PSL is net om de hoek en de hype is op zijn hoogtepunt in de lucht. Alle cricketfans zijn begonnen met het tonen van hun liefde en steun voor hun favoriete teams op de sociale media terwijl de trend steeds krachtiger wordt. Ik weet dat je ook voor dit evenement enthousiast zult zijn en probeert te achterhalen hoe je PSL kunt kijken.

PSL is het grootste cricketevenement dat elk jaar in Pakistan wordt georganiseerd onder toezicht van PCB’s. Dit is niet zomaar een crickettoernooi, maar dit is een evenement waar alle grote namen van cricketvorm over de hele wereld naar Pakistan komen en waar de glamourindustrie van Pakistan deelneemt aan de organiserende comités.

Dus voor alle cricketliefhebbers is hun Valentijnsdag verlicht, want PSL 2019 begint op 14 februari 2019 in de VAE met een glamoureuze openingsceremonie.

PSL is het grootste cricketevenement dat elk jaar in Pakistan wordt georganiseerd onder toezicht van PCB’s. Dit is niet zomaar een cricket-toernooi, maar dit is een evenement waar alle grote namen van cricket van over de hele wereld naar Pakistan komen en waar de glamour-industrie van het land deelneemt aan de organiserende comités.

PSL 4 Trophy en teams 2019

psl 4 2019 teams schema

De volgende zes teams nemen deel aan de PSL-editie van dit jaar:

 1. Islamabad United
 2. Karachi Kings
 3. Peshawar Zalmi
 4. Quetta Gladiators
 5. Lahore Qalandars
 6. Multan Sultans

Islamabad United waren de overwinnaars van de derde PSL-editie van 2018 (2018), maar kunnen ze de titel dit jaar behouden? Dat is iets waar iedereen naar uitkijkt!

PSL 4 Live-kanalen / omroepen 2019

Land

Kanalen

Geo beperkt? Probeer dit

Verenigde StatenPTV Sports, Willow TV (Geo-beperkt)

PureVPN 

($ 2,88 / maand)

Bezoek website >>

Verenigd KoninkrijkPrimeTV / HumTV
AustraliëGeen officiële omroep (alleen hoogtepunten op foxsports.nl), gebruik PTV Sports voor live streaming
BangladeshGazi TV
VAEYupp TV
Sri LankaDialog TV
West IndiëFlow TV
Noord AfrikaYuppTV
AfrikaSupersport
Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
 IndiaDSport

Bovenstaand zijn alle kanalen waar je PSL Live Broadcast of Online kunt bekijken, Overweeg een VPN-service te gebruiken om geo-restrictie te omzeilen en streams te deblokkeren:

VPN-providersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Per maand

Speciale aanbieding: 73% korting

Bezoek de site
Lees recensie
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per maand

Speciale aanbieding: 83% korting

Bezoek de site
Lees recensie
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 Per maand

83% Korting

Bezoek de site
Lees recensie
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per maand

35% korting

Bezoek de site
Lees recensie

Hoe PSL 4 te bekijken op Kodi Krypton versie 17.6 of lager

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen icoon (tandwiel icoon) > Klik Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen.
 2. Klik nu waar het staat en voeg deze bron precies toe http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik OK > Geef deze mediabron een naam Kodil Repo > Klik OK> Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.
 3. Ga terug naar de thuis scherm > Klik op de Add-ons menu > Klik op de Doos icoon (Pakket installateur).
 4. Klik nu Installeer vanuit zip-bestand > Klik Kodil Repo > Klik nu op kodil-1.3.zip > Wacht tot de melding verschijnt.
 5. Klik nu Installeer vanuit Repository > Open Kodil Repository > Ga naar Video-add-ons > Klik op ZEM TV > Raken Installeren > Wacht op de melding.
 6. U kunt de add-on openen vanaf uw website Thuis scherm door naar de Add-ons menu > Bladeren Video-add-ons > Klik ZEM TV.

Hoe PSL 4 te bekijken op Kodi Jarvis versie 16 of hoger

 1. Open Kodi Jarvis v16.
 2. Klik Systeem.
 3. Open Bestandsbeheer.
 4. Klik Bron toevoegen.
 5. Klik waar het zegt en typ dit URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik
 6. Noem deze bron Kodil Repo> Klik Gedaan > Klik OK.
 7. Ga terug naar en klik op Thuis scherm Aan Systeem.
 8. Open Add-ons
 9. Klik Installeer vanuit zip-bestand.
 10. Selecteer Cerebro Repo > Klik kodil-1.3.zip > Wacht op de melding.
 11. Klik op Installeer vanuit Repository > Open ZEM TV > Ga naar Video-add-ons > Open ZEM TV > Klik Installeren > Wacht op de melding.

