Dimitrology Popcorn Time Repository

Popcorn Time zelf is een online mediastreamingplatform met geïntegreerde BitTorrent-client. De add-on-ontwikkelaars van Kodi dachten echter dat het geweldig zou zijn om dit streamingplatform op Kodi te brengen.

Dus maakten ze een Popcorn Time Kodi-add-on, waarmee gebruikers hun entertainmenthorizon konden uitbreiden en onbeperkt films konden streamen naar add-on-bibliotheken.

Desalniettemin wordt het beveiligen van uw netwerk ten zeerste aanbevolen tijdens het gebruik van dergelijke add-ons. Gebruik een VPN voor Kodi om je verkeer te versleutelen en je een betere streamingervaring te bieden.

Installatiehandleiding voor Popcorn Time Kodi

 1. Hoe Popcorn Time op Kodi Leia en Krypton te installeren
 2. Hoe Popcorn Time op Kodi Jarvis te installeren
 3. Popcorn Time installeren op Kodi Firestick
 4. Download Kodi Popcorn Time Zip-bestand
 5. Kodi Popcorn Time beoordelingen
 6. Kodi Popcorn Time werkt niet / fouten / problemen

Deze gids biedt gedetailleerde stappen voor het installeren van Popcorn Time op Kodi. Volg dus onderstaande stappen:

Popcorn Time installeren op Kodi Leia- of Krypton-versies

 1. Start Kodi Krypton > Selecteer Instellingen pictogram dat u bovenaan ziet > Klik op Bestandsbeheer.Popcorn Time installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of hoger
 2. Scrol aan de linkerkant van je scherm omlaag om te dubbelklikken op Bron toevoegen > Typ Dimitrology Repository URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Klik OK > Typ nu de naam van de repository, d.w.z.. ‘Lazarus’ > Klik OK.popcorntime op kodi
 3. Ga naar Kodi Home door op te drukken ‘Backspace’ sleutel > Selecteer Add-ons > Klik op Doosvormig pictogram genaamd Pakketinstallatieprogramma in de linkerbovenhoek.hoe popcorn time addon op kodi in te stellen
 4. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Scroll naar beneden en selecteer Lazarus > Klik op repository.lazarus-0.1.zip > Wacht nu tot de repository is geïnstalleerd. > Klik op Installeer vanuit Repository > Zoek nu Lazarus Repository.installeer popcorntime vanuit zip-bestand
 5. Ga naar Video-add-ons > Selecteer Kodi Popcorn Time > Druk op de Installeren Knop.popcorntime instellen op firestick
 6. Ga naar om de add-on te bekijken Kodi Home > Klik Add-ons > Dan Video-add-ons > Kodi Popcorn TimePopcorn Time installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

Popcorn Time installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Start Kodi Jarvis > Ga naar Systeem > Vervolgens Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 2. Typ nu de URL http://dimitrology.com/repo/ waar ‘None’ staat > Klik op Gereed > Typ Repository Name ‘Dimitrology’ > Klik op Gereed > Klik OK.
 3. Ga terug naar het hoofdmenu van Kodi > Systeem > Add-ons > Klik vervolgens op Installeren vanuit zipbestand > Dimitrologie > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Klik op Installeren vanuit repository > Markop 159 Repository > Video-add-ons > Kodi Popcorn Time > Installeren > Genieten!

Popcorn Time installeren op Kodi Firestick

Het installeren van Popcorn Time op Kodi Firestick is vergelijkbaar met de stappen die hierboven zijn genoemd. Er zijn echter bepaalde stappen en vereisten voor VPN op Firestick, die uw aandacht nodig hebben, dus volg onderstaande richtlijn:

 1. Start Firestick > Klik op Systeem > Instellingen > Ontwikkelaarsopties > Schakel apps in van onbekende bron en ADB-foutopsporing.
 2. Ga naar Firestick Home > Klik op de zoekbalk > Typ Kodi en klik erop > Start Kodi.
 3. Volg nu de stappen zoals beschreven voor Kodi Leia, Krypton of Kodi Jarvis.

