Exodus, een populaire add-on voor Kodi, wordt nu vervangen door een beter add-on-convenant. Deze nieuwe add-on is van hetzelfde team van ontwikkelaars dat Exodus heeft gemaakt, en nu Exodus veel te veel klachten krijgt van Kodi-gebruikers, besloot het team van ontwikkelaars de Covenant Kodi-add-on te maken. Het is belangrijk dat Kodi-gebruikers Covenant op Kodi moeten installeren om op de hoogte te blijven.

Net als Exodus, moet je een VPN voor Kodi gebruiken om de geo-beperkte streams te deblokkeren en om je privacy te beschermen.

Exclusieve KodiVPN.co speciale aanbiedingen 2020
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91 Per maand

Grijp deze deal

surfshark

 US $ 11,95 US $ 1,99 Per maand

Grijp deze deal (3 maanden gratis)

Ivacy

 US $ 9,95 US $ 2,75 Per maand

Grijp deze deal

Covenant Kodi Repositories (werkt)

 1. Kodil – Kodi Israel repository (download vanaf hier)
 2. XvBMC – The Netherlands Repository
 3. All Eyez On Me – By Daffy Repository
 4. Lazy Kodi Repository
 5. GitHub

Een van de beste dingen van Gurzil is dat het Real Debrid kodi-hulpprogramma ondersteunt, dat je streamingervaring improviseert. In deze zelfstudie bieden we stapsgewijze instructies over hoe installeer Covenant in Kodi. Lees dus verder!

Hoe Covenant op Kodi Leia / Krypton of hoger te installeren met Lazy Kodi Repository

Lazy Kodi-repo heeft enkele krantenkoppen gehaald omdat het een nieuwe repository is en alle populaire add-ons heeft. Als we het hebben over populaire add-ons, is de eerste add-on die in ons opkomt de Covenant Kodi-add-on en waarom zou het niet, het staat al geruime tijd in de schijnwerpers. Bovenal is het geweldige om te zien dat deze repository de Covenant Kodi-add-on bevat.

Volg deze stappen om de Covenant Kodi-add-on te installeren met Lazy Kodi-repo:

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen icoon.
 2. Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen.
 3. Klik ‘Geen’ > span dit aan URL: http://lazykodi.com/ > Klik OK.
 4. Noem deze bron: ‘Lazy Kodi’ > Klik OK > Klik OK nog een keer.
 5. Ga terug naar Kodi Home > Open Add-ons menu > Klik op Box-pictogram.
 6. Klik Installeer vanuit Zip-bestand.
 7. Klik op Luie Kodi.
 8. Drie opties: Opslagplaatsen, ritsen en Wizard zal zichtbaar zijn.
 9. Selecteer Opslagplaatsen optie.
 10. Klik op ANDROIDABA.
 11. Klik op Repository.
 12. Klik op repository.Kodil-1.4.zip > Kodi Israel Repository zal worden geïnstalleerd.
 13. Ga nu terug naar je Thuis scherm > Klik op Add-ons tabblad > Klik op de vak pictogram > Klik op Installeren vanuit repository.
 14. Open Kodi Israel Repository > Ga naar Video-add-ons > Selecteer Convenant > Klik op Installeren.

Hoe Covenant te installeren op Kodi Leia / Krypton versie 18 / 17.6 met behulp van XvBMC Repository

Kodi heeft zojuist de Kodi-serie “Krypton” van versie 17 afgerond met de lancering van de laatste update “Kodi 17.6”. Kodi informeerde de wereld via hun officiële site over de release van Kodi 17.6 en de aangekondigde nieuwste versie, Kodi 18 “Leia” die op deze update volgt.

Kodi 17.6 is beter dan de vorige versies van de Krypton-serie op het gebied van prestaties en stabiliteit. Bug- en crashfixes, verbeterde verbindingssnelheid en verbindingsfixes met interne webservers zijn de verbeteringen die zijn aangebracht. Kodi 17.4 heeft veel bug-problemen, terwijl de Kodi 17.5 verbindingsfouten had. Deze update behandelde al die nummers heel goed.

