Hoe BBC iPlayer Kodi Addon en Access-streams buiten het VK te installeren

hoe-BBC-iplayer-on-kodi te installeren


Dit artikel bespreekt eenvoudige stappen voor het installeren van BBC iPlayer Kodi, maar biedt ook informatie over het deblokkeren van BBC iPlayer-add-ons buiten het VK met een VPN voor Kodi.

Kodi VPN is een must om iets te hebben voor alle Kodi-gebruikers omdat dit een geografisch beperkte Kodi-add-on is en het zal niet werken tenzij je een Britse server gebruikt.

Als je een fan bent van Britse televisie, dan moet BBC iPlayer een streamingdienst zijn. Met de officiële BBC iPlayer-add-on voor Kodi kun je populaire shows, live-evenementen, nieuws, radio-uitzendingen, sport en nog veel meer bekijken.

BBC iPlayer Kodi Repository (IPlayer WWW)

“IPlayer WWW” is de opslagplaats van waaruit u BBC IPlayer-add-on kunt installeren en kunt genieten van onbeperkte Britse shows. Je hoeft deze repository niet handmatig toe te voegen, omdat deze al beschikbaar is in Kodi.

Helaas werkt de add-on alleen in het VK. Hoewel er een manier is om toegang te krijgen tot deze add-on door een Kodi VPN te gebruiken en geografische beperkingen te omzeilen – we komen later op dit onderwerp terug.

Hoe BBC iPlayer Kodi op Kodi Leia en Krypton te installeren

Hier zijn de stappen om BBC iPlayer te installeren op Kodi Leia versie 18 en Krypton 17.6 of lager. Merk op dat de onderstaande foto’s zijn genomen van Kodi 17.6-versie Krypton.

 1. Na het installeren van Kodi versie 17.6 of lager, start u de software op uw systeem en Selecteer addon-optie in het hoofdmenu.hoe bbc iplayer kodi te installeren
 2. Klik Bovenstaande pakket gevormd symbool (Addon Browser).hoe bbc iplayer kodi te installeren op krypton versie 17.6 of lager
 3. Klik “Installeren vanuit repository” optie.hoe bbc iplayer kodi te installeren op jarvis versie 16 of hoger
 4. Nu Selecteer ‘Video-add-ons’ optie.bbc iplayer kodi downloaden
 5. Vind “IPlayer WWW” repository en Selecteer het.hoe bbc iplayer kodi op firestick te installeren
 6. Nu na het selecteren van de IPlayer-repository Klik de Installeren optie.Hoe Kodi BBC iPlayer buiten het VK te bekijken
 7. Wacht nu op de melding ‘Add-on ingeschakeld“.

Hoe Kodi BBC iPlayer in de VS te bekijken

BBC iPlayer Kodi installeren op Jarvis versie 16 of hogere stappen

De stappen voor het installeren van BBC IPlayer op Kodi verschillen niet veel van de bovenstaande stappen. Hier zijn de stappen om BBC IPlayer op Kodi Jarvis of hoger te installeren:

 1. Na het installeren van Kodi versie 16 of hoger, open Kodi en Selecteer video’s optie.
 2. Klik Add-ons optie.
 3. Navigeer naar de Haal meer optie door naar beneden te scrollen.
 4. Zoeken “IPlayer WWW” repository en dan Selecteer het.
 5. Klik op installeren optie.
 6. Wacht op de bevestiging door middel van een melding “Addon ingeschakeld”.

De add-on voor BBC IPlayer is nu geïnstalleerd en u kunt deze openen door naar Video’s te gaan>Add-ons>IPlayer WWW vanuit het hoofdmenu.

BBC iPlayer Kodi Download (directe methode)

Aan de andere kant kun je de add-on rechtstreeks downloaden van de officiële website van Kodi. Volg deze stappen:

 1. Download eerst het zipbestand van de officiële website van Kodi.
 2. Open Kodi-app op uw systeem, Selecteer “Toevoegen” optie in het hoofdmenu.
 3. Nu Klik op de bovenstaande pakketvormdoos (Addon-browser).
 4. Selecteer Installeer vanaf Zip bestand, ga naar waar u het ZIP-bestand hebt gedownload en installeer “Plugin.video.iPlayerwww-3.0.22.zip”
 5. Wacht op de melding “Addon ingeschakeld”.

Hoe Kodi BBC iPlayer buiten het VK te bekijken

Een van de manieren om BBC IPlayer op Kodi in het buitenland of buiten het VK te bekijken, is via een Kodi VPN. Met een VPN-server in het VK kunt u uw IP-adres wijzigen en toegang krijgen tot alle inhoud op BBC iPlayer.

Maar vergeet niet dat niet alle VPN’s toegang kunnen bieden tot Kodi BBC IPlayer. Het is belangrijk om de juiste VPN te kiezen, die BBC iPlayer buiten het VK ontgrendelt.

Als u op zoek bent naar VPN om BBC IPlayer buiten het VK te deblokkeren, zoek dan altijd naar de VPN die een server in het VK biedt, snelle prestaties levert en een geld-terug-garantie heeft. Op deze manier kunt u de VPN testen en als de BBC IPlayer niet wordt gedeblokkeerd, kunt u uw geld terugkrijgen.

