NordVPN-FireStick
NordVPN is beproefd en getest, daarom kunnen we het beschouwen als een van de beste VPN voor FireStick.

De NordVPN FireStick-app is al beschikbaar in de Amazon-app store en kan eenvoudig met één klik worden ingesteld op FireStick- en FireTV-apparaten. Het hebben van een speciale VPN-app is altijd geweldig omdat het gemakkelijk te gebruiken en in te stellen is en geen hacks vereist.

NordVPN FireStick-functies

 1. 24/7 Chat-ondersteuning
 2. Codering van militaire kwaliteit
 3. Strikt beleid zonder logboeken
 4. CyberSec-functie
 5. Auto Killswitch-functie
 6. 6 Gelijktijdige verbindingen toegestaan

Hoe NordVPN op Amazon Fire Stick in te stellen

Nu je weet hoe goed NordVPN is op FireStick, laten we je op weg helpen met de installatie van VPN op FireStick-app. Er zijn twee manieren om NordVPN op FireStick te installeren; u kunt er een kiezen die u het beste uitkomt.

Methode # 1 om NordVPN in te stellen op FireStick

 1. Schakel onbekende apps in,
 • Start uw FireStick-apparaat op nadat u het op uw tv hebt aangesloten.
 • Ga naar Instellingen.
 • Klik op Device.
 • Klik nu op Opties voor ontwikkelaars.
 • Schakel apps van onbekende bronnen in.
 1. Keer nu terug naar het hoofdmenu en open de Amazon-app store.
 2. Log in op uw Amazon-account.
 3. Klik op de zoekbalk, typ “NordVPN” en klik op Enter.
 4. Klik in de resultaten die verschijnen op NordVPN en klik vervolgens op Installeren.
 5. Er wordt om een ​​toestemmingsverzoek gevraagd Ja om door te gaan met de installatie.
 6. De app wordt geïnstalleerd; je hebt er toegang toe via het app-gedeelte van je FireStick.
 7. Open nu de NordVPN-applicatie in het gedeelte Apps en log in door uw NordVPN-accountgegevens in te voeren.
 8. Nadat u zich heeft aangemeld, ziet u alle functies en landlocaties om het formulier te kiezen. Maak verbinding met elke gewenste locatie en geniet van veilig streamen.

Methode # 2 om NordVPN in te stellen op Amazon FireStick

Deze procedure wordt gebruikt als u problemen ondervindt bij het rechtstreeks installeren van de app vanuit de Amazon App Store. Dit zijn de stappen:

 1. Ga naar Instellingen > Klik op Apparaat > Selecteer Ontwikkelaars optie > Schakel apps van onbekende bronnen in.
 2. Keer terug naar het hoofdmenu en ga naar de Amazon app store.
 3. Zoeken naar “Downloader“.
 4. Je zult het zien Downloader app (een met het oranje logo). Klik erop en downloaden
 5. Open de Downloader-app na installatie en typ deze URL in de adresbalk: http://bit.ly/NordVPNAPK en klik Gaan. Het zal de NordVPN-apk voor FireStick downloaden. Het downloaden zal even duren, omdat de bestandsgrootte rond is 35 MB.
 6. Zodra de download is voltooid, wordt u om toestemming gevraagd om te installeren, klik op Installeren.
 7. Schakel nu uw muis in en open de geïnstalleerde NordVPN-applicatie door naar te gaan Instellingen > Klik op Toepassingen > Selecteer Beheerde geïnstalleerde applicaties > Open NordVPN.
 8. Nu Log in aan jouw NordVPN account en begin uw FireStick veilig te gebruiken.

Amazon FireStick-apps die het beste werken met NordVPN

Het beste van FireStick zijn niet alleen de functies, maar ook de verscheidenheid aan toepassingen, waarmee gebruikers hun favoriete inhoud kunnen bekijken. Sommige beste firestick-apps zoals Netflix, Vudu en Kodi zijn de reden waarom veel gebruikers de voorkeur geven aan FireStick- en Fire TV-apparaten. Dat gezegd hebbende, streamen met deze applicaties met een VPN maakt de ervaring nog mooier.

Netflix met NordVPNnetflix met nordvpn op firestick

Netflix heeft geografisch beperkte bibliotheken, wat betekent dat elke regio een andere bibliotheek heeft met verschillende inhoudstitels. Dus als u niet in de VS woont en Netflix op FireStick gebruikt, heeft u toegang tot uw regionale bibliotheek.

Om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, kunt u een VPN gebruiken en verbinding maken met een Amerikaanse server. Een andere vangst in deze kwestie is het Netflix VPN-verbod dat het verkeer blokkeert dat via een VPN komt. NordVPN Netflix-toegang wordt echter zeer gewaardeerd door gebruikers omdat het de beperking goed omzeilt zonder gepakt te worden.

NordVPN is een van de weinige VPN-serviceproviders die de beperkingen kan omzeilen en toch streaming van hoge kwaliteit op Netflix biedt.

Kodikodi met nordvpn op amazon firestick

Kodi op firestick zelf is een geweldige software voor mediastreaming die, in samenwerking met FireStick, het entertainment verdubbelt. Het heeft zijn eigen interface en add-ons waarmee gebruikers toegang hebben tot een grote verscheidenheid aan inhoud van over de hele wereld.

