hoe je naar sport op kodi kunt kijken

Hoe live sport op Kodi in 2019 gratis over de hele wereld te bekijken

Kan geen livestreams voor je favoriete games vinden of je wilt je favoriete sporten live in high definition streamen?

Probeer al je favoriete sporten en evenementen te streamen met Kodi en geniet van de beste Kodi-sportactie. Geniet van naadloze streams van verschillende sporten met de beste Kodi-add-ons voor sport op uw respectievelijke apparaten en besturingssysteem.

Blader door de Kodi-sportbibliotheek en installeer een verzameling officiële en niet-officiële Kodi-sport-add-ons.

Voordat we verder gaan, zit dit jaar vol met een aantal back-to-back sportevenementen en je kunt het je niet veroorloven om er een te missen, op voorwaarde dat je een sportliefhebber bent. Hier is een lijst met alle evenementen die je op Kodi kunt streamen:

Lees meer: ​​NFL bekijken op Kodi Live Online

Grote sportevenementen om in 2019 op Kodi te streamen

Sportevenementen in AUGUSTUSSportevenementen in september
Europese kampioenschappenFormule 1 – Italiaanse Grand Prix
NFL – National Football LeagueVoetbal – UEFA Nations League
Voetbal – Premier League-seizoen 2018-2019Golf – Evian Championship
Rugby league – Challenge Cup finaleCricket – T20 Blast Finals Day
Formule 1 – Belgische Grand PrixBoksen – WBA, IBF en WBO wereld zwaargewicht titelgevecht
Tennis – US Open
Sportevenementen in oktoberSportevenementen in november
Formule 1 – Japanse Grand PrixTennis – Fed Cup-finale
Cricket – Sri Lanka v Engeland, T20Tennis – ATP Finals
UFC – Conor McGregor vs Khabib NurmagomedovSnooker – UK Championship

Kodi Sports – de oplossing voor elke sportstreamer

Kodi voor sport is een tussenstop om aan al uw favoriete sportbehoeften en voorkeuren te voldoen, omdat het de beste Kodi-sportuitbreidingen heeft om uit te kiezen. Sommige van de Kodi-add-ons zijn categorie-specifiek, terwijl andere veelzijdige add-ons zijn die een grote verscheidenheid aan sportstreams bieden.

Door Kodi Sports te gebruiken, hoeft u geen andere online streaming-site te bezoeken en hoeft u ook niet te zoeken naar werkende streaming-links.

Hoe live sport te streamen op Kodi in het VK, de VS, Canada of overal ter wereld?

Hoe live sport te streamen op Kodi in het VK, de VS, Canada of overal ter wereld?

Een groot deel van het publiek gebruikt online streaminglinks en -diensten om grote sportevenementen zoals FIFA World Cup te streamen, UFC, en Wimbledon enz. omdat de uitzendingsdekking van deze evenementen niet beschikbaar is in hun regio of omdat ze geen toegang hebben tot de live-actie omdat ze mobiel of druk zijn.

Dat is waar Kodi binnenkomt, waardoor mensen hun favoriete live-evenementen op de apparaten kunnen streamen binnen het bereik van de gebruikers.

nordvpn netflixWil je je favoriete team zien spelen? Een woord van voorzichtigheid mensen in landen als Canada, UK en USA worden constant in de gaten gehouden. Degenen die zijn betrapt op illegaal streamende sporten krijgen een boete. En de oorlog tegen gratis streaming zonder toestemming vertoont geen tekenen van stoppen. Dit is waar een Kodi VPN binnenkomt de identiteit van de gebruiker beschermen en deblokkeren geo-beperkte sportstreaming. krijg kodi vpn cta

Mensen die op kantoor zitten of reizen, kunnen eenvoudig livestream-acties bekijken door Kodi te gebruiken op hun mobiele apparaten zoals hun smartphones, tablets, laptops. Bekijk live sport in het VK, de VS en Canada of waar dan ook ter wereld door Kodi en de beste sport-apps op Kodi te installeren.

