Hoe installeer ik Noobs en Nerds Kodi Repository in 7 stappen

NoobsandNerds Repository staat naast ‘SuperRepo’ als de grootste repositorylijst die je op Kodi kunt installeren. Nadat je de NoobsandNerds-repository hebt geïnstalleerd, heb je toegang tot veel populaire Kodi-add-ons, waaronder MetalliQ, Zen, Bob, SportsDevil Launcher en vele anderen. Deze opslagplaats biedt tal van films, tv-shows, sportevenementen en vele andere media-inhoud die beschikbaar is voor streaming. In deze handleiding bieden we een stapsgewijze handleiding voor het installeren van de NoobsandNerds Kodi-repository.


Sommige Kodi-add-ons zijn geografisch beperkt en om ze in beperkte regio’s te gebruiken, moet je een VPN op Kodi gebruiken.

Hoe Noobs en Nerds te installeren op Kodi Krypton versie 18

 1. Lancering Kodi > Ga naar ‘Instellingen’ sleutel die bovenaan aanwezig is > Bestandsbeheer > Dubbelklik op ‘Bron toevoegen’.hoe noobs en nerds op kodi te installeren
 2. Typ een URL http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/ op een plaats waar ‘None’ staat > Typ de naam van de mediabron ‘Noobs en Nerds’.

hoe noobs en nerds te installeren op Kodi Krypton versie 17

 1. Ga nu naar Kodi-startscherm door op de ‘Esc’ knop op uw toetsenbord te drukken > Klik op Add-ons > druk de ‘Pakket installateur’ pictogram aanwezig in de linkerbovenhoek.noobs en nerds kodi-repository
 2. Klik op Installeer vanuit zip-bestand > Noobs en Nerds > Klik op Noobsandnerds Repo (1.7) .zip.noobs en nerds repository zip-bestand voor kodi
 3. Klik nu op Installeer vanuit de repository > Video-add-ons > Klik nu op een van de add-ons die u wilt installeren in de lijst, b.v. Bob, SportsDevil Launcher, The Red Pill, enz > Klik op Installeren en wacht tot de invoegtoepassing is ingeschakeld. noobs en nerds video repository addons
 4. Ga naar Kodi-startscherm > Klik op Add-ons > Muziek add-ons > Klik op Bob.noobs en nerds bob
 5. Geniet van films, muziek, sport en meer!.

Belle en het beest noobs en nerds

Hoe Noobs en Nerds te installeren op Kodi Jarvis versie 16

Het proces van het installeren van Noobs en Nerds op Kodi Jarvis versie 16 blijft hetzelfde als in de bovenstaande stapsgewijze handleiding. Door de wijziging in versies is de indeling echter anders.

In Kodi Jarvis bevinden de tabbladen zich onderaan het scherm op een horizontale manier, terwijl in de nieuwste versie van Kodi de tabbladen verticaal aan de linkerkant van het scherm hangen.

Ook is de sleutel ‘Systemen’ die aanwezig was in Kodi Jarvis Versie 16 vervangen door de toets ‘Instellingen’ in Kodi Krypton Versie 17. Volg de bovenstaande gids terwijl u deze wijzigingen overweegt.

Noobs en Nerds Repo Zip-bestand

Je kunt de eerste twee stappen van de installatiehandleiding overslaan door het zip-bestand van Noobs en Nerds Repo rechtstreeks van de website te downloaden. Nadat u het zip-bestand op uw apparaat hebt geïnstalleerd, moet u mogelijk nog een extra stap volgen:

Stap 3 en 4 (gecombineerd): Ga naar Kodi-startscherm > Add-ons > Pakket installateur > Installeer vanuit zip-bestand > Nu navigeren het bestand dat u naar uw apparaat hebt gedownload en klik op OK. Nu kunt u vanaf stap 5 verder gaan met de installatie.

Inloggen met Noobs en Nerds

NoobsandNerds heeft een forum voor elk van de add-ons waar gebruikers problemen kunnen bespreken en suggesties kunnen geven voor elk probleem met betrekking tot de NoobsandNerds Kodi-add-on. Om vragen of suggesties te plaatsen, moet u de login-ID en het wachtwoord van NoobsandNerds hebben. Daarvoor moet je je registreren op de website. Hier zijn de stappen voor het registreren op de NoobsandNerds-website:

 1. Ga hier naar de Noobs and Nerds-website.noobs en nerds inloggen
 2. Plaats je muis erop Tabblad Add-on > Scroll naar beneden Forumondersteuning > Klik op Communityportaal of een ander add-onforum.website van noobs en nerds
 3. Je kan of ‘Registreren’ naar de website of log in met Google of Facebook en begin met het gebruik van de community portal als je ooit hulp wilde met de Noobs en Nerds Kodi add-on.

noobs en nerds registreren

Kanalen toevoegen vanuit Noobs en Nerds Kodi Repository

In de NoobsandNerds Kodi-repository krijg je veel populaire add-ons die je kunt downloaden op Kodi. Als u bijvoorbeeld de Kodi-add-on ‘The Red Pill’ downloadt, kunt u documentaires van over de hele wereld op verschillende kanalen bekijken.hoe je het noobs- en nerds-kanaal op kodi kunt bekijken

Wanneer u de add-on The Red Pill Kodi opent, wordt u geconfronteerd met een verscheidenheid aan opties, waaronder Documentaire Storm, Topdocumentaire, Gratis documentaire, enz. Wanneer u op Documentaire Storm klikt, kunt u verschillende genres van documentaires bekijken. Selecteer uit deze documentaires een film die je daarom naar verschillende kanalen, waaronder YouTube, leidt.

Om dingen bij elkaar op te tellen

U kunt uzelf veel gedoe besparen als u de NoobsandNerds Kodi-repository installeert, waar u toegang krijgt tot veel populaire add-ons om de nieuwste films, tv-programma’s, sport enz. Te streamen. Waarom een ​​afzonderlijke Kodi-add-on downloaden wanneer u kunt alles-in-één Kodi-add-ons installeren met een vergelijkbaar proces? In deze gids hebben we de stappen gegeven voor het installeren van de NoobsandNerds Kodi-repository, dus geniet van het kijken naar de nieuwste media-inhoud.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map