Sinds de lancering van de nieuwste versie van Kodi; Kodi Krypton 17.6, de Kodi-gemeenschap is begonnen met het ontdekken van compatibele add-ons. Een geweldig nieuws voor alle streaming-geeks is dat ze Covenant op Kodi 17.6 kunnen installeren.

Een ander groot voordeel is dat je nu Covenant op Kodi 17.6 kunt installeren vanuit twee verschillende opslagplaatsen. Volg onze installatiehandleiding om de Covenant-add-on op Kodi 17.6 te installeren:

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingenpictogram > Open Bestandsbeheer.
 2. Dubbelklik Bron toevoegen > Klik op ‘Geen‘ > Typ deze URL http://archive.org/download/repository.xvbmc > Klik OK > Noem deze mediabron nu ‘XVBMC‘ > Klik OK.
 3. Terug keren naar Hoofdmenu van Kodi door te drukken ESC-toets > Open Add-ons > Klik op de Vakvormige pictogram
 4. Open Installeer vanuit Zip-bestand > Selecteer XVBMC> Klik op repository.xvbmc-4.2.0.zip > Wacht tot het zip-bestand is gedownload en de melding verschijnt
 5. Nu clikken Installeer vanuit Repository > Selecteer XvBMC-opslagplaats (add-ons) > Open Add-ons voor video’s > Selecteer Verbond > Klik Installeren> Wacht tot de melding verschijnt
 6. Zodra de melding verschijnt, G terug naar Hoofdmenu> Open Add-ons> Open Video-add-ons> Klik op Verbond > Blader door uw favoriete inhoud en geniet ervan!

Hoe Covenant te installeren op Kodi Leia / Krypton versie 18 / 17.6 of hoger met Kodil Repository

Colossus Repository is afgesloten de laatste tijd en geeft daarom de foutmelding ‘Mislukte installatie’. We hebben echter een alternatieve benadering bedacht om Covenant op Kodi te installeren vanuit ‘Kodil Repository’.

 1. Eerst moet je Open Kodi op uw systeem > Selecteer Instellingen icoon gelegen aan de bovenkant > Klik nu op Bestandsbeheer.hoe covenant op kodi te installeren
 2. Hier ziet u een lijst met verticaal hangende opslagplaatsen. Dubbelklik aan uw linkerzijde op Bron toevoegen > Er verschijnt een vak voor je waar je op moet klikken ‘Geen’ > Typ de URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik OK > Typ de naam van de mediabron ‘Kodil’ > Klik OK zodat de doos verdwijnt.hoe covenant te installeren op kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Raken ‘Backspace’ toets meerdere keren op uw toetsenbord om terug te gaan Hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons tabblad > Ga naar Pakket installateur pictogram (vorm van een vak) in de linkerbovenhoek.convenant over kodi-setup
 4. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Lokaliseer en klik Kodil > Klik nu op kodil.zip > Het duurt een paar minuten voordat de repository is gedownload.covenant kodi zip-bestand downloaden
 5. Selecteer nu Installeer vanuit Repository > Klik op Kodil Repository > Ga naar Add-on voor video’s > Verbond > Installeren.covenant kodi-configuratie
 6. Ga terug naar wanneer Covenant op Kodi is geïnstalleerd Hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons > Video-add-ons > Verbond > Films > Genieten!covenant kodi download url zip file repository

Hoe COVENANT op Kodi te installeren – Nieuwe video (Kodil Repo)

Hoe Covenant te installeren op Kodi Krypton Versie 17.6 All Eyez on Me Repository gebruiken

Sinds het hardhandig optreden versnelde, zijn gebruikers op zoek gegaan naar alternatieve repository’s en alternatieve add-ons. Het hebben van een alternatieve bron voorkomt dat je de game verlaat. Daarom hebben we in deze gids uitgelegd hoe je de Covenant Kodi Add-on installeert met All Eyez on Me Repository.

