Kies ExpressVPN voor Kodi om te genieten van naadloos streamen met snelle servers en superieure beveiliging. Bekijk deze handleiding om alles te zien wat u moet weten over ExpressVPN en de compatibiliteit met Kodi.

Waarom is ExpressVPN de beste service rond VPN’s

ExpressVPN wordt beschouwd als een tiran omdat het eersteklas beveiligingsprotocollen biedt en nooit is opgeroepen voor DNS- of IP-lekken. Het kiezen van een beste VPN voor streaming Kodi is als het nemen van een sprong in het diepe voor gebruikers en ervoor zorgen dat ze hun vertrouwen niet verliezen, is de eerste prioriteit van elke serviceprovider. Daarom wordt aanbevolen om een ​​VPN-provider te kiezen die betrouwbaar is in termen van beveiliging en snelheid.

Een van de beste dingen van ExpressVPN is dat het direct verbinding maakt met een server die je uit de lijst kiest. Andere VPN-providers zouden enige tijd nodig hebben om verbinding te maken met de servers, maar ExpressVPN-servers zijn ongelooflijk snel. Dit is een belangrijk ding om rekening mee te houden bij het kiezen van een VPN voor Kodi.

Al deze bovengenoemde kwaliteiten bevestigen dat ExpressVPN de beste service is rond andere VPN’s. Het feedbackformulier van ExpressVPN-gebruikers is positief, wat aangeeft dat mensen zeer tevreden zijn over de service. In deze handleiding vindt u enkele gebruikersrecensies.

ExpressVPN voor Kodi Speed ​​Test

Aangezien ExpressVPN wordt geprezen als de snelste VPN voor Kodi, moest ik ervoor zorgen dat deze bewering waar was voordat ik het jullie aanbeveel. Dus maakte ik verbinding met een Amerikaanse server en begon ik te streamen op Kodi.

ExpressVPN voor Kodi Speed ​​Test

Dit was de snelheid die ik kreeg via de ExpressVPN (NewYork) -server, terwijl ik streamde op een 2 Mbps-verbinding, wat echt geweldig is. Ik heb binnen 3 tot 4 seconden verbinding gemaakt met de ExpressVPN-server. Het streamen verliep soepel en ik kreeg geen vertragingen of onderbrekingen (verbroken verbindingen).

ExpressVPN voor Kodi IP-lektest

Een betrouwbare VPN moet een sterk versleutelingsprotocol hebben en ervoor zorgen dat er geen OP- of DNS-lekken zijn. Daarom heb ik een IP- en DNS-lektest uitgevoerd terwijl ik was verbonden met een ExpressVPN-server en de resultaten zijn als volgt:

ExpressVPN voor Kodi IP-lektest

ExpressVPN IP-lektest

Er zijn geen IP-lekken of DNS-lekken gevonden, wat bewijst dat ExpressVPN inderdaad een veilige en betrouwbare serviceprovider is.

ExpressVPN voor Kodi Geo-beperkte controle op add-ons

Een van de belangrijkste redenen om VPN op Kodi te gebruiken, is om toegang te krijgen tot geografisch beperkte add-ons en streams. Bijna alle Live TV-add-ons zijn geografisch beperkt omdat hun streams niet toegankelijk zijn vanuit een andere regio dan de geautoriseerde.

We hebben geprobeerd ExpressVPN te gebruiken om de geografische beperkingen van Maverick TV te omzeilen en dit is wat er gebeurde:

ExpressVPN voor Kodi Geo-beperkte controle op add-ons

We hadden zonder problemen toegang tot de streams en de streaming was onberispelijk, geen bufferproblemen of vertragingen.

Is ExpressVPN compatibel met Kodi?

Ja, ExpressVPN is compatibel met Kodi, hoewel het geen speciale Kodi-add-on heeft, maar het op de achtergrond draait. ExpressVPN is inderdaad een van de beste VPN voor Kodi omdat het snelle servers heeft en het de geografische beperkingen goed omzeilt zonder IP of DNS te lekken.

Het maakt niet uit of je Kodi gebruikt op Windows, Android of een ander platform zoals iOS, macOS, Linux, FireStick en FireTV, Roku, RaspberryPi, ExpressVPN kan op bijna alle grote besturingssystemen worden gebruikt.

Hoe Kodi te gebruiken met ExpressVPN op Android

Een groot aantal mensen gebruikt Android-apparaten over de hele wereld voor streamingdoeleinden. Naarmate het gebruik van Android-apparaten voor streaming is toegenomen, zijn ook cyberbeveiligingsproblemen begonnen te groeien. Privacy is een ernstige zorg geworden voor Android-gebruikers, vooral voor degenen die hun apparaten gebruiken voor streamingdoeleinden.

Gebruik Kodi met ExpressVPN op Android-apparaten om uw online veiligheid te garanderen terwijl u geniet van streamen. Volg de onderstaande procedure om ExpressVPN op uw Android-apparaat te installeren:

 1. Ga naar Google Play Store en zoek naar ExpressVPN.
 2. Klik op ExpressVPN – Beste Android VPN uit de zoekresultaten.
 3. Klik nu Installeren en het downloaden begint. De app wordt automatisch geïnstalleerd nadat het downloaden is voltooid.
 4. Klik op Open.
 5. Daarna, klik op Aanmelden vanuit de app-interface.
 6. Voer uw Accountgegevens naar log in op ExpressVPN. (U wordt gevraagd of u crashrapporten wilt delen enz. Klik op OK of Nee bedankt, afhankelijk van uw voorkeur.0
 7. Klik nu OK om uw VPN in te stellen > Klik OK op pop-up verbindingsverzoek.
 8. Kies nu uw gewenste serverlocatie en klik op de aan / uit-knop om VPN in te schakelen en maak verbinding met de server.

