Wat is de NFL Network Kodi-add-on?

National Football League (NFL) Voorseizoen is eindelijk van start gegaan en de wedstrijden beginnen vanaf 10 september voor het seizoen NFL 2020/2021. Het evenement begint met 32 ​​teams die strijden om een ​​NFL-kroon. NFL Network is een officieel kanaal dat NFL op Kodi streamt met live wedstrijden op je scherm.

NFL-streams werken mogelijk niet in uw regio vanwege de geografische beperkingen. De beste manier om NFL live te bekijken zonder enige beperking of beperking van de ISP is met een VPN op Kodi. Het versleutelt uw verkeer en beschermt uw identiteit.

In deze gids hebben we besproken hoe je NFL op Kodi kunt bekijken. We hebben de officiële Kodi-add-ons en Kodi-add-ons van derden besproken die op Kodi Krypton en Jarvis kunnen worden geïnstalleerd. Bekijk met de onderstaande add-ons NFL Network op Kodi 2020.

 1. Kodi NFL Sunday Tickets 2020
 2. Hoe NFL te bekijken op de officiële NFL-add-on
 3. Hoe NFL te bekijken op gratis NFL-add-on
 4. Hoe NFL te bekijken op Kodi 16
 5. Hoe NFL-hoogtepunten / herhalingen op Kodi te bekijken
 6. Hoe NFL te bekijken op Kodi Firestick
 7. Hoe Kodi NFL GamePass gratis te krijgen

Hoe NFL te bekijken op Kodi Krypton versie 17 of hoger

Zoals eerder besproken, krijg je twee opties om NFL op Kodi of sport op Kodi te bekijken. Je kunt NFL bekijken met officiële add-ons waarvoor een abonnement vereist is, of je kunt NFL bekijken met add-ons van derden zonder abonnement. We hebben de ambtenaar besproken met abonnement en derde partij zonder abonnementsmethode.

NFL-games bekijken op Kodi (officiële add-ons)

1) NFL Game Pass op Kodi

 1. Open Kodi > Ga naar Add-ons > Scroll nu naar beneden en klik op Downloads tabblad.Hoe NFL op kodi te bekijken
 2. Klik nu op Video-add-ons.NFL bekijken op Kodi Krypton versie 17 of hoger
 3. Hier ziet u een lijst met add-ons die beschikbaar zijn op uw Kodi > Scroll naar beneden om te vinden NFL Game Pass add-on en klik erop > Klik nu Installeren.nfl game pass op kodi
 4. Ga terug naar om de add-on te bekijken Kodi-startscherm > Klik op Add-ons > Video-add-ons > NFL Game Pass > Enter Gebruikersnaam en Wachtwoord.nfl bij het instellen van kodi
 5. U kunt zich HIER abonneren op NFL. Er is een eenmalige betaling van de VS.$ 124,99, terwijl u ook in termijnen van de VS kunt betalen$ 44,99 / termijn.

nfl officiële kodi-add-on

2) NFL.com op Kodi

 1. Open Kodi > Klik op Add-ons tabblad in een verticaal menu aan uw linkerzijde > Klik nu op Downloads tabblad.
 2. Selecteer Video-add-ons optie uit de lijst.
 3. Er is een lijst met add-ons die in alfabetische volgorde worden weergegeven > Zoek en klik op NFL.com > Klik Installeren.Hoe NFL te bekijken op de add-on NFL.com
 4. Ga terug naar Kodi-startscherm > Ga naar Add-ons > Dan Video-add-ons > Aan de rechterkant van het scherm ziet u een lijst met add-ons, scroll naar beneden en klik op NFL.com en Genieten!nfl.com op kodi krypton versie 17 of hoger
 5. NFL.com Kodi-add-on toont geen live NFL-wedstrijden, maar alleen hoogtepunten en analyse.

NFL-games bekijken op Kodi zonder abonnement (add-ons van derden)

1) Elektra Vault voor NFL

Elektra Vault biedt meer dan alleen NFL-wedstrijden of andere sporten die je wilt bekijken. Het biedt films, tv-programma’s en documentaires. Hier is onze gids om Elektra Vault op Kodi te installeren.

 1. Zodra je hebt geïnstalleerd Elektra Vault, Open de toevoegen > Scroll naar beneden om op te klikken Live sportevenementen.Hoe NFL op Kodi te bekijken zonder abonnement
 2. Telkens wanneer de show live is, verschijnt deze in deze lijst, net als de onderstaande afbeelding.

hoe nfl te bekijken op elektra kluis

2) Sportwereld

Sports World is speciaal ontworpen voor sportfanaten waar je veel kanalen kunt bekijken met live NFL-wedstrijden. Installeer de Sports World-add-on uit onze gids.

 1. Zodra je hebt geïnstalleerd Sportwereld Kodi-add-on, open het > Klik nu op Sportkanalen.NFL bekijken op Sports World
 2. Hier ziet u een lijst met kanalen die momenteel worden weergegeven door Sports World > Klik NFL-netwerk of Sky Sports aangezien beide kanalen NFL-overeenkomsten tonen. Genieten NFL op Kodi 2018.