 1. Lancering Kodi > Klik op de Instellingen Icoon (Tandwiel icoon) > Klik Bestandsbeheer.
 2. Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik op ‘Geen’ > Voer deze URL in http://highenergy.tk/repo/ > Klik OK > Noem dit media bronAll Eyez on Me Repo‘ > Klik OK > Ga terug naar Kodi Hoofd Menu.
 3. Open Toevoegenons sectie > Klik op de Add-ons browser (Doos Gevormd icoon)
 4. Klik Installeer vanaf Zip bestand > Selecteer All Eyez on Me Repo > Klik op repository.alleyezonme-1.4.zip > Wacht op de melding.
 5. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Selecteer All Eyez on Me Repository.
 6. Ga naar Video-add-ons > Kiezen Verbond > Klik Installeren> Wacht op de melding.
 7. U krijgt toegang tot de add-on door naar de Hoofdmenu> Klik op Add-ons> Open Video-add-ons > Selecteer Verbond

Hoe Covenant op Kodi Jarvis versie 16 of lager te installeren met XvBMC Repository

 1. Rennen Kodi Toepassing> Ga naar Systeem> Open Bestandsbeheer
 2. Klik Bron toevoegen>Klik op Geen> Voer dit in URL http://archive.org/download/repository.xvbmc > Klik Gedaan
 3. Geef deze bron een naamXVBMC‘> Klik OK> Terug keren naar Thuis scherm
 4. Open Systeem> Ga naar Toevoegenons> Klik Installeren van Zip het dossier> Selecteer XVBMC> Klik op repository.xvbmc-4.2.0.zip > Wacht tot de repository is gedownload
 5. Klik Installeren van Opslagplaats > Selecteer XvBMC-opslagplaats (add-ons) > Ga naar Video Toevoegenons> Klik op Verbond> Blader nu door je favoriet op Covenant en geniet van kwaliteitsstreams!

Hoe Covenant te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager met Kodil Repository

 1. Open Kodi > Systeem > Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen > Typ URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik op Gereed > Typ naam ‘Kodil’ > Klik op Gereed > Klik OK.
 2. Ga naar het startscherm van Kodi > Systeem > Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Kodil > kodil.zip > Wacht tot het de repository downloadt.
 3. Installeer vanuit Repository > Klik op Kodil Repository > Add-on voor video’s > Verbond > Films > Genieten!

Hoe Covenant Kodi Add-on te installeren op Leia versie 18

De procedure voor het installeren van Covenant Kodi op Kodi Leia versie 18 is dezelfde als die voor het installeren van Covenant Kodi add-on op Kodi Krypton versie 17.6.

 Hoe Fire Stick Covenant te jailbreaken

Fire Stick is een van de beste entertainmentapparaten die wereldwijd op de plank verkrijgbaar is en heeft een groot nadeel dat het niets gratis streamt. Dat is waarom we het moeten jailbreaken om Kodi (de beste streaming-software die online beschikbaar is) op Fire Stick te gebruiken en onze gewenste inhoud te streamen.

Je vraagt ​​je misschien af ​​dat het breken van de gevangenis illegaal is, maar dat is het niet, dus ontspan. We hebben de installatieprocedure voor Kodi on Fire Stick al uitgewerkt in onze hoofdgids en we hebben de installatieprocedure voor Covenant Kodi on Fire Stick in deze handleiding gegeven.

Hoe Covenant op Kodi Fire Stick te installeren

Anders dan Amazon Firestick-apps, is Covenant een beroemde add-on voor FireStick. Om Covenant direct op Fire Stick te installeren, is het noodzakelijk dat u ES File Explorer installeert en vervolgens een zipbestand installeert.

