Wat is iStream?

Duckpool is de nieuwe naam voor de add-on iStream Kodi, die beroemd is om zijn films en tv-programma’s die worden gestreamd. De naam zegt het al: add-on voor duckpool behoort tot de familie van Muck Duck. Het bevat enorme links en bronnen voor de video’s die het biedt waarmee je alles kunt streamen.

Het is omgedoopt tot Duckpool sinds Mucky Duck de add-on heeft overgenomen. Je zou naïef zijn om Duckpool te vergelijken met Covenant of Genesis Reborn. Het biedt echter wel kwaliteitsvideo’s zodra u de juiste link krijgt.

We hebben een gedetailleerde handleiding gegeven over het installeren van iStream (Duckpool) op Kodi. Lees daarom onze stapsgewijze handleiding hieronder:

Hoe iStream (Duckpool) op Kodi 17 te installeren
Hoe iStream (Duckpool) op Kodi 16 te installeren
iStream (Duckpool) Kodi beoordelingen
iStream Kodi werkt niet / fouten / problemen

Waarschuwing! U moet een VPN gebruiken om anoniem te blijven tijdens het gebruik van iStream (Duckpool), omdat dit uw privacy beschermt. Gebruik 57% korting op IPVanish en stream onbeperkte inhoud op iStream (Duckpool).

Hoe installeer ik iStream (Duckpool) op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Als je Kodi Krypton versie 17 al hebt geïnstalleerd, dan Open Kodi op uw systeem > Klik op de Instellingen tandwielpictogram dat u bovenaan vindt > Selecteer nu Bestandsbeheer.hoe istream duckpool op kodi te installeren
 2. Hier zul je zien Bron toevoegen optie aan de linkerkant van het scherm, Dubbelklik ben ermee bezig > Er verschijnt een vak waar u op moet klikken ‘Geen’ > Typ nu de repository URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Typ nu de naam van de mediabron ‘Mucky Duck’ op een optie onderaan > Klik nu OK.hoe installeer ik istream duckpool op kodi kryptn versie 17
 3. Ga terug naar Kodi-startscherm door erop te slaan ‘Esc’ knop > Klik op Add-ons > Selecteer het pictogram Pakketinstallatie, een vakvormig pictogram in de linkerbovenhoek.istream duckpool op kodi
 4. Klik nu op de optie Installeer vanuit Zip-bestand > Zoek en klik op Mucky Duck > Klik nu op repository.mdrepo-1.0.2.zip en wacht tot de repository is geïnstalleerd.istream duckpool kodi setup
 5. Klik op nadat de installatie is voltooid Installeer vanuit Repository optie > Selecteer Mucky Duck Repo van de lijst > Add-on-opslagplaats > Vervolgens Duckpool Repository > Installeren.istream duckpool kodi-instellingen
 6. Zodra de installatie van de Duckpool-repository is voltooid, gaat u terug naar de lijst met repository’s door op te drukken ‘Backspace’ toets twee keer op uw toetsenbord.istream duckpool kodi-configuratie
 7. Zoek en klik nu op Duckpool Repository > Video-add-ons > Duckpool > Installeren > Het installeren van de add-on duurt enkele minuten.istream duckpool op kodi xbmc
 8. Ga nu terug naar Kodi-startscherm > Klik op Add-ons > Nu Video-add-ons > Vervolgens Duckpool > Gefeliciteerd! Je hebt nu iStream (Duckpool) 2017 gedownload.

istream duckpool kodi addon

Hoe installeer ik iStream op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi Jarvis > Selecteer Systeemoptie > Klik op Bestandsbeheer onder Systeemoptie > Dubbelklik nu op Bron toevoegen.
 2. Hier verschijnt een vak, klik op ‘Geen’ > Typ URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ en klik op gereed > Typ de naam ‘Mucky Duck’ en klik op Gereed > Klik nu op OK.
 3. Ga terug naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op Systeem > Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Mucky Duck > repository.mdrepo-1.0.2.zip > Wacht tot het is geïnstalleerd.
 4. Klik nu op Installeren vanuit repository > Mucky Duck Repo > Add-on-opslagplaats > Duckpool Repository > Installeren.
 5. Ga terug naar de optie Installeren vanuit repository > Duckpool Repository > Video-add-ons > Duckpool > Installeren > Genieten!

iStream (Duckpool) Kodi beoordelingen

iStream (Duckpool) blijft al zoveel jaren hangen. VEEL Kodi-gebruikers die voorheen Duckpool gebruikten, konden niet nalaten een andere add-on te installeren dan Duckpool.

istream reddit

Ondanks het feit dat het verschillende bronnen / links biedt om de video-inhoud te bekijken, geven veel Kodi-gebruikers niet de voorkeur aan de videokwaliteit. Verder zou de menu-optie het grootste deel van de tijd vertragen, wat gebruikers stoort.

istream reddit recensie

iStream Kodi werkt niet

In veel gevallen stopt iStream (Duckpool) met werken, wat uw Kodi-ervaring kan verpesten. Een deel van de fout met betrekking tot het niet werken van iStream Kodi is hieronder gegeven:

iStream Kodi Geen links

Soms heeft de media-inhoud die u streamt geen links en daarom retourneert iStream (Duckpool) de fout. Het kan frustratie veroorzaken bij Kodi-gebruikers wanneer ze de link naar hun favoriete videocontent niet konden vinden.

Oplossing

Zodra je een bron hebt gevonden die niet beschikbaar is of gewoon ‘iStream geen bronnen’ weergeeft, moet je je cache wissen. U kunt dat doen door Merlin Auto Cleaner te installeren.

De Wrap Up

iStream (Duckpool) mag niet worden vergeleken met de meest populaire Kodi-add-ons zoals Covenant, Exodus of Genesis. Deze add-on biedt waarde voor zijn gebruikers met een goede videokwaliteit en een gebruiksvriendelijke interface. Het slaagt erin films en tv-programma’s te tonen van verschillende internetlinks die soms Kodi-gebruikers mogelijk kapot vinden.

Het biedt echter nog steeds video’s in HD-kwaliteit en heeft de voorkeur van mijn vele Kodi-gebruikers. In de bovenstaande gids hebben we een complete richtlijn gegeven voor het installeren van iStream op Kodi. Sommige streams zijn mogelijk geografisch geblokkeerd en om ze te deblokkeren, moet je IPVanish op Kodi installeren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me