Hoe Quasar Kodi Addon in minder dan 3 minuten te installeren

Update: deze add-on werkte goed op het moment van schrijven ongeveer 10 maanden geleden, maar is onlangs begonnen met het oproepen van een interne serverfout.


Het lijkt erop dat de add-on geen ondersteuning meer krijgt.  Bezoek onze beste Kodi-add-onsgids voor alternatieven. Lees waarom kodi vpn voor alle gebruikers nodig is.

Je kunt nog steeds je favoriete sporten streamen via deze alternatieve Kodi-add-ons:

 1. Exodus
 2. Verbond
 3. Neptune Rising
 4. Gurzil
 5. Bioscoop Boter

Kodi NieuwsDMCA-kennisgevingen en auteursrechtelijke problemen nemen elke dag in aantal toe. Kodi VPN is de beste oplossing bescherm uzelf tegen mededelingen, ISP-beperking en deblokkering van Kodi-add-ons. Een VPN houdt uw identiteit privé en veilig tijdens het gebruik van niet-officiële add-ons zoals SportsDevil, Exodus en anderen.kodi cta

Quasar is een geweldige en populaire torrent-add-on voor Kodi-gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers films streamen die vergelijkbaar zijn met hoe ze worden gedownload in torrents. Het biedt zoekresultaten via enkele van de meest populaire torrent-zoekmachines. Volg onze gids, want we hebben een gedetailleerde uitleg gegeven over het installeren van de Quasar Kodi-add-on.

Quasar Kodi Repository

Quasar Kodi repo kan worden geïnstalleerd via Kodil Repository. Ook al is het beschikbaar op Github, toch kun je bij het downloaden veel problemen ondervinden. Kodil is de meest bijgewerkte en een van de beste kodi-opslagplaatsen.
quasar kodi addon interne serverfout

Hoe Quasar Kodi Addon op Krypton-versie 17.6 of lager te installeren

Volg deze stappen om te zien hoe u Quasar Kodi 17 installeert.

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen icoon > Open het dossier Manager.
 2. Dubbelklik Toevoegen Bron > Klik op ‘Geen’ > Typ dit URL precies http://kdil.co/repo/ > Klik OK > Geef deze bron een naamKodil Repo‘ > Klik OK.
 3. Ga terug naar Kodi Hoofd Menu > Open Toevoegenons > Klik op Doosvormig icoon.
 4. Klik Installeren van Zip het dossier > Open Kodil Repo > Selecteer aan Kodil.zip > Wacht nu op de door de repository geïnstalleerde melding.
 5. Selecteer Installeren van Opslagplaats > Open Kodil Opslagplaats > Open Video Toevoegenons > Selecteer Quasar > Klik op Installeren > Wacht op de melding.
 6. Ga naar de add-on, ga naar Hoofdmenu van Kodi > Klik op Toevoegenons > Video Toevoegenons > Quasar > Genieten!

Hoe Quasar Kodi Addon op Jarvis versie 16 of hoger te installeren

Volg deze stappen om te leren hoe u Quasar Kodi 16.1 of lager installeert.

 1. Lancering Kodi > Open Systeem > Klik het dossier Manager > Dubbelklik Toevoegen Bron > Klik op Geen > Typ dit URL http://kdil.co/repo/ > Klik op Gedaan > Geef deze bronnaam ‘Kodil Repo ‘ > Klik op Gedaan > Klik OK.
 2. Ga naar Kodi Huis Scherm > Systeem > Toevoegenons > Installeren van Zip het dossier.
 3. Lokaliseer en klik op ‘Kodil Repo ‘ > Klik Kodil.ritssluiting
 4. Installeren van Opslagplaats > Kodil Opslagplaats > Video Toevoegenons > Quasar > Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.

Hoe Quasar Kodi Addon op Fire Stick te installeren

 1. Installeer Kodi op Fire Stick door onze gids te gebruiken.
 2. Open Ontwikkelaar Opties > Schakel ADB-foutopsporing in en Apps van Onbekende bronnen.
 3. Nu lancering Kodi en volg de bovenstaande stappen om Quasar Kodi 2017 te installeren.

