Op zoek naar de beste manieren om UFC 235 live online te bekijken, maak een reis door deze gids en ik verzeker je dat je de beste manieren zult vinden om dit PPV-evenement te streamen. We hebben verschillende manieren besproken om dit evenement te streamen, omdat elke gebruiker zijn eigen voorkeur heeft.

Officiële promo van UFC 235

Bron: UFC – Ultimate Fighting Championship

Hoe UFC 235 te bekijken in de laagste prijs op Pay Per View

UFC biedt zijn speciale UFC PPV-service, die overal ter wereld gemakkelijk kan worden gebruikt.

Er zit echter een twist in dit verhaal!

UFC PPV-abonnementskosten verschillen in elke regio, zoals in de VS, u moet $ 64,99 en $ 91,96 betalen voor een abonnement van 6 maanden.

ufc ppv VS.

Als u zich in de Filipijnen bevindt, moet u echter ₱ 920,00 betalen, die bij conversie slechts $ 17,52 kost. En met een VPN kost het je alleen maar $ 28,47 om UFC 235 PPV te bekijken, wat de goedkoopste optie is om UFC 235 live online te bekijken.

ppv-ufc-peso

Ontvang een VPN

Het verschil is duidelijk, maak de slimme zet!

Nu zou je je afvragen hoe je van deze geweldige korting gebruik kunt maken. Welnu, de eenvoudige manier om UFC PPV met korting te gebruiken, is door een VPN-provider te gebruiken met een Filipijnse server. Maak verbinding met de Filipijnse server via VPN en begin met het streamen van UFC 235 tegen een zo laag tarief.

Hoe UFC 235 op Amazon Prime te bekijken

UFC 235 Pay Per View op Amazon Prime Video

Amazon Prime is de video-on-demand streaming-service die wordt beheerd door Amazon zelf. De service krijgt de laatste tijd veel lof van de online streaminggemeenschap. Maar sinds UFC en Amazon een deal hebben getekend om de UFC Pay per view-evenementen te streamen, waarderen fans over de hele wereld deze stap.

Amazon prime biedt een streamingdienst van hoge kwaliteit, daarom kiezen veel mensen ervoor. Vooral als je de mogelijkheid hebt om UFC pay-per-view erop te streamen, is entertainment van uitstekende kwaliteit gegarandeerd.

UFC 235 zal zeker geweldig zijn vanwege de geweldige vechtkaarten die in de rij staan ​​en de hele wereld kijkt uit naar dit evenement. Nu het evenement zo speciaal is, zal het zeker leuk zijn om het op Amazon Prime te streamen. Deze deal tussen Amazon en UFC heeft de stemming van Amazon Prime-gebruikers die van UFC houden, echt verlicht, omdat ze zich niet hoeven te abonneren op een andere service.

Gebruikers kunnen de gevechten voor het evenement bestellen of ze kunnen het evenement na 4 uur kopen. Een ander groot voordeel van het live streamen van UFC met Amazon Prime is dat gebruikers de actie kunnen terugspoelen terwijl ze live worden gestreamd.

Hoe UFC 235 op Sling TV te bekijken

hoe u ufc 235 kunt bekijken op sling tv

Sling TV is een van de beste online streamingdiensten die toegang biedt tot een grote verscheidenheid aan kanalen en pay-per-view-evenementen. UFC-fans kunnen UFC 235 bekijken op Sling TV door het evenement vooraf te bestellen.

Sling TV biedt streams van hoge kwaliteit van live-evenementen en als het gaat om een ​​UFC-evenement en ook als het zo groot is, kun je het je niet veroorloven om een ​​compromis te sluiten over de kwaliteit van streams. Doe de aankoop vóór het evenement en op de dag van het evenement verschijnt uw gekochte pay per view-evenement bovenaan elk kanaal in uw lijst.

Sling TV beschouwde ik als een topplek voor sportstreaming en vooral voor PPV-evenementen. Een ding over Sling TV dat u in gedachten moet houden, is dat Sling TV een geo-beperkte service is die alleen toegankelijk is in de VS. Daarom, als je ergens buiten de VS bent en toegang wilt tot Sling TV, dan heb je een VPN-provider nodig om de geografische beperkingen te omzeilen.

Ontvang een VPN

UFC 235 gratis bekijken op PS4 Live

Bekijk UFC 235 op PS4 Jones vs Smith

Als je een PS4 hebt en je wilt het UFC-evenement live streamen, dan kan dat zonder een cent te betalen. Volg deze stappen:

  1. Ga naar de PlayStation Vue-app
  2. Meld u aan voor een gratis proefperiode
  3. Ga naar Sport sectie.
  4. Zoek naar ESPN-kanaal in de lijst met beschikbare kanalen (meld u ook aan voor een gratis proefperiode van ESPN).
  5. Het evenement wordt gestreamd op ESPN omdat het de enige officiële omroep is van dit PPV-evenement.

UFC 235 gratis live online bekijken

Veel mensen zoeken graag naar gratis streams omdat ze zich niet graag abonneren op de premium services. Als jij een van die mensen bent, probeer dan de volgende manieren om UFC 235 gratis live online te streamen:

Fight-Live.com

Fight Live is een speciale site voor MMA-evets en biedt gratis livestreams voor de nieuwste MMA-evenementen van UFC, Bellator, Boxing en WWE. Ga gewoon naar de Fight Live-website en je ziet een lijst met live en beschikbare wedstrijden op de voorpagina en je kunt ze live streamen met een enkele klik.

UFC 235 op Kodi

Als het gaat om streaming van hoge kwaliteit en dat zonder enige vergoeding te betalen, is Kodi een van de best beschikbare opties. Het heeft talloze PPV Kodi-add-ons voor het streamen van live-evenementen in HD-kwaliteit zonder onderbrekingen. Je kunt UFC 235 zonder problemen naar Kodi streamen omdat het speciale UFC-add-ons heeft die gratis streams van live-evenementen bieden.

Gratis online streaming-links

Een van de meest voorkomende praktijken van veel gebruikers is het jagen op gratis online streams. Er zijn talloze sites die gratis streaming-links bieden, maar het probleem waarmee gebruikers met deze sites worden geconfronteerd, is dat ze worden overspoeld met pop-ups en advertenties. Als u het evenement echter nog steeds via die links wilt streamen, kunt u deze link proberen, deze biedt gratis HD-streaming.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Gevolgtrekking

UFC 235 wordt een van de beste evenementen aller tijden, aangezien enkele grote namen op vechtkaarten staan ​​en het feit dat twee titelwedstrijden op één avond staan ​​opgesteld. De hype van dit evenement is zichtbaar op sociale mediaplatforms terwijl supporters van concurrerende vechters hun steun betuigen en de discussies verhit worden. Er zijn talloze manieren om UFC 235 online te streamen, maar veel mensen zijn zich hiervan niet bewust. Daarom dachten we erover om gebruikers te informeren over de beschikbare manieren.

Sommige van de hierboven genoemde manieren vereisen echter het gebruik van een VPN, inclusief de gratis streamingopties. Niet alleen omdat het zal helpen bij het omzeilen van de geografische beperkingen, maar als je het evenement live streamt, zal het je verkeer versleutelen en je beschermen tegen autoriteiten en hackers die je bespioneren. Houd jezelf dus veilig en gebruik een VPN waar dat zou moeten!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me