzien zoals niemand in de gemeenschap het heeft voorspeld. Exodus-vorken verschijnen bijna elke week en worden in hetzelfde tempo uitgeschakeld.

Daarom dacht iedereen dat de Exodus Kodi-add-on en zijn voorganger Covenant Kodi-add-on voorgoed verdwenen zijn.

Niet meer!

Nu de Exodus Kodi terug in het spel is, kun je het downloaden en installeren via dezelfde methode die je eerder gebruikte om het te installeren. Raadpleeg mijn handleiding “Hoe Exodus Kodi te installeren” met meerdere opties die worden uitgelegd om de Exodus-add-on te installeren.

Fouten en oplossingen

Nu de Exodus Kodi-add-on is bijgewerkt en perfect werkt, zou u niet mogen horen dat deze Kodi-add-on niet werkt.

Omdat het echter een Kodi-add-on van derden is, kunt u enkele fouten en blokkades tegenkomen, maar als u de bovengenoemde gids volgt, heeft het Exodus Kodi-fouten en -oplossingen besproken.

Het zou je moeten helpen om je Exodus Kodi draaiend te houden en om al die exodus Kodi-streamingproblemen te verwijderen.

Desalniettemin zijn er een paar dingen die u moet overwegen als u problemen ondervindt:

1. Update uw add-on

Als u problemen ondervindt met het streamen van de add-on of u kunt geen nieuwste streams vinden, update dan eenvoudig uw add-on door deze stappen te volgen:

 1. Start Kodi op uw apparaat
  Update Exodus Kodi
 2. Ga naar het menu Add-ons
  Exodus Kodi Addon werkt niet Update
 3. Klik op het tabblad Video-add-ons
  Update Exodus Kodi
 4. Blader door de lijst en klik met de rechtermuisknop op Exodus > Klik op informatie > Een nieuw venster wordt geopend
  Exodus Kodi-informatie
 5. Klik op Bijwerken en selecteer de bronrepository > Wacht op de melding
  Exodus op Kodi-update

2. Gebruik een VPN

Omdat Exodus Kodi een add-on is voor het streamen van films en tv-programma’s, halen tieten-scrappers links op via verschillende providers via internet. Veel van de providers hebben geo-beperkte streams, die alleen toegankelijk zijn vanuit specifieke regio’s.

Kodi-gebruikers kunnen die streams niet gebruiken als ze zich niet in die regio’s bevinden. Daarom is een VPN vereist om de geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot talloze streams van hoge kwaliteit.

Je kunt de beste VPN voor Kodi kiezen en deze installeren om je streamingervaring te verbeteren door ook je privacy te behouden. Het beste van Kodi is dat je een VPN-verbinding kunt laten integreren via VPN-add-ons en VPN-manager.

3. Wis Add-on Cache

Als de add-on vertraagt ​​of geen streams uitvoert ondanks dat deze in de bibliotheek wordt weergegeven, volgt u deze stappen:

 1. Open Kodi > Klik op het tabblad Add-ons
 2. Ga naar Video-add-ons > Selecteer Exodus > Klik op Extra
 3. Klik nu op de optie Clear Providers > Klik op Ja
 4. Klik nu op de optie Cache wissen > Klik op Ja

Daar heb je je cache gewist, start Kodi opnieuw op en het zou soepel moeten werken.

Gevolgtrekking

Ik geloof dat deze gids nuttig zou zijn voor jullie mensen, omdat veel van de Kodi-gebruikers zich nog steeds niet bewust zijn van de terugkeer van de Exodus Kodi-add-on. De link naar de installatiehandleiding is hierboven al gegeven, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het installeren van Exodus op Kodi.

U zult online blogs vinden waarin u wordt aangeraden uw grafische kaart en andere randapparatuur bij te werken, maar geloof me, dat is niet nuttig. Deze dingen hebben niets te maken met de add-on, dus val er niet voor.

Zorg ervoor dat je deze Kodi-add-on probeert als je hem nog niet eerder hebt gebruikt. U zult deze add-on zeker waarderen, want er is duidelijk een reden dat deze add-on gerespecteerd en populair is.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me