Stappen om BBC IPlayer op uw systeem te deblokkeren

 1. Registreer voor uw gewenste VPN-provider voor Kodi.
 2. Download de installatie en installeer de VPN op uw systeem.
 3. Log in op jouw account.
 4. Ga naar de serveroptie en maak verbinding met een Britse server.
 5. Ga nu naar de BBC iPlayer-add-on op Kodi en geniet van onbeperkte streaming.

Hoe Kodi BBC iPlayer in de VS te bekijken

Maak je geen zorgen als je in de VS woont en Kodi BBC IPlayer wilt kijken. De procedure om Kodi BBC IPlayer in de VS te bekijken, blijft hetzelfde. Door een VPN-service te gebruiken, hebt u toegang tot de Kodi BBC IPlayer-add-on in de VS of overal ter wereld. Hoewel er andere methoden zijn om toegang te krijgen tot inhoud van BBC iPlayer, blijft VPN de beste oplossing om Kodi BBC IPlayer buiten het VK te deblokkeren.

Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van de officiële add-on is dat de Britse live kanalen en shows rechtstreeks afkomstig zijn van de officiële website van BBC. Hierdoor verloopt de stream soepel en hoef je niet regelmatig te maken te hebben met bufferproblemen met BBC IPlayer Kodi.

BBC iPlayer Kodi werkt niet / fouten / problemen

Controleer de logfout

De meest voorkomende fout waarmee de meeste gebruikers worden geconfronteerd, is ‘Controleer het logboek voor meer informatie’. Dit probleem doet zich voor wanneer u buiten het VK toegang probeert te krijgen tot geoblock-inhoud zoals BBC IPlayer.

Oplossing

De meest effectieve oplossing voor de bovengenoemde fout is door VPN te gebruiken. Vanwege geografische beperking moet u een Britse IP-locatie hebben om toegang te krijgen tot de add-on. Een VPN-service biedt de mogelijkheid om uw locatie te wijzigen door verbinding te maken met een Britse server. Als u de IP-locatie instelt op VK, wordt deze fout binnen enkele minuten verwijderd.

Kan de repository niet verbinden

Het op één na meest voorkomende probleem is het niet verbinden van de repository. Dit probleem heeft betrekking op de ontbrekende bestanden in de repository of onjuiste installatie.

Oplossing

Controleer altijd uw internetverbinding om deze fout te voorkomen. Als uw internet niet goed werkt of er is een storing tijdens het downloaden, neemt de kans toe dat u bestanden mist uit de repo. Om dit probleem te verhelpen, verwijdert u de bestaande repository en gaat u voor een nieuwe installatie.

BBC iPlayer Kodi Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik BBC iPlayer op mijn Kodi Box

 1. Installeer en download Kodi op uw Kodi-boxen.
 2. Open de Kodi-applicatie en volg de vergelijkbare stappen hierboven voor het installeren van BBC iPlayer-add-on voor Krypton 17.6 of lager en Jarvis 16 of hoger.
 3. Geniet nu van je favoriete Britse live kanalen en shows op je Kodi Box.

Kun je BBC iPlayer krijgen op Kodi Amazon Firestick

Je kunt ook de BBC iPlayer-add-on op Amazon Firestick krijgen! Hier zijn de stappen om de BBC iPlayer Kodi-add-on te installeren:

 1. Download en installeer eerst Kodi op Amazon Firestick.
 2. Open Amazon Firestick en Selecteer “Systeem”.
 3. Zoek nu “Instellingen” opties uit het menu en Selecteer het.
 4. Selecteer “Developers Options”.
 5. Inschakelen “Apps van onbekende bronnen” en “ABD-foutopsporing”.
 6. Ga nu naar het startmenu en schrijf “Kodi” in de zoekoptie.
 7. Nu Open de Kodi-applicatie en volg de vergelijkbare stappen hierboven om de BBC IPlayer-add-on voor Krypton 17.6 of lager en Jarvis 16 of hoger te installeren.

Is BBC iPlayer gratis op Kodi

Ja! BBC iPlayer is helemaal gratis op Kodi en je kunt genieten van onbeperkte Britse live kanalen en shows. Je hoeft geen maandelijks abonnement te betalen om je favoriete programma of film op BBC iPlayer Kodi te bekijken.

Als u echter buiten het VK woont, is VPN een essentiële vereiste om toegang te krijgen tot BBC iPlayer-shows en live kanalen op Kodi vanwege geografische beperkingen.

Gevolgtrekking

BBC IPlayer-add-on op Kodi is een van de beste iptv kodi-add-ons voor gebruikers die graag naar Britse live kanalen en shows kijken. Ik hoop dat dit artikel je zal helpen bij het installeren van BBC IPlayer Kodi. Daarnaast biedt het ook antwoorden op al uw vragen over problemen tijdens het gebruik van BBC iPlayer xbmc.

Toch, als u meer wilt weten over BBC iPlayer, vermeld dan hieronder uw opmerkingen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map