pyramid-kodi-addon

Deze add-on is een compleet pakket voor alle gebruikers die houden van het streamen van tv-programma’s, films, sportevenementen, tekenfilms voor kinderen enz.

Zorg er tijdens het online streamen met Kodi voor dat je wordt beschermd met een betrouwbare VPN voor Kodi. Het versleutelt uw verkeer en omzeilt geografische beperkingen, zodat u overal ter wereld kunt streamen wat u maar wilt.

Deze gids geeft je een uitleg over het installeren van Pyramid op Kodi Leia versie 18, Krytpon versie 17.6 en Kodi Jarvis versie 16. Je leert ook hoe je de fouten kunt oplossen waarmee je te maken kunt krijgen met deze Kodi-add-on.

Hoe de piramide op Kodi Leia- en Krypton-versies te installeren

 1. Lunch Kodi > Klik op de Instellingen Icoon > Open het dossier Manager.hoe de piramide op kodi te installeren
 2. Selecteer Toevoegen Bron > Klik Geen > Voer dit in URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Klik OK.hoe de piramide te installeren op kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Geef deze bron een naamNul’ > Klik OK > Ga terug naar de Huis Scherm door te drukken backspace sleutel.de Pyramid Kodi-add-on
 4. Ga naar Add-ons Menu > Klik op de Doos gevormd icoon > Selecteer Installeren van Zip het dossier > Selecteer Nul > Klik op Repo.ziphoe de piramide op kodi toe te voegen
 5. Ga nu naar Installeren van Opslagplaats > Selecteer Nul Tolerantie Opslagplaats > Open Video Toevoegenons > Klik op De Piramide > Klik Installeren > De add-on wordt geïnstalleerd!de Pyramid Kodi-setup
 6. U kunt deze add-on nu gemakkelijk openen vanaf de toevoegenons menu en geniet van je favoriete inhoud.

Hoe de piramide te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Ga naar Systeem > Open het dossier Manager.
 2. Klik Toevoegen Bron > Voer de link in: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Geef naam ‘Nul’ naar deze bron > Klik OK.
 3. Terug keren naar Huis scherm > Ga naar Systeem > Klik Toevoegenons > Klik Installeren van Zip >Selecteer Nul > Klik op Repo.ritssluiting > Wacht tot de melding verschijnt.
 4. Klik Installeren van Opslagplaats > Selecteer Nul Tolerantie Opslagplaats > Ga naar Video toevoegen-ons > Selecteer De Piramide > Klik Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.

Pyramid Kodi installeren is niet zo ingewikkeld, toch?

De Pyramid Kodi Repo Add-on Zip Download

 1. Download de Zip het dossier op uw apparaat > Klik Add-ons > Klik op de Doos icoon vanuit de linkerbovenhoek > Klik Installeren van Zip het dossier > Geef het systeem het pad van de gedownload het dossier > Selecteer Repo.zip
 2. Klik Installeren van Opslagplaats > Klik Nul Tolerantie Opslagplaats > Ga naar Video Toevoegenons > Selecteer De Piramide> Klik Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.
 3. Na installatie kunt u deze add-on gebruiken vanuit het Add-on-menu op het startscherm.

De Pyramid Kodi Down / werkt niet / fouten / problemen

Pyramid Kodi werkt niet / down:

Gebruikers hebben veel geklaagd dat Pyramid Kodi niet werkt of niet werkt. Normaal gesproken worden alle add-ons van derden met deze fout geconfronteerd. Deze specifieke fout wordt veroorzaakt doordat de repository wordt afgesloten of wanneer de repository naar een ander domein wordt gemigreerd.

Oplossing

De enige oplossing voor deze fout is om een ​​betrouwbare en bijgewerkte bronlink te gebruiken voor het downloaden en installeren van de repository. Hier is de bijgewerkte repository-link voor Pyramid.

Pyramid Kodi Playback Failed (Check Log Information)

Fout bij afspelen mislukt wordt vaak gemeld door gebruikers die Pyramid Kodi 17.4 gebruiken op een pc of Android-apparaat. Dit probleem bleef echter niet bestaan ​​in de latere versies van Pyramid Kodi 2017.

Oplossing

Deze fout kan gemakkelijk worden verholpen voor Pyramid Kodi 17.4 of lagere versies door de verouderde databasebestanden te verwijderen. Volg deze stappen om de database te wissen:

 1. Open Instellingen van Kodi.
 2. Ga naar Bestandsbeheer.
 3. Selecteer nu Profieldirectory uit de linkerkolom.
 4. Klik op Database.
 5. Klik nu met de rechtermuisknop Addons27.db > Klik Verwijderen.

Probleem opgelost!

Maar voor de andere versies van Pyramid Kodi 2017 is de eenvoudigste andere oplossing dan deze het gebruik van een Kodi VPN-service. De belangrijkste reden hiervoor is dat er enkele geografisch beperkte sites zijn die zonder VPN niet toegankelijk zijn voor Kodi.

De afhankelijkheid van Pyramid Kodi

Deze fout treedt op wanneer u de repository installeert. De belangrijkste reden achter deze afhankelijkheidsfout is dat de hostrepository mogelijk verouderd is of wordt bijgewerkt.

Oplossing

De oplossing voor deze afhankelijkheidsfout is gewoon te wachten op een update. Zodra de repository is bijgewerkt, zal deze fout niet meer verschijnen. Afgezien daarvan geven veel forums er ook de voorkeur aan om de cache te wissen, maar dat is geen oplossing voor deze fout.

The Pyramid Kodi beoordelingen

Deze add-on begon als een kleine, maar heeft nu een reputatie opgebouwd onder Kodi-gebruikers. Pyramid Kodi is ontwikkeld door Tomb Raider Movies en is een compleet pakket voor alle streamingliefhebbers.

Pyramid Kodi wordt door Kodi-gebruikers vaak aanbevolen aan andere Kodi-beginners vanwege de gebruiksvriendelijke interface. Dit is te zien via de discussiethreads van Reddit over favoriete Kodi-add-ons voor streaming. Eén gebruiker heeft deze add-on niet alleen een naam gegeven, maar ook de verscheidenheid aan bibliotheken vermeld, kijk eens:
piramide review

Zo zijn tevreden gebruikers expressief!

Pyramid Kodi Twitter beoordelingen

De terugkeer van Pyramid Kodi maakte geeks zeker gelukkig. Een van de twitteraars tweette dit over de terugkeer van The Pyramid:

ALL IN ONE ADDON IS TERUG MET EEN NIEUW REPOSITORY !!!! DE PIRAMIDE IS BAK !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P via @YouTube #kodi #piramide

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7 november 2017

Er was ook een “Lange tijdgebruiker” van Pyramid, die zijn vreugde uitdrukte:

Ik hou van je, broeder omdat je dit blijft doen … JE BENT DE ENIGE REDEN DAT IM NOG STEEDS KODI CONTROLEERT! heeft altijd de films 1ste met updates … Niemand anders doet het … Alleen Tomb Raider-films (sorry lange tijd hier volgen) Pyramid

– im lil Rick (@DannyZiko) 21 november 2017

Laatste woorden

Elke Kodi-add-on van derden is uniek en stelt gebruikers in staat om dingen te zien die hun verbeelding te boven gaan. Het rendement van de piramide wordt duidelijk gewaardeerd door de gebruikers, omdat er maar een paar betrouwbare add-ons zijn met dergelijke mogelijkheden en functies. Pyramid Kodi is zeker een schoonheid als in goed.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me