Als je je ooit afvroeg hoe je films, tv-programma’s, documentaires en andere media-inhoud op één plek streamt, hoef je niet verder te zoeken

Navi-X Kodi zou de populairste Kodi-add-on kunnen zijn en ook de oudste, het is een Kodi-add-on die gratis media-inhoud biedt voor internetgebruikers.

Gratis streamen is echter niet zo eenvoudig omdat veel van de hoogwaardige streams geografisch beperkt zijn en niet toegankelijk zijn zonder een VPN voor Kodi.

In dit artikel zullen we onthullen hoe Navi-X op Kodi te installeren en verschillende problemen met betrekking tot de add-on oplossen.

Wat is Navi-X Kodi

Met Navi-X kunnen gebruikers inhoud delen en downloaden via een zeer grote videodatabase. Alles, van films tot tv-shows, sportevenementen en live televisie, is met een vingerknip te vinden.

Volg deze stapsgewijze handleiding voor het installeren van Navi-X op Kodi.

Navi-X installeren op Kodi Leia en Krypton Versions

Kodi Leia is de nieuwste versie van Kodi, gevolgd door de populaire Krypton-versie. Deze add-on werkt geweldig met alle beschikbare Kodi-versies.

Volg deze stappen om de Navi-X Kodi-add-on in een mum van tijd te installeren:

  1. Open Kodi> Selecteer ‘Instellingen ‘ knop linksboven > het dossier Manager > Dubbelklik ‘Toevoegen Bron’.hoe navi-x op kodi te installeren
  2. Typ deze link http://kdil.co/repo/ > Klik OK > Typ nu de naam van de medialink ‘Kodil Repo ‘ > Klik OK nog een keer.hoe naxi x addon te installeren op kodi krypton versie 17
  3. Ga terug naar de Thuis scherm > Klik Add-ons tabblad aanwezig in het menu aan de linkerkant > Klik op linksboven doosvormig icoon > Installeren van ritssluiting het dossier > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x installeer zip-bestand kodi
  4. Installeer vanuit de repository >Selecteer Kodil Repository > Programma Toevoegenons> Klik Navi-X > Installeren.navi-x addon setup op kodi krypton versie 17
  5. Ga terug naar de Hoofdmenu > Programma-add-ons >Navi-X > en geniet!

navi-x addon setting kodi krypton versie 17

Navi-X Kodi Jarvis versie 16 of hoger installeren

Het installeren van Navi-X op Kodi Jarvis versie 16 is vergelijkbaar met het installeren van Navi-X op Kodi Leia en Krypton, behalve dat de lay-out van Kodi Jarvis een beetje anders is dan de verbeterde versie.

Kodi Jarvis heeft een kleine variatie in de indeling van het hoofdmenu. Het hoofdmenu bevond zich onderaan het scherm op een horizontale positie, terwijl in de nieuwste versie het hoofdmenu zich aan de linkerkant bevindt en verticaal staat.

In Kodi Krypton was de sleutelfunctie ‘Systeem’ is vervangen door ‘Instellingen ‘ die te vinden is in de hoofd menu. In termen van ‘hoe Navi-X te gebruiken‘In een van de Kodi-versies blijft het proces hetzelfde.

Navi-X niet werkende problemen oplossen

Navi-X-gebruikers kunnen enkele fouten tegenkomen tijdens het installeren van de Kodi-add-on. We hebben de twee meest voorkomende problemen voor Kodi-gebruikers geleverd bij het installeren van Navi-X.

Controleer het logboek voor meer informatiefout

Deze fout kan iedereen gek maken. Bij sommige gelegenheden hebben we allemaal gezien dat Kodi er niet in slaagt een media-inhoud te streamen die je wanhopig wilt bekijken. Er is echter niets dat we niet kunnen oplossen.

Om dit probleem op te lossen, is het meestal nodig om uw cache te wissen. Daarvoor moet je ‘Add-on installer’ installeren, wat een Kodi-add-on is. Wanneer u klaar bent met het installeren van de add-on, opent u de add-on voor onderhoudstools, klikt u vervolgens op algemene add-on en wist u de cache.

Als het probleem zich blijft voordoen na het wissen van de cache, lijkt het erop dat u probeert toegang te krijgen tot geo-geblokkeerde inhoud die alleen toegankelijk is via een Kodi VPN.

Waarom Navi-X niet meer werkte?

Navi-X kan soms onverwacht stoppen met werken, wat voor enige onrust kan zorgen. Deze fout treedt normaal gesproken op wanneer u een eerdere versie van Kodi of Navi-X hebt geïnstalleerd. Ontdek de nieuwste versie van Navi-X en ook de nieuwste Kodi Krypton-versie 17 om de fout op te lossen.

Als je een nieuwere versie van Navi-X en Kodi hebt geïnstalleerd, wil je misschien proberen Navi-X te verwijderen en de add-on opnieuw te installeren. Dit kan uw probleem oplossen.

Het inpakken

Navi-X is zonder twijfel de meest populaire en oudste Kodi-add-on. Het bevat een database waar Kodi-gebruikers de nieuwste media-inhoud kunnen delen. U kunt zonder problemen films, tv-programma’s en andere soortgelijke entertainmentpakketten streamen.

In feite zal het installeren van Navi-X op Kodi uw probleem voor gratis streaming enorm oplossen. U kunt uw favoriete inhoud gemakkelijk thuis, op het werk of overal waar u zich prettig voelt bekijken. Neem gewoon onze gids door over het installeren van Navi-X op Kodi en bekijk uw favoriete inhoud overal.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me