Contents

Ares Project Repo

Bijwerken: Ares Wizard zou eerder zijn afgesloten. Ares Wizard is echter terug met een nieuwe URL en veel nieuwe builds.

Ares Project is de repository voor Ares Wizard die tonnen media-inhoud bevat, waaronder kodi-add-ons van derden en de eigen add-ons van Ares. De wizard zit in zijn programma-add-ons en door de Wizard te downloaden, krijg je verschillende add-ons en repositories voor je Kodi. In deze gids zullen we instructies geven over het installeren van Ares Wizard op Kodi in eenvoudige stappen. Lees dus verder!

Houd er rekening mee dat sommige van de add-ons die beschikbaar zijn in Ares Kodi, geografisch beperkt zijn en een VPN op Kodi nodig is om ze te deblokkeren.

Nieuwe Ares Wizard Repo-URL

Deze wizard is vorig jaar gesloten en de hele Kodi-gemeenschap was geschokt toen ze het droevige nieuws hoorde. De wizard was een belangrijk Kodi-onderdeel voor elke Kodi-nerd en toen het uit het spel ging, hadden gebruikers geen idee hoe ze het moesten vervangen.

Sinds de terugkeer in Kodi heeft de gemeenschap het echter met open armen ontvangen. De wizard is teruggekeerd met een nieuwe URL, namelijk ‘http://ares-repo.eu/’. Gebruikers hebben eenvoudig toegang tot deze URL om hun favoriete wizard te gebruiken die oplossingen heeft voor alle Kodi-gebruikersbehoeften.

Ares Wizard installeren op Kodi Leia versie 18.5 of lager

 1. Open Kodi > Klik op de Tandwiel icoon > Klik op de Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 2. Klik <Geen> > Typ deze URL http://ares-repo.eu/ > Klik OK > Noem deze URL als AresBuild > Klik OK > Controleer nogmaals de naam en URL en klik dan op OK om het dialoogvenster te sluiten.
 3. Keer terug naar je Kodi-startscherm > Klik op Add-ons > Klik op de vak pictogram > Selecteer de Installeer vanaf Zip-bestandsoptie > Klik op AresBuild en wacht op de melding.
 4. Keer nu terug naar Thuis scherm en klik op de Toevoegenons tabblad > Klik op Programma Toevoegenons en selecteer Ares Wizard.

Zo eenvoudig is het!

Hoe installeer ik de nieuwe Ares-wizard in Kodi – Videogids

Hoe Ares Wizard op Kodi Krypton versie 17 of hoger te installeren

 1. Open Kodi vanaf uw systeem > Klik op het pictogram Instellingen > Selecteer Bestandsbeheer > Dubbelklik nu op Bron toevoegen.hoe ares wizard op kodi te installeren
 2. Hier ziet u een vak verschijnen, dus klik op waar ‘Geen’ staat > Nu wordt om de URL gevraagd, dus typ http://areswizard.uk/ en klik op OK > Typ nu de naam van de mediabron ‘Ares’ en klik op OK > Klik nogmaals op OK.hoe ares wizard op kodi krypton versie 17 te installeren
 3. Ga nu terug naar het hoofdmenu van Kodi door op de toets ‘Backspace’ te drukken > Klik op Add-ons > Vervolgens het pictogram Pakketinstallatie.ares wizard op kodi
 4. Nu moet je klikken op Installeren vanuit zip-bestandsoptie > Klik dan op Ares > respository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8 > Wacht nu tot het is geïnstalleerd.hoe ares wizard op kodi toe te voegen
 5. Zodra het is geïnstalleerd, moet je het doen klik op Installeren vanuit repository optie > Zoek dan en klik op Ares Project > Ga naar Programma-add-ons > Ares Wizard > Installeren > De installatie duurt enkele minuten.ares wizard kodi setup
 6. Ga opnieuw terug naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons > Programma-add-ons > Klik vervolgens op Ares Wizard > Het zal de Wizard automatisch installeren en laden, wat enkele minuten zal duren.ares wizard kodi-instellingen
 7. Als het eenmaal klaar is, zal het Kodi-gebruikers doorverwijzen naar zijn Wizard, waar je add-ons en Builds kunt kiezen. Dus geniet!

ares kodi configuratiewizard

Hoe Ares Wizard op Kodi Jarvis versie 16 of lager te installeren

 1. Start Kodi Jarvis > Systeem > Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik op Geen en typ de URL kodivpn.co/repo/ares.zip en klik op Gereed > Typ Naam ‘Ares’ en klik op Gereed > Nu Klik OK.
 2. Ga terug naar het Kodi-startscherm waar dat nodig is klik op Systeem > Dan Add-ons > Installeer vanuit Zip File optie > Ares > repository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8.zip > Wacht tot het is geïnstalleerd.
 3. Selecteer nu de optie Installeren vanuit opslagplaats > Ga naar Ares Project > Klik op Programma-add-ons > Klik nu op Ares Wizard > Installeren > Wacht tot het voltooid is.
 4. Ga nu terug naar het Kodi-startscherm > Klik op Systeem > Programma > Add-ons > Ares Wizard > Het zal Ares Wizard op je Kodi installeren > Na installatie kunt u Ares Wizard gebruiken.

