123Movies Kodi-add-on is een van de beste filmbronnen op Kodi omdat het de nieuwste Hollywood-films en tv-programma’s van over de hele wereld heeft.

123-Movies-Kodi

In deze handleiding vindt u instructies voor het installeren van de 123Movies Kodi-add-on in zes eenvoudige stappen. Vergeet niet onze ultieme Kodi-add-onsgids te raadplegen. Je hebt de beste Kodi VPN nodig voor veilige streaming en om geografisch beperkte streams te deblokkeren.

Contents

Hoe installeer je 123movies Kodi Add-on op Leia versie 18 en lager

 1. Open Kodi > Klik op de instellingen icoon > Klik op Bestandsbeheer.hoe 123movies kodi addon te installeren
 2. Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik <Geen>.123movies add-on op Kodi Krypton 17.6
 3. Voer deze URL in: http://androidaba.com/addons/ > Klik OK > Geef deze URL een naam als ‘ANDABA” > Klik OK.hoe 123movies toe te voegen kodi adodn op kodi krypton 17.6
 4. Keer terug naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op het tabblad Add-ons.bekijk films op de add-on kodi 123movies
 5. Klik op de Doos icoon (Pakket installatiepictogram) > Klik Installeer vanuit zip-bestand123movies kodi addon op firestick
 6. Klik ANDABA > Open opslagplaats > Selecteer kodil.zip > Wacht op de melding.download 123movies kodi addon
 7. Selecteer nu Installeer vanuit Repository > Klik Kodil Repository > Open Video-add-onsinstalleer 123movies van kodil repository
 8. Selecteer 123 films > Klik Installeren > Wacht op de melding.

123 films zip-bestand

123Movies Nieuwe URL 2023

Aangezien de bovenstaande handleidingen voor het installeren van 123Movies op Kodi Leia, Krypton en Jarvis zijn uitgeprobeerd en getest, bestaat de kans dat als uw media-inhoud in ieder geval niet wordt gestreamd, uw URL die is ingesloten in de 123Movies Kodi-add-on onjuist is.

Volg de onderstaande stappen om een ​​nieuwe URL in te voeren:

 1. Lancering Kodi > Add-ons > Video-add-ons > Klik met de rechtermuisknop op 123Films > Instellingen.123movies addon nieuwe url
 2. druk op ‘Site-URL’ tabblad aanwezig aan de linkerkant > Verander de URL in http://kdil.co/repo/.123movies addon nieuwe basis url
 3. Deze URL zou net zo goed werken, dus blijf genieten van de nieuwste beschikbare media-inhoud.

Hoe 123Movies op Kodi Krypton versie 17 te installeren

 1. Open Kodi > Ga verder naar Instellingen bovenaan het hoofdmenu > Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen.hoe 123movies addon te installeren
 2. Er verschijnt een vak, typ http://kdil.co/repo/ typ op de plaats waar het zegt de naam van de mediabron, b.v. ‘Kodil Repo’ > Klik OK > Controleer nogmaals de URL en de bronnaam en klik nogmaals op OK om dit dialoogvenster te sluiten.hoe 123movies kodi op krypton versie 17.6 of lager te installeren
 3. Ga terug naar Kodi-startscherm door te drukken ‘Esc’ knop > Add-ons > Klik op Vak pictogram (Pakketinstallatiepictogram) linksboven > Installeer vanuit zip-bestand > Kodil Repo > Klik op Kodil.zip.123movies kodi downloaden
 4. Installeer vanuit de repository > Kodi Israel Repository > Video-add-ons > Klik nu 123Films.123movies video-add-on
 5. Klik Installeren en wacht tot de add-on is geïnstalleerd.hoe films te streamen op 123movies add-on
 6. druk op ‘Esc’ terug gaan naar Kodi-startscherm > Add-ons > Video-add-ons > Klik op 123Films > en geniet!

123movies add-on op Kodi Krypton versie 17 instellingen

Hoe 123Movies op Kodi Jarvis versie 16 te installeren

De procedure voor het installeren van 123Movies op de Kodi Jarvis-versie blijft hetzelfde als hierboven is getoond voor Kodi Krypton versie 17. Het is echter belangrijk om te onthouden dat in Kodi Krypton de toets ‘Instellingen’ is gebruikt in plaats van de toets ‘Systeem’..

123movies Kodi Downloaden

 1. Download de Zip bestand op uw apparaat > Open Kodi > Ga naar Add-ons > Klik op de Vak pictogram > Klik op Installeer vanuit zip-bestand > Bladeren Zip-bestand en open het > Wacht tot de melding verschijnt.
 2. Klik op Installeer vanuit de repository > Open Kodil Repo > Open Video-add-ons.
 3. Klik op 321 Films > Raken Installeren > Wacht op de melding.

Hoe 123movies op Fire Stick te installeren

Je kunt 123 Movies on Fire Stick eenvoudig installeren als je Kodi hebt geïnstalleerd. Als je Kodi niet op je Fire Stick hebt, volg dan onze gids naar Installeer Kodi op Fire Stick.

