ExpressVPN Netflix | Krijg toegang tot Amerikaanse Netflix met de ExpressVPN-app

Probeert u toegang te krijgen tot de beste inhoud op Netflix en kunt u dit niet doen? Probeer de beste VPN-service te combineren met de beste streaming-service. Dat klopt, probeer de ExpressVPN Netflix-combinatie en krijg toegang tot de volledige Netflix US of de bibliotheek van een land in uw land.


Volg een rondleiding door onze gids en ontdek hoe u kunt genieten van streaming met ExpressVPN of volledige Netflix VPN-opties.

Netflix Geo Restriction Libraries

Netflix is ​​niet alleen populair vanwege de inhoudskwaliteit, maar het biedt ook een verscheidenheid aan inhoud.

Amerikaanse Netflix heeft de grootste bibliotheek voor films en tv-shows met 4.593 films en 1.157 tv-programma’s, en telt.

Ondanks dat het inhoud van over de hele wereld heeft, is de Amerikaanse Netflix-bibliotheek geografisch beperkt en is deze alleen volledig toegankelijk in de VS en kun je erachter komen welke show je moet bekijken op Netflix.

Elk land waar Netflix actief is, heeft een andere bibliotheek vanwege copyright-problemen. Regio’s zoals grote Aziatische landen en andere Europese landen krijgen slechts 5% -25% toegang tot de volledige bibliotheek. De belangrijkste reden achter deze geografische beperking is het verschil in het copyrightbeleid en de regelgeving die van regio tot regio verschillen. Eerder privé-internettoegang Netflix-servers konden deze beperking gemakkelijk omzeilen. Maar de dingen zijn veranderd en ExpressVPN doet het redelijk goed als de beste Netflix VPN.

Expressvpn Netflix werkende servers

Veel VPN-services beweren de beperkingen van Netflix te omzeilen, maar deze beweringen zijn niet altijd helemaal waar en blijken vaak misleidend te zijn. Gebruikers die nieuw zijn in de streamingwereld worden betrapt op dergelijke misleidende claims en kopen uiteindelijk de VPN-services die niet in staat zijn om de Netflix-bibliotheekbeperkingen te omzeilen.

Om de toegangsmogelijkheden van ExpressVPN-servers te bevestigen, hebben we contact opgenomen met hun levensondersteuning en zij hebben ervoor gezorgd dat hun servers werken.

Expressvpn netflix-servers

nordvpn netflixIk kijk er naar uit om Netflix te streamen? ExpressVPN deblokkeert Geografische beperking van Netflix. Om toegang te krijgen tot de bibliotheek van Netflix US, UK of een ander land. We raden je aan een VPN te gebruiken en je locatie te wijzigen in het gewenste land om alles beschikbaar op Netflix te streamen.expressvpn cta

Omzeilt ExpressVPN Netflix Geo-beperking? Echt testen

We hebben besloten de beweringen van ExpressVPN te testen dat hun servers toegang zouden hebben tot Netflix-geografische beperkingen en toegang zouden kunnen bieden tot de Netflix US-bibliotheek. Vandaar wij kocht een ExpressVPN pakketplan, verbonden met een Amerikaanse server en toegang tot Netflix.com en we hadden toegang tot de Amerikaanse bibliotheek van Netflix. ExpressVPN is een zeer betrouwbare provider voor streaming en dat kun je afleiden uit het feit dat zelfs Kodi-gebruikers het een van de beste Kodi VPN noemen.

Als je Thor Ragnarok of een van je favoriete films uit de Amerikaanse bibliotheek van buiten de VS wilt openen, ontvang je het volgende bericht.

Omzeilt ExpressVPN Netflix Geo-beperking? Echt testen

Deze afbeelding, die hieronder wordt getoond, duidt op de populaire film “Thor Ragnarok”, die alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten, gedeblokkeerd vanuit een andere regio via een top VPN.