Download Kodi Popcorn Time Zip-bestand

Er is een manier om Kodi Popcorn Time 2017 rechtstreeks op je Kodi te installeren. Eerst moet u het Kodi Popcorn Time Zip-bestand downloaden en vervolgens de onderstaande stappen volgen:

 1. Start Kodi > Tik op het menu Add-ons > Ga naar het pictogram Pakketinstallatie in de linkerbovenhoek > Klik op Installeren vanuit zipbestand.
 2. Wanneer het vak verschijnt, moet u het zip-bestand dat u had gedownload ‘Navigeren’ of ‘Uploaden’ voordat u deze stappen start.
 3. Het downloaden van het bestand duurt even > Klik nu op Installeren vanuit repository > Selecteer Markop 159 Repository in de lijst > Ga naar Video-add-ons > Klik op Kodi Popcorn Time > Druk op Installeren > Je bent klaar, geniet ervan!

Popcorn Time kan ook worden gedownload via de volgende downloadlinks:

 • Download Kodi Popcorn Time via GitHub
 • Download Kodi Popcorn Time via Lazarus Repository
 • Dimitrology Repository downloaden

Kodi Popcorn Time beoordelingen

Popcorn Time is waarschijnlijk de meest comfortabele manier om shows en films te bekijken. Vooral in combinatie met een kodi-doos.

– 8spook (@ 8synced) 30 oktober 2017

Films en tv-programma’s kijken is veel gemakkelijker dan wat dan ook in deze wereld en dat is precies wat Kodi-gebruikers denken. De twee reuzen ontmoeten elkaar voor het eerst in de Kodi-wereld.

Ooh !! Ik weet ervan. Ik gebruik popcorntijd veel meer dan showbox. Ik gebruik Kodi helemaal niet meer.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30 juni 2017

Kodi-gebruikers zijn nog steeds niet op de hoogte van het feit dat er een Kodi Popcorn Time-add-on is die u op Kodi kunt installeren. Kodi-software is een stuk groter dan Popcorn Time en er mag geen vergelijking zijn. Door Popcorn Time 2017 te installeren, werd de Kodi-software nog groter.

Kodi Popcorn Time werkt niet / fouten / problemen

Kan afhankelijkheid niet installeren

Deze fout kan optreden omdat u een valse opslagplaats hebt gebruikt die geen bijgewerkte versie van Kodi Popcorn Time heeft.

Oplossing

Het installeren van Kodi Popcorn Time 2017 vanuit Dimitrology Repository lost uw probleem op omdat er een bijgewerkte versie klaarstaat voor Kodi-gebruikers. De bovenstaande stappen die in de gids worden genoemd, bespreken de installatie van Popcorn Time van Dimitrology.

Geen stream beschikbaar

Je zult vaak zien dat wanneer je de nieuwste media-inhoud op Popcorn Time streamt, er een bericht verschijnt met de tekst ‘Geen streams beschikbaar’. Dit komt omdat Popcorn Time een bron kiest uit torrents, en soms zijn deze torrents niet beschikbaar.

Oplossing

Er is geen directe oplossing voor dit probleem omdat dit het enige nadeel is van Popcorn Time. U kunt echter nog steeds overschakelen naar Kodi en de Covenant-add-on installeren en gratis films en tv-programma’s streamen.

Om dingen af ​​te ronden

Popcorn Time is de favoriete streaming-speler voor fans die torrent-bronnen rechtstreeks naar Kodi-software streamt. U kunt met gemak rechtstreeks films en tv-programma’s op Kodi bekijken. In deze gids hebben we besproken hoe je Popcorn Time op Kodi installeert, zodat je urenlang kunt genieten van entertainment. Zie deze vergelijkingsgids over popcorntijd versus kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me