Hoe 2018 Grammy Awards Kodi Live gratis online te bekijken

De grootste prijsuitreiking van de muziekindustrie is slechts 2 dagen verwijderd! Ja, je leest het goed! De 60e editie van Grammy Awards staat voor de deur en de muziekfans over de hele wereld hebben hun ogen gericht op het grootste podium van allemaal.


Georganiseerd door de Recording Academy, Grammy Awards Ceremony is een eervol-meest evenement in de muziekindustrie. Het hele evenement zit boordevol geweldige uitvoeringen van de toonaangevende muzikale sensaties van de wereld en vieringen en eerbetoon aan degenen die zoveel aan de industrie hebben gegeven.

Bekijk de Grammy Awards Kodi live zonder gedoe. De nominaties zijn al bekend voor alle categorieën en mensen hebben hun vingers gekruist en de ooglijn getrokken! Dus wees alvast voorbereid op Grammy Awards 2018 Kodi. Volg onze gids en kijk hoe je Grammy-awards kunt bekijken op Kodi.

Voor meer video-add-ons of Live IPTV-kanaal-add-ons, bekijk onze beste Kodi-add-onslijst en zorg ervoor dat u een Kodi VPN gebruikt.

Wanneer zijn de Grammy’s 2018

Het podium van de 60e Grammy Awards 2018 vindt plaats op 28 januari in Madison Square Garden. De charmante James Corden zal het evenement organiseren en het publiek zal getuige zijn van adembenemende optredens van enkele van de grootste zangers zoals Lady Gaga, Pink, Childish Gambino en Little Big Town.

Grammy Awards 2018 Kodi Repository

De repository die we aanbevelen voor Grammy Awards Kodi is Judgement-repository en de add-on die we aanbevelen is de Verdict Kodi-add-on. Judgement-repository is een betrouwbare repository, terwijl Verdict Kodi-add-on een zeer goede add-on is voor live tv, tv-programma’s, films, concerten, sport etc. Bekijk onze beste kodi-repository-lijst voor meer informatie.

Grammy Awards 2018 Kodi officiële add-ons

 1. cCloud Tv
 2. USTVNow
 3. BBC iPlayer
 4. FilmOn TV
 5.  Livestream.com

Belangrijke mededeling! Als je Grammy 2018 met een van de add-ons streamt zonder een VPN te verbinden, pas dan op! U brengt uw privacy en veiligheid in gevaar. Dit is waar een Kodi VPN beschermt uw identiteit & beschermt u tegen kennisgevingen over inbreuk op het auteursrecht en DMCA’s en deblokkeert geografisch beperkte inhoud.

 CTA

Grammy Awards 2018 Kodi onofficiële add-ons

 1. Live Mix
 2. Lihattv IPTV
 3. Vonnis
 4. Rogue
 5. Wampa

Grammy Awards Kodi bekijken op Krypton versie 17.6 of lager

 1. Open Kodi op uw apparaat.hoe je grammy awards kunt bekijken op kodi
 2. Klik op de Instellingen (versnelling icoon) in het linkermenu.hoe je grammy awards kodi kunt bekijken op krypton versie 17.6 of lager
 3. Nu skiezen het dossier Manager uit het menu > Dubbelklik op Bron toevoegen. Klik op waar staat ‘Geen‘ > Enter https://archive.org/download/judgezips/ > Klik OK.hoe je Grammy Awards Kodi kunt bekijken op Jarvis versie 16 of hoger
 4. Noem deze bron Oordeel en klik OK.grammy awards kodi
 5. Ga terug naar de Thuis scherm > Klik op Add-ons > Klik nu op de Vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek.hoe grammy awards toe te voegen kodi addon
 6. Klik op Installeer vanuit zip-bestand > Klik op Oordeel > Selecteer repository.judgement.zip > Wacht tot de melding verschijnt.grammy awards kodi downloaden
 7. Klik nu Installeer vanuit de repository > Zoeken en openen Judgement Repo > Open video-add-ons > Klik op Vonnis > Raken Installeren en wacht op de add-on ingeschakelde melding.hoe je grammy awards kodi op firestick kunt bekijken
 8. U kunt de add-on openen door naar de Add-ons menu > Video-add-ons > Vonnis.

Grammy Awards Kodi bekijken op Jarvis versie 16 of hoger

 1. Open Kodi > Klik Systeem > Ga naar het dossier Manager > Dubbelklik Toevoegen Bron.
 2. Klik Geen > Enter URL https://archive.org/download/judgezips/ > Klik Gedaan > Noem maar op ‘Oordeel ‘ > Klik Gedaan > Selecteer dan OK.
 3. Ga naar Kodi-startscherm > Klik Systeem > Klik op Add-ons > Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand.
 4. Klik op Oordeel > Klik repository.judgement.zip
 5. Klik nu Installeer vanuit Repository > Open Judgement Repo > Open Video-add-ons > Selecteer Vonnis > Raken Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.

Grammy Awards 2018 Kodi Download

 1. Downloaden de Zip het dossier op uw apparaat.
 2. Open Kodi > Add-ons > Klik op de Vakvormige pictogram.
 3. Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Bladeren en Open de gedownload zip-bestand.
 4. Klik Installeer vanuit Repository > Judgement Repo > Video-add-ons > Vonnis > Installeren > Genieten!

Grammy Awards Kodi bekijken op Fire Stick

Om Grammy-awards op Fire Stick te bekijken, moet je eerst Kodi op Fire Stick installeren. Volg deze stappen na het installeren van Kodi:

 1. Open Kodi applicatie op Fire Stick.
 2. Open Ontwikkelaarsopties > Aanzetten ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen.
 3. De procedure vanaf hier zal dezelfde zijn als die van Krypton V17. Raadpleeg de hierboven vermelde methode.

Grammy Awards 2018 omroepen / kanalenlijst

De awardshow wordt uitgezonden op CBS. ‘E!’ Nieuws en de officiële website van Grammy Awards ‘bieden echter exclusieve pre-show en post-show dekking.

Grammy Awards 2018 bekijken zonder kabel

Helaas, als u niet van plan bent om Grammy-awards via Kodi te bekijken en onze Grammy Awards Kodi-gids niet volgt, dan kunt u het evenement streamen via deze links.

 1. Dry Wall Nation Streams
 2. Wattpad
 3. Rio Theater

We kunnen echter niet garanderen dat deze sites veilig of betrouwbaar zijn. We raden u aan te kiezen voor een KodiVPN-service om uw privacy te beschermen en toegang te krijgen tot de geo-beperkte streams.

Laatste woorden

Grammy Awards is een ceremonie die geen enkele muziekliefhebber mag missen. Met nominaties voor meer dan 80 categorieën heeft de hype de hemel al geraakt. Dus schiet op en volg onze gids en leer hoe je Grammy-awards op Kodi kunt bekijken voordat het te laat is!

Een ding dat we je kunnen verzekeren, is dat Grammy Awards Kodi-ervaring iets is dat je nooit zult vergeten. De hele avond wordt gevuld met sterren, een bijeenkomst waar alle supersterren zullen zijn.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map