Hoe Ares Wizard op FireStick te installeren

 1. Eenvoudig installeren Kodi op je Fire Stick apparaat.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Volg vanaf hier de bovenstaande stappen voor de installatie van Ares Wizard op Kodi Krypton. De procedure blijft precies hetzelfde.

Ares Wizard Downloaden

Om de wizard op Kodi direct te downloaden, moet je op deze link klikken die je toestemming zal vragen om een ​​zip-bestand op je systeem te downloaden. Dit is een directe zip-downloadmethode waarbij u de eerste 3 stappen kunt overslaan zoals beschreven voor de wizard voor Kodi Krypton-sectie. Nadat u het zip-bestand op uw systeem heeft gedownload, volgt u onderstaande stappen:

Klik op Installeren uit Zip-bestand > Navigeer nu door het zip-bestand dat u zojuist op uw systeem hebt gedownload > Wacht nu op installatie.

Volg nu dezelfde procedure vanaf stap 5 die in de bovenstaande sectie werd gemarkeerd.

Nieuwe Ares Wizard-functies

De nieuwste versie van Ares Wizard heeft enkele functies met toegevoegde waarde die elke Kodi-gebruiker zullen helpen. Hieronder volgen de nieuw toegevoegde functies aan de wizard:

Back-up

Gebruikers kunnen nu eenvoudig een back-up maken van hun Trakt- en Real Debrid-accounts via een back-upfunctie. Dit zal hen helpen hun gegevens te behouden als ze de add-on opnieuw installeren of Kodi / add-on updaten.

Instellingen

Het instellingenmenu is uitgebreider gemaakt, zodat gebruikers de inhoud kunnen filteren, kunnen controleren op build-updates en wijzigingen kunnen aanbrengen in de apparaatconfiguraties.

 Tweaks

Met de nieuwe tweaks-functie kunnen gebruikers hun cache sneller wissen en hun provider-URL’s patchen. URL-patching en cachegeheugen wissen helpt bij het verbeteren van de streamingkwaliteit en snelheid van Kodi.

 Onderhoud

Al deze en vele andere nieuwe tools zijn toegevoegd in het onderhoudsmenu om u te helpen naadloos met deze wizard te streamen zonder u zorgen te hoeven maken over de kwaliteit en opslagproblemen. Opties zoals het wissen van miniaturen, het wissen van caches en accountbeheer zijn ook toegevoegd aan deze sectie. Er is ook een pop-up met betrekking tot de configuratie van de build geïntroduceerd.

Ares Wizard werkt niet

Tijdens het gebruik van deze wizard kunt u veelvoorkomende problemen tegenkomen, zoals het verschijnen van het zwarte scherm waar de Ares Wizard Builds niet laadt. De reden waarom u met deze problemen wordt geconfronteerd, is te wijten aan het feit dat u mogelijk de oudere versie van Kodi gebruikt. De nieuwste versie van Kodi is Krypton-versie 17.3.

Oplossing

U kunt een nieuwe Kodi vinden om op uw systeem te installeren of een nieuwste versie. Het is te vinden in verschillende kodi-repositories, waaronder een eigen repository. Het wordt aanbevolen dat u het downloadt vanuit zijn eigen repository, zodat u een nieuwste versie ontvangt.

Ares Wizard Best Builds

Kodi Builds bevat kanalen die automatisch worden gedownload naar je Kodi zodra je de wizard downloadt. Enkele van de beste Ares Wizard-builds staan ​​in de onderstaande lijst:

 1. Pulse
 2. Apollo
 3. CosmicSaints
 4. Brians Kodi
 5. CHAPPiE
 6. Durex
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. Kryptonite
 10. Titan

Ares Wizard Alternatieven

 1. SuperRepo Repository (installatiehandleiding)
 2. Noobs & Nerds Repository (installatiehandleiding)
 3. SportsDevil Repository (installatiehandleiding)
 4. Kodil Repository (installatiehandleiding met Covenant Addon)

Ares Forum

Om deel te nemen of om inzicht te krijgen in de wizard, kunt u het Forum bezoeken. Ares-gebruikers en Ares-functionarissen nemen veel deel om mensen te vermaken met vragen of suggesties. Er zijn altijd nieuwe discussies op het forum waar gebruikers van kunnen profiteren door verschillende trends en suggesties in te lezen.

Laatste woorden

Met Ares kun je verschillende add-ons allemaal op één plek downloaden zonder je zorgen te maken. Ares is anders dan elke andere wizard die zijn eigen add-ons heeft voor fitness, sport en nog veel meer. U kunt live sport en hoogtepunten binnen handbereik streamen. Dus probeer Ares Wizard op Kodi te installeren en geniet van elk entertainmentpakket dat het biedt.