Het direct streamen van uw favoriete inhoud is nu mogelijk via de Plexus-add-on voor Kodi. Plexus is een externe peer-to-peer streaming-add-on die gratis is. Het stelt de gebruikers in staat om gemakkelijk hun favoriete inhoud te streamen. Maar het installeren van kodi-add-ons van derden wordt soms een gedoe voor de nieuwe gebruikers. In dit blog wordt u stap voor stap begeleid bij het installeren van plexus op Kodi.

Dit is een gedetailleerde installatiehandleiding om u uit te leggen hoe u de plexus kodi-add-on op verschillende besturingssystemen gebruikt. Nadat je zijn gids hebt doorgenomen, heb je gemakkelijk toegang tot de Plexus-streams.

Plexus installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Rennen Kodi-applicatie. Klik op de instellingen pictogram aanwezig in de linkerkolom.hoe plexus op kodi te installeren
 2. Er verschijnen verschillende opties, kies ‘Bestandsbeheer“.hoe plexus te installeren op kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Er verschijnt een nieuw venster, selecteer “Bron toevoegen‘Uit de linkerkolom.hoe plexus op kodi toe te voegen
 4. Dubbelklik op de rij met de melding ‘wanneer het bronvenster wordt weergegeven’“.plexus kodi setup
 5. Voer hier de link ‘http://areswizard.uk/‘En klik op’OK“.plexus kodi-instellingen
 6. Voer nu de naam inAres“, Klik “OK“.plexus kodi configuratie
 7. Zodra de link en de naam zijn ingevoerd, klikt u nogmaals op Ok en keert u terug naar Bestandsbeheer.voeg bestandsbron toe plexus kodi download zip url
 8. Ga nu terug naar het startscherm van Kodi en klik op Add-ons.plexus kodi werkt niet
 9. Kijk nu naar de bovenkant van de linkerkolom, er verschijnt een vakpictogram. Klik op dat vakpictogram. Klik op “Installeer vanuit zip-bestand“En klik op”Ares“.plexus ares
 10. Er worden enkele kodi-opslagplaatsen weergegeven, klik op ‘repository.aresproject-0.1.0.zipplexus kodi addon
 11. Wacht nu tot de repository is geïnstalleerd, er verschijnt een bericht na installatie. Zodra de melding verschijnt, klik op “Installeer vanuit de repository“.plexus kodi naar beneden
 12. Kies nu voor “Ares Project”.plexus streaming
 13. Wacht op het add-on-geactiveerde bericht. Klik op “Programma-add-ons”.hoe plexus te installeren op kodi jarvis versie 16 of lager
 14. Kies “Plexus”. Klik op “Installeren”.installeer plexus van tvaddons
 15. Wacht op “add-on enabled” melding “. Zodra de melding verschijnt, hebt u toegang tot plexusstromen.plexus kodi jarvis 16

Plexus installeren voor Kodi Jarvis versie 16 of hieronder:

 1. Rennen Kodi toepassing.
 2. Klik SYSTEEM en open Bestandsbeheer.
 3. Klik op “Bron toevoegen“.
 4. Klik op de rij met de vermelding ““.
 5. Voer de link “http://ares-repo.eu” in en klik op “Gedaan“.
 6. Noem deze link als “ares” en klik op “OK“.
 7. Keer terug naar het startscherm van Kodi.
 8. Klik “Systeem“.
 9. Klik op “Add-ons“.
 10. Klik bij deze weduwe op “Installeer vanuit zip-bestand“.
 11. Klik op “Ares“.
 12. Kiezen “repository.aresproject-x.x.x.zip“.
 13. De repository wordt geïnstalleerd, je moet wachten tot “Add-on ingeschakeld”Melding verschijnt.
 14. Klik op “Installeer vanuit de repository“.
 15. Kies “Ares Project”.
 16. Klik op “Programma-add-ons“.
 17. Klik op “Plexus“.
 18. Klik op Installeren.
 19. Wacht op de melding ‘add-on ingeschakeld” verschijnen.
 20. Daar heb je het, Plexus is nu geïnstalleerd.

