Hoe Kong TV op Kodi te installeren – Geschatte tijd is 3 minuten

Met Kong TV kun je honderden IPTV-kanalen van over de hele wereld bekijken met de beste videokwaliteit op je Kodi-apparaat. Het heeft afzonderlijke secties die zijn verdeeld voor veel categorieën, zoals films, sport, live tv, documentaires, kinderen en nog veel meer. Bronnen voor de inhoud die door Kong TV wordt geleverd, hebben zeer weinig slechte links en dat maakt deze add-on geweldig.


In deze gids hebben we een volledig proces besproken over het installeren van Kong TV op Kodi. Laten we beginnen.

 1. Hoe Kong TV op Kodi te installeren 16
 2. Kong TV werkt niet / problemen / fouten
 3. Kong TV-APK downloaden
 4. Kong TV Kodi beoordelingen
 5. Kong TV Kodi Repo Downloaden

Hoe Kong TV te installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Eerst moet je Open Kodi Krypton > Selecteer dan Instellingen pictogram in het bovenste menu > Ga naar Bestandsbeheer.hoe kong tv op kodi te installeren
 2. Scroll naar beneden naar het menu en dubbelklik op Bron toevoegen aan de linkerkant van uw scherm > Er wordt een vak geopend waar u op moet klikken ‘Geen’ optie > Typ de URL http://devraiden.com/repo/ > Klik OK > Typ nu de naam van de repository, d.w.z.. King Kong Repo > Klik OK om de doos te sluiten.hoe kong tv te installeren op kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Ga terug naar Kodi Home door op te drukken ‘Backspace’ toets op uw toetsenbord > Ga naar Add-ons menu > Klik op Pakket installateur (Box-icon) bovenaan.hoe kong tv toe te voegen aan kodi
 4. De lijst met opties wordt weergegeven, dus klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Klik in het geopende vak op uw scherm op King Kong Repo > Repository.KingKong.zip > De installatie duurt enkele minuten.kong tv kodi setup
 5. Tik op Installeer vanuit Repository optie > Zoek en klik op King Kong Repository > Dan Video-add-ons > Kong TV > Installeren.kong tv op kodi
 6. Ga naar om de add-on te bekijken Kodi Home > Dan Add-ons > Video-add-ons > Kong TV > Geniet van live tv!

Kong TV installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Start Kodi Jarvis op uw systeem> Selecteer Systeem optie uit het menu > Klik op Bestandsbeheer via de submenu-optie > Dubbelklik vervolgens op Bron toevoegen.
 2. Klik ‘Geen’ wanneer de doos opengaat > Typ de URL http://devraiden.com/repo/ > Klik Gedaan > Typ vervolgens de naam, d.w.z.. King Kong Repo > Klik OK.
 3. Ga terug naar Hoofdmenu van Kodi > Selecteer Systeem menu opnieuw > Tik op Add-ons > Klik nu op Installeer vanuit Zip-bestand > King Kong Repo > Selecteer dan repository.kingkong.zip
 4. Ga naar Installeer vanuit Repository > Selecteer dan King Kong Repository > Klik op Video-add-ons > Kong TV > Installeren

Kong TV werkt niet / problemen / fouten

U kunt verschillende soorten fouten en bugs gebruiken met een kong tv-add-on. Omdat deze kanalen van over de hele wereld worden uitgezonden, worden daarom veel Kodi-gebruikers met deze fouten geconfronteerd. Sommigen van hen worden hieronder gemarkeerd:

Kan afhankelijkheid niet installeren

Telkens wanneer deze fout optreedt, betekent dit twee dingen. Het kan betekenen dat de add-on of repository niet meer bestaat of dat de add-on of repository wordt bijgewerkt. Er kan geen derde optie zijn wanneer u deze fout bekijkt.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u vaak een paar minuten wachten en vervolgens opnieuw proberen de specifieke add-on te installeren. Als het nog steeds niet werkt, betekent dit dat er een probleem is met de add-on die moet worden opgelost. Een paar minuten wachten zorgt ervoor dat de add-on wordt bijgewerkt.

Geen streaming / bron beschikbaar

Hoewel Kong TV de meeste kanalen uitzendt die op hun lijst worden genoemd, maar sommige zijn geografisch beperkt. Dit betekent dat deze kanalen alleen worden uitgezonden als ze worden bekeken in hun eigen land. Anders wordt ‘Geen bron beschikbaar’ weergegeven.

Oplossing

Er is een eenvoudige oplossing om dit probleem op te lossen, en dat is om een ​​Kodi VPN te krijgen. Hiermee kunt u geografische beperkingen deblokkeren en uw systeem beschermen tegen externe bedreigingen en spammers.

Kong TV APK

Kong TV heeft momenteel geen eigen APK. Daarom wordt aanbevolen om Kong TV te downloaden op een Kodi Fire Stick-apparaat. Vergelijkbare stappen worden gevolgd zoals besproken voor Kodi Krypton in het bovenstaande gedeelte.

Kong TV Kodi beoordelingen

@_PYDev_ Hallo. Ik hou van de Kong-add-ons. In Aeon Nox Silvo kan ik KongTV of KongKids niet toevoegen aan mijn build. Bevriest elke keer dat ik op de snelkoppeling toevoegen klik

– Ronald Kapeller (@rkapeller) 2 augustus 2017

Gezien de reactie van Kodi-gebruikers, lijkt het erop dat Kong TV niet goed lijkt te werken bij het installeren van een nieuwe Kodi-skin. Een Kodi-gebruiker wees erop dat Kong TV niet goed past bij Aeon Nox Silvo Skin en daarom om de paar minuten vastloopt.

@ASB_YT Raadpleeg de KongTV-app ……. alle kanalen gaan na 3 of 4 minuten uit.

– Pat (@Whelts) 1 augustus 2017

Een andere veel voorkomende recensie die door Kodi-gebruikers is gepost, is dat IPTV-kanalen niet worden onderhouden. Veel klachten zijn gericht op het afsluiten van kanalen na elke 3 tot 4 minuten. Dit betekent dat Kong TV een bug moet oplossen die vaak voorkomt.

Kong TV Kodi Repo Downloaden

King Kong Repository kan worden geïnstalleerd met een Zip-bestand en van daaruit kunt u de Kong TV-add-on rechtstreeks op Kodi installeren. Volg de onderstaande stappen:

 1. Download Kong TV Repository
 2. Open Kodi > Ga naar Add-ons > Selecteer Box-pictogram bovenop > Dan Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeren of Uploaden het gedownloade Zip-bestand.
 3. Ga naar Installeer vanuit Repository > King Kong Repository > Video-add-ons > Klik op Kong TV > Dan Installeren.

Het inpakken

Kong TV wint enorm aan populariteit dankzij de dekking van honderden IPTV-kanalen. Kong TV is te vinden in KingKong Repository, samen met andere geweldige Kodi-add-ons. Het biedt kanalen met een goede videokwaliteit en heeft minder slechte links. In deze gids hebben we besproken hoe Kong TV op Kodi te installeren.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map