HBO is het beste televisiekanaal over de hele wereld en dat geldt voor de populairste tv-programma’s die door het netwerk worden uitgezonden. Game of Thrones, Silicon Valley, Westworld, zijn enkele van de meest populaire tv-programma’s die op HBO te zien zijn.

Niets is beter waard dan HBO, zelfs niet Netflix als het gaat om het produceren van top-tv-programma’s. Je kunt je echter afvragen hoe je HBO op Kodi van over de hele wereld kunt bekijken. Deze gids geeft u een volledig begrip van hoe u HBO kunt streamen samen met andere IPTV-kanalen.

Houd er echter rekening mee dat HBO Now en HBO Go een Kodi VPN nodig hebben om het kanaal te streamen. HBO is een Amerikaans kanaal, dus het is slechts in enkele landen over de hele wereld toegestaan. Lees verder voor de installatiehandleiding.

Hoe HBO te bekijken op Kodi Krypton versie 17.6 of hoger

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen (uitrusting) icoon > Klik in het dossier Manager > Dubbelklik op de Bron toevoegen optie uit de linkerkolom.Hoe HBO te bekijken op Kodi Krypton versie 17.6 of hoger
 2. Klik op om een ​​dialoogvenster te openen <Geen> en typ dit in URL “Http://mavericktv.net/mavrepo” en klik OK > Geef deze bron een naam als ‘Onafhankelijk denkend persoon” > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.installeer HBO op kodi krypton
 3. Terug keren naar Hoofdmenu van Kodi en klik op de Add-onsmaverick repository om HBO op kodi te installeren
 4. Klik nu op de Doosvormig pictogram vanuit de linkerbovenhoek.hoe je HBO Kodi-add-on toevoegt om Game of Thrones te bekijken
 5. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand optie uit de lijst > Blader door de lijst en klik op Onafhankelijk denkend persoon.HBO kodi addon zip-bestand
 6. Klik nu op maverickrepo-3.8.zip en wacht op de melding.bekijk HBO Go op kodi
 7. Klik nu op Installeer vanuit de repository optie en selecteer MaverickTV repo van de lijst > Ga naar Video-add-ons map > Klik op Maverick TVhoe hbo op kodi firestick te installeren
 8. Klik Installeren en wacht tot de melding verschijnt wanneer de add-on is geïnstalleerd.hoe hbo op kodi jarvis in te stellen
 9. Keer nu terug naar Hoofdmenu van Kodi > Klik op de Toevoegenons tabblad > Ga naar Video-add-ons sectie > Klik op Maverick TV > Klik op Maverick TV live en ga dan naar Live tv map > Blader door de lijst en selecteer HBO.
  Hoe Playlist Loader Kodi Addon in minder dan 5 minuten te installeren

Hoe HBO te bekijken op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Start Kodi Jarvis > Ga naar Systeem > Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik op Geen om de URL http://archive.org/download/ te schrijven
  repository.streamhub / Klik op Gereed > Typ de naam voor de repository, d.w.z. ‘StreamHub’ > Klik op Gereed > Klik OK.
 2. Ga naar het startscherm van Kodi > Klik op Systeem > Dan Add-ons > Selecteer Installeren vanuit zipbestand > StreamHub > repository.streamhub.zip > Wacht tot het is geïnstalleerd.
 3. Installeer vanuit Repository > StreamHub-opslagplaats > Video-add-ons > Klik op StreamHub > Installeren.
 4. Ga naar Kodi-startscherm om HBO op Kodi te bekijken > Videos > Add-ons > StreamHub > Live tv > Android API > Mobdro > Scroll naar beneden en zoek naar HBO, klik erop en geniet van het kijken.

Hoe HBO op Kodi te bekijken – Video-tutorial

Bekijk hoe je HBO op Kodi 2023 kunt krijgen door de instructievideo te bekijken. Het volgt een complete gids om HBO te installeren, zodat je je favoriete tv-programma’s kunt bekijken.

Hoe HBO nu op Kodi te bekijken

HBO Now is niet beschikbaar op Kodi omdat de opslagplaatsen die werden gebruikt om het kanaal te streamen, zijn verwijderd door wetshandhavers. Je kunt echter nog steeds shows bekijken die op HBO Now worden uitgezonden door de Covenant-add-on op Kodi te installeren.

Met de installatiehandleiding en video-zelfstudie kunt u Covenant installeren, zodat u shows kunt bekijken die beschikbaar zijn op HBO Now. Je kunt bijvoorbeeld True Detective, The Left Overs, The Silicon Valley en vele andere shows bekijken zonder een cent uit te geven.

