Hoe Deceit Kodi Addon op Leia, Krypton, Jarvis te installeren met One Nation Repo

Bedrog-Kodi-add-on


Deceit Kodi-add-on is een complete entertainment-add-on die kan worden gebruikt voor alle vrijetijdsbehoeften. Het heeft films, tv-programma’s, live tv en sport.

Het mooie van deze add-on is de beschikbaarheid van Trakt en Real Debrid-integratie, waarmee gebruikers hun inhoudsbibliotheek kunnen onderhouden.

Als je de nieuwste films en live tv-programma’s wilt streamen, heb je een VPN nodig om de streams te deblokkeren. Zorg ervoor dat je een van de beste VPN voor Kodi kiest voordat je begint met streamen.

Bedrog Kodi Addon Repository

Deceit-add-on is beschikbaar in One Nation Repository. Deze repository bevat enkele andere populaire add-ons, zoals Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester enz.

Hoe Deceit op Kodi Leia en Krypton te installeren

Volg deze stappen om Deceit-add-on te installeren op uw Kodi Leia- en Krypton-versies om te genieten van uw favoriete films, tv-programma’s en nog veel meer:

 1. Lancering Kodi vanaf uw Windows-bureaublad > Je zult een zien Klik op het tandwielpictogram (Instellingen) ben ermee bezig > vanaf hier verschijnt een nieuw menu Klik Aan Bestandsbeheer.hoe bedrog op kodi te installeren
 2. Nu ziet u twee kolommen verschijnen, klik op Bron toevoegen uit de linkerkolom.hoe bedrog te installeren op kodi krypton versie 17.6 of lager
 3. Een dialoogvenster met een adresbalk verschijnt, klik waar het staat en typ dit URL http://onenation.info/Repo/ > Klik OK > Noem deze mediabron als Een repo > Klik OK > Nadat u de details hebt ingevoerd, controleert u de bron-URL en de bronnaam en klikt u op OK om het dialoogvenster te sluiten.hoe bedrog te installeren op kodi jarvis versie 16 of hoger
 4. Keer nu terug naar de Hoofdmenu van Kodi > Klik in de linkerkolom op de Add-ons tabblad om het te openen Add-ons menu > Klik in dit menu op de Pakket installateur (Box icoon), aanwezig in de linkerbovenhoek.bedriegen kodi downloaden
 5. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie uit de lijst.misleidende opslagplaats
 6. U ziet een lijst met opties, selecteer Een repo van de lijst > Klik repository.onenation-1.0.5.zip > Wacht tot de melding ‘Add-on geïnstalleerd’ verschijnt.bedrog werkt niet / fouten / problemen / down / fixes
 7. Klik op nadat de melding is verschenen Installeer vanuit Repository optie > Klik en blader Een natie Repo > Open video-add-ons > Blader door de lijst om te openen Bedrog Kodi5 add-on > Klik Installeren en wacht > Er verschijnt een melding die de installatie van de add-on bevestigt.

bedrog addon

Hoe Deceit te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of hoger

Bedrog kan eenvoudig op Kodi Jarvis worden geïnstalleerd door deze stappen te volgen:

 1. Open Kodi Jarvis V16 op uw apparaat.
 2. Klik nu op Systeem > Klik en open Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik op Bron toevoegen om de bronlink van de repository te openen.
 4. Klik <Geen> > Typ dit URL http://onenation.info/Repo/ en klik op Gedaan > Noem deze bronbron-URL als Een repo > Klik Gedaan > Klik OK.
 5. Ga terug naar Kodi Home > Klik Systeem > Klik Add-ons.
 6. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie > Klik op Een repo > Selecteer repository.onenation-1.0.5.zip > Wacht tot de melding verschijnt.
 7. Selecteer nu Installeer vanuit Repository optie > Open OneNation-opslagplaats.
 8. Open Video-add-ons map.
 9. Selecteer Bedrog > Klik Installeren > Wacht tot de melding verschijnt.

Bedrog Kodi Download

Download het zip-bestand > Hoofdmenu van Kodi > Add-ons > Klik op Vak pictogram.

Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Blader en open het gedownloade zipbestand van de add-on, d.w.z. klik op repository.onenation-1.0.5.zip > Wacht tot de melding verschijnt.

Klik op Installeer vanuit Repository > Klik op Een natie Repo > Open Video-add-ons > Klik op Bedrog > Klik Installeren > wacht tot de melding verschijnt.

Bedrog werkt niet / fouten / oplossingen in Kodi

Geen streams beschikbaar

Er kan een pop-upfout optreden wanneer u probeert een nieuwe film of soms een oude film te streamen, met de melding “Geen streams beschikbaar”. Deze fout treedt op wanneer er geen providers beschikbaar zijn voor streams van die specifieke media-inhoud.

Fix

Om deze fout op te lossen, gaat u naar add-on-instellingen, verhoogt u het aantal providers en wist u de add-on-cache. Dit zal deze fout zeker oplossen en u kunt de gewenste film streamen. Als de fout echter blijft bestaan, zijn er voor die inhoud geen daadwerkelijke providers beschikbaar.

Laatste woorden

Bedrog is een compleet pakket voor alle Kodi-liefhebbers en streaming-geeks vanwege de verscheidenheid aan inhoudscategorieën die het biedt. Veel add-ons richten zich op een bepaald inhoudssegment, zoals een paar add-ons op filmstreaming, terwijl sommige op sport en een paar op Live TV. Dat is niet het geval bij Deceit, omdat het alle belangrijke inhoudssegmenten heeft bestreken.

Bovendien is het hebben van Trakt- en Real Debrid-integraties een belangrijke factor waar gebruikers de voorkeur aan geven. Deceit heeft veel respect in de gemeenschap gekregen vanwege de goede functionaliteit en de verscheidenheid aan inhoud. We raden onze gebruikers aan om deze add-on uit te proberen door onze gids te volgen om te zien hoe Deceit add-on op kodi te installeren.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map