De add-on Beast Kodi is een populaire build zoals titanium kodi build. Dit komt omdat het de beste Kodi-build is voor het streamen van sportevenementen op Kodi. Gebruikers kunnen de Beast Kodi 18 Leia, 17 Krypton of de Beast Kodi 16.1 Jarvis installeren op elk platform zoals Mac, Android of Windows. The Beast Kodi build 17.4 heeft een aantal geweldige kodi-add-ons geïnstalleerd. De kwaliteit van de stream die de Beast Kodi 17 levert is onberispelijk, zelfs als je verbonden bent met de beste VPN voor Kodi.

Het Beast Kodi-register en de Beast Kodi-login zijn enkele nieuwe dingen die je niet te zien krijgt bij andere beste kodi-builds en add-ons. In deze gids laten we u zien hoe u Beast op Kodi installeert.

Hoe The Beast op Kodi Krypton versie 17 of hoger te installeren

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen Icoon > Ga naar het dossier Manager.hoe het beest op kodi te installeren
 2. Klik Toevoegen Bron > Klik op Geen > Typ dit URL: https://thebeast2.com/repo/ > Klik OK.hoe je het beest installeert op Kodi Krypton versie 17 of hoger
 3. Geef naam ‘Beest Repo ‘ naar deze bron > Klik op OK > Ga terug de Huis Scherm door het gebruiken van ESC sleutel.hoe je het beest op Kodi kunt toevoegen
 4. Klik op Add-ons > Klik op de Doos gevormd icoon > Klik Installeren van Zip het dossier > Klik Beast Repo> Open repository.beast > Selecteer “repository.beast-1.14.zip”.het beest Kodi
 5. Klik Installeren van Opslagplaats > Open “Beast Repository ” > Selecteer ‘Programma-uitbreidingen ” > Klik “De Beest Wizard ONS.” > Klik op Installeren > Wacht tot de melding verschijnt!het beest 2 kodi
 6. Ga terug naar Add-ons > Klik “Mijn add-ons” > Klik op Programma Toevoegenons > Klik op De Beest Wizard ONS > Klik op Configureren> Voer uw E-mail ID kaart en Wachtwoord voor ondertekening omhoog.the beast kodi setup
 7. Nu open Beest Wizard U.S opnieuw van Programma Add-ons > Klik “[Build Installer] Builds” > Selecteer 5 oktober versie > Nu kunt u The Beast gemakkelijk gebruiken en ervan genieten!

the beast kodi instellingen

Nu hebt u eenvoudig toegang tot de Beast Kodi-add-on vanaf de toevoegenons menu en geniet van je favoriete inhoud.

Hoe het beest te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi Jarvis> Klik “Systeem” > selecteer “het dossier Manager“.
 2. Klik “Toevoegen Bron” > Klik op “Geen” > Voer dit in URL: “http://thebeast2.com/repo“.
 3. Ga terug naar Thuis scherm en klik op “Systeem” > Klik op “Add-ons” > Klik “Installeren van Zip het dossier” > Klik “Beest Wizard” > Klik “repository.beast-1.14.zip” > Klik OK > Wacht op de melding.
 4. Ga terug naar Kodi Home scherm > Klik “Programma’s” > Klik op “Mijn Toevoegenons” > Open Programma Toevoegenons > Selecteer ‘De Beest Wizard“.
 5. Klik op de Configureer icoon> Voer de e-mail adres jij hebt geregistreerd> Klik op de Beest oktober 5eversie.

Zodra het is geïnstalleerd, start u Kodi opnieuw op om toegang te krijgen tot de Beast Kodi-add-on.

Hoe de Beast Kodi op Fire Stick te installeren

Een Firestick VPN zorgt ervoor dat je toegang hebt tot deze build Fire Stick als je te maken krijgt met geografische beperkingen in jouw omgeving.

 1. Open Kodi Vuurstok > Klik op de Instellingen Icoon > Klik Systeem > Ga naar Ontwikkelaar Opties > Nu Inschakelen Apps van Onbekend Bronnen en ADB Debuggen.
 2. Open Kodi > Klik op de Instellingen Icoon > Ga naar het dossier Manager.
 3. Klik Toevoegen Bron > Klik op Geen > Typ dit URL: https://thebeast2.com/repo/ > Klik OK.
 4. Geef naam ‘Beest Repo ‘ naar deze bron > Klik op OK > Ga terug de Huis Scherm door het gebruiken van ESC sleutel.
 5. Klik op Add-ons > Klik op de Doos gevormd icoon > Klik Installeren van Zip het dossier > Klik Beast Repo > Open repository.beast > Selecteer ‘repository.beast-1.14.zip ”
 6. Klik Installeren van Opslagplaats > Open “Beast Repository ” > Selecteer ‘Programma-uitbreidingen ” > Klik “De Beest Wizard ONS.” > Klik op Installeren > Wacht tot de melding verschijnt!
 7. Ga terug naar Add-ons > Klik “Mijn add-ons” > Klik op Programma Toevoegenons > Klik op De Beest Wizard ONS > Klik op Configureren> Voer uw E-mail ID kaart en Wachtwoord voor ondertekening omhoog.
 8. Nu open Beest Wizard U.S opnieuw van Programma Add-ons > Klik “[Build Installer] Builds” > Selecteer 5 oktober versie > Nu kunt u The Beast gemakkelijk gebruiken en ervan genieten!