  11 Kodi Live TV-add-ons om online kanalen op Kodi te streamen (installatie-installatie inbegrepen)

Hoe HBO op Kodi Fire Stick te bekijken

Om HBO op Kodi Fire Stick te bekijken, moet je ADB-foutopsporing en onbekende bronnen inschakelen, zodat je HBO op Fire Stick kunt installeren. Daarna moet je de Fire Stick-startpagina bezoeken en op Apps klikken die je naar de Kodi-app leiden. Als u een in de gevangenis kapotte Firestick gebruikt, wordt het ten zeerste aangeraden om een ​​VPN op Firestick te gebruiken om de veiligheid te garanderen. Vanaf daar moet u dezelfde stappen volgen als beschreven voor installatie op Kodi Krypton of Kodi Jarvis.

Hoe HBO nu te bekijken op Kodi Fire Stick

In Kodi Fire Stick kun je eenvoudig HBO Now bekijken door de HBO Now-app te downloaden van de Amazon Appstore. Het is de gemakkelijkste manier om de app te downloaden, maar er zijn abonnementskosten vereist zodra u deze opent. Als je al geabonneerd bent op HBO Now, ben je slechts twee stappen verwijderd van het kanaal.

Hoe HBO te bekijken Ga op Kodi Fire Stick

 1. Volg de onderstaande installatiestappen om HBO Go op Kodi Fire Stick te bekijken:
 2. Open Fire Stick > Download de HBO Go-app > Open de app zodra deze is geïnstalleerd.
 3. Klik op Activeer uw apparaat zodat u een activeringscode ontvangt > Voer nu die code in op uw computer.
 4. Open je computer en klik op HBOGO.com/activate. Als je buiten de VS bent, heb je een Kodi VPN nodig om toegang te krijgen vanwege geografische beperkingen.
 5. Op die pagina moet u Amazon Fire TV of Fire Stick kiezen en vervolgens op Doorgaan klikken.
 6. Hier moet u uw tv-provider selecteren > Voer vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw tv-provider in. Als u de gebruikersnaam en het wachtwoord niet weet, kunt u contact opnemen met uw tv-aanbieder.
 7. Nu moet u uw activeringscode van uw tv invoeren en vervolgens Apparaat activeren kiezen.
 8. Een succesbericht van HBO Go vertelt je dat je klaar bent om HBO Go te bekijken. Genieten!
  22 beste Kodi-builds voor april 2023 - [met installatieprocedure]

HBO op Kodi-fouten / oplossingen

HBO als een van de meest geprefereerde entertainmentkanalen onder Kodi-gebruikers heeft veel hitte veroorzaakt voor add-on-ontwikkelaars. HBO op Kodi werd populair vanwege het streamen van Game of Thrones, het populairste tv-programma ter wereld. Antipiraterij-autoriteiten zoals DMCA merkten veel streaming-sites op die gratis streaming van deze show verzorgden en Kodi-add-ons stonden bovenaan die lijst.

Veel Kodi-add-ons die eerder een HBO-kanaal in hun bibliotheek hadden gehost, werden gesloten of moesten HBO van hun bibliotheek uitsluiten vanwege het hardhandig optreden van autoriteiten en de antipiraterijdruk van HBO Network.

Enkele van de meest voorkomende fouten als gevolg van deze hardhandig optreden tegen HBO-piraterij worden hieronder besproken:

Kan afhankelijkheidsfout niet installeren

Er treedt een afhankelijkheidsfout op als de invoegtoepassing verouderd is of als er bestanden ontbreken. Als u met dit probleem wordt geconfronteerd tijdens het gebruik van HBO op Kodi, moet er iets mis zijn met de add-on die u gebruikt.

Fix

Probeer deze fout op te lossen door de add-on bij te werken. Als het niet helpt, moet u overschakelen naar een andere Kodi-add-on zoals die in deze handleiding wordt genoemd.

Kan geen verbinding maken met opslagplaats

Het probleem met add-ons van Kodi van derden is dat hun opslagplaatsen steeds worden afgesloten of soms geen verbinding maken. De reden achter deze fout is ofwel de wijziging in de URL van de repository-host ofwel de afsluiting van de repository.

Fix

Controleer eerst handmatig de bron-URL, of deze werkt of niet door deze in de browser te openen. Als de repository online is, controleer dan de bron-URL die u hebt ingevoerd door naar Bestandsbeheer te gaan. Zorg ervoor dat u de juiste URL zonder spaties heeft ingevoerd.

Als de repository niet werkt, zoek dan naar een alternatieve add-on met HBO-kanaal in de bibliotheek en installeer deze. Dit is de optimale oplossing voor dergelijke gevallen.

Alles inpakken

HBO heeft veel populaire tv-programma’s die moeilijk te negeren zijn. Je kunt HBO op Kodi 2023 krijgen door de stappen te volgen die in de gids zijn gemarkeerd en met behulp waarvan je Game of Thrones online, Westworld, Veep en zoveel andere tv-programma’s kunt bekijken. HBO kan ook worden geïnstalleerd op uw Fire Stick-apparaat, waarvan het installatieproces ook is voorzien. Blijf rond voor meer geweldige Kodi-add-ons.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me