Hoe KODI op Apple TV te installeren – 8 eenvoudige stapsgewijze handleiding

Begrijpen hoe KODI op Apple TV te installeren 4,3,2,1 is geen gemakkelijke taak. Maar we hebben het eenvoudig gemaakt met onze 8 eenvoudige stappen om KODI op Apple TV te installeren.


Een van de belangrijkste dingen tegenwoordig voor elke online streamer is een Kodi VPN die beperkte sites kan deblokkeren en high-end online privacy kan bieden. Als u kosteneffectief wilt zijn, kunt u de gratis Kodi VPN-providers proberen. Ten tweede moet je beginnen met ervoor te zorgen dat je de volgende dingen op je Apple TV hebt staan ​​om KODI gemakkelijk te installeren. Zorg ervoor dat je weet hoe je een VPN op Kodi installeert.

Kodi op Apple TV

Voordat je verder gaat met het instellen van kodi op de iPad, heb je ook het volgende nodig:

 1. Xcode 8 of hoger (gratis)
 2. iOS App Signer-hulpprogramma voor Mac (gratis)
 3. Het nieuwste KODI .deb-bestand voor tvOS (gratis)
 4. Gratis (maar actief) Apple Developer-account (meld je aan als je er geen hebt)
 5. Een Mac-computer of laptop met Mac OS X 10.9 of hoger

Maar voordat we verder gaan, moeten we u eraan herinneren dat de enige betrouwbare installatiemethode voor Kodi werkt op Apple TV 4 en 2. Er zijn ook installatiehandleidingen voor Apple TV 1 en 3, maar helaas werken ze niet. Daarom zal onze gids zich concentreren op Apple TV 4 en 2.

Mogelijk verspilt u uw geld aan dure digitale mediaspelers als u dat niet doet ken de lelijke waarheid achter de 4k media-apparaten.

hoe-te-installeren-sideload-kodi-op-apple-tv

Wat is Apple TV?

Apple TV moet niet worden verward met Macintosh TV, de eerste computertelevisie van Apple. Apple TV is net als andere streamingboxen, maar met een klassiek Apple-ontwerp en specificaties.

Tot nu toe heeft Apple 4 generaties van de digitale mediaspeler gelanceerd. De eerste kwam uit in september 2006 en de zendingen begonnen in maart 2007. En de laatste werd in september 2015 aangekondigd met belangrijke updates, zoals gezegd door Tim kookt (CEO van Apple) “De toekomst van tv is apps”.

Hij voegde eraan toe dat Apple TV een geweldig besturingssysteem nodig had om de groeiende markt voor in de VS aangesloten tv-gebruikers te veroveren.

Apple TV-gebruikers

Apple TV zag de verkoop op jaarbasis dalen en daalde tot 8% op hetzelfde moment vorig jaar. Het was niet het product zelf dat modderig was.

Echter, de algehele ervaring die nog meer werd verwacht van een mediaspeler was niet toereikend. Maar het was totdat Apple de Apple TV 4th Generation vernieuwde met de geweldige 4K Ultra HD-resolutie. De 4e generatie van Apple TV zorgt voor razernij onder de gebruikers.

KODI, mediaspeler

KODI, ook bekend als XBMC (Xbox Media Center), is gratis en maakt al furore met miljoenen gebruikers uit de VS, het VK, Canada, Duitsland en anderen. KODI is zeer aanpasbaar met een verscheidenheid aan skins en plug-ins, voornamelijk vanwege het open source-karakter.

KODI kampt met legaliteitsproblemen, maar in eenvoudige bewoordingen is het een elegante mediaspeler waarmee gebruikers elk type inhoud kunnen streamen, of het nu gaat om betaalde inhoud of om gratis auteursrechtelijk beschermde inhoud te bemachtigen. Er zijn veel geweldige KODI-add-ons waarmee gebruikers films, sport, tv en nog veel meer kunnen bekijken.

Hoe KODI / XBMC op Apple TV 4th Generation te installeren

Als je je afvraagt ​​of je KODI op Apple TV van de vierde generatie kunt installeren, moet je je voorbereiden. Het installeren van KODI op dit apparaat is niet zo eenvoudig als het installeren van een app op je mobiele telefoon.

Begin met het downloaden van de bovengenoemde software op de 4e generatie Apple TV. Lees verder voor het lezen van onze gids om uw apparaat up-to-date te houden, hoe u kodi op Apple TV kunt updaten.

Bovendien heeft u een USB-C naar USB-A-kabel nodig.

Hoe KODI / XBMC op Apple TV 4th Generation te installeren met USB C naar A

USB C naar USB A-kabel

Met dit proces kun je KODI op Apple TV 4 instellen zonder Jailbreak. Hiermee kun je KODI sideloaden op de Apple TV.