 1. Volg de onderstaande stappen om ES File Explorer te installeren:
 2. Ga naar Fire Stick-startscherm > Klik op Instellingen > Selecteer Systeem > Optie voor ontwikkelaar > Aanzetten Apps van onbekende bronnen en ADB-foutopsporingsoptie.
 3. Er verschijnt een vak om de waarschuwing te melden, selecteer OK.
 4. Ga nu terug naar Fire Stick-startscherm > Klik op Zoeken > Type ES Bestandsverkenner.
 5. Selecteer de ES File Explore wanneer het op uw scherm verschijnt.
 6. Selecteer nu Vrij.
 7. Zodra we klaar zijn met het installeren van ES File Explorer, moeten we de add-on Zip File for Covenant installeren.
 8. Open ES File Explorer.
 9. Selecteer Favoriete optie > Er verschijnt een nieuw tabblad onder de favoriete optie genaamd ‘Toevoegen’ klik daarop.
 10. Selecteer Pad en typ de URL https://t.co/ULSfZzDU8F en klik op De volgende > Selecteer nu Naam en type Kolos en klik De volgende.
 11. Klik Toevoegen.
 12. Nu ziet u een bladwijzer (d.w.z.. Kolos) verschijnt in uw favoriete sectie > Klik erop.
 13. Zodra u erop klikt, wordt het zip-bestand gedownload > De bestanden worden altijd opgeslagen in de downloadmap op Fire Stick.
 14. Je doet NIET moet u op een tabblad drukken, bijv. Map openen of Bestand openen, druk gewoon op Thuis knop op Fire Stick en open Kodi (Kodi kan worden geopend door naar Instellingen te gaan > Toepassingen > Beheer geïnstalleerde applicaties.
 15. Klik nu op Add-ons > Pakket installateur icoon > Installeer vanuit Zip-bestand > Selecteer nu Externe opslag > Selecteer Downloaden > Klik nu op repository.colossus-999.999.6
 16. Wacht tot de repository is geïnstalleerd > Klik nu op Installeer vanuit Repository > Colossus Repository > Video-add-ons > Verbond > Installeren > Genieten!

Veel gebruikers worden geconfronteerd met fouten zoals geen stream beschikbaar op Covenant terwijl ze deze bekijken op FireStick. Maar de beste manier om dit op te lossen is door de beste vpn voor firestick te installeren.

Hoe COVENANT op Kodi te installeren – Videogids (NIET WERKT)

Video-update: Deze video-tutorial is gemaakt rekening houdend met de vorige methode om de Covenant Kodi-add-on te installeren, die nu is weggegooid. De stappen in de bovenstaande blog zijn bijgewerkt. We zullen de instructievideo binnenkort updaten.

Covenant Kodi Downloaden

De Covenant Kodi-add-on heeft een andere installatiemethode waarvoor u het zip-bestand van Kodil Repository rechtstreeks op Kodi moet downloaden. Deze methode kan de eerste 3 stappen afsnijden, zoals gemarkeerd in de Kodi Krypton-setup hierboven. Dit zijn de onderstaande stappen:

 1. Download het zip-bestand en sla het op uw systeem op.
 2. Start Kodi > Klik op het tabblad Add-ons > Selecteer Box-icoon > Installeer vervolgens vanuit Zip-bestand.
 3. Wanneer het vak verschijnt, moet je het gedownloade zip-bestand uploaden > De installatie begint.
 4. Klik nu op de optie Installeren vanuit repository > Kodil Repository > Video-add-ons > Verbond > Installeer vervolgens.

Covenant Kodi GitHub

Colossus die de Covenant Kodi-add-on bevat, is nu verwijderd. Hiermee werkt het GitHub-account van Colossus ook niet meer. Maar het account bestaat nog steeds, maar de ontwikkelaars hebben al een stap terug gedaan. Dus tot nu toe is er geen manier om de Covenant Kodi-add-on te installeren met Colossus. Maar het goede nieuws is dat het eenvoudig kan worden ingesteld met Kodil-repository en XvBMC-repository.