NFL-games bekijken op Kodi Jarvis versie 16 of lager

1) NFL Game Pass

 1. Open Kodi Jarvis > Klik op Systeem Menu > Selecteer dan Add-ons.
 2. Ga nu naar Installeer vanuit Repository > Lokaliseer en klik op Kodi Add-on Repository.
 3. Klik op Video-add-ons > Scroll dan naar beneden en zoek naar NFL Game Pass > Installeren.
 4. Eenmaal geïnstalleerd, vraagt ​​het om ID kaart en Wachtwoord. Schrijf je in met NFL-website dat kost ons$ 124,99 eenmalige betaling.

Hoe NFL Games Highlights / replays op Kodi te bekijken

 1. Open Kodi Jarvis > Selecteer Systeem optie gelegen aan de voorzijde > Klik op Add-ons.
 2. Selecteer nu Installeer vanuit Repository optie > Scroll naar beneden en selecteer Kodi Add-on Repository.
 3. Ga nu naar Video-add-ons > Zoek en klik op NFL.com > Klik Installeren.
 4. Deze add-on is helemaal vrij, maar toont geen live NFL-wedstrijden. U kunt echter de analyse van de hoogtepunten, de analyse vóór de wedstrijd en de analyse na de wedstrijd zien.

Hoe NFL op Fire Stick te bekijken

Om NFL op Kodi Fire Stick te bekijken, overwegen we een add-on van Elektra Vault van derden, waarvoor u mogelijk een Firestick VPN moet instellen. Volg de onderstaande stappen om NFL op Kodi Fire Stick te bekijken:

 1. Open je Fire Stick-apparaat > Ga naar Instellingen > Dan Systeem > Klik nu op Ontwikkelaarsopties > Hier moet je AAN zetten ADB-foutopsporing en zet AAN Apps van onbekende bronnen.
 2. Ga nu naar Fire Stick-startpagina > Klik op de zoekoptie in de linkerbovenhoek en zoek naar Kodi > Open Kodi.
 3. Volg nu de stappen zoals aangegeven in onze gids om Elektra Vault op Kodi te installeren.

Kodi NFL Sunday Tickets 2018

IPTV Subs is een premium Kodi-add-on met veel PPV’s en live streaming van populaire sportevenementen. Jailbreak NFL Sunday-ticket is echter mogelijk, maar wordt niet aangeraden.

Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket is een kanaal dat in deze add-on wordt vermeld en dat live NFL-wedstrijden laat zien.

Het geweldige van deze add-on zijn de vele NFL Sunday Ticket-kanalen die tegelijkertijd NFL-wedstrijden tonen. Als er 4 wedstrijden tegelijkertijd worden gespeeld, zal het zijn kanalen verdelen om al die kanalen weer te geven. Hieronder vindt u de stappen om IPTV Subs te installeren:

 1. Open Kodi Krypton > Klik op tandwielvormig Instellingen icoon > Selecteer Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen.
 2. Kraan ‘Geen’ en type URL http://gfservers.com/repo/ > Klik OK > Typ naam ‘GF-server’ > Klik OK.
 3. Ga terug naar Hoofdmenu van Kodi > Ga naar Add-ons > Pakket installateur pictogram in de linkerbovenhoek > Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > GF-server > Selecteer dan repository.gfserver.zip.
 4. Ga nu naar Installeer vanuit Repository > GF-servers > Video-add-ons > IPTV Subs > Installeren > Schrijf je HIER in voor IPTV Subs met de VS.$ 13 / maandelijks of VS.$ 132 / jaarlijks abonnement.

Hoe Kodi NFL Game Pass gratis te krijgen

Voor de NFL Game Pass-add-on is een abonnement vereist dat je eenmalig moet betalen om alle NFL-wedstrijden van het seizoen te bekijken. Je kunt Kodi NFL Game Pass op geen enkele manier gratis krijgen, maar je kunt de service gebruiken voor een Gratis proefperiode van 7 dagen. U kunt de gratis proefperiode op elk gewenst moment beëindigen.

Hoe Kodi NFL-herhalingen te bekijken

Om Kodi NFL-herhalingen, hoogtepunten en meningen van experts te bekijken, kunt u de NFL.com Kodi-add-on installeren die in deze blog is verstrekt. Dit is een officiële Kodi-add-on en is te vinden in de Kodi-add-on-repository. Deze add-on geeft je een volledig inzicht in de teams, spelers en hun strategieën.

De Wrap Up

Kodi-add-ons die in deze blog worden benadrukt, streamen met succes NFL Network op Kodi 2018. NFL is een van de vier populairste sporten in heel Noord-Amerika en heeft veel fans. Deze blog laat zien hoe je NFL op Kodi en Fire Stick kunt bekijken. Dus geniet van het kijken naar NFL met Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me