Disney + -on-Kodi

Vraag je je af hoe je Disney Plus op Kodi kunt bekijken? Maak je geen zorgen, want deze gids behandelt alle belangrijke aspecten van het kijken naar Disney Plus op Kodi zonder een cent te betalen.

Disney + is momenteel het meest gehypte online streamingplatform ter wereld. Voorafgaand aan de lancering verwachtten streaminggoeroes dat het ofwel een harde concurrent van Netflix zou zijn. Desalniettemin is Disney Plus echt een geweldige concurrent voor Netflix geworden, met een superieure inhoudskwaliteit en topfuncties.

Disney Plus kon binnen de eerste maand na de lancering een enorm aantal van meer dan 20 miljoen gebruikers wereldwijd vastleggen. Dit laat duidelijk de populariteit van Disney + over de hele wereld zien.

Net als Netflix heeft Disney Plus zijn eigen contentproductie en content van Marvel, Pixar, Star Wars en National Geographic. Momenteel een van Disney’s eigen originele show; The The Mandalorian, is populair over de hele wereld.

Je kunt Disney Plus zonder problemen op Kodi bekijken, maar een ding dat je in gedachten moet houden, is dat het een geografisch beperkte service is. Dit is waarom je een VPN voor Kodi nodig hebt die de geografische beperkingen kan omzeilen, zodat je probleemloos kunt streamen.

Contents

Hoe Disney Plus te bekijken op Kodi Leia versie 18 of hoger

Je kunt Disney Plus bekijken op Kodi Leia versie 18 of hoger via de Tempest Kodi Addon met de nieuwste en populaire films en tv-programma’s. Volg deze stappen om de Tempest Kodi-add-on te installeren om Disney + binnen 5 minuten te streamen:

 1. Downloaden Tempest Kodi Addon Zip-bestand op uw apparaat.
 2. Open Kodi > Klik in het Add-ons tabblad
 3. Klik nu op de Pakket installatieprogramma (Doos icoon)
 4. Selecteer Installeren van Zip het dossier optie > Blader door uw apparaat, open het gedownload ritssluiting het dossier, en wacht op de melding
 5. Klik nu op Installeren van Opslagplaats > Blader door de lijst en kies Storm Repo > Ga naar Video Addons map
 6. Selecteer Storm van de lijst > Klik Installeren > Wacht op de melding
 7. Zodra u de add-on heeft geïnstalleerd, zult u vinden Disney TV shows door naar de meest populair categorie in de TV shows

Hoe Disney Plus te bekijken op Kodi Krypton versie 17.6 of lager

U kunt dezelfde add-on gebruiken zoals hierboven beschreven voor Kodi Leia-versie of u kunt ook deze Kodi-add-ons proberen:

 1. Exodus: Exodus Kodi Addon Installatiehandleiding
 2. Watch5s: Watch5s Kodi Addon Installatiehandleiding
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon Installatiehandleiding

Hoe Disney Plus op Kodi FireStick te bekijken

 1. Installeer Kodi op FireStick
 2. Volg de hierboven geïllustreerde procedure voor het installeren van de Tempest Kodi-add-on en geniet gratis van HD-streaming van Disney-shows.

Disney Plus op Kodi-fouten / oplossingen

Tijdens het streamen op Kodi komen gebruikers veel fouten tegen, maar dit zou niet hetzelfde moeten zijn tijdens het streamen van Disney + op Kodi. De enige fout die u kunt tegenkomen, is de fout ‘Geen streams beschikbaar’.

Hoe Disney + op Kodi te bekijken – video-tutorial

Disney Plus No Streams beschikbaar

Geen streams beschikbare fout is een veelvoorkomend foutgezicht bij veel gebruikers die Kodi-add-ons van derden gebruiken. De redenen en oplossingen van deze fout worden in detail besproken in onze “Hoe Fix Kodi No Streams Beschikbare gids”. U moet echter één ding in gedachten houden: Disney Plus is een geografisch beperkte streamingdienst die niet wereldwijd toegankelijk is.

Fix

Om toegang te krijgen tot de inhoud, heb je een VPN nodig die goed werkt op Kodi. Bovendien heeft niet elke VPN-provider toegang tot Disney Plus omdat het een slimme DNS- en VPN-blokkering heeft, daarom slagen veel VPN’s er niet in de beperking te omzeilen.

Na wat testen en onderzoek zijn we erachter gekomen dat de volgende VPN-providers met Disney Plus werken:

 1. PureVPN (servers: VS, Canada en Nieuw-Zeeland)
 2. SurfShark (servers: Oost-servers)
 3. NordVPN (servers: Chicago en Atlanta)
 4. CyberGhost (servers: Verenigde Staten van Amerika)
 5. ExpressVPN (servers: Noord- en Oost-VS en Australië)

Alles inpakken

Disney Plus is een geweldig online streamingplatform met een grote verscheidenheid aan inhoudstitels. De inhoud die beschikbaar is via dit platform is geweldig, maar nogmaals, niets is gratis. Disney Plus brengt $ 7 per maand in rekening voor zijn diensten.

Is het niet verbazingwekkend dat je veel van de inhoudstitels kunt openen via gratis Kodi-add-ons en kunt genieten van het streamen van al zijn inhoud zonder iets uit te geven.