Expressvpn Netflix-fouten / problemen

ExpressVPN Netflix-fouten

Er zijn bepaalde fouten waarmee u te maken kunt krijgen wanneer u Netflix probeert te openen met ExpressVPN. Hier is een lijst met ExpressVPN Netflix-fouten:

1. IP-adresconflict

De kans is groot dat u deze fout kunt tegenkomen ondanks dat u bent verbonden met een VPN-server. Soms verandert uw IP niet na verbinding te hebben gemaakt met de server. Een veelvoorkomende fout treedt op bij bijna elke VPN-service vanwege enkele bugs en technische storingen. In dat geval, wanneer uw IP niet wordt gemaskeerd of gewijzigd en u probeert toegang te krijgen tot Netflix, krijgt u geen toegang.

2. DNS-probleem

Soms haalt de site die u probeert te openen uw DNS op bij uw internetprovider, omdat deze in de cache van uw apparaat wordt achtergelaten en daarom een ​​probleem voor u veroorzaakt. De Netflix-firewall en -servers zijn erg slim en detecteren uw DNS- en IP-lussen heel gemakkelijk. Daarom kunnen dergelijke fouten u niet toestaan ​​de Netflix-beperkingen te omzeilen.

3. Onjuiste proxyconfiguratie

De proxyconfiguratie van uw browser is mogelijk niet up-to-date of is mogelijk verkeerd geconfigureerd waardoor u problemen heeft. Als uw proxy niet correct is geconfigureerd, heeft u geen toegang tot de Netflix US-bibliotheek.

4. ExpressVPN-servers werken niet / reageren niet

Een veelvoorkomend probleem bij alle VPN-services is de onverantwoordelijkheid als de servers op elk moment kunnen optreden. Het feit dat Netflix VPN’s en proxy’s begon te blokkeren, zorgde voor een groot probleem voor veel VPN-services. Slechts een paar VPN-services hebben de beperkingen kunnen omzeilen en in dergelijke omstandigheden waarin servers niet werken, heeft de gebruiker te lijden.

ExpressVPN Netflix werkt niet

1. IP-adresconflict

Het is een veel voorkomende fout en kan eenvoudig worden verholpen. Start gewoon uw ExpressVPN-app opnieuw op en probeer opnieuw verbinding te maken met uw gewenste VPN. Controleer dan, uw IP zal worden gewijzigd.

2. DNS-probleem

Als u Windows gebruikt, kunt u deze fout oplossen door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar het startmenu van je pc > Klik op Alle programma’s > Klik op Accessoires.
 2. Selecteer hier de functie Uitvoeren of als u usinf Window 8 of 10 gebruikt, druk dan gewoon op de toetsen “Windows-toets + R ” om de functie Uitvoeren te openen.
 3. Typ nu “cmd‘In het opdrachtveld van het dialoogvenster.
 4. Typ “ipconfig / flushdns” wanneer de opdrachtprompt wordt geopend en druk op Enter.

Je DNS wordt nu gewist en je hebt toegang tot de Netflix US-bibliotheek.

3. Onjuiste proxyconfiguratie

Het configureren van proxy- en verbindingsinstellingen van de browser is een beetje lastig en complex. Daarom heeft elke browser een volledige procedure voor probleemoplossing voor dergelijke gevallen in hun helpgids. Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd, klikt u op uw respectieve browser voor de oplossing:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. ExpressVPN-servers werken niet / reageren niet

Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd en u geen verbinding kunt maken met een server, neem dan onmiddellijk contact op met ExpressVPN live support. Als dat niet helpt, probeer dan handmatig opnieuw verbinding te maken met de DNS-server. We hebben de link naar de ExpressVPN DNS-serverconfiguratie hieronder gegeven, klik erop om meer te ontdekken:

 1. DNS-serverconfiguratie voor Windows
 2. DNS-serverconfiguratie voor Mac
 3. DNS-serverconfiguratie voor Linux

Netflix ExpressVPN Reddit beoordelingen

Binge-watchers over de hele wereld gebruiken ExpressVPN voor streaming op Netflix en het lijkt erop dat ze er een geweldige tijd mee hebben. De reden dat we het woord ‘lijkt’ hebben gebruikt, is vanwege de gebruikersrecensies die beschikbaar zijn op Reddit. Kijk hier:

Commentaar van discussie BlindSins commentaar van discussie "wat zijn ExpressVpn Amerikaanse servers die nog steeds werken met Netflix ?".