Hoe Kodi op Apple TV te installeren met Cydia Impactor

Volg deze stappen om Kodi op Apple TV te installeren via Cydia Impactor:

1. Converteren Kodi deb-bestand in ipa het dossier > Uitpakken ‘data.tar‘ het dossier.

2. Open de map met de naam ‘gegevens’> Ga naar Toepassingen > Maak een nieuwe map met de naam ‘Laadvermogen in dezelfde bestemming van ‘Kodi.app’.

3. Nu besnoeiing en Plakken de ‘Kodi.app’ map in de zojuist gemaakte map met de naam “Payload-map” > Zip de map Payload > Selecteer ZIP als archiefformaat> noem het als ‘Kodi.ipa’.

4. Verbind nu uw Apple TV-apparaat aan jouw PC > Open Cydia Impactor > Kopiëren en Plakken de Kodi.ipa het dossier > Nu moet je invoeren jouw Apple ID.

5. Nu aansluiten jouw Apple TV aan jouw TV en draai het AAN.

Hier zie je Kodi in het apps-menu klaar voor gebruik!

Zijladen met Xcode en iOS App Signer

 1. Sluit uw Apple TV aan op uw Mac-computer en start een nieuwe tvOS > Toepassingsproject in Xcode.Deze methode heet Sideloading met Xcode en iOS App Signer
 2. Maak een unieke ID met een nieuwe projectnaam als KodiApple TV. Zorg er daarnaast voor dat u een unieke bundel-ID maakt die dezelfde projectnaam gebruikt.eenvoudig te installeren-kodi-op-apple-tv-4
 3. Als u voor een probleem staat inrichtingsbestand, klik op probleem oplossen.how-to-sideload-kodi-op-apple-tv-4
 4. U moet zich aanmelden voor een gratis ontwikkelaarsaccount.how-to-sideload-kodi-op-apple-tv-4
 5. Selecteer later uw ontwikkelingsteam.met behulp van-sideload-methode-voor-installatie-van-kodi-op-apple-tv
 6. Ga je gang en open iOS App Signer. Selecteer een ondertekeningscertificaat en een inrichtingsprofiel. Klik op Start en selecteer een uitvoerlocatie. Kies in dit stadium uw download KODI .deb als uw invoerbestand.easy-setup-for-sideloading-kodi-on-apple-tv-4
 7. Keer terug naar Xcode. Selecteer in Xcode het menu Venster en klik vervolgens op Apparaten.8-stappen-om-kodi-te-installeren-op-apple-tv-4
 8. Om uw Apple TV toe te voegen, zoekt u uw aangesloten apparaten en selecteert u Apple TV samen met de plusknop om uw apparaat toe te voegen.

Installeer-kodi-17.4-op-apple-tv

Meteen nadat je Apple TV in het bovenstaande veld hebt geselecteerd, ben je helemaal klaar om te genieten van KODI op je Apple TV. Maar om je entertainment te vergroten, wil je misschien een van de beste KODI-add-ons kiezen om je te helpen je favoriete film, sport of wat dan ook te streamen.

5 Beste Apple TV-spellen voor 2020 in slechts US $ 5,00

Games zijn altijd een opwinding voor een kind of een oud persoon. Met geweldige technologie en graphics op de Apple TV 4e generatie, zult u met plezier zoveel games spelen als u maar wilt. De trend van het spelen van games op hoge resolutie van Apple TV neemt toe. Het volgende is de samenvatting voor de 5 beste Apple TV-games.

 1. Machinarium (US $ 4,99)

  Het is een puzzelspel point-and-click-avonturenspel ontwikkeld door Amanita Design.Machinarium-beste-spel-voor-Apple-tv

 2. Lumino City (US $ 4,99)

  Lumino is ontwikkeld door State of Play Games en is een avontuurlijk puzzelspel.Lumino-City

 3. AG Drive (US $ 3,99)

  Het brandende racespel is ontwikkeld door ZORG Entertainment Ltd en is gevuld met antizwaartekrachtvaartuigen.AG-Drive

 4. Alto’s Adventure (US $ 4,99)

  Het eindeloze runner-snowboardspel van Snowman.Altos-Adventure

 5. Crossy Road (gratis)

  De Free Arcade-game is ontwikkeld door Hipster. Draait rond het concept van kip steek de weg over.

crossy road gratis Apple TV-spel

Hoe KODI / XBMC op Apple TV 2e generatie te installeren

Disclaimer Helix is ​​de laatste versie van KODI die werkt op de Apple TV van de tweede generatie.

De gemakkelijke manier om KODI op Apple TV 2 in te stellen, maakt gebruik van opdrachtregels op je Mac.

Open de terminal op je Mac en typ de gegeven opdracht.

ssh [email protected]
Voorbeeld: ssh [email protected]

Het vraagt ​​om het standaard wachtwoord dat is alpine

Ga door met het invoeren van de volgende opdrachten

apt-get installeer wget

wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key toevoegen –

echo "deb http://apt.awkwardtv.org/ stablemain"> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

echo "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get update

apt-get installeer org.xbmc.kodi-atv2

herstart

Nou, dat is hoe gemakkelijk het wordt en je bent klaar om te gaan! U kunt nu de KODI-app voor Apple TV 2 uitvoeren. En als u na het lezen van deze handleiding uw feedback deelt in de opmerkingen sectie hieronder.