The Beast Kodi Register

The Beast Kodi is niet zoals de andere add-ons en builds. Of je het Beast nu op Kodi 17 of Jarvis wilt installeren, je moet je online registreren. Doorloop de stappen om u te registreren en verifieer vervolgens uw account.

The Beast Kodi Login

Zodra u zich aanmeldt, is de Beast Kodi 17-repository beschikbaar. Er zijn verschillende servers voor het VK en de VS. De gebruikers moeten zich registreren / inloggen op de domeinen die bij hun locatie horen.

 1. Amerikaanse gebruikers kunnen zich aanmelden en zich registreren via http://thebeast2.com.
 2. Britse gebruikers kunnen zich registreren via http://thebeast1.com.

De procedure voor inloggen met Beast Kodi is heel eenvoudig. Je moet je naam invoeren, een geldig e-mailadres en een wachtwoord invoeren. Wanneer u de gegevens heeft ingevoerd, klikt u op “registreren“.

De site wordt opnieuw geladen en vraagt ​​u om uw inloggegevens. Log in met de gegevens die u heeft ingevoerd voor registratie. Verifieer uw e-mailadres om door te gaan met het installatieproces.

Scrol voor verificatie naar beneden en je vindt de verificatiebalk. Klik erop en log opnieuw in. Er verschijnt een melding dat u nu bent geverifieerd.

The Beast Kodi Down / werkt niet / fouten / problemen

The Beast Kodi Wizard Foutcontrole Log in Fire Stick

Deze fout verschijnt meestal tijdens het installeren van Beast op Kodi Fire Stick. De reden dat deze fout optreedt, is vanwege de firewall en inhoudfilters.

Oplossing

Het oplossen van deze fout is heel eenvoudig, log in op uw account en schakel alle inhoudfilters uit die zijn ingeschakeld. Dit lost het probleem op en je kunt doorgaan met het installatieproces of naar dit beste kodi-wizardsblog gaan.

The Beast Kodi UK ISP geblokkeerd

Deze fout treedt op wanneer een niet-Britse inwoner probeert toegang te krijgen tot de UK Beast-server.

Oplossing

Als je een inwoner van het VK bent, log dan in op Beast, anders kun je een Kodi VPN-service gebruiken. Maak gewoon verbinding met een Britse server die wordt aangeboden door de VPN en open de Beast UK-server.

The Beast Kodi beoordelingen

The Beast Kodi Reddit

Gebruikers blijven hun problemen met de Beast Kodi op Reddit posten, en daar helpt alle hulp bij! Kijk hier eens even naar:

beest reddit review

En hier hebben we een fan van de Beast Kodi 17.4 (V4 uit de Beast Kodi 17-serie):

beest reddit beoordelingen

The Beast Kodi Twitter

Blijkbaar heeft The Beast Kodi een hele nieuwe wereld geopend:

beest twitter review

The Beast Kodi Vs The Beast 2 Kodi

Het verschil tussen deze twee is erg eenvoudig, de ene is voor Amerikaanse gebruikers en de andere is voor Britse gebruikers. Om precies te zijn, The Beast Kodi is een speciale server voor Britse gebruikers en The Beast Kodi 2 is voor Amerikaanse gebruikers. Maar voor een VPN-gebruiker maakt dit verschil natuurlijk niet uit. Dat is de reden waarom het gebruik van een VPN de gebruiker een voorsprong geeft.

Om het af te ronden!

Gebruikers die op zoek zijn naar een geweldige ervaring met het streamen van sportevenementen, kunnen de Beast op Kodi 17 installeren. Deze add-on is zonder twijfel geweldig! Bovendien is het registerbeleid van Beast Kodi iets nieuws.

Het hebben van twee speciale servers voor verschillende locaties is ook iets dat we normaal niet te zien krijgen. De beoordelingen en de fouten met deze build hebben aangegeven dat deze build betrouwbaar is. Gebruikers die niet in het VK of de VS zijn, kunnen echter gemakkelijk doorbreken via VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me