Hoe PSL 4 te bekijken in het VK 2019

hoe je psl live streaming kunt bekijken

Prime TV en Hum TV zullen PSL officieel uitzenden in het VK. Als gebruikers echter van plan zijn om het op Kodi te bekijken, kunnen ze eenvoudig de add-on installeren die we hierboven hebben genoemd en onze installatiehandleiding volgen.

In het geval dat Britse gebruikers problemen ondervinden bij het streamen, kunnen ze een goede Kodi VPN-service gebruiken om de geografische beperking te omzeilen.

CTA

Hoe PSL 4 in India 2019 te bekijken

Het is voor het eerst dat PSL, d.w.z. de Pakistan Super League, in India wordt uitgezonden. Het buurland heeft al een eigen cricket-extravaganza-evenement dat bekend staat als IPL en dat een directe concurrent is van PSL, of we kunnen het andersom noemen. Ondanks dat PSL een concurrent is, zenden Pakistaanse kanalen de afgelopen jaren IPL uit in Pakistan, in tegenstelling tot India.

Deze keer zendt de Indiase zender DSport het evenement echter live uit in India. Dit is zeker geweldig nieuws voor alle cricketfans in India.

Hoe PSL 4 op YouTube 2019 te bekijken

Het beste van PSL is dat gebruikers het gemakkelijk live op YouTube kunnen bekijken, omdat PTV Sports het live op YouTube zal uitzenden. Er zijn echter twee grote zorgen over de uitzending van YouTube:

 1. De streaming is mogelijk geografisch beperkt; daarom is een Kodi VPN-service vereist om geografische beperkingen te omzeilen.
 2. Ten tweede wordt de laatste wedstrijd van het evenement mogelijk niet uitgezonden op YouTube. Toch is het nog niet bevestigd.

Deblokkeer PSL-stream

Hoe PSL 4 Live Online gratis wedstrijden 2019 te bekijken

Gebruikers die de wedstrijden van het evenement rechtstreeks rechtstreeks vanuit hun browser willen streamen, kunnen dit eenvoudig doen, omdat PSL live wordt gestreamd op de officiële PSL T-20-website. Deze stream is echter alleen voor de Pakistaanse kijkers.

Wat internationale kijkers betreft, zij kunnen dit evenement live streamen via Cricketgateway.

Teams om naar uit te kijken in PSL 2019

Dit jaar hebben Lahore Qalandars enkele van de grote namen in hun team in de wacht gesleept, zoals de geweldige AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman en Mohammad Hafeez. Al deze spelers zijn over de hele wereld zeer gerenommeerd en als ze in de ploeg zitten, zal Lahore Qalandars zeker een sterke titel-kanshebber worden.

De Pakistaanse schipper Sarfaraz Ahmed zal Quetta Gladiators opnieuw leiden en we hebben allemaal zijn bekwaamheid als kapitein gezien. Hij weet het beste uit zijn team te halen. Hij heeft ook een geweldige naam in zijn team, zoals Sunil Narine, Dwayne Bravo en Rilee Rossouw, die zeer betrouwbare spelers zijn.

Multan Sultan heeft echter enkele van de meest gehypete en opwindende namen in hun team opgenomen, zoals Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik en Shahid Afridi. We kunnen dus zeggen dat Multan Sultan ook een team is om op te letten.

Wie gaat dit toernooi winnen??

Vorig jaar stond ik in voor Quetta Gladiators, maar dit jaar ben ik persoonlijk aan het wroeten voor Karachi Kings. Dit komt vooral omdat ze een aantal van mijn favoriete spelers hebben, zoals Colin Ingram, Colin Munro Ravi Bopara en vele anderen, die elk team op het veld kunnen verslaan en overtreffen.

Toch is het beste van elke sport dat het team dat op de dag goed speelt op het veld wint. Dus laten we hopen dat mijn wortels goed gaan en hopelijk is dit evenement een lust voor het oog, net zoals vorig jaar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me