Wat is Alluc Repository?

Als je de nieuwste tv-programma’s / films via Kodi wilt streamen, dan kun je overwegen om Alluc te gebruiken. Hoewel u zich moet aanmelden voor een account, is de interface eenvoudig en gemakkelijk te navigeren. De extensie beschikt over een enorme database met inhoud die beschikbaar is voor streaming. Zo blijf je op de hoogte van de laatste afleveringen van je tv-serie, samen met nieuwe / klassieke films. Lees deze systematische gids hieronder voor informatie over het installeren van Alluc op Kodi.

Hoe installeer ik Alluc op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Lancering de Kodi V17 Krypton-applicatie en Klik op het “Gear” -pictogram.Hoe Alluc op Kodi te installeren
 2. Je ziet een lijst met opties. Selecteer de laatste met het label “File Manager”.hoe alluc te installeren op kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Hier vind je bronnen voor Kodi Repositories. Klik op “Add Source” om URL in te voeren.alluc kodi
 4. Dubbelklik op “Geen”En voer het volgende in URL: http://kdil.co/repo/alluc bij het instellen van kodi
 5. Naam de mediabron “Kodil Repo“En raakte de OK knop.alluc op kodi-instellingen
 6. Zoek en klik op de mediabron die je eerder hebt toegevoegd en een naam hebt gegeven, bijvoorbeeldKodl Repo“.alluc op kodi-configuratie
 7. Selecteer ‘Kodil.ritssluiting“.alluc kodi tutorial
 8. Selecteer ‘Video Toevoegenons” > Alluc > Klik Installeer vanuit de repository.alluc kodi
 9. Geniet van streaming op Alluc Kodi.

Alluc installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi V16 Jarvis en klik op de “Systeem” optie.
 2. Navigeer en selecteer “het dossier Manager”Tabblad.
 3. Kies de “Bron toevoegen”Optie door erop te dubbelklikken.
 4. Klik op “Geen‘Om de URL in te voeren.
 5. Kopiëren plakken: http://kdil.co/repo/
 6. Geef een naam aan de bron, zoals ‘Kodil Repo“.
 7. Klik op Systeem > Toevoegenons > Installeren van Zip het dossier.
 8. Klik “Kodil Repo“.
 9. Selecteer ‘Kodil.ritssluiting
 10. Wacht tot de add-on is ingeschakeld.
 11. Keer terug naar het startscherm en selecteer “Programma’s“.
 12. Selecteer de Kodil Repository> Video-add-ons > en zoek dan.
 13. druk de Installeren knop!

Alluc Kodi Downloaden

 1. Download het zip-bestand in uw apparaat.
 2. Ga naar Add-ons > Klik op de Doos icoon > Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeer door het systeem naar de map met de gedownload zip-bestand > Selecteer ‘Kodil.ritssluiting” > Wacht op de melding.
 3. Klik Installeer vanuit Repository > Klik op “Kodil Opslagplaats“Selecteer”Video Toevoegenons” >Alluc > Klik Installeren.

Alluc vs Exodus

Exodus bestaat als een van de beste Kodi-add-ons voor het streamen van documentaires, sport, tekenfilms, anime, tv-programma’s en films. De alluc-add-on zal echter niet lang blijven, aangezien de ontwikkelaars officieel een laatste update hebben geïntroduceerd. Volgens een aankondiging is Covenant de officiële vervanging van de add-on. Dit betekent dat Alluc voorlopig zeker de overhand heeft op Exodus. Er zijn geen bedreigingen voor het afsluiten van de extensie en u heeft technisch gezien vergelijkbare toegang tot een enorme database met inhoud.

Alluc werkt niet / problemen / oplossingen

Alluc-aanmeldingsfout

U hebt de Alluc-add-on geïnstalleerd, de pop-up gezien die u welkom heet en de opgegeven disclaimer geaccepteerd. Als u er echter voor kiest om Alluc in de basis- of geavanceerde modus uit te voeren, kunt u het inlogscherm niet passeren en krijgt u een foutmelding.

