yoda-kodi-addon-leia

Yoda Kodi is een andere vork van de populaire add-on Exodus Kodi. U kunt via deze add-on genieten van het streamen van films, tv-programma’s, documentaires en nog veel meer in HD- en 4K-kwaliteit.

Je hebt de beste VPN nodig om te streamen omdat de HD- en 4K-streams geografisch beperkt zijn en een VPN deze beperkingen kan omzeilen.

Yoda Kodi Repository

Yoda Kodi-add-on was eerder beschikbaar via de Supremacy Kodi-repository, maar de repository is onlangs afgesloten en is nu beschikbaar via de Kodi Israel Repository.

Hoe Yoda Kodi op Leia / Krypton te installeren

Volg deze stappen om de Yoda-add-on te installeren op Kodi Leia versie 18 en Krypton versie 17.6:

 1. Open Kodi > Klik op Instellingen (tandwiel) pictogram > Open Bestandsbeheer.hoe yoda kodi addon op kodi krypton te installeren
 2. Dubbelklik op Bron toevoegen > Er verschijnt een dialoogvenster > Klik waar het zegt > Typ deze URL in de adresbalk “http://www.lvtvv.com/repo/” > Klik OK > Geef deze mediabron een naam als ‘Kodil> Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.kodil
 3. Ga terug naar Hoofdmenu > Klik Add-ons > Klik op de Vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek.hoe yoda kodi addon in te stellen
 4. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op Kodil > Selecteer repository.kodil-1.3.zip > wacht op de melding.covenant-kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Klik nu op Installeer vanuit de repository optie > Klik Kodi Israel Repository > Open Video-add-ons map.Yoda Kodi video-add-on
 6. Blader door de lijst en selecteer Yoda> Klik op Installeren > Wacht op de melding.

yoda add-on voor films en tv-shows

Yoda Kodi installeren op Jarvis versie 16 of hoger

 1. Open Kodi Jarvis.
 2. Klik Systeem > Ga naar Bestandsbeheer.
 3. Klik Bron toevoegen.
 4. Klik <Geen> en typ dit URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik Gedaan > Noem deze mediabron link als Kodil > Klik Gedaan > Klik OK.
 5. Ga terug naar Kodi Home Scherm > Klik Systeem > Open Add-ons.
 6. Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Open Kodil> Klik op repository.kodil-1.3.zip.
 7. Klik op Installeer vanuit Repository optie > Selecteer Suprematie > Open Video-add-ons map > Selecteer Yoda > Klik Installeren.

Hoe Yoda Kodi op Fire Stick te installeren

 1. Installeren Kodi op je Fire Stick-apparaat.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.
 3. Volg nu de exacte procedure die hierboven is geïllustreerd voor de installatie van de Yoda Kodi-add-on Kodi krypton. De procedure vanaf dit punt blijft hetzelfde.

Yoda Kodi Downloaden

 1. Download Yoda Kodi add-on zip-bestand.
 2. Ga naar Hoofdmenu van Kodi.
 3. Klik op Add-ons.
 4. Klik Doos Icoon.
 5. Klik Installeer vanuit Zip-bestand.
 6. Blader door het systeem en open het gedownloade zip-bestand.
 7. Klik nu op Installeer vanuit Repository optie.
 8. Selecteer Suprematie.
 9. Klik op Video-add-ons.
 10. Selecteer Yoda > Klik Installeren.

Yoda Kodi informatie

Ik ben wat positieve feedback tegengekomen over Yoda Kodi-add-on door Kodi-gebruikers. Hier is een glimp van wat gebruikers te zeggen hebben over deze Kodi-add-on:

Commentaar van discussie Boogertwilliams’s commentaar van discussie "Verzoeken, aanbevelingen, & Basisprincipes – november 2018".

Deze gebruiker probeerde Yoda Kodi voor het streamen van een bepaald tv-programma en de strmeaing-link die deze suer vond, was HD. Dit is een van de redenen dat ik de add-on Yoda Kodi aanbeveel.

Commentaar van discussie TechnicalPyro’s commentaar van discussie "Verzoeken, aanbevelingen, & Basisprincipes – november 2018".

Deze gebruiker lijkt deze add-on leuk te vinden, maar de hier genoemde tekortkoming is acceptabel. Kodi-geeks houden van Trakt-integratie om hun kijklijsten en bibliotheek te behouden. Yoda is een vork van de Exodus Kodi-add-on, maar het heeft niet de Trakt-accountintegratie zoals Exodus had.

Yoda Kodi werkt niet / fouten / oplossingen

Hier zijn een paar fouten die door Yoda Kodi-gebruikers op verschillende sociale platforms zijn gepost. Dus ik dacht erover om een ​​goede oplossing te bieden voor deze fouten:

Installatie van add-on mislukt

Mogelijkheden zijn dat wanneer u probeert de add-on te installeren vanuit de map met video-add-ons van de repository, de add-on mogelijk niet wordt geïnstalleerd. Er verschijnt dan een melding “Ad-on installatie mislukt”.

Fix

Probeer de repository opnieuw te installeren omdat deze fout zich voordoet wanneer sommige bestanden ontbreken in de repository of als de repository verouderd is. Door de repository opnieuw te installeren, wordt de repository bijgewerkt en kunt u de add-on eenvoudig installeren.

Geen streams beschikbaar

Deze fout treedt op wanneer u probeert een inhoudstitel te openen vanuit de add-onbibliotheek. De reden dat deze fout optreedt, is dat de scrappers voor links geen streaming-links van de providers voor de specifieke inhoudstitel kunnen ophalen. De providers hebben geen streaminglinks voor die specifieke inhoudstitel of uw systeemcache is mogelijk overbelast.

Fix

In veel van dergelijke gevallen is opgemerkt dat het wissen van de cache gebruikers heeft geholpen. Dus als u uw Kodi-cache wilt wissen, bekijk dan onze gids “Videocache wissen in Kodi”.

Laatste woorden

Exodus-vorken blijven online komen en verdwijnen vervolgens, maar slechts enkelen hebben de mogelijkheid om rond te blijven en een reputatie te verdienen.

Yoda Kodi is een van die vorken waarop gebruikers kunnen vertrouwen. Het heeft streaming-links van goede kwaliteit en crasht niet vaak zoals andere Exodus-vorken.

Yoda Kodi-add-on is een geweldige keuze voor Kodi-gebruikers die zonder gedoe en complexiteit willen genieten van het streamen van films en tv-programma’s. De interface van Yoda Kodi is precies zoals die van Exodus Kodi en daarom is het vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me