Hoe Covenant Kodi Add-on op SPMC te installeren

 1. Lancering SPMC > Klik op de ‘Instellingen ‘
 2. klik op het icoon met horizontale lijnen > Klik ‘Bron toevoegen’ > Klik op Geen > URL invoeren http://www.lvtvv.com/repo/ > Geef deze bron een naamKodil Repo ‘ > Klik ‘OK’.
 3. Terug keren naar ‘Instellingen ‘ menu > Klik Puzzel
 4. Klik op ‘Installeren vanuit zip-bestand’ > Kodil Repo > Open ritssluiting > installeren > wacht op de melding.
 5. Klik Installeer vanuit de repository > Open Kodi Israel Repository > Open Video-add-ons > Selecteer Verbond > Klik Installeren > Wacht op de melding Add-on ingeschakeld.

Covenant Kodi werkt niet / fouten / oplossingen

Omdat het een populaire Kodi-add-on is, zie je mogelijk talloze discussiethreads die ermee verband houden op platforms zoals Reddit. Terwijl ik een paar plakkerige discussies doornam, merkte ik dat veel mensen klaagden dat Covenant Kodi niet werkte. Dus ik dacht waarom we ze niet aanspreken!

Covenant Kodi kan afhankelijkheid niet installeren

Covenant-add-on is beschikbaar op veel repositories, maar er zijn er maar een paar waar het echt werkt. Er zijn repositories waar u de Covenant-add-on installeert, maar het geeft een foutmelding ‘Failed to Install Dependency’. Als gevolg hiervan kunt u Covenant niet op Kodi installeren, waardoor Kodi Covenant niet werkt. Sommige add-ons bevatten Trojaanse virussen en u kunt ze per ongeluk installeren via deze opslagplaatsen, wat een groter risico inhoudt.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, kunt u Covenant installeren vanuit de officiële Colossus-repository, die veiliger is dan alle andere repository’s. Het installatieproces dat in deze blog is besproken, volgt de Colossus-repository.

Covenant Kodi No Streams Available

Onlangs is er een fout opgetreden in Kodi tijdens het gebruik van Covenant met de vermelding ‘Geen streams beschikbaar’. Dit betekent dat de stream die je zoekt nieuw is en nog niet beschikbaar of dat deze te oud is om te pakken.

Wat de add-on betreft, kan Covenant mogelijk geen stream van de provider opvangen. De reden kan zijn vanwege uw netwerkconnectiviteit, firewall of uw cache.

Oplossing

Welnu, deze fout kan eenvoudig worden verholpen. Volg de volgende stappen om deze fout op te lossen:

 1. Ga naar de Hoofdmenu> Open Gereedschap.
 2. Klik op Duidelijke providers> Klik Ja> Een melding waarin staat ‘Proces voltooid’ zal verschijnen.
 3. Klik nu op Cache wissen> Klik Ja > Een melding waarin staat ‘Proces voltooid’ zal verschijnen.
 4. Klik op Algemeen > Ga naar Time-out van providers> Verlaag het tot 20> Klik OK.
 5. Klik opnieuw op Algemeen> Klik op Afspelen uit het linkermenu> Uitschakelen Hosters met Captchas> Klik OK.
 6. Selecteer nu Ondertitels van de Menu Extra> Inschakelen Ondertitels> Klik OK.
 7. Als je dan een onstabiele of trage internetverbinding hebt,

Ga naar Menu Extra> Selecteer Algemeen> Klik op Afspelen uit het linkermenu> Ga naar Max kwaliteit> Kleiner worden de videokwaliteit voor een betere streamingervaring.

Nu kunt u eenvoudig uw favoriete inhoud streamen, Genieten!

Covenant Kodi Update

Ben je een convenantgebruiker op Kodi en vraag je je af of je Covenant Kodi-add-on wordt bijgewerkt of niet?

