Het achtste seizoen van ‘s werelds populairste tv-show; Game of thrones staat voor de deur en de hype is hoger dan ooit. De fans worden ongeduldig, want dit is het laatste seizoen van deze geweldige tv-show en het lot van de Westeros en de zeven koninkrijken zullen daarin worden afgescheiden.

Als je een Game of Thrones-fan bent en je je afvraagt ​​hoe je Game of Thrones op Kodi kunt bekijken, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben alles wat je nodig hebt in deze gids behandeld, zodat je geen problemen ondervindt bij het streamen van deze geweldige show.

Het laatste seizoen van Game of thrones wordt op 14 april uitgezonden op HBO en dit seizoen heeft slechts zes afleveringen. Zorg ervoor dat je klaar bent om Game of Thrones seizoen 8 online te streamen, want je mag de actie en het drama van dit seizoen niet missen.

Game of Thrones seizoen 8 officiële trailer van HBO

Bron: Game of Thrones Official

Hoe Game of Thrones seizoen 8 op Kodi Leia 18 te bekijken

 1. Open Kodi > Klik op de Tandwiel icoon gaan naar Instellingen > Klik op Bestandsbeheer.
 2. Dubbelklik op Bron toevoegen > Er wordt een dialoogvenster geopend > Klik en voer dit in URL: http://legionworldtv.com/zips/ > Klik OK > Noem deze bron als MrFreeworld > Klik OK > Klik OK om het dialoogvenster te sluiten.
 3. Ga terug naar Hoofdmenu > Klik op Add-ons vanaf het linker menu > Klik op de Vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek.
 4. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Blader door de lijst en selecteer MrFreeworld > Selecteer mrfreeworld.zip > Wacht op de melding.
 5. Klik op Installeer vanuit Repository > Open DE HEER FREEWORLD > Ga naar Video-add-ons > Blader door de lijst en klik op Placenta > Raken Installeren > Wacht op de melding.

Wanneer de melding verschijnt, kunt u teruggaan naar het hoofdmenu en toegang krijgen tot deze add-on vanuit het gedeelte met video-add-ons.

hoe je Game of Thrones op Kodi gratis kunt bekijken

9 Game of Thrones-huizen

Hoe GoT 8 te bekijken op Kodi Krypton versie 17.6

 1. Open Kodi > Klik op Instellingen (Tandwielpictogram) in de linkerkolom.
 2. Open het dossier Manager > Dubbelklik op de Bron toevoegen optie > Klik waar het zegt <Geen> en typ deze URL ‘Http://www.lvtvv.com/repo/’ > Klik
 3. Geef de mediabron de naam ‘Kodil Repo ‘ > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.
 4. Keer terug naar het hoofdmenu > Klik op de Toevoegenons tabblad > Klik op de Doos
 5. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie > Klik op Kodil Repo van de lijst > Selecteer kodil-1.3.zip > Wacht op de melding.
 6. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Klik op Kodil Repository > Ga naar Video-add-ons map > Blader door de lijst en selecteer Inval > Klik Installeren > Wacht op de melding.

Game of Thrones bekijken op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi > Ga naar Systemen > Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 2. Typ de URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ waar staat ‘Geen’ > Typ nu de naam van de mediabron ‘Jukebox’ > Klik dan op OK.
 3. Ga nu terug naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op Systemen > Vervolgens Instellingen > Add-ons > Installeer vanuit zip-bestand.
 4. Klik op Jesusbox >  Zoek en klik nu op repository.jesusboxtv.zip > Wacht tot de repository is geïnstalleerd.
 5. Installeer vanuit Repository > Klik op JesusBox Repository > Video-add-ons > Genesis herboren > Installeer de add-on.
 6. Ga nu naar het hoofdmenu van Kodi > Add-ons > Genesis Reborn an Enjoy!