Windows Alternatieve apparaten voor Kodi

 1. Kodi op Roku
 2. Kodi op Raspberry Pi 
 3. Kodi op iPad
 4. Kodi op Firestick
 5. Kodi op Windows
 6. Kodi op Xbox One
 7. Kodi op Nvidia Shield

Apple TV 4 vs. Nvidia Shield TV voor KODI

De nieuwe 4e generatie Apple TV lanceert een nieuw Apple tvOS-platform en het app-ecosysteem. De Nvidia Shield TV is het vlaggenschip van Android TV met een unieke nadruk op gamingprestaties.

U kunt de vierde generatie van Apple TV ophalen voor 179 dollar of 199 dollar met respectievelijk 32 optredens of 64 optredens opslag. Terwijl je Nvidia Shield TV kunt krijgen voor US $ 199 of US $ 299 met 16 optredens of 500 optredens opslag, die beide uitbreidbaar zijn, dankzij de micro SD-kaartsleuf.

Externe functies

De Apple TV wordt geleverd met een standaard vrij gladde spraakcontroller met een trackpad, maar de Nvidia Shield wordt standaard geleverd met een gamecontroller. Je kunt een afstandsbediening altijd afzonderlijk kopen, dus uiteraard is gaming hier een belangrijke prioriteit voor Nvidia Shield met een standaard gamepad.

Maar deze kan ook worden gebruikt om door het systeem te navigeren en je media-inhoud te bedienen en met een IR-ontvanger aan de voorkant kun je ook de standaard universele afstandsbediening gebruiken, net zoals je zou kunnen met een Apple TV. Nu we de afstandsbediening vergelijken, hebben beide een enigszins vergelijkbare grootte en vormfactor.

Beide hebben volumeregelaars, maar de Apple TV-afstandsbediening regelt het volume van een tv rechtstreeks via infrarood, terwijl de Nvidia-afstandsbediening het volume vanaf de Nvidia-box zelf regelt met behulp van een aanraakgevoelige schuifregelaar op de afstandsbediening.

Beiden hebben een slank, hoogwaardig metalen ontwerp met een interne oplaadbare batterij. Nu heeft alleen de schildafstandsbediening een koptelefoonaansluiting voor het luisteren naar privéaudio. Hoewel Apple TV Bluetooth-hoofdtelefoons kan koppelen voor vergelijkbare functionaliteit.

Ontwerp

Het ontwerp van de Nvidia-box met zijn geometrische vormen en multi-gestructureerde oppervlakken trekt echt veel aandacht, natuurlijk hebben we ook dat kenmerkende led-groene licht aan de bovenkant. Het kan ook aan de zijkant worden opgehangen met het optionele metalen standaardaccessoire.

Apple TV is een veel subtieler en compacter ontwerp met een wit LED-statuslampje aan de voorkant en het is natuurlijk bedoeld om op de achtergrond te verdwijnen. Maar het schild heeft een capacitieve aan / uit-knop aan de bovenkant die de Apple TV niet heeft, iets dat niet gebruikelijk is bij de meeste settopboxen, er zijn veel grotere verschillen.

Specificatie

De geheel nieuwe Apple TV 4K wordt geleverd met een verbeterde A10X Fusion Chip-processor. Terwijl het schild wordt geleverd met een Nvidia Tegra X1-processor.

De resolutietechnologie die beide hebben, is concurrerend, aangezien Shield het 4K HDR-scherm heeft van 60 Hertz aan de andere kant heeft Apple TV 4K ook dezelfde resolutie / video-aspecten. Met zulke hoge graphics en specificaties komen beide met een groot prijskaartje.

Maar goed, dat is niet het einde van de wereld, je zou nog steeds veel KODI-dozen kunnen vinden die gemakkelijk in je zak passen. En na het verzamelen van recensies en ons onderzoek voor ons is Nvidia Shield TV een duidelijke winnaar vanwege het slanke ontwerp en de prestaties.

The Ugly Truth U bent niet op de hoogte van de 4K-videoapparaten

Het maakt niet uit welk apparaat u koopt voor uw entertainment, waar het om gaat is dat 4K slechts een deel van de vergelijking is. De inhoud moet compatibel zijn met 4K gevolgd door de televisie zelf, met dat gezegd dat je ervoor moet zorgen dat de inhoud die wordt gestreamd, 4K-afbeeldingen is. De televisie moet ook in staat zijn om uw high-definition graphics af te stemmen.

Dus zelfs als je bereid bent om tot wel $ 300 uit te geven aan een mediaspeler, kun je nog steeds geen klassieke 4K-content streamen. Dit is de meest beperkende factor omdat de technologie die de levering van de inhoud overtreft, ook moet overtreffen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map