Hoe Plexus op Kodi MAC te installeren:

 1. Voordat ik je vertel hoe je plexus op Kodi gebruikt, moet je eerst weten hoe je Kodi op Mac installeert. Hieronder volgen de stappen voor het installeren van Kodi op Mac:
 2. Download Kodi voor Mac van https://kodi.tv/download “.
 3. Open de Kodi-schijfkopie.
 4. Installeer de software op uw Mac door het Kodi-pictogram te slepen en neer te zetten in de map Toepassingen.
 5. Voer de Kodi-applicatie uit.
 6. Er kan een bericht verschijnen waarin staat dat deze app niet kan worden gestart omdat deze afkomstig is van eenonbekende ontwikkelaar“.
 7. Open beveiliging & Privacyinstellingen en ‘Apps toestaan ​​gedownload van:
 8. Dat is het! Kodi wordt uitgevoerd en kan dienovereenkomstig worden gebruikt.
 9. Nu is de procedure voor het installeren van Plexus op Kodi vergelijkbaar met de hierboven besproken. U kunt ernaar verwijzen voor toegang tot Plexus-streams.

Plexus Kodi repareert / werkt niet / fouten / problemen:

Plexus kodi-add-on hebben meestal veel problemen bij de installatie of het gebruik ervan. Een deel van het probleem kan zijn:

Installatie van Plexus Kodi mislukt

Er zijn bepaalde problemen bij het installeren van Plexus op Kodi vanwege de fouten in het bronbestand. Omdat dit een add-on van een derde partij is, blijven de bronlinks blokkeren of gaan hun servers meestal uit. De meeste gebruikers die Plexus proberen te installeren, gebruiken de bron “http://fusion.tvaddons.co”. Deze bron is enkele maanden geleden afgesloten en later opnieuw gepubliceerd. De gebruikers ondervinden installatieproblemen vanwege de verouderde bronlinks.

Oplossing

Om dergelijke installatieproblemen op te lossen, moet u eerst de huidige controleren; bijgewerkte links die live zijn. Momenteel zijn http://areswizard.uk/ en http://areswizard.co.uk/ live bronnen en kunnen ze worden gebruikt om Plexus op Kodi te installeren zonder enig probleem.

Plexus Kodi Stream-vertraging

Langzaam browsen en stream-vertragingen zijn een groot probleem met online streamingplatforms. Ze kunnen van tijd tot tijd blijven bestaan, wat een irritante situatie voor de gebruiker creëert.

Oplossing

Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door de Ares-wizard te installeren. Ga naar add-ons voor programma’s en installeer Ares Wizard. Nadat je Ares Wizard hebt geïnstalleerd, kun je je cache en miniaturen wissen. Dit lost het probleem op en je browsen en streamen zal perfect verlopen. Of krijg deze werkende Kodi-wizards.

Plexus Kodi Verouderde opslagplaatsen

Meestal zult u problemen ondervinden bij het installeren van de add-ons na het installeren van het zip-bestand. Er worden meerdere opslagplaatsen aangeboden om vanaf te installeren, maar u kunt in de war raken bij het kiezen uit deze.

Oplossing

De beste manier om de juiste repository te kiezen, is om te zien welke van hen de bijgewerkte is. Kies de nieuwste versie uit de lijst om de add-on te installeren. Ares Project 0.1.7 is de nieuwste repository om de Plexus-add-on van te installeren. Raadpleeg onze gids over het deblokkeren van repositories met kodi vpn.

Alles inpakken

Samenvattend is het installeren van Plexus op Kodi niet zo’n gedoe. Hoewel het een langdurig proces is, maar toch is de ervaring die Kodi biedt de moeite waard, vooral als het gaat om Plexus. De procedure voor het installeren van Kodi op Plexus is op elk platform bijna hetzelfde. De problemen die zich voordoen tijdens het installeren gebeuren omdat dit add-ons van derden zijn en niet officieel zijn, dus hun ondersteuning is niet altijd beschikbaar of niet toereikend. Evenzo worden de opslagplaatsen steeds afgesloten, wat problemen veroorzaakt tijdens de installatie. Ik heb echter alle aspecten uitgebreid voltooid om u te helpen genieten van de Plexus-ervaring. Uiteindelijk zou ik u aanraden om altijd een Kodi VPN-service te gebruiken om uw privacy te waarborgen en uzelf te beveiligen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me