 1. Lancering Kodi app aan Vuurstok.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.
 3. Volg nu de stappen voor het installeren van 123 films op Kodi Krypton die hierboven zijn vermeld.

Om de inhoud te deblokkeren, kunt u een betaalde gratis VPN gebruiken voor Firestick Kodi 2023.

123movies Kodi-fouten / werkt niet / reparaties

123Movies werkt mogelijk onverwacht niet meer en reageert mogelijk gedurende een bepaalde periode niet totdat u Kodi opnieuw opstart en hetzelfde probleem tegenkomt. Om dit probleem te voorkomen, moet je kijken of de 123Movies Kodi-add-on is bijgewerkt naar de huidige versie.

Volg de onderstaande stappen om erachter te komen hoe u updates voor 123Movies installeert:

 1. Lancering Kodi > Add-ons > Add-on voor video’s > Klik met de rechtermuisknop op 123Films > Informatie.123movies addon werkt niet
 2. Klik op Bijwerken en zet aan Auto update.

hoe 123movies addon te updaten

Geen streams beschikbaar

Tijdens het streamen van een film kunt u deze fout tegenkomen met de melding “Geen streams beschikbaar”. Dit is niets om je zorgen over te maken, het is een gebruikelijke fout.

Fix

Het treedt op als de systeemcache vol is of als de advertentie wordt bijgewerkt. Los deze fout op door eerst de cache te wissen en vervolgens de add-on opnieuw te installeren.

Kan afhankelijkheid niet installeren

Tijdens het installeren van de add-on kan er een melding verschijnen met de melding “Failed to Install Dependency”. Deze fout betekent dat er ofwel een aantal bestanden ontbreken in de repository’s of de repository die u gebruikt o de add-on installeren is afgesloten.

Fix

Zorg er eerst voor dat de repository en de add-on die u probeert te installeren, zijn bijgewerkt. Ten tweede, gebruik altijd betrouwbare bronnen om een ​​add-on te installeren, aangezien sommige repository’s malware bevatten.

123Movies spelen niet

Tijdens het starten van de 123Movies Kodi-add-on, zult u wellicht merken dat de add-on zonder specifieke reden kan vastlopen, of dat de media-inhoud die u bekijkt waarschijnlijk vaker vastloopt.

Deze problemen kunnen in één richting wijzen, namelijk het upgraden van Kodi-software. Kodi Krypton-versie 17 is de nieuwste Kodi-versie. Dus als je toevallig Kodi Jarvis versie 16 op je apparaat hebt geïnstalleerd, moet je upgraden naar de nieuwste versie.

123Movies Foutcontrolelogboek

Logboekfout 123movies

Logcontrolefout kan erg frustrerend zijn voor Kodi-gebruikers wanneer ze de tijd en moeite steken in het installeren van de 123movies Kodi-add-on. Zodra je klaar bent om films te streamen, krijg je een ‘log check error’ te zien. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want er is niets dat we niet kunnen oplossen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

 1. Cache wissen.
 2. Om de cache te wissen, moet je ‘downloadenAdd-on installatieprogramma ‘ en installeer ‘Onderhoudstool-add-on’.
 3. Doorzichtig Cache> Purge-pakketten > druk op ‘Ja’ wanneer een vak verschijnt waarin om toestemming wordt gevraagd om de bestanden te verwijderen.
 4. Herstarten Kodi.

Een andere oplossing voor het oplossen van de logcontrolefout is via Kodi VPN. Als je nog steeds een foutmelding krijgt tijdens het afspelen van de mediabestanden van de 123Movies Kodi-add-on, betekent dit dat je toevallig toegang hebt tot geo-geblokkeerde inhoud.

Uw problemen kunnen echt worden opgelost na het verkrijgen van een VPN, omdat u hiermee toegang krijgt tot geografisch geblokkeerde inhoud. VPN is de beste optie omdat het uw IP anoniem houdt voor de overheid, uw ISP’s of hackers.

123movies Kodi beoordelingen

123 Movies is al heel lang erg populair onder het Kodi-publiek. Gebruikers waarderen deze add-on zeer; hier zijn een paar tweets van de gebruikers:

123 Movies and Ducky was de beste add-on in Kodi. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan.

– Brooklyn Boy ?? (@ImaMuthafknBkBy) 18 november 2023

Graag gedaan. En ik hield van kodi en 123films

– Amanda Porter (@Sky_Vicious_) 30 december 2023

Laatste gedachten

De 123Movies Kodi-add-on is een one-stop-optie waarmee u tonnen media-inhoud kunt streamen op de installatie van Kodi. Volg de handleiding die we hebben gegeven over het installeren van de 123Movies Kodi-add-on. Het installeren van de 123Movies Kodi-add-on op Kodi Krypton en Kodi Jarvis blijft hetzelfde. Zorg ervoor dat je VPN op Kodi installeert om de geografisch beperkte streams te deblokkeren.

Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan andere beste Kodi-add-ons.