PureVPN-FireStick

Download de PureVPN voor FireStick en geniet van een naadloze en veilige streamingervaring met een van de beste VPN voor FireStick.

U kunt elke inhoudstitel vanaf elk platform streamen, waar u maar wilt door de geografische beperkingen te omzeilen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy omdat het een zeer betrouwbare serviceprovider is die codering van militaire kwaliteit biedt.

PureVPN FireStick-functies

PureVPN is een geweldige serviceprovider die een aantal topfuncties biedt, zoals:

 1. Gebruiksvriendelijke interface
 2. 5 gelijktijdige verbindingen toegestaan
 3. Ontgrendelt elke geografisch beperkte website zoals Netflix, Hulu, Sling TV enz.
 4. Split Tunneling-functie inbegrepen
 5. Snelle servers
 6. Kill switch-functie beschikbaar
 7. 31 dagen geld-terug-garantie
 8. 24/7 klantenondersteuning

Hoe PureVPN op Amazon FireStick in te stellen?

Volg deze stappen om PureVPN op FireStick te downloaden:

 1. Ga naar de PureVPN-website en abonneer je op het pakketplan dat het beste bij je past.
 2. Download de PureVPN-app op je FireStick of Fire via Amazon App Store.
 3. Open de app na installatie en log in met uw PureVPN-inloggegevens.
 4. Maak nu verbinding met uw gewenste locatie in de lijst met beschikbare regio’s.
 5. Zodra u bent verbonden, kunt u eenvoudig alles streamen wat u wilt bekijken en kunt u elke geografisch beperkte website omzeilen.

Amazon FireStick-apps die het beste werken met PureVPN

1. Netflix

Het nummer één online streamingplatform is direct beschikbaar en toegankelijk over de hele wereld. Het probleem is echter dat elke regio een andere bibliotheek heeft en dat veel beroemde inhoudstitels geografisch beperkt zijn. De Amerikaanse Netflix-bibliotheek heeft de beste inhoudstitels op Netflix en die is alleen toegankelijk via de Amerikaanse server.

Dit is waar PureVPN u zal helpen door uw verkeer te versleutelen en u in staat te stellen de geografische beperkingen te omzeilen. Netflix staat bekend om zijn supersnelle streamingdienst en PureVPN-servers ook, stel je de geweldige combinatie voor.

2. Pluto TV

Pluto TV is een geweldige gratis live tv-streaming-app waarmee gebruikers een grote verscheidenheid aan kanalen gratis op FireStick kunnen bekijken. Er is echter ook een premium plan van Pluto TV dat gebruikers een grotere verscheidenheid aan kanalen van over de hele wereld biedt.

3. Tubi

Tubi kan worden beschouwd als Netflix voor freeloaders, omdat het een breed scala aan populaire inhoudstitels heeft die net als Netflix kunnen worden gestreamd. Ik heb echter de term freeloaders gebruikt omdat deze volledig gratis is en geen abonnementskosten vereist. Niets goeds komt echter gratis, en daarom moet u mogelijk met het gedoe van advertenties worden geconfronteerd.

4. Euronews

Als je een nieuwsjunkie bent, die graag op de hoogte blijft van de laatste updates en het laatste nieuws, dan is Euronews iets voor jou. Het biedt het laatste nieuws van over de hele wereld in verschillende talen.

5. ESPN

Wie kent ESPN niet? IT is inderdaad een van de meest populaire sportstreamingkanalen ter wereld. ESPN on FireStick heeft gratis streams naar live games en stelt gebruikers in staat om hun favoriete games op meerdere apparaten te bekijken.

De gratis functie is echter niet beschikbaar voor elke game of evenement, omdat sommige streams per weergave worden betaald en ze inloggegevens voor de kabel vereisen.

PureVPN voor 1e generatie FireStick

Het beste van PureVPN op FireStick is dat het de enige VPN-provider is die de 1e generatie FireStick ondersteunt. Andere VPN-providers kunnen niet rechtstreeks worden gedownload op FireStick- of Fire TV-apparaten van de 1e generatie, maar PureVPN kan er eenvoudig overheen worden geïnstalleerd en gebruikt.

Andere VPN-providers kunnen niet worden geïnstalleerd op FireStick- en Fire TV-apparaten van de eerste generatie en vereisen een tijdelijke oplossing. PureVPN heeft zich echter gericht op deze maas in de wet en heeft uitgebreide ondersteuning geboden voor de eerste versie van het FireStick-apparaat, dat nog steeds door duizenden wordt gebruikt.

Veelgestelde vragen over PureVPN over FireStick

Waarom heb je een VPN nodig op FireStick?

FireStick wordt veel gebruikt door binge-watchers en online streaming-geeks, die graag een grote verscheidenheid aan inhoud van over de hele wereld streamen. Een van de problemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd, is de geografische beperking van inhoud, die zonder een VPN niet kan worden omzeild.

Een VPN versleutelt niet alleen uw verkeer en biedt u veilige toegang tot geblokkeerde of beperkte websites, maar voorkomt ook ISP-beperking.

Is PureVPN betrouwbaar?

Ja PureVPN is een betrouwbare VPN-provider en daarom wordt het beschouwd als een van de beste VPN voor FireStick. Het heeft geen DNS- of IP-lekken, het heeft een strikt logboekbeleid en het heeft een versleutelingsprotocol van militaire kwaliteit.

IS PureVPN beter dan een gratis VPN voor FireStick?

Ja, PureVPN is qua beveiliging beter dan een gratis VPN voor FireStick. De gratis VPN-providers hebben DNS-lekken en veel van hen zijn controversieel voor het bijhouden van gegevenslogboeken. PureVPN houdt echter geen logboeken bij en heeft een zeer sterk AES-256-coderingsprotocol, waardoor het zeer veilig is.

Gevolgtrekking

Amazon FireStick- en FireTV-gebruikers hebben altijd geklaagd over het niet beschikbaar zijn van inhoud en dat komt door de geografische beperkingen. Ten tweede hebben veel gebruikers te maken met beperkingsproblemen tijdens het streamen met Amazon FireStick, dankzij hun ISP’s.

Met PureVPN voor FireStick kunnen gebruikers hun favoriete inhoud streamen door de geografische beperking gemakkelijk te omzeilen. Bovendien zullen ze kunnen genieten van naadloze streaming via de supersnelle PureVPN-servers en veilig blijven voor ISP-throttling-problemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me