GAIA Kodi Addon is een vork van de beroemde Bubbles Kodi-add-on, met bijna dezelfde functies, maar de kwaliteit is uiteraard verbeterd. GAIA Kodi is een geweldige add-on voor het streamen van films en tv-programma’s in high definition.

De add-on-interface is heel behoorlijk en gebruiksvriendelijk en heeft snelle streaming-links, die perfect werken in tegenstelling tot veel andere add-ons.

Houd er echter rekening mee dat het beschermen van uw online aanwezigheid uw eerste prioriteit moet zijn tijdens het online streamen. Daarom raad ik Kodi-gebruikers altijd aan om een ​​VPN te gebruiken met Kodi die high-end encryptie biedt. Een ander voordeel van een VPN is dat u geografisch beperkte inhoud kunt streamen en ISP-beperking kunt omzeilen.

Hieronder volgen de aanbevolen VPN-providers voor Kodi-gebruikers:

Exclusieve KodiVPN.co speciale aanbiedingen 2023
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 1,32 Per maand

Grijp deze deal

surfshark

 US $ 11,95 US $ 1,99 Per maand

Grijp deze deal (3 maanden gratis)

Ivacy

 US $ 9,95 US $ 2,75 Per maand

Grijp deze deal

Contents

GAIA Kodi Addon Repository

GAIA Kodi-add-on is beschikbaar via zijn eigen “GAIA Repository”.

Een ander groot voordeel van GAIA Kodi-add-on is dat het een eigen officiële website heeft: https://gaiakodi.com/. U kunt belangrijke informatie en details over deze add-on vinden, evenals links naar de repository.

GAIA Kodi Addon installeren op Kodi Leia en Krypton

 1. Open Kodi
 2. Klik op de Instellingen icoon > Open Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik waar het zegt Geen en een dialoogvenster wordt geopend.
 3. Voer dit in URL in het veld http://repo.gaiakodi.com > Klik OK
 4. Noem deze bron nu als “GAIA” > Klik OK
 5. Keer terug naar het hoofdmenu en klik op de Add-ons tabblad > Klik nu op de Pakket Installateur icoon (Doos icoon in de linkerbovenhoek)
 6. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie > Blader door de lijst en selecteer GAIA > Klik op repository.gaia.zip > Wacht op de melding
 7. Klik nu op Installeer vanuit Repository optie > Open Gaia-opslagplaats 1 > Ga naar Video-add-ons map > Klik op Gaia > Klik Installeren > Wacht op de melding

Hoe GAIA Kodi Addon op FireStick te installeren

 1. Installeren Kodi op je FireStick.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.
 3. Raadpleeg nu de installatieprocedure die hierboven is besproken, want deze is hetzelfde voor het installeren van deze add-on op FireStick.

GAIA Kodi Addon-download

 1. Download het GAIA Kodi Zip-bestand
 2. Open Kodi > Klik op Add-ons
 3. Klik op de Doos icoon (add-on browser)
 4. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand optie > Blader door het systeem en open het gedownload zip-bestand > Wacht op de melding
 5. Selecteer Installeer vanuit Repository optie
 6. Ga naar Gaia-opslagplaats 1 > Open Video-add-ons map
 7. Selecteer Gaia > Klik Installeren > Wacht op de melding

GAIA Kodi werkt niet Fouten en oplossingen

Hieronder volgen enkele veelvoorkomende Kodi-fouten die u kunt tegenkomen bij het gebruik van de GAIA Kodi-add-on:

Controleer Log Error

Een controlelogfout verschijnt meestal wanneer er iets mis is met de add-on. Het probleem kan zijn met de add-on-cache of de benodigde bestanden die nodig zijn om de add-on uit te voeren, ontbreken.

Fix

U kunt deze fout oplossen door uw Kodi-cache en back-endgegevens te wissen. Als je daar geen idee van hebt, kun je onze handleiding “Videocache in Kodi wissen / verwijderen” raadplegen..

Geen streams beschikbaar

Soms, wanneer u een bepaalde inhoudstitel probeert te streamen, kan deze fout verschijnen. De reden achter een No Streams beschikbare fout is dat de add-on scrappers geen streaming-links van de providers kunnen trekken. Dit gebeurt wanneer u een overbelaste cache heeft of uw add-on verouderd is.

Fix

Wis je Kodi-cache en probeer vervolgens opnieuw te streamen, omdat dit het probleem meestal oplost.

Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan de add-on bij te werken. U kunt meer te weten komen over de oplossingen van deze fout door te verwijzen naar onze “How to Fix Kodi No Stream Available Guide”.

Laatste woorden

GAIA Kodi is een geweldige Kodi-add-on voor alle binge-kijkers, omdat ze hun favoriete films en tv-programma’s in HD kunnen streamen. Zeer weinig Kodi-add-ons bieden streaming van hoge kwaliteit met een enkele klik.

Ik heb deze add-on persoonlijk geprobeerd en vond het best interessant, omdat ik geen vertragingen heb ondervonden tijdens het streamen. De add-on werkt soepel zonder fouten of crashes en vertraagt ​​je systeem niet.