Oplossing

Dit kan mogelijk zijn omdat uw account niet succesvol is geregistreerd. Ga naar http://accounts.alluc.com/ om u aan te melden en klik op de bevestigingslink die u per e-mail ontvangt. Meestal ontstaan ​​er inlogfouten omdat u uw adres niet bevestigt.

Alluc kan een afhankelijkheid niet installeren

Deze fout komt het meest voor in Kodi bij het installeren van verschillende add-ons vanuit verschillende kodi-opslagplaatsen. Er kunnen veel redenen zijn waarom u dit ziet, maar u hoeft niet in paniek te raken. Volg de onderstaande stappen om de fout op te lossen.

Oplossing

Als u de mislukte installatie van een afhankelijkheidsfout wilt verwijderen, overweeg dan om repo’s te deactiveren die niet meer werken. Vaak probeert Kodi informatie uit gebroken repo’s te halen. Dit resulteert in een mislukte installatie. Een andere oplossing is om Kodi te verjongen via de Indigo-extensie.

Alluc Geen resultaten gevonden

Deze fout treedt meestal op wanneer u naar een bepaalde show zoekt. Meestal ziet u een lijst met resultaten die overeenkomen met uw zoekopdracht. Er zijn echter enkele dagen dat u de foutmelding ‘geen resultaten gevonden’ ontvangt. Lees waarom u deze fout hieronder ziet:

Oplossing

Alluc heeft een enorme database met inhoud waarmee gebruikers hun favoriete films / tv-series met het grootste gemak kunnen bekijken. De fout betekent echter niet dat er een probleem is met de add-on. Soms zijn er mogelijk geen resultaten voor de opgegeven zoekopdracht. Bezoek http://alluc.ee om uw zoekopdracht dubbel te controleren

Alluc Kodi beoordelingen

De Alluc Kodi-add-on heeft een enorme reputatie opgebouwd op de markt voor add-ons van derden. Veel gebruikers prijzen de extensie vanwege de eenvoudige interface en de mogelijkheid om streams van hoge kwaliteit te leveren voor een verscheidenheid aan tv-programma’s / films.

Wat een idioot, alluc is geweldig etc, als hij problemen heeft, dan zoals het leven in een soort van inspanning en sorteer het !! Wat een bellend! Kodi-tips ?

– Joeniniho (@ joesimons19) 31 oktober 2017

Soms ondervinden gebruikers echter problemen bij het bekijken van hun favoriete inhoud. Hieronder ziet u een gebruiker die frustratie vertoont over het niet kunnen vinden van streams voor Stranger Things vanuit de andere add-on.

Ik keek de hele week naar Stranger Things Openload- en Alluc-links op Covenent, behalve vandaag waren er geen beschikbaar … .wierd

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks) 3 november 2017

Alluc Kodi-account

U kunt eenvoudig uw Alluc-account online maken door naar te gaan Alluc-accountgebied. Zodra u geregistreerd bent, kunt u Alluc eenvoudig integreren met Covenant.

Alluc vs Covenant

Alluc biedt bronnen en streamlinks voor het streamen van tv-programma’s en films en als je Alluc to Covenant integreert, ontvang je meer bronnen voor streaming en dat met een betere streamingkwaliteit.

Alluc API

Na registratie kunt u eenvoudig een API-sleutel ophalen via uw accountdashboard. Haal de API-sleutel daar vandaan, kopieer deze en ga naar Kodi.

Ga naar add-ons > Video Add-ons > Klik met de rechtermuisknop Verbond > Instellingen > Klik Accounts > Scroll naar beneden en selecteer Alluc en plak de API sleutel die je van je hebt gekregen Alluc account > Klik OK. Nu kunt u veel meer streamingbronnen en inhoud van betere kwaliteit streamen.

Dingen inpakken

We hopen dat deze gids u helpt te begrijpen hoe u Alluc op Kodi installeert, terwijl u ook veelvoorkomende problemen met de extensie oplost. Geniet probleemloos van films / tv-programma’s op de add-on. Als u echter problemen ondervindt met de add-on, kunt u hieronder een opmerking achterlaten. Aarzel ook niet om het artikel met je vrienden / familieleden te delen. Fijne dag! ��

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me