Players Klub is een IPTV-add-on met honderden Amerikaanse kanalen, video’s op aanvraag, live sport en Retro TV. Het is niet lang geleden dat deze Kodi-add-on de Kodi-wereld heeft bereikt met zijn nieuwste functies.

Om de add-on in Kodi te laten werken, zijn een gebruikersnaam en wachtwoord vereist, die nu al een aantal keer is gewijzigd. Bovendien is het een IPTV-service en heeft u een VPN voor Kodi nodig die u kan helpen de geografische beperkingen te omzeilen en uw verkeer te versleutelen voor kwaliteitsstreaming.

Indrukwekkend onderdeel van deze add-on is de beschrijving van hoe lang de show heeft gedraaid. Deze add-on is verschoven naar premium / betaalde versie, maar je kunt hier nog steeds veel gratis kodi-add-ons vinden.

Waarschuwing! Je moet een VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl je Players Klub gebruikt, omdat dit je privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Players Klub.

Om Amerikaanse kanalen en sommige Canadese kanalen te bekijken, moet je weten hoe je Players Klub op Kodi moet installeren. Om je dat te leren, hebben we de stappen voor Kodi Leia, Krypton en Jarvis vermeld. Lees dus verder!

Hoe de Players Klub op Kodi te installeren Tutorial – Video Geschatte tijd: 2 minuten

Hoe Players Klub op Kodi Leia en Krypton te installeren

 1. Start Kodi > Klik op het tandwielpictogram bovenaan, ook wel het instellingenpictogram genoemd > Selecteer nu de optie Bestandsbeheer aan het einde > Scroll naar beneden en dubbelklik op Bron toevoegen.hoe de spelers klub op kodi te installeren
 2. Door te dubbelklikken op Bron toevoegen, krijgt u een vak te zien waarin u op ‘Geen’ moet klikken > Door op Geen te klikken verschijnt er een optie die om een ​​repository-URL vraagt, dus typ http://theplayersklub.us/playersklub/ > Nu onderaan de doos moet je de naam van de repository rechtzetten, dus typ ‘Players Klub’ > Klik op OK totdat het vak verdwijnt.hoe spelers klub op kodi krypton versie 17 te installeren
 3. Om naar de volgende stap te gaan, moet je teruggaan naar het Kodi-hoofdmenu > Klik op het tabblad Add-ons > en klik vervolgens op het pictogram Box genaamd Package Installer.de spelers klub op kodi
 4. Nadat u op het pictogram van het pakketinstallatieprogramma hebt geklikt, moet u de optie Installeren vanuit zipbestand selecteren > Deze optie opent een ander vak waarin je spelers Klub moet selecteren > Klik vervolgens op repository.playersklub-1.0.zip.spelers klub kodi zip-bestand installeren setup
 5. Wacht tot de repository is geïnstalleerd. Als het klaar is, wordt er rechtsboven op uw scherm een ​​bord ‘Add-on geïnstalleerd’ weergegeven..de spelers klub kodi instellingen
 6. Klik nu op de optie Installeren vanuit repository > Zoek en klik op Players Klub Repository > Video-add-ons > Klik vervolgens op Players Klub > Installeren.spelers klub op kodi
 7. Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.de spelers klub xbmc configuratie op kodi
 8. Zodra de installatie is voltooid, gaat u terug naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons > Video-add-ons > Spelers Klub > Genieten!

spelers klub kodi gids

Players Klub installeren op Kodi Jarvis versie 16

 1. Open Kodi Jarvis op je systeem > Klik op Systeemoptie > Klik vervolgens op Bestandsbeheer > Dubbelklik vervolgens op Bron toevoegen.
 2. Je ziet een vak voor je verschijnen, klik op ‘Geen’ > Typ deze URL http://theplayersklub.us/playersklub/ en klik op Gereed > Typ nu de naam van de repository ‘Players Klub’ en klik op Gereed > Klik nu op OK.
 3. Zodra het vak verdwijnt, gaat u terug naar het Kodi-startscherm en klikt u op Systeem > Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Spelers Klub > Klik vervolgens op repository.playersklub-1.0.zip
 4. Selecteer nu de optie Installeren vanuit opslagplaats > Zoek en klik op Players Klub-repository > Video-add-ons > Spelers Klub > Installeren > Genieten!

Spelers Klub wachtwoord

Niet zo lang geleden was Players Klub een gratis versie die beschikbaar was voor Kodi-gebruikers. Het bood een gebruikersnaam en wachtwoord voor zijn gratis gebruikers die vaak zouden veranderen. Dit is echter niet meer mogelijk. Kodi-gebruikers moeten een premium account hebben om de kanalen te ontgrendelen.

Spelers Klub IPTV

Players Klub biedt een verscheidenheid aan Amerikaanse IPTV-kanalen, waaronder enkele van de Canadese kanalen. Hier zijn enkele van de lijst met kanalen die de add-on bevat:

 1. ESPN
 2. Ontdek
 3. Geschiedenis kanaal
 4. MSNBC
 5. EEN&E

Spelers Klub Premium

Het Players Klub Premium-account biedt meer dan 500 Amerikaanse kanalen vanaf de VS.$ 5. Het kan geen kwaad om US $ 5 te betalen om enkele van de beste Amerikaanse IPTV-kanalen te bekijken.

Een ander voordeel dat u bij een premium-versie krijgt, is de videokwaliteit. Hoewel Players Klub niet belooft HD-kwaliteit te bieden, is het toch fijner.

De Wrap Up

Players Klub is een premium add-on met meer dan 500 Amerikaanse IPTV-kanalen, waaronder live sport. Niet zo lang geleden was Players Klub een gratis versie van Kodi-add-on die vanwege zijn populariteit in premium service werd omgezet.

Het heeft het aantal IPTV-kanalen op zijn premium-versie verhoogd met een betere videokwaliteit, vanaf US $ 5. Maar er is een alternatief voor Players Klub, de Neptune Rising Kodi-add-on, die verreweg een van de beste kodi-add-ons is. In deze gids hebben we gedetailleerde stappen gegeven voor het installeren van Players Klub op Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me