Een andere reden waarom gebruikers liever Kodi-sporten gebruiken, is vanwege het gebruiksgemak, waardoor gebruikers kunnen streamen wat ze willen door simpelweg de applicatie uit te voeren, de add-on te openen en de streams uit te voeren van wat ze maar willen.

Tegenwoordig geven veel entertainment- en sportfanaten de voorkeur aan online streaming in plaats van voor hun tv te zitten, omdat online streaming handiger is dan tv kijken.

Kodi heeft de beste Kodi-add-ons voor live sporten die kunnen worden gebruikt om alle grote sportcompetities van over de hele wereld te bekijken. Onlangs heeft een groot aantal mensen van over de hele wereld FIFA World Cup live gestreamd op Kodi en op dezelfde manier streamt een groot aantal mensen live UFC-evenementen op Kodi.

De reden achter zo’n enorme toestroom van publiek naar Kodi is de ononderbroken en naadloze streaming ervaring die door niemand anders dan Kodi kan worden aangeboden.

Een ding om te begrijpen tijdens het streamen met Kodi of een andere streamingdienst is dat niet elke stream wereldwijd beschikbaar is. Bepaalde streams hebben geografische beperkingen die niet kunnen worden omzeild zonder een VPN. Sommige mensen proberen toegang te krijgen tot de geo-beperkte streams door proxyservers en gratis VPN’s te gebruiken, wat geen goede optie is.

Allereerst zult u door deze proxyservers en gratis VPN-services met veel onderbrekingen te maken krijgen. Ten tweede is de snelheid die deze services bieden niet de moeite waard om te binden, omdat ze al het plezier van streamen bederven.

Bovenal is het belangrijkste probleem de privacy en online beveiliging, waarop deze diensten niet te vertrouwen zijn.

Een hoogwaardige VPN-service biedt versleuteling van militaire kwaliteit, waardoor u anoniem wordt op internet en u alle beperkingen kunt omzeilen. Een ander voordeel van VPN-services van hoge kwaliteit is dat ze u een naadloze streamingsnelheid bieden, zodat u uw favoriete inhoud zonder gedoe en onderbrekingen kunt streamen. Hoewel deze hoogwaardige VPN-services een aantal abonnementskosten hebben, is een ding om te accepteren dat de kosten redelijk zijn.

Top 10 add-ons om Live Sports te streamen

Er zijn honderden Kodi-add-ons online beschikbaar die kunnen worden gebruikt voor het streamen van Live Sports op Kodi. Van deze honderden Kodi-add-ons voor sport zijn de meeste add-ons niet-officieel, terwijl de minderheid de officiële Kodi-add-ons zijn.

Reden hiervoor is dat de officiële add-ons beperkt zijn en uitstekend werken, ze worden niet dag in dag uit uitgeschakeld en ze bieden streams van hoge kwaliteit wanneer u maar wilt. De onofficiële Kodi-add-ons blijven echter elke dag uitkomen en zomaar blijven ze elke dag afsluiten. Een ander probleem met add-ons van derden is dat er maar een paar betrouwbaar genoeg zijn om te streamen.

Ondanks dit alles is de reden dat veel Kodi-gebruikers kiezen voor add-ons van derden omdat ze gratis zijn en gebruikers geen andere add-on nodig hebben voor elk sportevenement, in tegenstelling tot officiële Kodi-add-ons, die niet zo divers zijn in streams tonen voor meerdere sportevenementen.

Hier zijn enkele van de beste keuzes van Kodi-add-ons die we voor u hebben: zowel officieel als niet-officieel.

