Hoe de F4MTester Kodi-add-on op Leia, Krypton en Jarvis te installeren in minder dan 5 minuten

F4MTester Kodi is een Kodi-add-on die een belangrijke rol heeft gespeeld bij veel live tv-streaming-add-ons omdat het de decoderingsprotocolservice biedt. Het is eigenlijk een add-on die service biedt aan Kodi-gebruikers door op de achtergrond te draaien als ondersteuningsservice voor andere Kodi-add-ons.


Eén ding moet elke gebruiker weten dat het hebben van een VPN-service noodzakelijk is wanneer u Live TV-add-ons of de daaraan gerelateerde services gebruikt. Deze services presteren beter wanneer ze geen geografische beperkingen ondervinden en ze toegang hebben tot verschillende toegangspunten, wat bijna onmogelijk is zonder een VPN voor Kodi.

Je hebt het misschien automatisch op je Kodi zien installeren omdat het Live TV-add-ons ondersteunt. Als u echter uw streaming wilt maken, volgt u onze gids om te zien hoe u de F4MTester Kodi-add-on installeert.

F4MTester Zip-opslagplaatsbestand

De F4MTester-add-on was onlangs beschikbaar met grote opslagplaatsen zoals Noobs en Nerds en Smash Repo. Maar sinds ze naar beneden gingen, bleven gebruikers overstuur omdat ze geen bron hadden om deze add-on te downloaden.

Gelukkig is deze add-on nu beschikbaar via Kodi Israel aka Kodil Repository en werkt het prima. We hebben de volledige installatieprocedure van de add-on in deze handleiding uitgewerkt.

Hoe F4MTester Kodi Addon op Leia- en Krypton-versies te installeren

 1. Open Kodi > Klik op de Tandwiel icoon > Open Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.Hoe F4MTester Kodi te installeren
 2. Nu verschijnt er een dialoogvenster, klik waar het zegt op de adresbalk > Voer deze URL in lvtvv.com/repo/ en klik op OK > Noem deze bron Kodil Repo > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.hoe f4m tester kodi addon te installeren op krypton versie 17.6 of lager
 3. Terug keren naar Thuis scherm > Klik op Add-ons tabblad.hoe f4mtester kodi addon te installeren op jarvis versie 16 of hoger
 4. Klik nu op de Vak pictogram > Klik Installeer vanuit Zip-bestand.f4mtester kodi download zip-bestand url
 5. Scroll en selecteer Kodil Repo > Klik op Kodil.zip > Wacht op de melding.hoe f4m tester kodi toe te voegen
 6. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Selecteer Kodi Israel Repository (Kodil Repository).f4mtester kodi setup
 7. Open Video-add-ons > Scroll en selecteer F4MTester > Klik Installeren > Wacht op de melding.

Hoe F4MTester Kodi Add-on op Jarvis versie 16 of hoger te installeren

 1. Open Kodi Jarvis V16.
 2. Klik Systeem > Open Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik ‘Geen’ > voer de URL lvtvv.com/repo/ > Klik Gedaan.
 4. Geef de bron een naam URL zoals Kodil Repo > Klik Gedaan > Klik OK.
 5. Terug keren naar Kodi Home > Klik op Systeem > Klik op Add-ons.
 6. Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op Kodil Repo > Selecteer Kodil.zip.
 7. Klik nu Installeer vanuit Repository > Selecteer Kodi Israel (Kodil) Repository.
 8. Open Video-add-ons.
 9. Selecteer F4MTester van de lijst > Klik Installeren > Wacht op de melding.

F4MTester Kodi Addon-download

 1. Download de Zip bestand op uw apparaat > Open Kodi > Ga naar Add-ons menu.
 2. Klik nu op de Vak pictogram > Klik Installeer vanuit Zip-bestand.
 3. Blader en open de gedownload zip-bestand (Kodil.zip) > Wacht op de melding.
 4. Klik op Installeer vanuit Repository > Open Kodi Israel Repository (Kodil Repository).
 5. Open Video-add-ons > Selecteer F4MTester > Raken Installeren > Wacht op de melding.

F4MTester Kodi-fouten / werkt niet / problemen

F4MTester kan een afhankelijkheid niet installeren

Kan de afhankelijkheidsfout niet installeren wanneer u een add-on probeert te installeren vanuit een verouderde repository of als er bestanden ontbreken in de repository.

Fix

Gebruik altijd een bijgewerkte repository voor het installeren van add-ons. Probeer te controleren of de repository werkt en toegankelijk is voordat u verder gaat met de installatieprocedure. De repository die we in onze blog hebben genoemd, is een bijgewerkte repository en alle add-ons werken.

Installatie van F4MTester mislukt 2018

De belangrijkste reden dat de gebruikers met deze fout worden geconfronteerd, is vanwege het afsluiten van enkele belangrijke repository’s die deze add-on recentelijk bevatten. Gebruikers proberen deze ad-on te installeren via die opslagplaatsen en zip-bestanden, wat resulteert in een fout bij de installatie.

Fix

Kodi-gebruikers moeten er altijd voor zorgen dat ze betrouwbare en functionele opslagplaatsen gebruiken voor het installeren van add-ons. Het probleem met deze add-on repositories van derden is dat ze blijven afsluiten, zodat de gebruikers er voorzichtig mee moeten zijn.

F4MTester Kodi-alternatieven

Dergelijke alternatieven voor deze add-on zijn niet aanwezig in de gemeenschap, daarom heeft deze add-on alle aandacht van de gebruikers.

Laatste woorden

F4MTester is een unieke add-on die ondersteuning biedt voor de streaming-add-ons op de backend om de streamingervaring van de gebruikers naadloos te maken. Zo’n add-on is zeldzaam en toch ook zeer merkbaar!

Kodi is inderdaad een plaats van wonderen! Zorg er echter voor dat u niet te ver weg komt met deze wonderen zonder de juiste privacyregelingen te treffen. Zorg ervoor dat u een betrouwbare en goed werkende Kodi VPN-service gebruikt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map