icefims-kodi-add-on

Deze add-on is beschikbaar bij Kodil Repository en is in deze gids behandeld voor Kodi Leia, Krypton en voor Kodi Jarvis.

Al vele jaren voldoet IceFilms aan zijn verwachtingen als een van de beste film-add-on in de Kodi-wereld. Je kunt de hele dag films kijken.

Zorg ervoor dat u een kodi-vpn gebruikt om uw online aanwezigheid te beschermen tegen malware en hackers. Niet alleen dat, het biedt u ook onbeperkte toegang tot veel inhoud die in uw regio is beperkt.

IceFilms installeren op Kodi Leia- en Krypton-versies

 1. Open Kodi > Ga dan naar Instellingen > Klik op het dossier Manager > Dubbelklik nu Toevoegen Bron > Er verschijnt een vak, dus klik op ‘Geen’hoe icefilms op kodi te installeren
 2. Typ de URL voor Repository http://kdil.co/repo/ > Dan klikken OK > Als je naar de onderkant kijkt, wordt om de naam van de mediabron gevraagd, dus typ ‘Kodil Repo ‘ > Dan klikken OK.hoe icefilms te installeren op kodi krypton versie 17.6 of lager
 3. Ga naar Kodi Huis > Selecteer dan Toevoegenons optie die wordt weergegeven in het menu aan de linkerkant > Klik nu op Doosicoon bevindt zich in het bovenste menu.icefilms bij het instellen van kodi
 4. Op deze pagina moet je selecteren Installeren van Zip bestand optie > Scrol omlaag om op ‘te klikkenKodil Repo‘ > Selecteer repository Kodil.zip > Het kost tijd om de repository te installeren.icefilms kodi zip-bestand download-URL
 5. Klik na installatie op Installeer vanuit Repository > Selecteer dan Kodil Opslagplaats > Ga naar Video-add-ons > Dan IceFilms > druk op Installeren > Wacht nu tot de installatie plaatsvindt.icefilms op kodi-instellingen
 6. Als je klaar bent, ga je terug naar het startscherm van Kodi > Klik op Add-ons > Vervolgens Video Add-ons > Eindelijk mag je op klikken IceFilms > Selecteer het gedeelte Films en geniet ervan!

hoe icefilms op kodi toe te voegen

IceFilms installeren op Kodi Jarvis versie 16 of hoger

 1. Open Kodi Jarvis > Klik voor op uw scherm op Systeem > Klik dan op het dossier Manager > Scroll naar beneden om te dubbelklikken op Toevoegen Bron.
 2. Klik op ‘Geen’ wanneer het dialoogvenster wordt geopend > Typ dit dan URL http://kdil.co/repo/ en klik Gedaan > Typ nu deze naam ‘Kodil Repo’En klik opnieuw op Gedaan als de optie verschijnt > Dan klikken OK om de doos te sluiten.
 3. Ga nu naar Kodi Huis > Klik op Systeem > Dan Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand optie > Dit brengt u naar een ander vak waar u op moet klikken Kodil Repo > Dan Kodil.zip
 4. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Dit zou je naar een aantal repositories leiden, dus klik op Kodil Repository > Video Add-ons > IceFilms > Installeren > Geniet van films en tv-programma’s!

IceFilms Download Zip-URL

Het is mogelijk dat u de eerste drie stappen in de installatie van IceFilms Kodi 2019 kunt overslaan door onderstaande stappen te volgen:

 1. Download IceFilms Zip-bestand van HIER en sla het op uw computer op.
 2. Open Kodi > Ga dan naar Add-ons > Vak pictogram > Klik op de optie Installeren vanuit zipbestand en van daaruit navigeert u door het gedownloade bestand en wacht u op de installatie.
 3. Ga naar Installeren vanuit repository > Kodil Repository > Video-add-ons > Vervolgens IceFilms > Installeren > Genieten!

IceFilms werkt niet / reparaties / problemen in Kodi

Toen Fusion Repository door de wetshandhaving werd verwijderd, moest IceFilms andere kodi-repositories vinden om in te passen, en daar begonnen fouten te ontstaan. Enkele van de fouten en hun oplossingen worden hieronder gegeven:

IceFilms kan de afhankelijkheid niet installeren

IceFilms Kodi 2019 was voor het eerst beschikbaar op Fusion Repository. Na de ineenstorting van Fusion probeerden veel Kodi-gebruikers de add-on te installeren, maar deze gaf de foutmelding ‘Failed to Install Dependency’ weer. Dit betekent dat de repository waarop deze add-on beschikbaar was, enkele noodzakelijke bestanden miste.

Oplossing

IceFilms is nu beschikbaar in Kodil Repository die perfect werkt. In onze gids hierboven hebben we dezelfde aanpak besproken met betrekking tot Fusion Repository.

IceFilms kan niet streamen

Kodi-gebruikers klagen ook over het feit dat de add-on niets kan streamen. Deze problemen zijn gerelateerd aan de ontwikkelaars van IceFilms, d.w.z. Eldorado. De add-on kan de externe links niet opvangen en kan geen streamingdienst aanbieden.

Oplossing

Voor dit type fout is het beter om te wachten tot de ontwikkelaars dit probleem hebben verholpen en na een paar minuten de add-on proberen te openen. Soms kan zelfs een update ervoor zorgen dat de add-on zich zo gedraagt.

IceFilms Kodi beoordelingen

Die 3 werken geweldige ijsfilms die niet goed schrapen. Heb het van smash repo en hij zegt niet gerepareerd

– MO (@kmar_NY) 20 september 2017

Dagelijkse fouten en bugs hebben de afgelopen maand geleid tot een sterkere reactie van Kodi-gebruikers. De meest voorkomende is het schraapprobleem. IceFilms wordt geïntroduceerd door Kodil repo nadat het door Fusion Repository is gedumpt. Sindsdien heeft het zijn charme verloren.

Waarom icefilms gebruiken als convenant alles heeft?

– Shaun Bradley (@ShaunBradders) 19 augustus 2017

Het lijkt erop dat Covenant in zo’n korte tijd alle aandacht heeft gekregen dat het een geweldige video-add-on van zijn tijd heeft ontworteld. Omdat er te veel fouten zijn in de IceFilms-add-on, geven Kodi-gebruikers de voorkeur aan een zeer eenvoudige oplossing, namelijk het installeren van Covenant. Dit heeft geleid tot een afname in populariteit voor IceFilms.

Het inpakken

IceFilms is misschien niet hetzelfde als voorheen, maar het zorgt nog steeds voor urenlang entertainment. Je kunt de nieuwste films bekijken wanneer je Icefilms op Kodi installeert. Deze add-on is te vinden in Kodil Repository en heeft sindsdien zijn charme verloren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me