Officiële Kodi-add-ons voor live sport op Kodi

 1. MLB.TVkodi sport op mlb

Honkbal is misschien geen populair spel in vergelijking met voetbal, maar het heeft nog steeds miljoenen fans over de hele wereld. Er zijn niet veel tv-uitzendnetwerken die MLB bestrijken en daarom besluiten de meeste honkbalfans MLB live online te streamen. Gelukkig kunnen alle MLB-fans die graag honkbalwedstrijden online streamen alle MLB-spellen live op Kodi bekijken via de speciale officiële MLB.TV Kodi-add-on. Deze Kodi-add-on biedt live streams van hoge kwaliteit voor het hele seizoen, zodat je onderweg bezig kunt blijven.

 1. Tuff.TVtufftv voor sport op Kodi

Tuff.TV is een add-on voor meerdere sporten, streaming en sportgerelateerde talkzeugen die sportcategorieën omvat zoals vechtsporten, motorsport, voetbal enz. En enkele talkshows die ook betrekking hebben op auto’s en levensstijl. Nog iets anders over deze Kodi-add-on is dat het zich richt op mannelijke demografische gegevens in plaats van een algemeen demografisch publiek. Het is een uitstekende Kodi-add-on voor mannelijke gebruikers die een compleet pakket op hun Kodi willen hebben.

 1. Sportsnet nusports now sportsnet sports addon

Sportsnet Now is een Canadees omroepnetwerk dat zich richt op alle grote sportevenementen en streaming in HD-kwaliteit biedt. Sportsnet Now heeft zijn eigen officiële Kodi-add-on met premium streams voor fans van sportstreaming. Een ding om te weten voordat je voor Sportsnet Now kiest, is dat het een Canadees omroepnetwerk is en dat hun streams geografisch beperkt zijn. Dit betekent dat de stoom van Sportnet Now niet toegankelijk is in Azië, tenzij je een VPN gebruikt.

 1. Sportschausportschau om sport te kijken op firestick

Voor alle sportfans die in Duitsland wonen en sportcontent uit Duitsland willen streamen, hebben ze toegang tot de streams van alle sportevenementen live op Kodi via de officiële website van Sportschau. Sportschau is een Duits sportmagazine dat grote sporten van over de hele wereld in de nationale taal behandelt. Sportschau heeft zijn eigen officiële Kodi-add-on die aanwezig is in de officiële Kodi-add-on-repository die toegankelijk is voor Duitse gebruikers om poorten in Duits commentaar te bekijken . Net als elke andere regionale add-on is Sportschau geografisch beperkt en niet toegankelijk buiten Duitsland. Om toegang te krijgen tot de streaming buiten Duitsland, moeten gebruikers zich aanmelden bij een VPN-service.

 1. Newsynewsy sporten op firestick

Newsy is een nieuwsplatform dat nieuwsartikelen maakt en deelt in korte video’s met betrekking tot al het laatste nieuws en updates van over de hele wereld. De nieuwscategorieën van Newsy zijn Sport, Politiek, Wetenschap en Technologie, Gezondheid, Amusement en Zakelijk. Newsy beweert verschillend nieuws van over de hele wereld te markeren met een puur neutraal standpunt en zonder bevooroordeeld perspectief.

Kodi NieuwsOoit van Kodi gehoord CRACKDOWN? Ja, ze zijn waar & waardoor miljoenen mensen niet kunnen kijken gratis sporten. Een Kodi VPN is je beste oplossing om jezelf tegen te beschermen DMCA-kennisgevingen, copyright problemen & deblokkeren van verschillende add-ons zoals Pure Sports, SportsDevil of Halow Live TV. Een VPN behoudt je identiteit & privacy te allen tijde veilig.deblokkeer addons cta

Onofficiële Kodi-add-ons voor live sport

 1. Netstream Sports Hubnetstreams voor kodi-sporten

Tijdens het zoeken naar add-ons die gratis streams bieden voor een verscheidenheid aan sporten, zul je er nauwelijks een paar vinden. Netstreams Sports Hub is een geweldige Kodi-sport-add-on die elke keer een verscheidenheid aan sportstreams beschikbaar heeft. Er zijn niet veel niet-officiële Kodi-add-ons die lijken op Netstream Sports Hub en die verschillende sportcategorieën kunnen omvatten. Gebruikers kunnen eenvoudig de wedstrijden van hun favoriete sporten live bekijken op Kodi en genieten van naadloze streaming.