Quasar Kodi Downloaden

 1. Download het zip-bestand
 2. Ga naar Kodi Hoofd Menu > Open Toevoegenons > Klik op Doosvormig icoon.
 3. Selecteer Installeren van Zip het dossier > Klik Kodil Repo > Selecteer aan Kodil.zip > Wacht nu tot de repository is geïnstalleerd.
 4. Klik Installeren van Opslagplaats > Klik op Kodil Opslagplaats > Open Video Toevoegenons > Klik Quasar > Klik op Installeren > Wacht op de add-on ingeschakelde melding.

Quasar Kodi werkt niet / fouten / problemen

Quasar Kodi Internal Server Error

Quasar Kodi geeft deze fout weer wanneer u probeert toegang te krijgen tot de categorieën en secties. De reden voor deze fout is onbekend, maar we denken dat dit komt omdat de add-on een update nodig heeft.

Fix

Controleer op de update van de Quasar-add-on door met de rechtermuisknop op de Quasar Kodi-add-on te klikken > Selecteer Informatie > Klik onderaan op Bijwerken.

Quasar Burst Kodi

Met Quasar Burst kan Quasar Kodi torrents zoeken. Het is een belangrijk iets en Quasar downloadt het zelf tijdens de installatie van de add-on.

Fix

Als u een fout tegenkomt met betrekking tot Quasar Burst, installeer dan de Quasar Kodi-add-on opnieuw en de fout stopt met verschijnen.

Quasar Kodi beoordelingen

Gebruikers van deze add-on maken zich meer zorgen over de juridische kwesties dan over de prestaties ervan, zo lijkt het uit deze Reddit-thread:
quasar kodi addon review

Hier is een tweet van een gebruiker, die Quasar prijst en beweert dat het zonder risico is:

De tweet is in het Spaans, hier is de vertaling:

‘De Torrents worden naar je computer gedownload en als je genoeg hebt, begin je te spelen terwijl je doorgaat met downloaden. Er zijn oneindig veel add-ons voor Kodi, ik gebruik Quasar, gebruik bekende Torrents-bronnen, ik zie geen risico ”

Los Torrents se bajan a tu compu, y cuando tiene suficiente empieza a reproducir mientras sigue bajando. Hay infinitos add-ons voor Kodi, yo uso Quasar, USA Fuentes de Torrents muy conocidas, no veo riesgo

– Sebastián (@batwke) 4 december 2017

Aan de andere kant hebben we een gebruiker die helemaal niet tevreden is met de streams:

Yo usaba Kodi + Quasar, per últimamente me daba un poco de problemas. Los que tiran de streams y tal no me molan mucho

– Feto Viejo? (@FetoViejo) 16 oktober 2017

[Vertaling: “Ik gebruikte Kodi + Quasar, maar de laatste tijd gaf het me wat problemen. Degenen die streams trekken en dergelijke houden niet erg van mij ”]

Kodi Quasar-providers

We kunnen geen huidige providers voor Quasar Kodi-repository vinden. Het lijkt erop dat de providers de ondersteuning hebben stopgezet.

Quasar Kodi Officiële site

Klik hier om de officiële site van Quasar Kodi 17 te bezoeken.

Quasar Kodi VPN

Peer-to-peer delen wordt pas als illegaal beschouwd als het is geautoriseerd door de betrokken autoriteiten of als het niet wordt gebruikt voor piraterij van inhoud.

Content delen zonder toestemming als de eigenaar als illegaal wordt beschouwd en dat is wat deze P2P-torrenting-add-ons van derden doen.

Er zijn bepaalde DMCA-copyrightrichtlijnen die, indien ze worden geschonden, een grote bedreiging kunnen vormen voor de gebruikers. Daarom is er altijd een hoger pakkans. Daarom raden we de gebruikers aan om Quasar Kodi VPN te gebruiken voordat u DMCA-kennisgevingen ontvangt.

De afronding

Quasar is een geweldige Kodi-add-on, maar onlangs zijn er veel fouten opgetreden. Quasar Kodi-add-on heeft een aantal beste torrent-schrapers en daarom is het wereldwijd erg populair. We hebben echter een gedetailleerde tutorial gegeven over het installeren van de Quasar Kodi-add-on. De gebruikers lopen altijd risico bij het gebruik van dergelijke torrenting-add-ons van derden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map