Deze thread was een vraag over de werkende servers en de gebruiker heeft in detail geantwoord en heeft de ondersteuning van ExpressVPN gecomplimenteerd.

Reactie uit discussie .

Hier is nog een thread, de persoon die deze thread is begonnen, lijkt erg romantisch en het voelt alsof hij de term ‘Netflix en chillen’ naar een geheel nieuw niveau heeft getild. Hoe dan ook, de vraag die hij stelde werd heel precies beantwoord en de persoon heeft ExpressVPN geprezen voor Netflix.

Expressvpn Netflix geblokkeerd in 2018

Netflix heeft een groot aantal gebruikers gedetecteerd die toegang hebben tot de Amerikaanse bibliotheek via VPN-services en proxyservers. Dit zorgde duidelijk voor grote bezorgdheid bij Netflix en daarom begonnen ze plannen te maken om deze VPN- en proxy-service te blokkeren.

Netflix heeft een uniek VPN-detectiesysteem geïmplementeerd dat het verkeer blokkeert dat via VPN-servers komt.

Dit is de reden waarom veel gebruikers die proberen toegang te krijgen tot Netflix met VP-services, mislukken.

In het begin hadden veel toonaangevende VPN-services, waaronder ExpressVPN, geen toegang tot Netflix US, maar het beste van ExpressVPN is dat het een manier heeft gevonden om toegang te krijgen tot Netflix en nu kunnen de servers in de VS de geïmplementeerde beperkingen heel gemakkelijk omzeilen.

Deze achtervolging van katten en muizen zou echter doorgaan en Netflix zou opnieuw kunnen proberen ExpressVPN naar beneden te halen, maar dat is nog niet te zien. In dat geval moeten gebruikers mogelijk enige tijd wachten totdat de VPN-servers weer beginnen te werken of moeten ze kiezen voor een andere VPN-service waarmee ze mogelijk toegang hebben tot Netflix.

Hoe u ExpressVPN voor Netflix overal kunt kopen

ExpressVPN voor Netflix kopen is een zeer eenvoudige procedure en u kunt ExpressVPN vanuit elke regio over de hele wereld kopen door simpelweg deze stappen te volgen:

 1. Ga naar de ExpressVPN-website en klik op het tabblad “Get ExpressVPN”.
 2. Er wordt een nieuwe pagina geopend met alle pakketplannen.
 3. Kies uw gewenste pakketplan.
 4. Geef uw e-mailadres op voor registratie.
 5. Selecteer uw betalingswijze.
 6. Typ uw gegevens en informatie in en klik op “Nu deelnemen”.
 7. Nadat u op “Nu deelnemen” heeft geklikt, ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens.
 8. Download nu de ExpressVPN-applicatie en installeer deze op uw apparaat. Configureer de applicatie en log in op de app met de opgegeven inloggegevens.
 9. Kies een geprefereerde Amerikaanse server voor verbinding en open netflix.com.

Daar heb je het, makkelijk!

Werkt ExpressVPN met Netflix?

Ja, ExpressVPN werkt met Netflix en andere gebruikers en de serviceprovider heeft dit ook bevestigd. We hebben het ook getest om er zeker van te zijn dat de beweringen van de serviceprovider waar zijn.

Laatste woorden

Netflix is ​​wereldwijd de toonaangevende streamingdienst in de entertainmentindustrie en evenzo is ExpressVPN de toonaangevende VPN-serviceprovider. Het combineren van deze twee services voor binge-kijken is zeker iets moois, omdat het u toegang geeft tot de volledige Netflix-bibliotheek die u niet kunt hebben als u uit een andere regio dan de VS komt. We hebben u een volledig inzicht gegeven in de ExpressVPN Netflix-combinatie en we hopen dat u nu geen problemen ondervindt. Blijf streamen en blijf veilig!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map