Mucky Duck Repository Update: Mucky Duck Repository is gesloten vanwege auteursrechtclaims en is niet langer beschikbaar.

Waarschuwing! U moet een VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl u Mucky Duck Repo gebruikt, omdat dit uw privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Mucky Duck.

Het installeren van Mucky Duck Repo op Kodi is een populaire keuze onder films, tv-shows en sportfans. De enige reden die iedereen zou kunnen bedenken, is de verscheidenheid aan add-on-keuzes die de Repo aan zijn gebruikers biedt. We raden Kodi-gebruikers aan om Mucky Duck Repo op hun Kodi-apparaten of software te installeren om toegang te krijgen tot een breed scala aan films, tv-programma’s en sport-add-on. In deze gids bieden we een stapsgewijze handleiding voor het installeren van Mucky Duck Repo op Kodi.

Enkele van de geweldige add-ons die te vinden zijn in Mucky Duck Repo staan ​​hieronder vermeld:

 1. 123Films
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. HD Box

Stappen voor het installeren van Mucky Duck Repo op Kodi zijn hieronder beschreven:

Hoe Mucky Duck Repo op Kodi Krypton versie 17 te installeren

 1. Open Kodi op uw apparaat > Ga naar Instellingen > Klik nu op Bestandsbeheer.hoe mucky duck repo te installeren
 2. Dubbelklik nu op Bron toevoegen aanwezig aan de linkerkant > Typ de URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml waar deze staat ‘Geen’ > Voer de naam van in mediabron zoals ‘Mucky Duck’ > en klik OK.hoe mucky duck repo te installeren op kodi krypton versie 17
 3. Je moet teruggaan naar Kodi-startscherm door te drukken ‘Esc’ knop op uw toetsenbord > Selecteer Add-ons > Klik op linksboven ‘Pakket installateur’ icoon.mucky duck repository addons
 4. Selecteer Installeer vanuit zip-bestand > Scroll naar beneden om te klikken Mucky Duck > en selecteer repository.mdrepo-1.0.2.zip > Wacht nu even totdat de vuile add-on voor eenden is geladen.mucky duck installeren vanuit zip-bestand
 5. Klik op Installeer vanuit de repository > Selecteer Mucky Ducks Repo > Video-add-ons > Hier ziet u een lijst met populaire mucky duck Kodi-add-ons.vuile eend video-add-ons
 6. Klik op een van de add-ons > Klik Installeren om het installatieproces te starten.vuile eend streaming
 7. Ga naar zodra de installatie is voltooid Hoofdmenu van Kodi > Add-ons > Video-add-ons> Selecteer de mucky duck-add-on die u zojuist hebt geïnstalleerd.vuile eendinstellingen
 8. Voila! Je bent goed om films, tv-programma’s en nog veel meer te bekijken!

vuile eend FUBAR

Hoe Mucky Duck Repo op Kodi Jarvis versie 16 te installeren

Het installeren van Mucky Duck Repo op Kodi Jarvis versie 16 is een soortgelijk proces als dat van Kodi Krypton versie 17 dat in de bovenstaande gids is beschreven. Voordat u echter Mucky Duck Repo op Kodi installeert, moet u er rekening mee houden dat deze twee versies van Kodi verschillende verschillen hebben in lay-out, toetsen en positionering van het hoofdmenu.

Als je Kodi Jarvis op je apparaat hebt geïnstalleerd, hoef je je geen zorgen te maken. De stappen om Mucky Duck Repo te installeren blijven hetzelfde. Het enige verschil dat u in de gaten moet houden, is het hoofdmenu voor elk van de versies. In Kodi Jarvis bevindt het hoofdmenu zich onderaan in een horizontale positie, terwijl het hoofdmenu in Kodi Krypton verticaal aan de linkerkant is geplaatst.

Afgezien van dit, zult u merken dat de sleutel ‘Systemen’ wordt vervangen door de sleutel ‘Instellingen’ in Kodi Krypton versie 17. Als u Kodi Jarvis op uw apparaat hebt geïnstalleerd, moet u dezelfde stappen volgen als beschreven voor Kodi Krypton terwijl u rekening houdend met de beschreven veranderingen.

Mucky Duck Repo werkt niet

Onverwachte uitschakeling

Als je merkt dat je Kodi Mucky Duck Repo niet kan installeren vanuit de repository die in de gids is verstrekt, of abrupt wordt afgesloten zonder enige waarschuwing, dan heb je mogelijk een Kodi-probleem.

Als u Kodi niet bijwerkt naar een nieuwere versie, kunnen dergelijke problemen optreden die irritatie bij Kodi-gebruikers kunnen weerspiegelen.

Oplossing

Kodi-gebruikers kunnen deze fout verhelpen door de nieuwste versie van Kodi te installeren, d.w.z. Kodi Krypton versie 17. Zodra de installatie is voltooid, moet je Mucky Duck Repo opnieuw op Kodi installeren. Dit zal uw probleem zeker oplossen.

Streamingproblemen

Streamingproblemen blijven bestaan ​​met de meeste Kodi-add-ons. Aangezien Mucky Duck een opslagplaats is die verschillende populaire Mucky Duck Kodi-add-ons bevat, kan deze situatie zich waarschijnlijk voordoen.

Als een van de vuile add-ons van Kodi geen media-inhoud streamt, is het zeer waarschijnlijk dat Kodi-gebruikers add-ons de schuld kunnen geven voor het plaatsen van slechte links. Hoewel dit misschien waar is, maar niet helemaal.

Sommige streaming-inhoud kan geografisch geblokkeerde beperkingen hebben, een vorm van bescherming die gebruikers verhindert toegang te krijgen tot inhoud op basis van hun geografische locatie.

Oplossing

Kodi-gebruikers kunnen dit probleem eenvoudig oplossen met een Kodi VPN waarmee Kodi-gebruikers toegang hebben tot geografisch geblokkeerde inhoud, ongeacht hun geografische locatie. Een Kodi VPN zal hun internetactiviteit ook verbergen voor de overheid en internetproviders.

Mucky Duck Repo Zip

Als je het aantal stappen dat we hebben gegeven wilt verkorten en een gemakkelijke manier wilt vinden om Mucky Duck Repo te downloaden, dan moet je het Mucky Duck Repo zip-bestand direct vanaf zijn website installeren. Het proces wordt hieronder beschreven:

Je moet het Mucky Duck Repo Zip-bestand downloaden.

Klik op repository.mdrepo-1.0.2.zip > Het zal uw toestemming vragen om het zip-bestand op uw apparaat op te slaan > Het bestand opslaan.

Start het installatieproces door Kodi te starten > Ga naar Add-ons > Klik op het pictogram Pakketinstallatieprogramma > Installeer vanuit zip-bestand > Navigeer door het bestand dat u in stap 2 hebt gedownload > Klik OK.

Ga nu verder met het installatieproces vanaf stap 5 in de bovenstaande gids.

Laatste gedachten

Om Mucky Duck Repo op Kodi te installeren, moet je 8 beschreven stappen volgen die in deze handleiding worden besproken. Als Mucky Duck Repo niet werkt op uw apparaat, moet u mogelijk de nieuwste versie van Kodi downloaden, d.w.z. Kodi Krypton versie 17, of overwegen om een ​​Kodi VPN te gebruiken. In ieder geval kun je gratis geweldige media-inhoud streamen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me