Laten we u eerst iets vertellen over de updateprocedure van Kodi-add-ons. Ten eerste worden add-ons en kodi-repository’s niet altijd automatisch bijgewerkt. U kunt het zowel handmatig als automatisch laten bijwerken.

Covenant Kodi Automatische updates

 1. Ga naar Add-ons sectie.
 2. Klik Video-add-ons.
 3. Klik met de rechtermuisknop Aan Verbond icoon> Klik Informatie> Hier zie je een menu in de onderste rij.
 4. Inschakelen Automatische updates.
 5. Nu wordt het convenant automatisch bijgewerkt. Ofwel wanneer we de Kodi-app starten of terwijl onze Kodi-app actief is en niet wordt gebruikt.
 6. Een ding om te onthouden is dat het automatisch wordt bijgewerkt, alleen als je ook de Covenant Kodi add-on-repository hebt geïnstalleerd. Anders helpt het niet om een ​​zip-bestand te hebben.
 7. Als u ongeduldig bent, kunt u handmatig zoeken naar updates voor de Covenant Kodi-add-on vanuit het menu Add-ons.

Handmatige updates van Covenant Kodi

 1. Ga naar Add-ons sectie.
 2. Klik Video-add-ons.
 3. Klik met de rechtermuisknop Aan Verbond icoon> Klik Informatie> Hier zie je een menu in de onderste rij.
 4. Klik op de Bijwerken optie, wordt de add-on handmatig bijgewerkt.

De gebruikers zijn meer geneigd om bijgewerkte add-on te hebben in plaats van bijgewerkte Kodi.

Covenant Kodi beoordelingen

Kodi is een plaats van wonderen vanwege de eindeloze mogelijkheden die het biedt door middel van add-ons. Een van de beste add-ons voor filmstreaming was Exodus, dat nu niet meer in de schijnwerpers staat omdat de ondersteuning niet langer beschikbaar is.

Maar het werd al snel vervangen door Covenant, een add-on die alles biedt. Er zijn veel Covenant Kodi-recensies en in alle is het zeer geprezen.

covenant-for-kodi

Het is duidelijk dat een add-on van derden niet perfect kan zijn en gebruikers hebben erover geklaagd. Maar zelfs in deze kwestie die aan de orde is, verlaat deze gebruiker deze add-on duidelijk niet.

Het probleem dat hij naar voren bracht met betrekking tot de afleveringen die niet correct zijn, is een gebruikelijke zaak met dergelijke niet-officiële add-ons. Omdat ze niet officieel zijn en de streams die ze aanbieden uit andere portalen worden gehaald. Dit gebeurt dus soms.

convenant-beoordelingen

Aan de andere kant zijn er enkele gebruikers die niet tevreden zijn met deze add-on. Zoals deze gebruiker tweette dat hij een probleem heeft met het vinden van iets om te spelen. Nou, we weten niet wat het echte probleem met zijn add-on zou kunnen zijn.

Maar recentelijk hebben veel gebruikers een fout gesignaleerd omdat ze “geen streams beschikbaar” hebben en de reden achter deze fout kan hun ISP, netwerk of hun firewall zijn. De oplossing voor deze fout is echter beschikbaar en we hebben het hierboven al besproken in de fouten of lees onze Kodi VPN-gids.

U kunt uw favoriete inhoud gemakkelijk opslaan door uw Trakt-account aan deze add-on te koppelen. Het is ook heel gemakkelijk en handig.

Covenant Kodi Reddit Gebruikersrecensies

Als je de recensies over Covenant Kodi reddit-gebruikers doorneemt, zul je zien dat velen van hen het een “Fork of the Exodus” noemen. Bekijk deze thread eens:

convenant reddit beoordeling

Sommige gebruikers weten niet dat het alleen hebben van het zip-bestand niet de streams oplevert. U moet de juiste repository installeren om streams en updates te hebben.