Beste Kodi Game of Thrones-add-ons

Om Game of Thrones seizoen 8 op Kodi te bekijken, zijn er verschillende andere Kodi-add-ons dan Genesis Reborn. Hier zijn de lijst met de beste Game of Thrones Kodi-add-ons en stream seizoen 8 afleveringen, inclusief afleveringen van voorgaande seizoenen:

Beste Kodi Game of Thrones-add-ons

 1. Exodus
 2. Gurzil
 3. Verbond
 4. 123Films
 5. ZOUTEN
 6. Feniks
 7. Specto
 8. HEVC VideoClub
 9. Poseidon
 10. Glimworm

Kodi Game of Thrones ondertitels

Het kan erg deprimerend zijn als je de hele stapsgewijze handleiding hebt gevolgd om de Kodi Game of Thrones 8-add-on te installeren. Maar uiteindelijk, wanneer de aflevering begint te streamen, zijn er geen ondertitels voor de Dothraki-taal.

We hebben een manier gevonden waarop Kodi Game of Thrones-ondertitels op een vrij eenvoudigere manier kunnen worden toegevoegd. Er zijn twee methoden beschreven, namelijk handmatig en automatisch.

Kodi Game of Thrones ondertitels

Methode 1: Kodi Game of Thrones-ondertitels handmatig installeren

 1. Start Kodi > Klik op Add-ons > Klik nu linksboven op het pictogram ‘Pakketinstallatie’> Installeer vanuit Repository > Kodi Add-on Repository > Ondertitels > Zoek en klik op Subscene.com.hoe je Game of Thrones op Kodi kunt bekijken met ondertitels
 2. Klik op Installeren > Wacht tot de add-on is ingeschakeld > Ga nu naar het hoofdmenu van Kodi > Ga naar Instellingen > Klik op Player Settings.Game of Thrones-ondertitels op Kodi
 3. Klik op het tabblad Talen verticaal vermeld aan de linkerkant van het scherm > U kunt de taal voor ondertitels wijzigen door te klikken op de optie ‘Talen om ondertitels voor te downloaden’.hoe je ondertitels kunt toevoegen om Game of Thrones op Kodi te bekijken
 4. De volgende keer dat je de Game of Thrones-aflevering op Kodi bekijkt, kun je de ondertitels bekijken.

Methode 2: Installeer Kodi Game of Thrones ondertitels automatisch

 1. Start Kodi > Ga naar Add-ons > Klik op het pictogram Pakketinstallatieprogramma > Installeer vanuit Repository > Scroll naar beneden en klik op Services > AutoSubs > Installeren.game of thrones automatische ondertitels op kodi
 2. De video biedt de ondertitels voor de aflevering van Kodi Game of Thrones wanneer je de video de volgende keer bekijkt.

Hoe Game of Thrones op Kodi HD te bekijken

hoe je Game of Thrones in HD op Kodi kunt bekijken

Als je geen concessies wilt doen aan de kwaliteit, kun je Kodi Game of Thrones op HD nog steeds bekijken door HEVC VideoClub te installeren. Het streamt video’s in HD en ook in 3D-kwaliteit die beschikbaar kan zijn in een gecomprimeerd formaat.

Verwachtingen van Game of Thrones seizoen 8

De trailer van Game of Thrones seizoen 8 heeft echt veel vragen en samenzweringen opgeleverd. De trailer toont Jon Snow en Daenerys die met hun leger samen door de Winterfell marcheren en Arya Stark en Sansa Stark zijn verbaasd om de draken over het fort te zien vliegen. De draken die over Winterfell vliegen, is een belangrijk ding om op te merken, omdat er de afgelopen 100 jaar geen enkele draak daarheen is gevlogen.

Sam en Bran leerden over de waarheid van Jon Snow dat hij niet echt een klootzak is, maar de echte erfgenaam van de ijzeren troon. Aan de andere kant verscheen Tyrion Lannister, die erg bezorgd was over de relatie van Jon Snow en Daenerys, ook in de trailer met een zorgwekkende uitdrukking. We kunnen niet inschatten waar hij zich zorgen over maakte, omdat hij maar één keer in de trailer verscheen.

Jon Snow en Daenerys zijn te zien op merkbare belangrijke plaatsen en de trailer eindigt met het paard van White Walkers dat aankomt bij het fort. Een gevoel dat deze trailer geeft, is dat iedereen zich voorbereidt op een gevecht en blijkbaar is het tegen de White Walkers.

Je kunt Game of Thrones gratis bekijken in Kodi met de bovenstaande richtlijnen. Maar als u juridische problemen wilt vermijden, wilt u misschien een Kodi VPN krijgen om veilig te spelen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me