Het gebruik van VPN op Kodi is echter niet beperkt tot bescherming tegen spionageogen en malwares, maar ook van de autoriteiten tegen piraterij omdat gebruikers de voorkeur geven aan Kodi-add-ons van derden, die illegale inhoud bieden.

NordVPN op Kodi kan high-end encryptie bieden en uw IP-adres verbergen om te voorkomen dat u betrapt wordt tijdens het streamen van gratis inhoud.

Vudu

Vudu is een distributieservice voor media-inhoud die inhoud distribueert naar Amerikaanse en Canadese kanalen. Gebruikers kunnen gratis films bekijken en de nieuwste films online huren via Vudu.vudu-app voor amazon firestick

Gebruikers kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan inhoud in 4K-kwaliteit. U kunt het eenvoudig doen met de bestaande Vudu-app die beschikbaar is in de Amazon-app store.

Vudu werkt uitstekend met NordVPN omdat er geen bandbreedte-onderbrekingen zijn en het verkeer wordt doorgegeven via snelle servers.

NordVPN voor FireStick van de 1e generatie – Tijdelijke oplossing, gebruik een VPN op de router

De 1e generatie FireStick-apparaten worden nog steeds door veel gebruikers gebruikt, ondanks compatibiliteitsproblemen met veel applicaties. De 1e generatie FireStick-apparaten ondersteunen geen VPN-services, wat betekent dat de VPN-app op het apparaat kan worden geïnstalleerd, maar nog steeds niet op de achtergrond wordt uitgevoerd.

De beste optie die iedereen FireStick-gebruikers aanbeveelt, is om hun apparaten te upgraden, maar ik heb een betere en goedkopere manier om dit probleem aan te pakken.

Als u een VPN op uw router installeert, kunt u gemakkelijk een veilige verbinding hebben zonder deze op uw apparaat te hoeven installeren. In dit geval zou u een van deze routers moeten hebben:

 1. Asus RT-N18U
 2. Asus RT-AC66U
 3. Asus RT-AC68U
 4. Asus RT-AC87U
 5. Asus RT-AC3200

Al deze routers hebben OpenVPN-firmware geïnstalleerd en het configureren van DD-WRT is geen probleem. Installeer de NordVPN-client op de router en beveilig je verkeer.

NordVPN op veelgestelde vragen over FireStick

Wat is Cybersec NordVPN-functie ?

CyberSec is een uniek kenmerk van NordVPN dat hackers, malware-aanvallen en vervelende advertenties blokkeert.

CyberSec scant webadressen en kruist ze in de lijst met geblokkeerde of als spam gerapporteerde sites, om gebruikers te beschermen tegen phishing-aanvallen. Het houdt ook in de gaten of het voorkomt dat bots uw systeem binnenkomen via webverkeer. Als er al een bot in uw systeem is, zal deze de communicatie van de respectievelijke server blokkeren om uw gegevens te beschermen.

CyberSec blokkeert alle pop-ups en omleidingslinks die op verschillende sites zijn geplaatst, evenals verschillende advertenties die steeds weer opduiken.

Hoe kan ik controleren of de NordVPN op FireStick werkt?

Als je denkt dat je NordVPN niet werkt op FireStick, dan zijn er twee manieren om dit te controleren. Start eerst uw apparaat opnieuw op en maak verbinding met een VPN-server. Probeer vervolgens toegang te krijgen tot de site die geografisch beperkt is voor uw regio, maar toegankelijk is in de regio waarmee u bent verbonden. Als de site toegankelijk is, betekent dit dat de VPN goed werkt.

Een andere manier om dit te controleren is door uw browser te openen en naar Wat is mijn IP-site te gaan. Als u eenmaal op deze site bent, wordt uw huidige IP-adres getoond, als het IP-adres verschilt van uw werkelijke IP-adres, werkt de VPN. Als het uw werkelijke IP-adres toont, betekent dit dat de VPN niet werkt op uw FireStick.

Hoe in te loggen met een bestaand NordVPN-account in plaats van een account aan te maken voor NordVPN op FireStick?

Wanneer je de NordVPN-app op FireStick installeert, open je de app en heb je vooraf het inlogscherm. NordVPN op FireStick heeft geen speciaal of ander account nodig. U kunt eenvoudig inloggen door de inloggegevens van uw bestaande account in te voeren die u online hebt geregistreerd of die u op verschillende apparaten gebruikt.

NordVPN FireStick kan niet inloggen

Veel gebruikers hebben te maken met het probleem dat ze zich niet kunnen aanmelden bij de app en de reden is dat er geen muisknop is geïnstalleerd. Om in te loggen op de applicatie, moet je op de login-optie klikken en dat kan alleen met behulp van een cursor. Om de toegankelijkheid van de muiscursor in te schakelen, download en installeer je de Mouse Toggle-app vanuit de Amazon-app store.

Gevolgtrekking

NordVPN en FireStick is een geweldige combinatie van een van de beste streamingdiensten met een van de beste VPN-diensten. Met NordVPN FireStick kunnen gebruikers probleemloos streamen zonder bang te hoeven zijn voor malware, hacking, spionage of welke virtuele bedreiging dan ook. Gebruikers krijgen codering van militaire kwaliteit voor hun webverkeer en een gevoel van veiligheid.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me