Opmerking: Khabib vs Mcgregor UFC 229 wint dit jaar veel hype. Je kunt Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor live online bekijken.

Floyd ‘Money’ Mayweather vs Conor ‘Notorious’ McGregor in Las Vegas op 26 augustus maakt een einde aan een langverwachte speculatie waarin de twee best verkopende vechters ter wereld het tegen elkaar opnemen.

Het gevecht begon niet meer dan geruchten, maar uiteindelijk wisten we allemaal dat er te veel geld in het spel was om deze kans simpelweg los te laten. Mayweather zal zijn tegenstander, ondanks dat hij 40 jaar oud is, sterk vasthouden, maar de grootste naam in mixed martial arts zal de dingen interessanter maken.

Maar men kan zich afvragen hoe je Floyd Mayweather vs Conor McGregor kunt bekijken op Kodi? Lees verder om te zien hoe u de wedstrijd op internet kunt bekijken.

Hoe Mayweather vs McGregor te bekijken op Kodi V 17
Hoe Mayweather vs McGregor te bekijken op Kodi V 16
Goedkoopste manier om Floyd Mayweather vs Conor McGregor Pay Per View te bekijken
Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money
Floyd Mayweather vs Conor McGregor Kaarten

Hoe Floyd Mayweather vs Conor McGregor te bekijken op Kodi Krypton versie 17

 1. Start Kodi > Ga naar Instellingen pictogram dat zich bovenaan bevindt > Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik nu op Bron toevoegen, een box zal verschijnen.Hoe Floyd Mayweather vs Conor McGregor op Kodi te bekijken
 2. Klik op ‘Geen’ > Typ de URL http://repo.cazwall.com/sc/ > Klik OK > Typ de naam van de Mediabron ‘SC’ > Klik OK.Hoe Floyd Mayweather vs Conor McGregor te bekijken op Kodi Krypton versie 17
 3. Tik nu op de ‘Backspace’ toets meerdere keren totdat u terug bent bij de Hoofdmenu van Kodi > Klik nu op Add-ons > Klik op Pakket installateur pictogram in de linkerbovenhoek.Mayweather vs Conor McGregor kodi vechten add-on
 4. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op SC > Klik nu op Opslagplaats > Nu repository.simplycaz-1.0.2.zip > De installatie van de repository duurt even.mayweather vs conor mcgregor kodi zip-bestand
 5. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Gewoon Caz Repo > Video-add-ons > Planeet MMA > Klik Installeren.Mayweather vs Conor McGregor Kodi Fight Setup
 6. Nadat het een paar minuten heeft geduurd om te installeren, kun je Floyd Mayweather vs Conor McGregor zien vechten tegen streaming op Kodi.

mayweather vs conor mcgregor kodi installeren

Hoe Floyd Mayweather vs Conor McGregor te bekijken op Kodi Jarvis versie 16

 1. Start Kodi > Ga naar Systemen > Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 2. Klik op Geen > Typ URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip > Klik OK > Typ mediabronnaam ‘SC’ > Klik op OK / Gereed.
 3. Ga terug naar het hoofdmenu van Kodi door meerdere keren op de toets ‘Backspace’ te drukken > Ga naar Systeem > Selecteer Add-ons > Klik op Installeren vanuit zipbestand > Zoek en klik op SC > Opslagplaats > repository.simplycaz-1.0.2.zip.
 4. Wacht tot de add-on is ingeschakeld > Selecteer Installeren vanuit repository > Gewoon Caz Repo > Video-add-ons > Planeet MMA > Klik op Installeren > Wacht op de add-on-melding in de rechterbovenhoek.
 5. Geniet van de strijd!

Goedkoopste manier om Floyd Mayweather vs Conor McGregor Pay Per View te bekijken

De wedstrijd wordt uitgezonden op Showtime PPV en er zijn veel manieren om Showtime op je apparaat te krijgen. Showtime heeft een aantal apparaten vermeld waar je het kanaal kunt bekijken. Deze worden hieronder weergegeven:

Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor Showtime Pay per view

UFC zal de wedstrijd ook uitzenden op 26 augustus, maar met een abonnementsgeld van US $ 56,96 voor 6 maanden.

