Hoe Kodi op Mac OS te installeren met Kodi Library Setup

De multi-platformondersteuning van Kodi is een van de vele redenen waarom deze software zo populair is bij online streamers en snoersnijders. Deze veelzijdigheid wordt door veel techneuten gewaardeerd omdat het vrij zeldzaam is om te zien. Mac is een eersteklas besturingssysteem en heeft de voorkeur van mensen vanwege de geweldige functies.


Na Microsoft Windows is Mac het meest gebruikte desktopbesturingssysteem ter wereld. Veel gebruikers geven er de voorkeur aan macOS te gebruiken voor persoonlijk gebruik vanwege de verbluffende GUI en de indrukwekkende functionaliteiten. Kodi voor Mac is iets dat Mac-gebruikers graag zouden willen hebben.

Stel je de vereniging voor van een van de beste besturingssystemen met een van de beste online streaming-software; MacOS en Kodi!

Klinkt goed, toch?

Het is inderdaad een geweldige ervaring, met Kodi voor Mac OS vanwege de functionaliteiten en kenmerken. Het is een betere optie voor gebruikers die de voorkeur geven aan gemak en interconnectiviteit van hun mobiele en desktop-apparaten. De interface en weergavekwaliteit van een Mac-boek worden wereldwijd geprezen en daar wordt niet over nagedacht. Online streamers kijken liever naar films en tv-programma’s in HD-definitie, wat mogelijk is met de Kodi-app voor Mac.

Ten tweede maakt het feit dat malware en virussen niet worden verwelkomd in MacOS, het fascinerender om te gebruiken. Online streaming kan soms een risicovolle onderneming zijn en veel gebruikers onthouden zich vanwege de gevolgen ervan. Een Mac-gebruiker maakt zich echter geen zorgen over dergelijke problemen, aangezien Mac een van de veiligste besturingssystemen is om te gebruiken.

Een ander groot voordeel van Mac dat het onderscheidt van andere besturingssystemen zoals Windows en Android, is de stabiliteit. Toepassingen op Mac lopen niet vast zoals in andere besturingssystemen. Bestand- of app-crashes zijn iets waarmee een MacOS-gebruiker niet is geïntroduceerd en dit is iets dat dit besturingssysteem beter maakt dan andere.

Dus op vergelijkende schaal kan online streamen met Mac OS een betere optie zijn dan andere!

Is Kodi veilig voor Mac?

Inderdaad! Zoals eerder vermeld, is MacOS zelf erg veilig omdat er geen malware of virussen in het systeem kunnen komen, wat een van de USP’s is. Bovendien, als de gebruiker officiële Kodi-add-ons gebruikt, is er geen risico om ten prooi te vallen aan een soort virus in tegenstelling tot andere OS-gebruikers.

Veiligheidsproblemen ontstaan ​​wanneer gebruikers kiezen voor Kodi-add-ons van derden die spyware en malware in hun opslagplaatsen hebben. Het is niet nodig dat elke Kodi-add-on van derden iets verdachts in zijn repository zou hebben. Er zijn niet veel gevallen zoals deze opgemerkt, maar recentelijk bleken maar weinig Kodi-add-ons besmettelijk te zijn.

Desalniettemin kunt u genieten van het gebruik van andere Kodi-add-ons voor het streamen van films, sport en nog veel meer zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid op Mac.

Vereisten voor Mac om Kodi op Mac in te stellen

Hieronder volgen de vereisten om Kodi op Mac OS in te stellen:

 1. Kodi ondersteunt zowel x86- als X64-processors. Mac-apparaten hebben x64 (64-bits processors) die worden ondersteund door Kodi en er zijn geen aanpassingen nodig.
 2. Een GPU en OpenGL 2.0 zijn de minste vereisten voor het uitvoeren van Kodi, Mac-apparaten hebben betere specificaties op het gebied van GPU’s en dit zou helemaal geen probleem zijn.
 3. Ten minste 2 GB RAM is vereist om Kodi snel op uw apparaat uit te voeren.
 4. Kodi heeft niet veel ruimte nodig voor installatie en het zou slechts 150 MB van je opslagruimte beslaan.

Hoe Kodi 18 Leia op Mac te installeren

 1. Ga naar de downloadpagina van Kodi.tv en klik op het pictogram Kodi download voor Mac OS. Download het installatieprogramma (64 bit) op uw apparaat.
 2. Open het gedownloade bestand op je Mac vanuit de downloadmap.
 3. Sleep nu het Kodi-installatiebestand naar de map Toepassingen > de app-installatie begint.
 4. Open Kodi zodra de installatie is voltooid. (De kans is groot dat u een foutmelding krijgt: “kan niet worden geopend omdat het afkomstig is van een niet-geïdentificeerde ontwikkelaar”, dit komt omdat u de toestemming om externe applicaties te installeren niet hebt ingeschakeld).
  Om het gebruik van externe applicaties op uw Mac mogelijk te maken, klikt u met de rechtermuisknop op de Kodi-app > Selecteer Open. Er is een andere manier om de applicatie te openen, u kunt de beveiliging openen & Privacyinstellingen en klik op de optie “Apps toestaan ​​gedownload van:”.
 5. Dat is het! Nu kun je Kodi op MacOS gebruiken en genieten van het streamen van al je favoriete inhoud via de geweldige add-ons.

Hieronder volgen enkele van de beste Kodi-add-ons voor MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Big Star-films
 4. FilmRise
 5. Knetteren
 6. WNBC

Dit zijn enkele van de beste add-ons om de Kodi-app voor Mac te proberen. Sommige hiervan zijn niet-officiële Kodi-add-ons, terwijl andere officiële Kodi-officiële add-ons zijn.

Hoe Kodi-bibliotheek op Mac OS in te stellen

Volg deze stappen als u uw Mac OS-bibliotheek wilt bijwerken met uw metagegevens:

 1. Open Kodi
 2. Klik Films
 3. Selecteer Ga naar bestanden sectie
 4. Klik op Video’s toevoegen optie
 5. Klik op Bladeren > Open nu de map met je te uploaden video’s en klik op OK
 6. Klik nogmaals op OK en de map wordt geüpload.
 7. Keer terug naar het hoofdmenu en open het gedeelte Films.
 8. Er verschijnt een venster > Selecteer Films en de inhoud wordt aan uw bibliotheek toegevoegd.

Gevolgtrekking

Inmiddels had je zeker begrepen dat de installatie van Kodi voor Mac helemaal niet ingewikkeld is. Ik raad Mac-gebruikers aan om Kodi te proberen voor online streaming omdat het een aantal geweldige functies heeft. Ik heb hierboven een paar beste Kodi-add-ons genoemd die je kunt gebruiken voor het streamen van de nieuwste films en tv-programma’s, dus probeer het eens.

Kodi op MacOS is iets waar je dol op zult zijn, als je een streamingfan bent die streaming software en apparaten van hoge kwaliteit verwelkomt. Ik heb het persoonlijk geprobeerd en ik verzeker je dat het een poging waard is. Als u echter te maken krijgt met geografische beperkingen of als u geen add-on kunt installeren, kunt u proberen een VPN te gebruiken om de beperkingen te omzeilen. Je moet ook kiezen voor een VPN terwijl je online streamt om je privacy te beschermen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map