 1. SportsDevilSportsDevil

Ontegensprekelijk een van de beste en consistent leverende Kodi-add-on die zijn gebruikers nooit in de steek heeft gelaten. Het is een van de beste Kodi-add-ons voor gebruikers waar gebruikers voor kunnen kiezen, omdat de streams die het biedt altijd van topklasse zijn en het beste deel is dat het alle grote sportevenementen omvat. SportsDevil heeft een geweldige reputatie opgebouwd in de Kodi-gemeenschap vanwege de kwaliteit en veel Kodi-gebruikers vertrouwen erop voor hun sportstreamingbehoeften.

 1. Pure sportPure-Sports-Kodi-add-on

Pure Sports is enorm gestegen als een geweldige Kodi-add-on voor sport en heeft in een mum van tijd zijn plaats verdiend onder de beste Kodi-add-ons. Pure Sports heeft een aantal streams van hoge kwaliteit van alle games die live van over de hele wereld worden uitgezonden. Pure Sports heeft een zeer eenvoudig te gebruiken interface en we hopen dat de add-on Pure Sports Kodi je niet in de steek zal laten.

 1. Halow live tvHalow live sportkodi

Halow TV is een geweldige add-on om te hebben als je duizenden kanalen binnen handbereik wilt hebben. Het beste van de Halow Live TV Kodi-add-on is dat deze live premium kanalen en livestreams van PPV-sportevenementen biedt. Het is een van de weinige evenementen die de dekking van PPV-evenementen biedt; anders kunt u mogelijk geen betrouwbare Kodi-add-on van hoge kwaliteit vinden die deze functies heeft. Halow TV Live werkt geweldig en heeft streams van hoge kwaliteit.

 1. Supremacy Sportssupremacy sports add-on voor kodi

Supremacy Sports is een van de beroemdste Kodi-add-on die al geruime tijd bestaat. Supremacy Sports is een all-voor-sport Kodi-add-on die zich richt op het leveren van de beste streams aan zijn gebruikers, zodat ze kunnen genieten van het live streamen van hun favoriete games. De streaminglinks van Supremacy Sports zijn enkele van de topsportkanalen zoals BT Sports en Ace Streams. De sportcategorieën die deze Kodi-add-on omvat, zijn Soccer, WWE, UFC en nog veel meer.

Live sporten bekijken op FireStick?

FireStick is de app die het gezicht van entertainment heeft veranderd door een revolutie teweeg te brengen in de tv-kijkervaringen. Een groot aantal mensen over de hele wereld hebben kabels weggedaan en zijn nu op weg naar apparaten zoals de Amazon FireStick. Stel je voor dat je een enkele plug-in stick hebt die je tv in een Galaxy kan veranderen met interessante inhoud die je wilt bekijken. Eén apparaat dat u alles biedt wat u nodig heeft om zonder gedoe en zonder beperkingen te kijken.

Talloze FireStick-apps kunnen worden gebruikt voor het streamen van live sportacties in HD-kwaliteit op tv. Hier is een lijst met de FireStick-apps:

 1. WatchESPN
 2. Sling TV
 3. Hulu
 4. UFC Fight Pass
 5. WWE-netwerk
 6. NFL
 7. NBA
 8. MLB
 9. MUTV
 10. NHL

Sommige van deze apps zijn mogelijk geografisch beperkt, waarvoor mogelijk een VPN op Firestick moet worden ingesteld. Van deze top-apps voor het streamen van live sportactie, laten we je de beste vijf apps aanbevelen die je bij je moet hebben als je een sportliefhebber bent:

 1. WatchESPN

ESPN was ooit de beste keuze voor het kijken naar sport via de kabel en satelliet over de hele wereld, maar enige tijd geleden breidde het zijn medium ook uit naar de digitale markt. Het lijdt geen twijfel dat het voor hen goed werkte vanwege de geweldige reputatie die ze hebben in de sportindustrie. ESPN lanceerde zijn app voor meerdere platforms en gelukkig deden ze dat ook voor FireTV en FireStick, zodat FireStick-gebruikers kunnen genieten van het streamen van hun favoriete sporten in HD-kwaliteit.

