Maverick Repository is bekend omdat het zijn eigen Maverick TV Kodi-add-on en vele populaire Kodi-add-ons heeft, zoals Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X enz. Deze repository kan eenvoudig worden gedownload en geïnstalleerd op Kodi zonder enige problemen. Volg onze gids om te leren hoe u Maverick Repository op Kodi installeert.

Maverick Kodi Repository Review

Maverick Repository is populair geworden dankzij de eigen Maverick Add-on. Het heeft echter veel andere reguliere Kodi-add-ons van derden. Deze repository heette voorheen Joker TV en was behoorlijk populair.

Joker veranderde zijn naam in Maverick en Maverick Repository werd een prominente naam in de Kodi-gemeenschap. Maverick repository heeft add-ons om aan ieders streamingbehoeften te voldoen.

Maverick-repo installeren op Kodi Krypton 17.6 en hoger

Volg deze stappen om Maverick Repository te installeren op Kodi Krypton versie 17.6:

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingenpictogram > Clikken Bestandsbeheer.Hoe Maverick-repo op Kodi Krypton 17.6 te installeren
 2. Dubbelklik Bron toevoegen > Er wordt een dialoogvenster geopend met een adresbalk en een naamveld > Klik > en typ deze URL in de adresbalk “http://mavericktv.net/mavrepo > Klik OK > Geef deze mediabron een naam als ‘Onafhankelijk denkend persoon> Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.Hoe Maverick-repo op Kodi Krypton 17.6 in te stellen
 3. Terug keren naar Hoofdmenu > Klik op de Add-ons tabblad > Klik op de pakketinstallatieprogramma (vak) pictogram vanuit de linkerbovenhoek.hoe maverick repository op kodi jarvis te installeren
 4. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op Onafhankelijk denkend persoon > Selecteer maverickrepo-3.5.zip > wacht op de melding.
  Real Debrid voor Kodi | Het beste hulpprogramma voor het oplossen van Kodi-bufferproblemen

installeer maverick kodi repo vanuit zip-bestand

Hoe Maverick-repo op Kodi Jarvis 16 en lager te installeren

 1. Open Kodi Jarvis V16.
 2. Klik Systeem > Klik Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik op Bron toevoegen.
 4. Klik <Geen> en typ dit URL http://mavericktv.net/mavrepo > Klik Gedaan > Noem deze mediabron link als Onafhankelijk denkend persoon > Klik Gedaan > Klik
 5. Ga terug naar Kodi Home Scherm > Klik Systeem > Klik Add-ons.
 6. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand optie > Selecteer Onafhankelijk denkend persoon > Klik op maverickrepo-3.5.zip.

Hoe Maverick Repository op FireStick Kodi te installeren

Het installeren van Maverick Repository op FireStick is niet anders dan op andere apparaten. Ten eerste moet je installeren Kodi op je Fire Stick-apparaat. Daarna schakelt u de installatie van services van derden op uw apparaat in.

Ga naar Ontwikkelaarsopties uit het menu en schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Daarna kunt u de Maverick-repository eenvoudig installeren op uw FireStick-apparaat en genieten van alle geweldige add-ons die deze repository biedt op uw FireStick-apparaat.

Maverick Kodi-add-ons

Hier is een lijst met de beste Kodi-add-ons die zijn opgenomen in de repository:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. De magische draak
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. Bij de Flix
 8. Cartoon netwerk
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Maverick Repository FAQ

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen van Kodi-gebruikers over Maverick Repository:

 Maverick Repo werkt niet

Als u problemen ondervindt bij het openen of installeren van de add-on, moet u onmiddellijk controleren of de bron-URL die u in Bestandsbeheer hebt toegevoegd, correct is of niet.

Als de bron-URL die je hebt ingevoerd correct is, maar de repository werkt nog steeds niet, dan wordt de repository mogelijk bijgewerkt en moet je een paar uur wachten.

  Hoe Navi-X Addon op Kodi te installeren in 5 stappen

 Maverick TV kan een afhankelijkheid niet installeren

Kan een afhankelijkheidsfout niet installeren als de repository verouderd is, de bron-URL is verlopen of als er bestanden ontbreken in de repository. Als je deze eroor tegenkomt, download dan de repository opnieuw en probeer het opnieuw te installeren.

Gevolgtrekking

Veel Kodi-opslagplaatsen zijn populair geworden door bijgewerkte Kodi-add-ons te bieden en Maverick Repository is daar een van. De eigen Maverick Kodi-add-on is ook een geweldige Kodi-add-on voor het streamen van films en tv-programma’s in hoge kwaliteit.

Een ding dat elke repository niet doet, is overleven in de brancheconcurrentie. Veel geweldige repositories komen en gaan omdat veel van hen geen innovaties of uniciteit bevatten. Velen van hen worden door de autoriteiten bestraft en worden gedwongen hun dienst stop te zetten.

De gokmanier om een ​​Kodi-add-on of repository van derden te gebruiken, is met een betaalde of gratis VPN voor Kodi om uw privacy te waarborgen. Blijf veilig terwijl je streamt en kies de beste VPN-provider op de markt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me