Hoe Elektra Vault op Kodi te installeren in minder dan 5 minuten

Elektra Vault, een allround add-on met live sport, films, tv-programma’s en documentaires op één plek. Zelfs als je de beste Kodi-add-ons zoals Covenant of Exodus vindt, zie je de categorie Sport niet op hun lijst. Een add-on die al deze categorieën bevat, is zeldzaam in de Kodi-wereld. Dit is de reden waarom alle Kodi-gebruikers Elektra-add-on moeten hebben.
In deze gids laten we u zien hoe u Elektra Vault op Kodi installeert. Door de onderstaande stappen voor Kodi Krypton en Jarvis te volgen, installeert u deze add-on binnen 5 minuten.


 1. Hoe Elektra Vault op Kodi te installeren 17
 2. Elektra Vault installeren op Kodi 16
 3. Elektra Vault Kodi Zip Download
 4. Elektra Vault-fouten / problemen / werken niet

Waarschuwing! U moet een VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl u Elektra Vault gebruikt, omdat dit uw privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Elektra Vault.

Elektra Vault installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Om Elektra Vault op Kodi te installeren, moet je dat doen Open Kodi Krypton > Ga naar Instellingen icoon die je bovenaan ziet > Selecteer nu een optie genaamd Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen vermeld aan de linkerkant.Hoe Elektra Vault op Kodi te installeren
 2. Er verschijnt een vak waar u op moet klikken ‘Geen’ en typ de URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik OK > Typ de naam ‘Suprematie’ > en klik op OK totdat de box de informatie opslaat en verdwijnt.Elektra Vault installeren op Kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Ga nu naar Kodi-startscherm door te drukken ‘Esc’ knop meerdere keren op uw toetsenbord > Klik op Add-ons tab verticaal aan de linkerkant > Tik nu op Pakketinstallatiepictogram linksboven geplaatst.Hoe Elektra Vault op Kodi toe te voegen
 4. Hier ziet u een kleine lijst met opties, klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Scroll naar beneden om te lokaliseren en klik op Suprematie > Klik nu op repository.supremacy-1.2 > Klik dan op repository.supremacy-1.2.zip > Wacht nu tot het de add-on installeert.Elektra Vault op Kodi-installatie
 5.  U zult dezelfde kleine lijst met opties vinden, maar klik nu op Installeer vanuit Repository > Supremacy Repository > Video-add-ons > Elektra Vault > Installeren.Elektra Vault op Kodi-configuratie
 6. Nadat u de add-on hebt geïnstalleerd, gaat u weer terug naar Kodi-startscherm > Klik op Add-ons > Video-add-ons > Kijk naar rechts en scrol omlaag om Elektra Vault te vinden > Genieten!

Elektra Vault kodi-instellingen

Elektra Vault installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi Jarvis > Selecteer het systeemmenu dat horizontaal op uw scherm aanwezig is > Klik nu op Bestandsbeheer > Dubbelklik vervolgens op Bron toevoegen.
 2. Klik op ‘Geen’ en het zal om een ​​repository-URL vragen http://supremacy.org.uk/zip/repo/ kopieer deze link en klik op Gereed > Typ nu de naam van de repository, bijvoorbeeld ‘Supremacy’ en klik op Gereed > Klik OK.
 3. Klik op Installeren vanuit repository > Blader nu naar beneden om Supremacy Repository te vinden > Ga naar Video-add-ons > Elektra Vault > Installeren > Genieten!

Elektra Vault Kodi Zip Download

Elektra Vault kan worden gedownload met een zipbestand dat u HIER kunt downloaden. Na het downloaden van het bestand volgt u onderstaande stappen:

 1. Zodra je Kodi hebt geopend, ga je naar Add-ons > Klik op het vakvormige pictogram in de linkerbovenhoek > en klik op Installeren vanuit zipbestand
 2. Er verschijnt een vak waarin u door het bestand moet navigeren dat u het Supremacy Repository Zip-bestand hebt gedownload > Wacht tot het is geïnstalleerd
 3. Na installatie klikt u op Installeren vanuit repository > Klik op Supremacy Repository > Video-add-ons > Elektra Vault > Installeren > Geniet van Folks!

Elektra Vault-fouten / problemen / werken niet

Elektra Vault kan een afhankelijkheid niet installeren

Wanneer een repository niet geschikt is om een ​​add-on te installeren, geeft het ‘Failed to Install a Dependency Error’. Deze fout verwijst normaal gesproken niet naar een probleem met de add-on, maar meestal met de repository.

Oplossing

De verandering in de repository kan de slag gaan. Momenteel is Elektra Vault te vinden in verschillende repository’s, maar Supremacy Repository is de geprefereerde repository. We hebben het installatieproces van Elektra Vault besproken met Supremacy Repository, waar ik perfect mee werk.

Elektra Vault Buffering-problemen

Soms duurt het lang voordat de links van Elektra Vault de video’s bufferen. Bufferen is een veelvoorkomend probleem dat bij veel Kodi-add-ons kan worden gevonden.

Oplossing

Om het bufferprobleem op te lossen, moet je de cache in Kodi wissen. Soms kan de cache Kodi overbelasten en dat kan het bufferen van video’s belemmeren. Installeer Merlin Auto Cleaner om de cache te wissen.

De Wrap Up

Elektra Vault heeft het potentieel om de populariteit te bereiken als het Kodi-gebruikers kan overtuigen als een allround add-on. Met live sport, films, tv-programma’s en documentaires op voorraad, wordt het zeker een populaire add-on. Deze gids liet zien hoe je Elektra Vault op Kodi installeert, zodat je alle media-inhoud kunt bekijken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map