Als je naar Covenant Kodi reddit-recensies kijkt, zie je af en toe een prominente opslagplaats die wordt geciteerd, namelijk ‘Colossus’.

Hoe Covenant Kodi-add-on te verwijderen

Het verwijderen van de Covenant Kodi-add-on is heel eenvoudig; je kunt het doen door deze drie stappen te volgen:

 1. Open Kodi > Ga naar de Add-ons sectie.
 2. Klik op Video Add-ons > Klik met de rechtermuisknop op Verbond > Klik Informatie.
 3. Klik op Verwijderen > Klik Ja > De add-on wordt verwijderd.

Convenantvervangingen

De Covenant Kodi-add-on biedt gebruikers een geweldige ervaring, waardoor ze hun favoriete films en tv-programma’s op Kodi kunnen streamen. Elke dag komt er een nieuwe add-on op, maar velen kunnen niet concurreren met of de Covenant Kodi-add-on vervangen. Terwijl er een paar add-ons zijn die de vervanging van Kodi Covenant kunnen zijn, volgen hier een paar:

 1. Placenta Kodi-add-on
 2. Uranus Kodi-add-on
 3. Nemesis Kodi-add-on
 4. Redemption Kodi Add-on
 5. Magic Dragon Kodi-add-on

Covenant Kodi-alternatieven

Covenant heeft bij de gebruikers razernij veroorzaakt en is onvervangbaar in termen van inhoud en beschikbaarheid van streams na Exodus. Er zijn echter nog maar weinig Addons die de weg omhoog hebben gevonden om Covenant te evenaren.

 1. Plexus voor Kodi – (Installatiehandleiding)
 2. Poseidon voor Kodi – (Installatiehandleiding)
 3. Gurzil voor Kodi – (Installatiehandleiding)
 4. 123Movies voor Kodi – (Installatiehandleiding)
 5. Neptune Rising Kodi – (Installatiehandleiding)

Verbond vs. placenta

Covenant Kodi-add-on en Placenta Kodi-add-on hebben één ding vergelijkbaar met hen; ze zijn beide vorken van respectievelijk de populaire Kodi-add-ons Exodus en Neptune Rising. Covenant werd bekend toen het ontwikkelteam van de Exodus Kodi-add-on aankondigde dat de Exodus Kodi-add-on niet langer zou worden bijgewerkt. Sindsdien is Covenant de dominante Kodi-add-on in de community geweest en geen enkele add-on is deze gaan vervangen.

Placenta (de vork van Neptunus stijgt) kwam echter naar buiten en ging viraal. Deze add-on heeft het potentieel en de functionaliteit een stap voor op de add-on waarvan hij de vork is. Placenta heeft veel lof gekregen van Kodi-geeks en daarom is het opgeklommen dat het nu gemakkelijk Covenant Kodi kan vervangen.

Verbond vs Exodus

De Covenant Kodi-add-on is de officiële vervanging voor Exodus, dat al vele jaren het gezicht is van gratis films en tv-programma’s die worden gestreamd. Exodus-fans zullen eerder overschakelen naar de nieuwere versie van Exodus, d.w.z. Covenant vanwege de instabiliteit van de Exodus en de vele verbroken links die woede bij de fans hebben veroorzaakt. In deze installatiehandleiding geven we gedetailleerde stappen voor het installeren van Covenant op Kodi waarmee je gratis films en tv-programma’s kunt bekijken.

Om dingen af ​​te ronden

Laten we het allemaal afronden. Laten we het kort houden. Deze add-on is iets moois. Je zult veel Covenant Kodi-recensies vinden en ze zullen het allemaal prijzen. Covenant maakt Trakt-accountintegratie mogelijk met streams van de beste kwaliteit. Het is ongetwijfeld de add-on voor films en shows. Als u nog andere vragen heeft over Covenant of Kodi, kunt u hieronder reageren met uw zorgen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me