Hoe Genesis Reborn op Kodi te installeren – Video-tutorial inbegrepen

Uit de as van Genesis is een nieuwe add-on geboren, genaamd Genesis Reborn. Met verbeterde functies en bijgewerkte links heeft Genesis Reborn zijn naam echt verdiend in de Kodi-wereld. Het wordt binnenkort een van de meest populaire video-add-on voor Kodi en past zijn voorkeur aan Exodus of Covenant.


In deze gids bieden we gedetailleerde stappen voor het installeren van Genesis Reborn op Kodi. Met Genesis Reborn geïnstalleerd, kunt u de hele dag films en tv-programma’s bekijken. Genesis Reborn is een van de add-ons die ook op Xbox One Kodi werkt.

Hoe Genesis Reborn op Kodi te installeren – Videogids

Genesis Reborn installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Open Kodi op uw systeem > Klik op Instellingen icoon, een tandwielpictogram bovenaan > Klik op Bestandsbeheer optie > Scroll nu naar beneden om te dubbelklikken op Bron toevoegen.hoe Genesis Reborn op Kodi te installeren
 2. Wanneer u dubbelklikt op Bron toevoegen, ziet u een vak op uw scherm > Het zou een repository nodig hebben URL dus typ http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Typ nu de naam van de repository ‘Jesus Box’ > Klik OK en klik op OK opnieuw zodat de doos sluit.hoe Genesis Reborn op Kodi Krypton versie 17 te installeren
 3. Zodra de doos sluit, moet je teruggaan naar Kodi-startscherm door op te klikken ‘Esc’ knop op uw toetsenbord > Klik nu op Add-ons tabblad > Hier moet je op klikken Pakket installateur vak pictogram.genesis herboren zip-bestand
 4. Vanaf daar moet je op klikken Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op Jesus Box > U heeft nu meerdere opties gekregen, klik op Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Het duurt even om de repo te installeren.Genesis herboren op Kodi
 5. Selecteer nu de optie Installeer vanuit Repository > Klik Jesus Box Repository > Video-add-ons > Genesis herboren > Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.genesis reborn kodi setup
 6. Ga naar om films en tv-programma’s te bekijken op de add-on Genesis Reborn Kodi Hoofdmenu van Kodi > Klik op Kodi Add-ons > Video-add-ons > Genesis herboren.

genesis reborn kodi instellingen

Genesis Reborn installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi Jarvis op je computer > Klik vervolgens op de optie Systeem aan de voorkant > Klik nu op Bestandsbeheer > Dubbelklik op Add Source waar je een box krijgt > Kopieer en plak de URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ en klik op Gereed > Geef de opslagplaats ‘Jesus Box’ een naam en klik op Gereed > Klik OK.
 2. Ga nu terug naar het Kodi-startscherm > Klik op Systeem > Dan Add-ons > Vanaf hier moet u Installeren vanuit zipbestand selecteren > Zoek Jesus Box in de lijst en klik erop > Klik nu op Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > De installatie duurt even.
 3. Klik nu op Installeren vanuit repository > Jesus Box Repository > Video-add-ons > Genesis herboren > Installeren > Geniet nu van films en tv-programma’s.

Genesis Reborn recensie

Veel reddit-gebruikers hebben de indruk dat Zen (Elysium) en Genesis Reborn momenteel de beste Kodi-add-ons zijn voor het streamen van films en tv-programma’s. Elysium werkt momenteel echter niet, waardoor Genesis Reborn de enige krijger is.

genesis herboren review reddit

De add-on Exodus Kodi heette voorheen Genesis. Toen Genesis aftrad, nam hij het over. Genesis herleefde toen zijn oude merk, dat Genesis Reborn heette. Beide bronnen zijn goed voor het bekijken van films en tv-programma’s.

#kodi Goed nieuws Kodi-fans, er is een nieuw programma zoals exodus, het heette Genesis Reborn en het is echt goed voor films / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15 juli 2017

Genesis Reborn werkt niet / problemen / fouten

Er kunnen veel redenen zijn waarom Genesis Reborn niet werkt. Enkele van de mislukkingen om samen te werken met hun oplossingen worden hieronder gegeven:

Kan directoryinformatie niet ophalen

Deze fout is te wijten aan een fout in de repository of de repository-bron. Het treedt op wanneer de repository-bron weg is of is afgesloten. Afgezien daarvan kan deze fout ook optreden als gevolg van een menselijke fout bij het typen van een verkeerde repository-URL.

Oplossing

Om menselijke fouten te voorkomen, moeten Kodi-gebruikers controleren of er een eindstreep (/) is aan het einde van de repository-URL. U moet aan het einde van de URL een schuine streep (/) typen om deze fout te voorkomen.

Maar hoe weet ik wanneer deze fout optreedt als gevolg van het afsluiten van de repository? U kunt controleren of de repository werkt, typ gewoon de URL in uw webbrowser. Als het de link opent, betekent dit dat de repository werkt.

Controleer Log voor meer informatie

Deze fout kan iedereen gek maken. De reden waarom deze fout optreedt, is omdat de add-on langer beschikbaar is of de inhoud geografisch beperkt is.

Oplossing

Als de add-on niet meer beschikbaar is, betekent dit dat deze is afgesloten. Als het geografisch beperkt is, kunt u Kodi VPN krijgen om het probleem op te lossen. VPN omzeilt geografische beperkingen en je kunt eenvoudig video’s streamen op Kodi.

Genesis Reborn kan een afhankelijkheid niet installeren

Kan een afhankelijkheidsfout niet installeren, treedt meestal op wanneer de repository waaruit de add-on is geïnstalleerd, is beschadigd. Deze fout kan ook optreden wanneer de bron van de repository is beschadigd, maar de repository of het zip-bestand intact blijft.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u overwegen de Genesis Reborn Kodi-add-on te installeren vanaf een betrouwbare bron, d.w.z. vanuit de Jesus Box-repository. Het installatieproces voor Genesis Reborn-vermelding in deze blog komt uit de Jesus Box Repository. Dus voel je veilig en installeer Genesis Reborn.

Genesis Reborn Downloaden

Om de Genesis Reborn Kodi-add-on rechtstreeks op uw computer te installeren, moet u enkele stappen volgen. Maar daarvoor moet je Jesus Box Repository Zip File op je computer downloaden.

 1. Open Kodi zodra de download is voltooid > Klik op Add-ons > Pakketinstallatiepictogram > Installeer vanuit Zip-bestand > Hier moet je door het gedownloade zip-bestand van je computer navigeren > Wacht tot de installatie plaatsvindt.
 2. Selecteer nu Installeren vanuit repository > Klik op Jesus Box Repository > Video-add-ons > Genesis herboren > Installeren > Genieten!

De Wrap Up

Genesis Reborn is een opkomende Kodi-add-on die snel voet aan de grond krijgt in de Kodi-gemeenschap. Het vereist een herkenning van Kodi-gebruikers waardoor het ongeëvenaard is aan Exodus. Dit is de reden waarom we een complete handleiding hebben gegeven over hoe je Genesis Reborn op Kodi kunt installeren.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map