Zodra je verbinding hebt gemaakt met de ExpressVPN-server, open je Kodi op je apparaat en begin je met streamen. Als je Kodi nog niet op je Android-apparaat hebt geïnstalleerd, ga dan naar onze handleiding “Kodi installeren / instellen op Android-apparaten”.

Hoe Kodi te gebruiken met ExpressVPN op Windows

De meeste streaming-geeks gebruiken Kodi op Windows en het lijdt geen twijfel dat het geweldig werkt op Windows. Volg de onderstaande procedure om te zien hoe u Kodi gebruikt met ExpressVPN op Windows:

 1. Ga naar de ExpressVPN-bestelpagina en abonneer je op een pakketplan dat het beste bij je past.
 2. Download ExpressVPN windows desktop-client.
 3. Installeer na het downloaden de app op uw apparaat.
 4. Open de ExpressVPN-client na installatie en voer uw inloggegevens in verstrekt door ExpressVPN bij inschrijving.
 5. Selecteer nu de gewenste serverlocatie in de lijst met 160 locaties.
 6. Klik op de aan / uit-pictogramknop draaien VPN AAN.
 7. Daar heb je je ExpressVPN geïnstalleerd en aangesloten. Start nu Kodi en begin met veilig streamen op Windows, terwijl ExpressVPN op de achtergrond draait. Als je Kodi niet op Windows hebt geïnstalleerd, volg dan deze handleiding, “Hoe Kodi op Windows te installeren”.

Installeer ExpressVPN op Kodi via VPN Manager

Als u ExpressVPN rechtstreeks op Kodi wilt installeren, kunt u dit doen via VPN Manager. Volg deze stappen:

 1. Ga naar VPN Manager> Klik op VPN-configuratie > Klik op Instellingen
 2. Voer uw gegevens in om in te loggen op uw ExpressVPN-account.
 3. Klik op VPN-verbindingentabblad > Selecteer Eerste VPN-verbinding.
 4. Kies een server waarmee u verbinding wilt maken in de lijst.
 5. Je bent verbonden en nu kun je genieten van streaming op Kodi met ExpressVPN erin geïntegreerd.

Hoe Kodi te gebruiken met ExpressVPN op FireStick

Amazon FireStick is inderdaad een van de beste streaming-apparaten, vooral als je Kodi erop hebt geïnstalleerd. Het beste is dat je Kodi kunt gebruiken met Express VPN op FireStick door deze stappen te volgen:

 1. Start uw FireStick-apparaat op > Klik op de zoekbalk in het startscherm.
 2. Zoek naar “ExpressVPN”.
 3. Klik “Krijgen” > De app wordt gedownload en geïnstalleerd.
 4. Zodra de installatie is voltooid, klikt u op “Open‘.
 5. Nu Log in naar de app, door uw te gebruiken ExpressVPN-inloggegevens.
 6. Klik OK om de configuratie te voltooien en een VPN-verbinding in te stellen
 7. Kies uw gewenste server locatie en klik vervolgens op de aanknop draaien VPN AAN.

Het is zo simpel! Geniet nu van streaming met Kodi en heb privacy beschermd via ExpressVPN op FireStick.

Alternatieve VPN-services voor Kodi

Ondanks dat ze de beste VPN-serviceprovider in de branche zijn, hebben veel mensen geklaagd over de prijs, namelijk US $ 8,32 per maand. Als u op zoek bent naar een VPN-service die goedkoper is dan ExpressVPN, kunt u de volgende alternatieve VPN-services voor Kodi proberen:

 1. PureVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost

ExpressVPN voor Kodi Reddit-beoordelingen

Ik geloof niet in het misleiden van mijn lezers en daarom dacht ik erover om jullie wat feedback van gebruikers te laten zien met betrekking tot ExpressVPN. Kijk hier:

Commentaar van discussie ieswideopen’s commentaar van discussie "Express VPN".

Deze persoon gebruikte ExpressVPN om Netflix te kijken via een Britse server en de feedback is positief. Zoals ik eerder al zei, heeft ExpressVPN een geweldige serversnelheid, wat een groot pluspunt is voor streaming.

Commentaar van discussie geffenizlude’s commentaar van discussie "Op zoek naar add-on voor VPN-manager, Kodi draait op AndroidTV OS".

De zorg van deze gebruiker dat hij geen speciale Kodi-add-on heeft, is behoorlijk relevant omdat het echt een gedoe veroorzaakt. De toegankelijkheid en bescherming worden echter niet aangetast als u de beste VPN voor Kodi gebruikt.

Gevolgtrekking

Je zou nu een duidelijk beeld moeten hebben van wat ExpressVPN voor Kodi biedt en waarom is dit de beste VPN voor Kodi. Ik heb geprobeerd alle essentiële aspecten met betrekking tot ExpressVPN voor Kodi te behandelen, van de installatie tot de compatibiliteit. ExpressVPN is inderdaad een geweldige optie voor Kodi-gebruikers en ik raad het iedereen persoonlijk aan, vooral voor streaming.

VPN is niet langer een optie, maar tegenwoordig een noodzaak vanwege de groeiende cyberdreigingen en privacyproblemen. De online streaming-industrie groeit met de dag en met het oog op deze groei is het verspreiden van cyberveiligheidsbewustzijn een must.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me