 1. Sling TV

Sling TV heeft niet alleen een plaats veroverd in de online entertainment streaming-industrie, maar biedt ook sportkanalen. Het beste aan het gebruik van Sling TV is dat u zich niet hoeft aan te melden voor de volledige service, maar alleen voor het kanaal dat u wilt bekijken. Meld u daarom eenvoudig aan voor uw favoriete sportkanaal via de beschikbare opties van Sling TV en geniet van het live kijken naar uw favoriete games.

 1. Hulu

Geniet van het kijken naar live kabel- en sportkanalen op Hulu door je te abonneren op de Hulu Live TV-service. Hulu is een Amerikaanse entertainment- en mediaservice die haar gebruikers non-stop entertainment en sport biedt. Deze service is geografisch beperkt en kan alleen in de VS worden gebruikt. Als u het echter buiten de Amerikaanse regio wilt openen, kunt u de geografische beperkingen omzeilen door een VPN-service te gebruiken.

 1. UFC Fight Pass

Ben je een fan van vechtsporten, met name van UFC? Dan moet je de UFC Fight pass Kodi-add-on hebben die livestreams biedt voor de UFC PPV-evenementen. Het heeft alle toekomstige schema’s van gevechten, Fighter-interviews en hoogtepunten van eerdere gevechten. Bekijk alle vechtkaarten en belangrijkste evenementen live met deze app en geniet van de actie op je FireStick.

 1. WWE-netwerk

WWE Network is een paradijs voor alle worstelfans over de hele wereld omdat deze app de streams van alle wedstrijden, originele WWE-series, interviews, realityshows en hoogtepunten uit het verleden heeft. Gebruikers kunnen naast WWE ook door inhoud van WCW en ECW bladeren. De app is redelijk geprijsd en de gebruikers kunnen 24/7 worstelen zonder gedoe met advertenties en beperkingen.

Een andere manier om live sporten op FireStick gratis te streamen, is met Kodi via de Kodi-sport-add-ons. Kodi wordt niet echt ondersteund door FireStick, maar het kan nog steeds worden geïnstalleerd via de jailbreak-methode. Bekijk onze gids voor de volledige installatieprocedure en voor meer informatie over Kodi op FireStick.

Laatste woorden

Kodi staat bekend om de streamingervaring die het door de jaren heen aan alle Binge-kijkers en streaming-geeks heeft geboden. Ondanks dat de autoriteiten zich verzetten tegen de beschuldigingen dat ze betrokken zijn bij piraterij, is Kodi wereldwijd een topkeuze geweest voor binge-watchers. De waarheid achter alle samenzwering was dat Kodi niet betrokken was bij piraterij, maar de add-ons van derden wel, wat betekent dat Kodi zeer legitiem is.

Talloze sporten worden over de hele wereld uitgezonden op kabel- en satelliettelevisiekanalen, maar niet iedereen heeft de tijd om voor hun tv te zitten en de games te bekijken. Daarom streamen mensen de games online op hun smartphones, tablets en laptops. Kodi is een topkeuze voor dergelijke mensen omdat het op meerdere platforms en apparaten draait en het feit dat er geweldige Kodi-sport-add-ons zijn, versterkt zijn positie. We hopen dat deze gids je helpt bij het oplossen van de vraag hoe je naar sport kunt kijken op Kodi, en het zal nuttig zijn voor je toekomstige sportstreaming.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me