Goedkoopste manier om Floyd Mayweather vs Conor McGregor Pay Per View te bekijken

We gaan er echter niet van uit dat een persoon die een enkele wedstrijd wil zien zo’n hoog bedrag zou betalen voor een abonnement van zes maanden. Dus we hebben wat dieper gegraven en kwamen erachter dat UFC variabele prijzen biedt voor fans die in verschillende landen wonen. Bekijk onderstaande tabel:

LandUFC-prijzen
Verenigde Staten van AmerikaUS $ 56,99
CanadaUS $ 43,75
FilippijnenUS $ 18,45
MaleisiëUS $ 59,99
RuslandUS $ 27,20
 • Alle prijzen zijn in Amerikaanse dollars

Hoe haalt u nu voordeel uit deze aanbieding? U kunt zich abonneren op een VPN-service en uw locatie wijzigen in Filipijnen, dan krijgt u dingen voor elkaar. VPN maakt het voor de overheid en uw internetprovider onmogelijk om uw locatie te volgen, dus het zal uw locatie in de Filippijnen laten zien.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money

De geschatte portemonnees voor Mayweather vs McGregor-strijd zijn verbluffend. Volgens Keith Idec van Boxing Scene wordt geschat dat Mayweather alleen al minstens $ 100 miljoen zou kunnen verdienen. Dit cijfer kan echter vier keer zo hoog oplopen als de monetaire statistieken van het evenement worden behaald.

Conor McGregor kan daarentegen minstens 75 miljoen dollar verdienen, wat vijf keer zo hoog is als al zijn gevechten die hij ooit bij de UFC heeft gevoerd. De officiële portemonnee voor het gevecht wordt op 25 augustus, een dag voor het gevecht, bij de weging beschikbaar gesteld.

Aussie Media-rapportagebeurzen voor Floyd vs Connor

Floyd US $ 400M
McGregor US $ 127 miljoen

Ervan uitgaande dat PPV-doelen worden geraakt # MayweatherMcGregor

RT

– Boxing Kingdom (@ BoxingKingdom14) 15 juni 2017

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Kaarten

Mayweather vs McGregor fight tickets moeten nog door het management te koop worden aangeboden. Er wordt echter aangenomen dat VIP-tickets tot $ 19.000 per ticket kunnen oplopen. Ondertussen hebben veel nep-websites van deze gelegenheid gebruik gemaakt om fans te misleiden door nep-tickets te verkopen.

Dana White, de CEO van UFC heeft deze kwestie naar Twitter gebracht, waar hij bevestigde dat ze nog geen beslissing hebben genomen over de ticketprijs en fans moeten op de hoogte zijn van deze valse bedrijven.

Tickets zijn nog niet te koop. Word alsjeblieft niet opgelicht. Dit bedrijf betaalt dit fansgeld NIET terug. We zullen aankondigen wanneer tix goonsale pic.twitter.com/Z7KAAhkcVI

– Dana White (@danawhite) 23 juni 2017

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stats

Ondanks dat Conor McGregor een felle tegenstander is in het gevecht, heeft hij in zijn UFC-carrière in totaal 3 wedstrijden verloren, terwijl hij 21 wedstrijden won. Zijn laatste gevecht in november tegen Eddie Alvarez leverde hem tegelijkertijd twee titels van de UFC-divisie op.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Stats

Mayweather heeft een verbluffende stats van 49-0 in zijn professionele bokscarrière. Hij versloeg Manny Pacquiao tegen alle verwachtingen in en trotseerde velen om de grootste bokser van zijn tijd te worden. Hij heeft duidelijk ook de overhand in deze wedstrijd wanneer hij wordt vergeleken op basis van statistieken, omdat feiten niet liegen.

floyd mayweather vechtstatistieken

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Prediction

Omdat het gevecht wordt gehouden onder de boksregels, maakt Mayweather een sterke favoriet om de wedstrijd te winnen. De ongebruikelijke speelstijl van Conor McGregor zal echter problemen opleveren voor de ongeslagen kampioen, maar het bewijst nog steeds niet dat McGregor Mayweather zal verslaan.

Er wordt sterk voorspeld dat het bereik van zijn armen door McGregor de sleutel zal zijn tot zijn kansen. Het lijdt geen twijfel dat McGregor lange armen heeft, maar het zou interessant zijn om te zien of hij vanuit rare hoeken stoten kon gooien. Onlangs plaatste McGregor een foto die waarschijnlijk alle kritiek van analisten sluit.

Volledig bereik van 74 inch. En ik ben orthodox.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op 2 juli 2017 om 12:20 uur PDT

Ondanks de kansen die tegen McGregor zijn, zetten we zeker ons geld op Conor ‘Notorious’ McGregor omdat hij de enige jager is die in staat is om iedereen ter wereld te choqueren. Goed gedaan McGregor!

Deel alstublieft hoe u mayweather vs mcgregor kunt bekijken in de gratis gids van Kodi op sociale kanalen en vraag het gerust in opmerkingen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me