Er zouden maar weinig add-ons zijn waar je tonnen IPTV-kanalen kunt bekijken en misschien vind je de i4atv-add-on bovenaan die lijst.

Het gebruik van een VPN voor Kodi wordt ten zeerste aanbevolen wanneer u streamt met IPTV Kodi-add-ons omdat ze geografisch beperkte streams hebben en u ervoor moet zorgen dat u veilig streamt.

Waarschuwing: Het streamen van uw favoriete show of film met behulp van add-ons van derden zonder een VPN, zal u zeker in problemen brengen met auteursrecht en inbreuk. Niet-officiële Kodi-add-ons worden overwogen ONWETTIG in de meeste landen. Dit is waar een Kodi VPN beschermt uw identiteit & beschermt u tegen copyright- en DMCA-kennisgevingen en deblokkeert geografisch beperkte inhoud.
 CTA

I4atv is de nieuwste toevoeging aan de IPTV-kanaal Kodi-add-on die op de een of andere manier veel populaire kanalen van over de hele wereld kan streamen. Bekijk onze beste Kodi-add-onslijst om te weten welke add-on bovenaan de lijst staat.

In deze installatiehandleiding bespreken we hoe je i4atv op Kodi kunt installeren, zodat je live sportacties op je apparaat kunt bekijken.

 1. Hoe i4atv te installeren op Kodi Leia / Krypton versie 18 / 17.6
 2. Hoe i4atv te installeren op Kodi Jarvis versie 16
 3. i4atv Repo Zip-download
 4. i4atv Apk
 5. i4atv werkt niet / fouten / problemen

Hoe i4atv te installeren op Kodi Leia / Krypton versie 18 / 17.6 of hoger

 1. Start Kodi Krypton op je systeem > Klik op Tandwiel icoon (Instellingenpictogram) bovenaan > Selecteer de optie Bestandsbeheer > Blader aan de linkerkant naar beneden en dubbelklik op Bron toevoegen.How-to-install-i4atv-on-Kodi
 2. Er verschijnt binnenkort een vak op uw scherm, dus tik op ‘Geen’ optie en plak de URL http://srp.nu/ > Klik OK > Typ nu onderaan het vak de naam van de repository ‘Super Repo’ > Klik OK om de doos te sluiten.hoe i4atv te installeren op Kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Ga naar Kodi-startpagina door op te tikken ‘Esc’ toets op uw toetsenbord > Ga dan naar Add-ons menu > Selecteer Vak pictogram bovenop.i4atv op Kodi
 4. Klik nu op Installeer vanuit Zip-bestand > Hier ziet u een vak verschijnen, dus scroll naar beneden en selecteer Super Repo > Dan Krypton > Klik op Opslagplaatsen > SuperRepo > Klik nu op SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > De installatie duurt enkele minuten.i4atv kodi-installatie
 5. Zodra de repository is geïnstalleerd, verschijnt er een pop-upvenster in de rechterbovenhoek van uw scherm dat de installatie bevestigt > Klik nu op Installeer vanuit Repository > SuperRepo-opslagplaatsen [Krypton] [v7].i4atv kodi-instellingen
 6. Selecteer nu Add-on-opslagplaats > Hier vind je een lijst met veel Super Repo Repositories, dus klik op SuperRepo All [Krypton] [v7] > Klik Installeren > Wacht tot de repository is geïnstalleerd.i4atv kodi-configuratie
 7. Ga nu weer terug naar Installeer vanuit Repository optie door op te drukken ‘Esc’ toets op uw toetsenbord > Scroll naar beneden en klik op SuperRepo All [Krypton] [v7] > Selecteer Video-add-ons > Scroll naar beneden om te vinden i4atv > Raken Installeren > Wacht tot de installatie is beëindigd.hoe i4atv DX te installeren op kodi jarvis versie 16 of lager
 8. De i4atv-add-on is nu geïnstalleerd > Ga terug naar om de add-on voor i4atv 2017 te openen Kodi Home > Selecteer Add-ons optie > Klik op Video-add-on > Klik aan de rechterkant van uw scherm op i4atv > Genieten!

Hoe i4atv te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi Jarvis > Ga naar Systeem menu > Klik op het submenu ‘Bestandsbeheer’ > Dubbelklik Bron toevoegen beneden.
 2. Klik ‘Geen’ optie wanneer het vak verschijnt > Typ de URL http://srp.nu/ > Klik Gedaan > Typ onderaan de naam van de opslagplaats ‘Super Repo’ > Klik Gedaan > Klik OK.
 3. Ga terug naar Hoofdmenu van Kodi door te drukken ‘Backspace’ toets op het toetsenbord > Klik op Systeem > Dan Add-ons > Tik nu op Installeer vanuit Zip-bestand optie > Selecteer in het vak Super Repo > Klik op Jarvis > Dan Opslagplaatsen > SuperRepo > Selecteer nu superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. Zodra Super Repo is geïnstalleerd, klikt u op Installeer vanuit Repository > Zoek en klik op SuperRepo-opslagplaatsen [Jarvis] [v6] > Add-on-opslagplaats > Selecteer SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Installeren.
 5. Ga terug naar Installeer vanuit Repository optie > Klik op SuperRepo All [Jarvis] [v6] > Video-add-ons > Selecteer i4atv > Raken Installeren.

i4atv Repo Zip-download

Een andere manier om i4atv 2017 te installeren, is door het Super Repo Repository Zip-bestand te downloaden. Download het zipbestand voordat u begint met installeren:

Voor Krypton: Download Super Repo Zip-bestand

Voor Jarvis: Download Super Repo Zip-bestand

 1. Open Kodi Krypton > Ga naar Add-ons > Vak pictogram bovenop > Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeren of Uploaden het gedownloade Super Repo Zip-bestand > Wacht tot het is geïnstalleerd.
 2. Ga naar Installeer vanuit Repository optie > Klik op SuperRepo-opslagplaatsen [Krypton] [v7] > Add-on-opslagplaats > SuperRepo All [Krypton] [v7] > Installeren.
 3. Eenmaal geïnstalleerd, Hit ‘Backspace’ toets tweemaal in en blader omlaag om te selecteren SuperRepo All [Krypton] [v7] > Ga naar Video-add-ons > Selecteer i4atv > Klik Installeren > Genieten!

i4atv Apk

Nu kunt u i4atv op een Android-apparaat installeren door de i4ATV-apk te downloaden. Volg de onderstaande stappen om i4atv apk op Fire Stick / TV of een ander Android-apparaat te installeren.

 1. Download i4atv APK
 2. Navigeer op uw Android-apparaat door het gedownloade bestand.
 3. Open de installatiewizard en begin met het installeren van i4atv. Bekijk deze beste kodi-wizards.

i4atv Reddit beoordelingen

Godzijdank voor deze i4atv.us-stream omdat ik de ESPN-stream niet kan laten werken voor het leven van mij …

– Gymtertainment (@Gymtertainment) 15 april 2017

Slechts een handvol Kodi-add-ons kunnen het ESPN-kanaal live streamen op Kodi. Dit wordt door veel Kodi-gebruikers erkend, omdat dit de add-on is voor het bekijken van live sport. Het brengt je live sportactie van over de hele wereld.

Zijn er goede links voor sessie 2? I4atv.us buffert non-stop voor mij

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14 april 2017

Hoewel de add-on i4atv Kodi u veel keuze biedt voor streaming, maar buffering is een veel voorkomend probleem waarmee de meesten worden geconfronteerd. Kodi-buffering kan het hele fonds voor u verpesten tijdens het kijken naar sport, dus volg het onderstaande gedeelte om i4atv-bufferproblemen op te lossen.

i4atv werkt niet / fouten / problemen

Bufferproblemen

Bufferen is een veelvoorkomend probleem bij add-ons en specifiek bij i4atv. Kodi-buffering die optreedt tijdens films en tv-shows is even vervelend bij het kijken naar live sport. Het kan al het plezier verpesten, maar het belangrijkste kan zijn dat gebruikers Kodi niet opnieuw bezoeken.

Oplossing

Kodi-bufferprobleem treedt op vanwege de toename van de cache op Kodi. Daarom raden we Kodi-gebruikers aan om de cache te wissen met Merlin Wizard. Naast het wissen van de cache, verwijdert de Merlin Wizard ook miniaturen en pakketten.

Kan afhankelijkheid niet installeren

Bij het installeren van een i4atv-add-on anders dan van Super Repo ontvangen Kodi-gebruikers vaak een fout met de naam ‘Mislukt om een ​​afhankelijkheid te installeren’. Dit probleem treedt normaal gesproken op wanneer een repository of een add-on niet meer werkt of een update doorloopt.

Oplossing

Er is een eenvoudige oplossing om dit probleem op te lossen en het gaat om het installeren van de juiste repository voor i4atv. Super Repo is de juiste opslagplaats voor het installeren van i4atv. Daarom hebben we de installatiehandleiding van Super Repo geleverd die het probleem zal oplossen.

Om dingen af ​​te ronden

i4atv Kodi-add-on maakt een sterke indruk op Kodi-gebruikers met een indrukwekkende lijst met IPTV-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming. Deze add-on is te vinden in de Super Repo Repositories onder vele andere add-ons. Deze installatiegids biedt details over het installeren van i4atv op Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me